Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ε ξερω για εσας αλλα εγω ανεκαθεν της καλητερες συμβουλες για γκομενες της περνω απο φιλες μου,και δεν εχω κανενα προβλημα να σηζηταω μαζι τους για μπουρδελα κτλ..και ποτε καμια δεν με εχει κραξι για κατι τετοιο..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σιγα ρε φιλε.... :think:
Δε μπορω να σε καταλαβω σορρυ.....δεν το παιζω απελευθερωμενη και αμα δω ενα ωραιο κωλαρακι και με τις φιλες μου θα το σχολιασω οχι με τους φιλους μου....επισης ολοι σχεδον οι φιλοι μου ειναι ζευγαρωμενοι δηαλδη δεν τα συζηταω με ενα ματσο καγκουρες αλλα με φιλους που εχουν γκομενες και κανουμε ολοι μαιζ παρεα τα τελευταια 15 χρονια....δεν γνωριστηκαμε χτες...τι να σου πω τωρα αν σου φαινεται τοσο παραξενο δεν ξερω.... :think:
γυναικα ειμαι για το γκομενο μου (αν και με αυτον σχολιαζουμε επισης αλλες γκομενες...και ξερω και το βρωμικο παρελθον του στα ρδελα :2funny: ) αλλα και παλι...δεν ειναι θεμα υποβιβασου ή μη...συζητηση ειναι...οπως λεμε τι γουσταρουμε στο σεξ και τι μας φτιαχνει δεν καταλαβαινω που ειναι το παραλογο (και βλεπω και τις αλλες δεσποινιδες να απορουν αρα δεν ειμαι η μονη)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Τι να τρεχει ρε παιχτες με τις  ελεεινίδες...ρε ακουστε  ιστορια να ψοφήσουτε  απο τα γελια...Εγω,να πούμε,λογω που ειμαι σοβαρό παιδι,δεν παραβγαινω,να πόύμε,εξόδους και τέτοια,σπίτι-δουλεια-μπουρδέλο-σπίτι,εκτός κι αν ειμαι σπιτωμενος,να πούμε,με καμμιά της δουλειάς ,οπότε  παλι μεσα τη βγάνω,σπίτι της-δουλεια-σπίτι της...Ελαχε τωρα,να πούμε,που βγήκα δυο -τρεις  φπρες  εφετο αραντεβού για οχι πονηρο,και ητουνα  το ενα μπροστα στό παλας το χειμβνα ποκανε κατι αρπΑΧΤΕς Η ΑΛΕΞΙΟΥ ,και περμενοντας,τι βλεπω,ρε παιδιά,ολο ελεεινιδες μονες τους ρε,τι πραμα ητανε τουτο,μια στις δεκα ειχε το τζε  μαζι της,οι αλλες δυο-δυο,τρεις τρεις μονες τους,κουτσουρα...μετα το ιδιο σκηνικο αλλου,να μη ντα πολυλογώ , αποψε πως εκανα και σκαω μυτη  ηρωδειο,να θυμηθω και  γω τα παλια  μου,αλλα δε λεω τι ειδους,να εχει  αγωνια το  εργο...και τι να δω,παλι τα ιδια ρε μπουρδελαδερφια,μονες  τους...μονες  τους...μονες  τους...ρε  λεω,τοσο πολυ ρε  σπανισανε πια οι  εκατομμυριουχοι(αφου ξερω την τρελαρα τους,οτι  αυτους  κυνηγανε),πουτανα κριση λεω,τι κανεις...
 Ρε  σε λιγο θα βγουνε με το καπελο  αναποδα να παρακαλανε να τις γαμισει κανας πακιστανος...ρε που καταντησαμε,που  εξηνταρισαμε...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
κατσε ρε παιδι μου, εσυ καθεσαι με τους φιλους ανδρες σου(αλλη μαλακεια αυτο -γκομενοφυλακες λή πουστηδες) και παιρναει ενα γκομενακι και σου λεει ο κολλητος- λουκρητια ωραιο γκομενακι και εσιυ του απαντας . αυτό κάνεις????? εεε οχι ρε και η τελευταια Ρωσίδα της Φαμπρικας δεν συμπεριφερεται ετσι...
εεεεεε τελικα δεν πεζεσε.. :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα ωρες ωρες λες χοντρες μλκιες και δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω.....ή του υψους ή του βαθους....δηλαδη εσυ που γαμεις στο ρδελο εισαι μαγκας και γαμικος και οποιος δε μπορει ειναι ευαισθητουλης?
Δηλαδη εσενα μαγκια σου που καποιος π.χ. δε μπορει να καυλωσει-γαμησει-χυσει σε 10 λεπτα ενω εσυ είσαι μαγκας? και ολους αυτους τους "ευαισθητουληδες" τους κερατωνουν ε?
προσεξε τη στιγμη που θα κερατωσουν εσενα καλο μου γιατι οι γκομενες κατι τετοιους υπερ-γαμιαδες κερατωνουν συνηθως :)

Ναι ειναι μαγκας... γιατι εχει νικησει τις ιδιοτροπιες και τις ευαισθησιες που δεν σε αφηνουν να κανεις καλο σεξ.
Δεν ξερω τι κανουν τελικα στους ευαισθητουληδες αλλα αμα παρεις εναν μπουρδελιαρη να σε πηδηξει πιστευω πως με αυτα που χει ζησει και εχει κανει σιγουρα δεν θα σου πρηξει το μουνι για ανεσεις... και σιγουρα θα ειναι καλος μιας και ξερει να κανει σεξ κατω απο ολες τις συνθηκες. Ο αλλος ειναι απλα ενας βολεψακιας. Που περιμενει η αλλη να του στρωσει καθαρα σεντονακια να κανουν μπανιο και με μπεταντιν για να γαμηθουν μετα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κατσε ρε παιδι μου, εσυ καθεσαι με τους φιλους ανδρες σου(αλλη μαλακεια αυτο -γκομενοφυλακες λή πουστηδες) και παιρναει ενα γκομενακι και σου λεει ο κολλητος- λουκρητια ωραιο γκομενακι και εσιυ του απαντας . αυτό κάνεις????? εεε οχι ρε και η τελευταια Ρωσίδα της Φαμπρικας δεν συμπεριφερεται ετσι...
ακριβως ετσι.γκαβη ειμαι?αμα μια κοπελα ειναι κουκλα να μην το πω?γ πιο λογο???
και αμα δε την προσεξει του την δειχνω εγω.
το ωραιο το εκτιμαω ειτε αντρας ειναι ειτε γυναικα ειτε πραγμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

φερτε μου ενα σκαμπω να κατσω φερτε μου ενα κρασι να πιω δεν παλευεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το παραδειγμα σου ειναι ασχετο!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να αναφερω οτι κολητος μου δηθεν κουλτουριρης του τυπου ρε μαλακα πως της γαματε της βρομιαρες..μια φορα μετα απο πιεση σε πολλη καλο μουνι και πεντακαθαρη μπικε να γαμιση και δεν του σικοθικε :2funny: :2funny: :2funny:

Ε τυπε... ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις

σε παρακαλω... ο τυπος απλα δεν ηθελε!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Γιατι το αλλαξες το 10 και το εκανες 15 μαρη? :|
και επισης γιατι απορεις? :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Σιγα ρε φιλε.... :think:
Δε μπορω να σε καταλαβω σορρυ.....δεν το παιζω απελευθερωμενη και αμα δω ενα ωραιο κωλαρακι και με τις φιλες μου θα το σχολιασω οχι με τους φιλους μου....επισης ολοι σχεδον οι φιλοι μου ειναι ζευγαρωμενοι δηαλδη δεν τα συζηταω με ενα ματσο καγκουρες αλλα με φιλους που εχουν γκομενες και κανουμε ολοι μαιζ παρεα τα τελευταια 10 χρονια....δεν γνωριστηκαμε χτες...τι να σου πω τωρα αν σου φαινεται τοσο παραξενο δεν ξερω.... :think:
γυναικα ειμαι για το γκομενο μου (αν και με αυτον σχολιαζουμε επισης αλλες γκομενες...και ξερω και το βρωμικο παρελθον του στα ρδελα :2funny: ) αλλα και παλι...δεν ειναι θεμα υποβιβασου ή μη...συζητηση ειναι...οπως λεμε τι γουσταρουμε στο σεξ και τι μας φτιαχνει δεν καταλαβαινω που ειναι το παραλογο (και βλεπω και τις αλλες δεσποινιδες να απορουν αρα δεν ειμαι η μονη)
περιγράφεις με απόλυτη ευκρινεια το κοσμο τον οποιο μπορει να σταθει η ελληνιδα, ο κόσμος αυτός η παρέα της και μόνο , εκει συζητιουνται τα πάντα , εξω από το κυκλο ειστε χαμενα , απροσανατολιστα κοριτσια που δεν μιλανε με τον αγνωστο που δεν ανηκει στην κλικα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι ειναι μαγκας... γιατι εχει νικησει τις ιδιοτροπιες και τις ευαισθησιες που δεν σε αφηνουν να κανεις καλο σεξ.
Δεν ξερω τι κανουν τελικα στους ευαισθητουληδες αλλα αμα παρεις εναν μπουρδελιαρη να σε πηδηξει πιστευω πως με αυτα που χει ζησει και εχει κανει σιγουρα δεν θα σου πρηξει το μουνι για ανεσεις... και σιγουρα θα ειναι καλος μιας και ξερει να κανει σεξ κατω απο ολες τις συνθηκες. Ο αλλος ειναι απλα ενας βολεψακιας. Που περιμενει η αλλη να του στρωσει καθαρα σεντονακια να κανουν μπανιο και με μπεταντιν για να γαμηθουν μετα.

φερτε μου και ενα μπαφο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
περιγράφεις με απόλυτη ευκρινεια το κοσμο τον οποιο μπορει να σταθει η ελληνιδα, ο κόσμος αυτός η παρέα της και μόνο , εκει συζητιουνται τα πάντα , εξω από το κυκλο ειστε χαμενα , απροσανατολιστα κοριτσια που δεν μιλανε με τον αγνωστο που δεν ανηκει στην κλικα...

φερτε μου και και την νιτσα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Ποιος σου ειπε οτι δε με εχει πηδηξει μπουρδελιαρης? :think:
Ποιος σου ειπε επισης οτι εκανε καλο σεξ? :think:
Ποιος σου δινει την ψευδαισθηση οτι επειδη μπορεις να γαμησεις μεσα στη βρωμια και μεσα σε 10 λεπτα μπορεις να εισαι καλος γαμιας? :think:
Για τα ΛΟΚ μιλαμε ή για γαμησι? για να καταλαβω κι ολας....
φτασαμε στο σημειο δηλαδη απο εκει που λεγαμε οτι φυσικα και δεν ειναι ρετσινια ή στιγματισμος το να πηγαινει καποιος σε μπουρδελο να λεμε οτι οποιος δεν μπορει να γαμησει σε ρδελο εχει προβλημα? ρε πας καλα? :2funny:

υ.γ. τα cg/ct/studio υπαγονται σε αλλη κατηγορια? και αυτοι ευαισθητουληδες ειναι? :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καθεστε και μου συγκρινετε τωρα τον μπουρδελιαρη που γαμαει εμπειρες γκομενες... με εναν απεξω που μια ζωη πηδουσε κανονικες κοπελες

Οσο και εγωιστριες να ειστε δεν βλεπετε οτι δεν κολλαει?

Ευαισθητουλης ειναι οποιος δεν παει στο μπουρδελο τι ειναι? δεν παει για καποιους λογους

α) ειτε επειδη θα ειναι "βρωμικα" "ο κακος φορτηγατζης εκατσε πριν απο μενα στα σεντονια να πηδηξει θα παθω μολυνση"

β) ειτε επειδη θα φοβαται "ωχ τι παω να κανω τωρα??? να πηδηξω μια τελειως αγνωστη???"

και ενα καρο ακομη πραγματα τα οποια δεν μπορω να σκεφτω γιατι δεν με απασχολησαν ποτε αυτα τι ειναι? ευαισθησιες δεν ειναι?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

χαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχ
 Καλο σεξ κανουν ΜΟΝΟΝ οι μπουρδελιαριδες;
 Σιγα ρε Μπολντιιιιιιιι

Ο αλλος ειναι απλα ενας βολεψακιας. Που περιμενει η αλλη να του στρωσει καθαρα σεντονακια να κανουν μπανιο και με μπεταντιν για να γαμηθουν μετα.

χαχαχαχαχαχαχαχ  δεν παιζεσαι ρε,απαλευτος λεμε χαχαχαχ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατι το αλλαξες το 10 και το εκανες 15 μαρη? :|
και επισης γιατι απορεις? :2funny:
ηθελα να πω οτι αυτα κανω κ γω.
απλα εγω ξερω τους φιλους μου 15 χρονια
και ο δικος μου δεν ειχε παρελθον σε ρδελα.γ αυτο και διεγραψα την προταση,τα αλλα ηταν σαν να τα λεω εγω.
δεν απορησα καπου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
 χαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχαχαχ
 Καλο σεξ κανουν ΜΟΝΟΝ οι μπουρδελιαριδες;
 Σιγα ρε Μπολντιιιιιιιι

χαχαχαχαχαχαχαχ  δεν παιζεσαι ρε,απαλευτος λεμε χαχαχαχ
εσυ δεν ξες... μην μιλας μιλαει η γνωση :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Τι λες? :think:
Μια χαρα μιλαω με αγνωστους....ενιοτε κανω κι αλλα πραγματα μαζι τους :2funny:
Απο κει που ειχαμε προβλημα επειδη μιλαμε για σεξ μεσα στην παρεα τωρα εχουμε προβλημα επειδη εχουμε παρεα γενικοτερα???? (κλικα ειπες??) :2funny:
Τες παν εμας τα ζευγαρια παντως δεν ειναι αμιγως "κλικαδορικα" οποτε δεν καταλαβαινω τι λες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom