Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 582 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.981

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ηθελα να πω οτι αυτα κανω κ γω.
απλα εγω ξερω τους φιλους μου 15 χρονια
και ο δικος μου δεν ειχε παρελθον σε ρδελα.γ αυτο και διεγραψα την προταση,τα αλλα ηταν σαν να τα λεω εγω.
δεν απορησα καπου.

ααααα οκ χαχαχαχα παρντον....ουτε μενα ειχε σε ρδελα...ειχε βρωμικο παρελθον στο χωρο παντως χοχοχοχο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποιος σου δινει την ψευδαισθηση οτι επειδη μπορεις να γαμησεις μεσα στη βρωμια και μεσα σε 10 λεπτα μπορεις να εισαι καλος γαμιας? :think:
Για τα ΛΟΚ μιλαμε ή για γαμησι? για να καταλαβω κι ολας....
φτασαμε στο σημειο δηλαδη απο εκει που λεγαμε οτι φυσικα και δεν ειναι ρετσινια ή στιγματισμος το να πηγαινει καποιος σε μπουρδελο να λεμε οτι οποιος δεν μπορει να γαμησει σε ρδελο εχει προβλημα? ρε πας καλα? :2funny:

Πρεπει να σας αντικρουσουμε σφοδρα τελικα... ωστε να χασετε τον ελεγχο των λογων σας...και να πεταξετε αυτα που πραγματικα πιστευετε.

Και αυτο που πραγματικα πιστευεις ειναι αυτο -> Ποιος σου δινει την ψευδαισθηση οτι επειδη μπορεις να γαμησεις μεσα στη βρωμια και μεσα σε 10 λεπτα μπορεις να εισαι καλος γαμιας?

ασε λοιπον τις παπαριες περι "στιγματισμου"

η λεξη βρωμια που ειπες τα λεει ολα... οριστε συναδελφοι... δειτε και θαυμαστε  :grin:

Φυσικα και ειμαι πολυ καλυτερος γαμιας απο τον φλωρο που σερνεις διπλα σου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Καθεστε και μου συγκρινετε τωρα τον μπουρδελιαρη που γαμαει εμπειρες γκομενες... με εναν απεξω που μια ζωη πηδουσε κανονικες κοπελες

Οσο και εγωιστριες να ειστε δεν βλεπετε οτι δεν κολλαει?

Ευαισθητουλης ειναι οποιος δεν παει στο μπουρδελο τι ειναι? δεν παει για καποιους λογους

α) ειτε επειδη θα ειναι "βρωμικα" "ο κακος φορτηγατζης εκατσε πριν απο μενα στα σεντονια να πηδηξει θα παθω μολυνση"

β) ειτε επειδη θα φοβαται "ωχ τι παω να κανω τωρα??? να πηδηξω μια τελειως αγνωστη???"

και ενα καρο ακομη πραγματα τα οποια δεν μπορω να σκεφτω γιατι δεν με απασχολησαν ποτε αυτα τι ειναι? ευαισθησιες δεν ειναι?
κοψε την πρεζα

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
ακριβως ετσι.γκαβη ειμαι?αμα μια κοπελα ειναι κουκλα να μην το πω?γ πιο λογο???
και αμα δε την προσεξει του την δειχνω εγω.
το ωραιο το εκτιμαω ειτε αντρας ειναι ειτε γυναικα ειτε πραγμα.
τοτε ρε λουκρητια εσυ πρεπει να γραψεις κανενα δοκιμιο περι αισθητικής,για αυτο εχετε χασει τη μπαλα, γιατι εχετε απωλεσει τη θηλυκοτητα τα ςστην προσπαθειας σας νατο παιξετε χειραφετημενες, ειστε τα τεκνα της γενιας του γαμιολη του κωστόπουλου και του νιτρο κια των συναφών περιοδικών που δηθεν απονεχοποιησε τις μαλακειες αυτες για να πουλαει φυλλα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι λες? :think:
Μια χαρα μιλαω με αγνωστους....ενιοτε κανω κι αλλα πραγματα μαζι τους :2funny:
Απο κει που ειχαμε προβλημα επειδη μιλαμε για σεξ μεσα στην παρεα τωρα εχουμε προβλημα επειδη εχουμε παρεα γενικοτερα???? (κλικα ειπες??) :2funny:
Τες παν εμας τα ζευγαρια παντως δεν ειναι αμιγως "κλικαδορικα" οποτε δεν καταλαβαινω τι λες....

αυτα τα αμιγως.. λες και με αναβεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τοτε ρε λουκρητια εσυ πρεπει να γραψεις κανενα δοκιμιο περι αισθητικής,για αυτο εχετε χασει τη μπαλα, γιατι εχετε απωλεσει τη θηλυκοτητα τα ςστην προσπαθειας σας νατο παιξετε χειραφετημενες, ειστε τα τεκνα της γενιας του γαμιολη του κωστόπουλου και του νιτρο κια των συναφών περιοδικών που δηθεν απονεχοποιησε τις μαλακειες αυτες για να πουλαει φυλλα...

εχω εχω χασει την μπαλα αλλα βρηκα τις πιπες. Κατι ειναι και αυτο..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.366
Πόντοι
5.097
ηθελα να πω οτι αυτα κανω κ γω.
απλα εγω ξερω τους φιλους μου 15 χρονια
και ο δικος μου δεν ειχε παρελθον σε ρδελα.γ αυτο και διεγραψα την προταση,τα αλλα ηταν σαν να τα λεω εγω.
δεν απορησα καπου.
ποιος δεν εχει σχεσει με ρδελα εγω  :think: μπα δεν το νομιζω κατι κανουμε για να ανεβασουμε την οικονομια μας :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ωρα για μια βοτκα λεμε!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποιος σου δινει την ψευδαισθηση οτι επειδη μπορεις να γαμησεις μεσα στη βρωμια και μεσα σε 10 λεπτα μπορεις να εισαι καλος γαμιας? :think:

Τσεκαρετε μαγκες..... για να μην χανεται και μεσα στις αλλες σελιδες.... η μουνιτσα κατα τα αλλα δεν την πειραζουν τα μπουρδελα.

Επρεπε να την κουρδισουμε για να αποκαλυψει την αληθεια

αλλωστε οπως ειναι γνωστο... πανω στην τσατιλα του ο αλλος δειχνει τον αληθινο του χαρακτηρα.

Μιλαμε... ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρεπει να σας αντικρουσουμε σφοδρα τελικα... ωστε να χασετε τον ελεγχο των λογων σας...και να πεταξετε αυτα που πραγματικα πιστευετε.

Και αυτο που πραγματικα πιστευεις ειναι αυτο -> Ποιος σου δινει την ψευδαισθηση οτι επειδη μπορεις να γαμησεις μεσα στη βρωμια και μεσα σε 10 λεπτα μπορεις να εισαι καλος γαμιας?

ασε λοιπον τις παπαριες περι "στιγματισμου"

η λεξη βρωμια που ειπες τα λεει ολα... οριστε συναδελφοι... δειτε και θαυμαστε  :grin:

Φυσικα και ειμαι πολυ καλυτερος γαμιας απο τον φλωρο που σερνεις διπλα σου

Α ειναι καθαρα? συγγνωμη παρντον...να φωναξουμε και το υγειονομικο να μας δωσει μια αποψη....ξερεις δεν πληρωνουν μονο οσοι πανε στα μπουρδελα να γαμισουν....υπαρχουν και οι βιζιτες....οι απλες καθημερινες βιζιτες...πως να το κανουμε τωρα? τα μπουρδελα ειναι βρωμικα....δηλαδη το να λεει ενας αντρας οτι ειναι βρωμικο το μπουρδελο ως χωρος ειναι μαγκια και καταξιωση ενω το να το πει μια γκομενα ειναι στιγματισμος? μπας και παιρνεις ληγμενα? :2funny:
Αλλο το να στιγματισεις καποιον επειδη πληρωνει για να γαμησεις και αλλο να κρινεις τον χωρο στον οποιο γινεται αυτο....

οριστε συναδελφοι....σταυρωστε με σταυρωστε με :2funny:

καλα περι φλωρου δεν θα το συζητησω καν....:2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ριλι? ριιιλι?
διαλογος με την φωνουλα που ακουει μες το κεφαλι του ο μπολντ?!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom