Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν το πηρα ομως. Πρωτον

Και δευτερον... βρωμικα μπουρδελα υπαρχουν... αλλα υπαρχουν και καθαρα μπουρδελακια.

Αν ακουσεις ομως τυπους να σου λενε πως ολα ειναι βρωμικα... απλα ψαχνουν δικαιολογιες.

Τελοςπαντων ο καθενας εχει την αποψη του...

Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες αλλωστε....το κακο ειναι οτι μερικες αποψεις ειναι του κωλου....αλλα οι κατεχοντες δεν αντιλαμβανονται τη διαφορα :grin:

Υ.γ. δεν το πηρες το σπρευ για το πουλακι σου??? καλα εισαι Ο ΓΑΜΙΑΣ λεμε!!! με αφησες αφωνη!!! πως μπορεις τοση βαρβατιλα? πως αντεχεις τοση τεστοστερονη? σε λιγο θα μας πεις οτι σε χυνουν και οι ιεροδουλες και σου κανουν σκουιρτ :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσυ που ξερεις απο πιπες και νους σου κατεβαζει οταν χυνει ο ελεφαντας ποσους κουβαδες βγαζει??

ο ελεφαντας σε ξεγελα, μπορει να ειναι μεγαλος, αλλα οταν χυνει ..τον κουβα, τον θελει καποιος αλλος.. μην εισαι ευκολοπιστος μην σκιαζεσαι απο τον ογκο, η πιπα θελει μαστορια και θα σε κανει τουρμπο   :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες αλλωστε....το κακο ειναι οτι μερικες αποψεις ειναι του κωλου....αλλα οι κατεχοντες δεν αντιλαμβανονται τη διαφορα :grin:

Υ.γ. δεν το πηρες το σπρευ για το πουλακι σου??? καλα εισαι Ο ΓΑΜΙΑΣ λεμε!!! με αφησες αφωνη!!! πως μπορεις τοση βαρβατιλα? πως αντεχεις τοση τεστοστερονη? σε λιγο θα μας πεις οτι σε χυνουν και οι ιεροδουλες και σου κανουν σκουιρτ :2funny:
μη μιλας ετσι...κοριτσι πραμα...

πες μου οτι το λες ετσι. ωραιο μουνι...
εχμμμ...εε....ναι...καμια φορα...ε τι να κανω;;;οπως μου βγαινει...
εχω πει και:κοιτα μια μουναρα!!!!!!!!! εχω πει και :σαν αγγελος ειναι...
αναλογα...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
να σε δώσω το τηλεφωνο μου να με κανεις μια πίπα εριναλ??????/

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αλλα πιο συχνα λεω μουναρα...
ενταξει...θα το κοψω..
αλλα δε φταιω εγω.!!!!αυτες ειναι μουναρες. :grin:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
μη μιλας ετσι...κοριτσι πραμα...
εχμμμ...εε....ναι...καμια φορα...ε τι να κανω;;;οπως μου βγαινει...
εχω πει και:κοιτα μια μουναρα!!!!!!!!! εχω πει και :σαν αγγελος ειναι...
αναλογα...
κρίμα σε ειχα για πιο λογια , τοσες λέξεις, ευειδής ευπαρουσιαστος,

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ευχαριστω πολυ.
Εχεις δικιο

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ο ελεφαντας σε ξεγελα, μπορει να ειναι μεγαλος, αλλα οταν χυνει ..τον κουβα, τον θελει καποιος αλλος.. μην εισαι ευκολοπιστος μην σκιαζεσαι απο τον ογκο, η πιπα θελει μαστορια και θα σε κανει τουρμπο   :rockon: :rockon:
 :rockon: :rockon:ναι αλλα Εσυ μας ειπες πως θες να παρεις πιπες και τωρα μας λες οτι απο μας δεν θες..για πες για να ξερουμε μικρουλα τσιμπουκλου να την πεταξουμε εξω η βολευεσε απο αλλου.. :2funny: :2funny: :2funny:δε σκιαζομε δε νοιαζομαι για το ελεφαντακι εγω οσο και αν χυσω μου φτανει κουβαδακι,για πες μου ομως κουκλα μου ετσι για να γνωριζω/.. εχεις μουνι στα αληθεια η τσαμπα το ζοριζω..γιατη αν εχεις πουτσα ερι μου τσαμπα ταλεποριεμαι!! γιατη εγω με πουστηδες στο λεω δεν τραβιεμαι!!!      

Μη το παρεις και πανω σου πλακα κανω...

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πως μιλας ετσι...πφ.. σαν νταλικιερης..
Αγαπητή ερινάλ,

ζητώ ταπεινά συγγνώμη για τη ανόητη εκφορά του λόγου μου.... τελικα αρχιζω να πιστευω οτι γουσταρετε να σας μιλανε ετσι οι αντρες το γουσταρετε???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγαπητή ερινάλ,

ζητώ ταπεινά συγγνώμη για τη ανόητη εκφορά του λόγου μου.... τελικα αρχιζω να πιστευω οτι γουσταρετε να σας μιλανε ετσι οι αντρες το γουσταρετε???

Τα εξης θα λεμε απο δω και περα τυπε μου  :grin:

"Ευχαριστω πολυ" , "Εχεις δικιο" , "Εσυ ξερεις καλυτερα" 

μαλακια το να διαφωνεις τελικα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom