Τι να τρεχει ρε παιχτες με τις ελεεινίδες...ρε ακουστε ιστορια να ψοφήσουτε απο τα γελια...Εγω,να πούμε,λογω που ειμαι σοβαρό παιδι,δεν παραβγαινω,να πόύμε,εξόδους και τέτοια,σπίτι-δουλεια-μπουρδέλο-σπίτι,εκτός κι αν ειμαι σπιτωμενος,να πούμε,με καμμιά της δουλειάς ,οπότε παλι μεσα τη βγάνω,σπίτι της-δουλεια-σπίτι της...Ελαχε τωρα,να πούμε,που βγήκα δυο -τρεις φπρες εφετο αραντεβού για οχι πονηρο,και ητουνα το ενα μπροστα στό παλας το χειμβνα ποκανε κατι αρπΑΧΤΕς Η ΑΛΕΞΙΟΥ ,και περμενοντας,τι βλεπω,ρε παιδιά,ολο ελεεινιδες μονες τους ρε,τι πραμα ητανε τουτο,μια στις δεκα ειχε το τζε μαζι της,οι αλλες δυο-δυο,τρεις τρεις μονες τους,κουτσουρα...μετα το ιδιο σκηνικο αλλου,να μη ντα πολυλογώ , αποψε πως εκανα και σκαω μυτη ηρωδειο,να θυμηθω και γω τα παλια μου,αλλα δε λεω τι ειδους,να εχει αγωνια το εργο...και τι να δω,παλι τα ιδια ρε μπουρδελαδερφια,μονες τους...μονες τους...μονες τους...ρε λεω,τοσο πολυ ρε σπανισανε πια οι εκατομμυριουχοι(αφου ξερω την τρελαρα τους,οτι αυτους κυνηγανε),πουτανα κριση λεω,τι κανεις...
Ρε σε λιγο θα βγουνε με το καπελο αναποδα να παρακαλανε να τις γαμισει κανας πακιστανος...ρε που καταντησαμε,που εξηνταρισαμε...