Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αν γ καποιους ο μονος εγκεφαλος που λειτουργει ειναι ο κατω δε φταινε οι "αλλοι"...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πώς είναι δυνατόν να έχετε όλες οι κοπέλες φιλους που πάνε στα μπουρδελα και καθονται και στο λένε ή πιπες λες  ή ψευτοπροοδευτικουρα το παιζεις, μενει να πεις μονο οτι εισαι και κολλητη  με παλικαρια και σου λενε για τις μπουρδελοτσαρκες και τα γαμησιατικά τους ...

δεν ξερω τι εχουν οι αλλες κοπελες εγω μιλαω για την παρτη μου....γιαυτο ξαναειπα οτι πιθανον να ειμαστε εμεις "καπως" ως παρεα....γενικα μιλαμε αρκετα ανετα για σεξ, τσοντες, πληρωμενο σεξ και τα σχετικα....αλλοι τα θεωρουν περισσοτερο ταμπου....απανταω στον μπελμοντο που ειπε οτι καποιος στιγματιζεται αμα πει οτι παει σε ρδελο....
εχω και αδερφες φιλους και μου λενε και αυτοι τα γαμησιατικα τους λες να ανησυχω? :2funny:
ουτε πιπες λεω ουτε ψευτοπροοδευτικουρα το παιζω :)
ισως ειμαι απλα πιο μεγαλη απο σενα και τωρα η πιτσιρικαρια να την εχει δει αλλιως :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν γ καποιους ο μονος εγκεφαλος που λειτουργει ειναι ο κατω δε φταινε οι "αλλοι"...

Αντε πεσε για υπνο τωρα , και ονειρεψου τον μαπα που μας εχεις βαλει και καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι.

Τυποι οι οποιοι δεν θελουν μπουρδελα και τα αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι... κατα πασα πιθανοτητα ξερουν οτι δεν μπορουν να λειτουργησουν μεσα σε αυτα... η καλυτερα επειδη ξερουν οτι δεν θα μπορεσουν να λειτουργησουν δεν τα θελουν κιολας..... τοσο μυαλο θελει αυτο να το χωνεψεις?

Χαζογκομενα , αλλου πατας αλλου βρισκεσαι αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπες στο γκουκλ και γραψε "Πρωτη φορα σε οικο ανοχης"

Θα σου βγαλει καμποσα λημματα τα οποια ειναι φορουμς μεσα στα οποια μπαινει καποιος 17χρονος η 18χρονος παρθενος και ρωταει αν ειναι καλη σκεψη να πηδηξει πρωτη του φορα σε ρδελο...

του απαντανε..... και γκομενες.... απο αυτες τις απαντησεις στα περισσοτερα φορουμ οι 0 στις 10/20 ειναι θετικες για πρωτη φορα σε οικο ανοχης (ΚΑΜΙΑ δηλαδη δεν συμφωνει) και μαλιστα λενε πως εκει πανε και οι αποτυχημενοι... και σε αλλα φορουμς 2/50 αποψεις ειναι θετικες για πρωτη φορα σε οικο... τωρα το τι λεει η μια και η αλλη.....

Επισης το να πηδανε στα μπουρδελα.... δεν ειναι μονο υποθεση 20 ευρων. Για να χεις αυτη την εναλλακτικη.... χρειαζεται ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να πηδας μεσα στα μπουρδελα... και αυτοι οι ευαισθητουληδες δεν ειναι κατι που το εχουν στο φορτε του. Ας μην γελιομαστε για αυτο και τρωνε και κερατο μετα επειδη ειναι χλιαροτυποι

Καλα ωρες ωρες λες χοντρες μλκιες και δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω.....ή του υψους ή του βαθους....δηλαδη εσυ που γαμεις στο ρδελο εισαι μαγκας και γαμικος και οποιος δε μπορει ειναι ευαισθητουλης?
Δηλαδη εσενα μαγκια σου που καποιος π.χ. δε μπορει να καυλωσει-γαμησει-χυσει σε 10 λεπτα ενω εσυ είσαι μαγκας? και ολους αυτους τους "ευαισθητουληδες" τους κερατωνουν ε?
προσεξε τη στιγμη που θα κερατωσουν εσενα καλο μου γιατι οι γκομενες κατι τετοιους υπερ-γαμιαδες κερατωνουν συνηθως :)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αντε πεσε για υπνο τωρα , και ονειρεψου τον μαπα που μας εχεις βαλει και καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι.

Τυποι οι οποιοι δεν θελουν μπουρδελα και τα αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι... κατα πασα πιθανοτητα ξερουν οτι δεν μπορουν να λειτουργησουν μεσα σε αυτα... η καλυτερα επειδη ξερουν οτι δεν θα μπορεσουν να λειτουργησουν δεν τα θελουν κιολας..... τοσο μυαλο θελει αυτο να το χωνεψεις?

Χαζογκομενα
Να αναφερω οτι κολητος μου δηθεν κουλτουριρης του τυπου ρε μαλακα πως της γαματε της βρομιαρες..μια φορα μετα απο πιεση σε πολλη καλο μουνι και πεντακαθαρη μπικε να γαμιση και δεν του σικοθικε :2funny: :2funny: :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω τι εχουν οι αλλες κοπελες εγω μιλαω για την παρτη μου....γιαυτο ξαναειπα οτι πιθανον να ειμαστε εμεις "καπως" ως παρεα....γενικα μιλαμε αρκετα ανετα για σεξ, τσοντες, πληρωμενο σεξ και τα σχετικα....αλλοι τα θεωρουν περισσοτερο ταμπου....απανταω στον μπελμοντο που ειπε οτι καποιος στιγματιζεται αμα πει οτι παει σε ρδελο....
εχω και αδερφες φιλους και μου λενε και αυτοι τα γαμησιατικα τους λες να ανησυχω? :2funny:
ουτε πιπες λεω ουτε ψευτοπροοδευτικουρα το παιζω :)
ισως ειμαι απλα πιο μεγαλη απο σενα και τωρα η πιτσιρικαρια να την εχει δει αλλιως :grin:
ειναι αντιαισθητικο, αγενες ,αστοιχελιωτο ,μαλακεια να συζητας με μια κοπέλα ή να κάθεσαι σε μια καφετερια πχ και να λεω εγω σε σενα =μουνίτσα ωραιο κωλαρακι ,τι λες?Αυτόματα, οταν το δεχεσαι αυτο ,αυτουποβιβαζεσαι, στην προσπαθεια σου να το παιξεις απελευθερωμενη χανεσαι και πεφτει το επιπεδο, ρε πουστη μου εισαι γυναικα, τα γαμησιατικά μου τα λεω στους φιλους μου ή τα κρατάω για την παρτη μου...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Χαζογκομενα , αλλου πατας αλλου βρισκεσαι αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις   :2funny: :2funny: :2funny:

είσαι στο παγκοσμιο αλλου λεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Χαζογκομενα , αλλου πατας αλλου βρισκεσαι αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις   :2funny: :2funny: :2funny:
οκ...ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειναι αντιαισθητικο, αγενες ,αστοιχελιωτο ,μαλακεια να συζητας με μια κοπέλα ή να κάθεσαι σε μια καφετερια πχ και να λεω εγω σε σενα =μουνίτσα ωραιο κωλαρακι ,τι λες?Αυτόματα, οταν το δεχεσαι αυτο ,αυτουποβιβαζεσαι, στην προσπαθεια σου να το παιξεις απελευθερωμενη χανεσαι και πεφτει το επιπεδο, ρε πουστη μου εισαι γυναικα, τα γαμησιατικά μου τα λεω στους φιλους μου ή τα κρατάω για την παρτη μου...
αυτουποβιβαζομαστε χρονια τοτε εγω κ οι φιλοι/ες μου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Έχει αλλάξει η νεολαία. Ήμουν τις προάλες στο public και ένα αγόρι, σαν τα κρύα τα νερά, τα έλεγε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.397
Πόντοι
266

Χαζογκομενα , αλλου πατας αλλου βρισκεσαι αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις   :2funny: :2funny: :2funny:
οτι να ναι εισαι αγορι μου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Σιγα ρε φιλε.... :think:
Δε μπορω να σε καταλαβω σορρυ.....δεν το παιζω απελευθερωμενη και αμα δω ενα ωραιο κωλαρακι και με τις φιλες μου θα το σχολιασω οχι με τους φιλους μου....επισης ολοι σχεδον οι φιλοι μου ειναι ζευγαρωμενοι δηαλδη δεν τα συζηταω με ενα ματσο καγκουρες αλλα με φιλους που εχουν γκομενες και κανουμε ολοι μαιζ παρεα τα τελευταια 10 χρονια....δεν γνωριστηκαμε χτες...τι να σου πω τωρα αν σου φαινεται τοσο παραξενο δεν ξερω.... :think:
γυναικα ειμαι για το γκομενο μου (αν και με αυτον σχολιαζουμε επισης αλλες γκομενες...και ξερω και το βρωμικο παρελθον του στα ρδελα :2funny: ) αλλα και παλι...δεν ειναι θεμα υποβιβασου ή μη...συζητηση ειναι...οπως λεμε τι γουσταρουμε στο σεξ και τι μας φτιαχνει δεν καταλαβαινω που ειναι το παραλογο (και βλεπω και τις αλλες δεσποινιδες να απορουν αρα δεν ειμαι η μονη)

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
αυτουποβιβαζομαστε χρονια τοτε εγω κ οι φιλοι/ες μου.
κατσε ρε παιδι μου, εσυ καθεσαι με τους φιλους ανδρες σου(αλλη μαλακεια αυτο -γκομενοφυλακες λή πουστηδες) και παιρναει ενα γκομενακι και σου λεει ο κολλητος- λουκρητια ωραιο γκομενακι και εσιυ του απαντας . αυτό κάνεις????? εεε οχι ρε και η τελευταια Ρωσίδα της Φαμπρικας δεν συμπεριφερεται ετσι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom