loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αν γ καποιους ο μονος εγκεφαλος που λειτουργει ειναι ο κατω δε φταινε οι "αλλοι"...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο.Κ..Νώντας.
ΚΑΙ οι δυο λειτουργουν αλλα ο κατω περνει της αποφασηςαν γ καποιους ο μονος εγκεφαλος που λειτουργει ειναι ο κατω δε φταινε οι "αλλοι"...
πώς είναι δυνατόν να έχετε όλες οι κοπέλες φιλους που πάνε στα μπουρδελα και καθονται και στο λένε ή πιπες λες ή ψευτοπροοδευτικουρα το παιζεις, μενει να πεις μονο οτι εισαι και κολλητη με παλικαρια και σου λενε για τις μπουρδελοτσαρκες και τα γαμησιατικά τους ...
μπαααααα....ΚΑΙ οι δυο λειτουργουν
χι ρε μαλακα και εγω λεω σε φιλες μου για τανες,3 της εχω παει σε στριπ..η μια καυλοσε πολυ αλλα δε γαμησα
Ελα να μου κανεις ενα εγκεφαλογραφιμα,αλλα θα ξεκινησεις με τον κατωμπαααααα....
αν γ καποιους ο μονος εγκεφαλος που λειτουργει ειναι ο κατω δε φταινε οι "αλλοι"...
λες πιπες και εισαι ψευτοπροοδευτικουρα
Μπες στο γκουκλ και γραψε "Πρωτη φορα σε οικο ανοχης"
Θα σου βγαλει καμποσα λημματα τα οποια ειναι φορουμς μεσα στα οποια μπαινει καποιος 17χρονος η 18χρονος παρθενος και ρωταει αν ειναι καλη σκεψη να πηδηξει πρωτη του φορα σε ρδελο...
του απαντανε..... και γκομενες.... απο αυτες τις απαντησεις στα περισσοτερα φορουμ οι 0 στις 10/20 ειναι θετικες για πρωτη φορα σε οικο ανοχης (ΚΑΜΙΑ δηλαδη δεν συμφωνει) και μαλιστα λενε πως εκει πανε και οι αποτυχημενοι... και σε αλλα φορουμς 2/50 αποψεις ειναι θετικες για πρωτη φορα σε οικο... τωρα το τι λεει η μια και η αλλη.....
Επισης το να πηδανε στα μπουρδελα.... δεν ειναι μονο υποθεση 20 ευρων. Για να χεις αυτη την εναλλακτικη.... χρειαζεται ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να πηδας μεσα στα μπουρδελα... και αυτοι οι ευαισθητουληδες δεν ειναι κατι που το εχουν στο φορτε του. Ας μην γελιομαστε για αυτο και τρωνε και κερατο μετα επειδη ειναι χλιαροτυποι
Να αναφερω οτι κολητος μου δηθεν κουλτουριρης του τυπου ρε μαλακα πως της γαματε της βρομιαρες..μια φορα μετα απο πιεση σε πολλη καλο μουνι και πεντακαθαρη μπικε να γαμιση και δεν του σικοθικεΑντε πεσε για υπνο τωρα , και ονειρεψου τον μαπα που μας εχεις βαλει και καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι.
Τυποι οι οποιοι δεν θελουν μπουρδελα και τα αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι... κατα πασα πιθανοτητα ξερουν οτι δεν μπορουν να λειτουργησουν μεσα σε αυτα... η καλυτερα επειδη ξερουν οτι δεν θα μπορεσουν να λειτουργησουν δεν τα θελουν κιολας..... τοσο μυαλο θελει αυτο να το χωνεψεις?
Χαζογκομενα
ειναι αντιαισθητικο, αγενες ,αστοιχελιωτο ,μαλακεια να συζητας με μια κοπέλα ή να κάθεσαι σε μια καφετερια πχ και να λεω εγω σε σενα =μουνίτσα ωραιο κωλαρακι ,τι λες?Αυτόματα, οταν το δεχεσαι αυτο ,αυτουποβιβαζεσαι, στην προσπαθεια σου να το παιξεις απελευθερωμενη χανεσαι και πεφτει το επιπεδο, ρε πουστη μου εισαι γυναικα, τα γαμησιατικά μου τα λεω στους φιλους μου ή τα κρατάω για την παρτη μου...δεν ξερω τι εχουν οι αλλες κοπελες εγω μιλαω για την παρτη μου....γιαυτο ξαναειπα οτι πιθανον να ειμαστε εμεις "καπως" ως παρεα....γενικα μιλαμε αρκετα ανετα για σεξ, τσοντες, πληρωμενο σεξ και τα σχετικα....αλλοι τα θεωρουν περισσοτερο ταμπου....απανταω στον μπελμοντο που ειπε οτι καποιος στιγματιζεται αμα πει οτι παει σε ρδελο....
εχω και αδερφες φιλους και μου λενε και αυτοι τα γαμησιατικα τους λες να ανησυχω?
ουτε πιπες λεω ουτε ψευτοπροοδευτικουρα το παιζω
ισως ειμαι απλα πιο μεγαλη απο σενα και τωρα η πιτσιρικαρια να την εχει δει αλλιως
Αντε πεσε για υπνο τωρα , και ονειρεψου τον μαπα που μας εχεις βαλει και καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι.
Τυποι οι οποιοι δεν θελουν μπουρδελα και τα αποφευγουν οπως ο διαολος το λιβανι... κατα πασα πιθανοτητα ξερουν οτι δεν μπορουν να λειτουργησουν μεσα σε αυτα... η καλυτερα επειδη ξερουν οτι δεν θα μπορεσουν να λειτουργησουν δεν τα θελουν κιολας..... τοσο μυαλο θελει αυτο να το χωνεψεις?
Χαζογκομενα , αλλου πατας αλλου βρισκεσαι αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις
οκ...ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε...Αντε πεσε για υπνο τωρα , και ονειρεψου τον μαπα που μας εχεις βαλει και καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι.
αυτουποβιβαζομαστε χρονια τοτε εγω κ οι φιλοι/ες μου.ειναι αντιαισθητικο, αγενες ,αστοιχελιωτο ,μαλακεια να συζητας με μια κοπέλα ή να κάθεσαι σε μια καφετερια πχ και να λεω εγω σε σενα =μουνίτσα ωραιο κωλαρακι ,τι λες?Αυτόματα, οταν το δεχεσαι αυτο ,αυτουποβιβαζεσαι, στην προσπαθεια σου να το παιξεις απελευθερωμενη χανεσαι και πεφτει το επιπεδο, ρε πουστη μου εισαι γυναικα, τα γαμησιατικά μου τα λεω στους φιλους μου ή τα κρατάω για την παρτη μου...
ειναι αντιαισθητικο, αγενες ,αστοιχελιωτο ,μαλακεια να συζητας με μια κοπέλα ή να κάθεσαι σε μια καφετερια πχ και να λεω εγω σε σενα =μουνίτσα ωραιο κωλαρακι ,τι λες?Αυτόματα, οταν το δεχεσαι αυτο ,αυτουποβιβαζεσαι, στην προσπαθεια σου να το παιξεις απελευθερωμενη χανεσαι και πεφτει το επιπεδο, ρε πουστη μου εισαι γυναικα, τα γαμησιατικά μου τα λεω στους φιλους μου ή τα κρατάω για την παρτη μου...
οτι να ναι εισαι αγορι μουΑντε πεσε για υπνο τωρα , και ονειρεψου τον μαπα που μας εχεις βαλει και καμαρωνεις σαν γυφτικο σκερπανι.
θελω στο σωμα σου σαν μπω να με χτυπας με το σαμπω
ειναι αντιαισθητικο, αγενες ,αστοιχελιωτο ,μαλακεια να συζητας με μια κοπέλα ή να κάθεσαι σε μια καφετερια πχ και να λεω εγω σε σενα =μουνίτσα ωραιο κωλαρακι ,τι λες?Αυτόματα, οταν το δεχεσαι αυτο ,αυτουποβιβαζεσαι, στην προσπαθεια σου να το παιξεις απελευθερωμενη χανεσαι και πεφτει το επιπεδο, ρε πουστη μου εισαι γυναικα, τα γαμησιατικά μου τα λεω στους φιλους μου ή τα κρατάω για την παρτη μου...
κατσε ρε παιδι μου, εσυ καθεσαι με τους φιλους ανδρες σου(αλλη μαλακεια αυτο -γκομενοφυλακες λή πουστηδες) και παιρναει ενα γκομενακι και σου λεει ο κολλητος- λουκρητια ωραιο γκομενακι και εσιυ του απαντας . αυτό κάνεις????? εεε οχι ρε και η τελευταια Ρωσίδα της Φαμπρικας δεν συμπεριφερεται ετσι...αυτουποβιβαζομαστε χρονια τοτε εγω κ οι φιλοι/ες μου.