Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Eσύ να γράφεις www.bourdela.com/forum/index.php?topic=98475.msg2182959#new]στο thread σου[/url].Να κάθεσαι εκεί και να στέλνεις φιλάκια στους θαυμαστές σου και να τους καυλώνεις.Τστστστσ...Εγώ θα στα λέω?
Συνχορεσε τη κοπελα ειναι μικρη αυγαλτη ,που θα παει θα μαθει...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες εκει οτι τους πιανει χεσιμο και κριση πανικου να μπουν απλα μεσα σε ενα μπουρδελο

και ασε τα θελω και δεν θελω.... το μαθαμε ολοι

δεν υπαρχει δεν θελω υπαρχει δεν μπορω

αν μπορουσαν να δεις πως θα ηθελαν κιολας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγώ προσωπικά όποτε έχω επιχειρήσει να πω σε φίλους και γνωστούς για μπουρδέλα-στούντιο κ.λ.π. με χλευάζουν κάνουν και καλά την έκφραση της αηδίας και της υποτίμησης. Το πιο περίεργο όμως απ 'ολα είναι ότι οι περισσότεροι απ αυτούς έχουν να γαμήσουν 1 χρόνο τουλάχιστον και τον έχουν κάψει στο φραπέ :cum:.

Και το ειπες σε αντρες....φαντασου....τι να σου πω...χαβαλες μπορει να γινει...εννοειται...αλλα στα πλαισια του φυσιολογικου οχι υποτιμητικα ή με αηδια....
το οτι σε χλευαζουν ειναι μαλακια συμφωνω.
το να τους χλευαζεις εσυ ομως επειδη μπορει να προτημησαν να περιμενουν μεχρι να βρουν κατι καλο αντι να πανε σε ρδελο το θεωρω επισης μαλακια.

γουαουυυυ θα συμφωνησω με τη λουκκκκκκκκ :rockon: :rockon:
δεν το πιστευωωωωω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
1. Δεν ειναι θεμα κρυψιματος πισω απο το δαχτυλο....γνωριζω αρκετα ατομα που εχουν σουξου μουξου με τανες και δεν το κανουν ολοι απο αναγκη χωρις αυτο να σημαινει οτι αποτελουν την πλειοψηφια....απλα εκανα μια διακριση για να το ξεκαθαρισω :)

2. Σιγα την υποληψη και τη φημη μωρε....δεν ξερω τα πιτσιρικια και οι πιτσιρικες πως σκεφτονται παντως εγω και φιλους και γκομενους εχω που ηταν φανταροι και μια χαρα πηγαιναν στα μπουρδελα της περιοχης, και τα cg τους παιρνανε (καποιοι παιρνουν ακομα) και τα κωλαδικα της συγγρου τα χουν χτισει....τι να σου πω....ειμαστε εμεις τοσο ανετη παρεα?? δεν ξερω....παντως μου κανει εντυπωση που το λες αυτο...

υ.γ. δεν ειπα οτι πηγε ο αδερφος μου....μην το απομονωνεις....δες καλα τι γραφω
πώς είναι δυνατόν να έχετε όλες οι κοπέλες φιλους που πάνε στα μπουρδελα και καθονται και στο λένε ή πιπες λες  ή ψευτοπροοδευτικουρα το παιζεις, μενει να πεις μονο οτι εισαι και κολλητη  με παλικαρια και σου λενε για τις μπουρδελοτσαρκες και τα γαμησιατικά τους ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλα η συζητησ εχει περασει σε αλλα επιπεδα..Υψιπεδαααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι ειναι μωρη μαλακω? γκομενες ειναι?

και δεν θελουν? τι σκατονοοτροπιες ειναι αυτες επιτελους?

πειτε ενα επιχειρημα της προκοπης... θελουν και δεν θελουν.... τι θελουν δηλαδη? να ερθει με την ανεμωνα στο χερι η κοπελα τους και να τους παροτρυνει να πηδηξουν? αλλιως δεν θελουν? αυτοι?
ελεος με την ηλιθια νοοτροπια που κουβαλατε καποιοι...ευτυχως δεν ειστε πολλοι!!!

γουαουυυυ θα συμφωνησω με τη λουκκκκκκκκ :rockon: :rockon:
δεν το πιστευωωωωω
:priest:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πώς είναι δυνατόν να έχετε όλες οι κοπέλες φιλους που πάνε στα μπουρδελα και καθονται και στο λένε ή πιπες λες  ή ψευτοπροοδευτικουρα το παιζεις, μενει να πεις μονο οτι εισαι και κολλητη  με παλικαρια και σου λενε για τις μπουρδελοτσαρκες και τα γαμησιατικά τους ...

Γιατι ρε παιδι περιεργο ειναι..;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πώς είναι δυνατόν να έχετε όλες οι κοπέλες φιλους που πάνε στα μπουρδελα και καθονται και στο λένε ή πιπες λες  ή ψευτοπροοδευτικουρα το παιζεις, μενει να πεις μονο οτι εισαι και κολλητη  με παλικαρια και σου λενε για τις μπουρδελοτσαρκες και τα γαμησιατικά τους ...
το περιεργο που ειναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μπες στο γκουκλ και γραψε "Πρωτη φορα σε οικο ανοχης"

Θα σου βγαλει καμποσα λημματα τα οποια ειναι φορουμς μεσα στα οποια μπαινει καποιος 17χρονος η 18χρονος παρθενος και ρωταει αν ειναι καλη σκεψη να πηδηξει πρωτη του φορα σε ρδελο...

του απαντανε..... και γκομενες.... απο αυτες τις απαντησεις στα περισσοτερα φορουμ οι 0 στις 10/20 ειναι θετικες για πρωτη φορα σε οικο ανοχης (ΚΑΜΙΑ δηλαδη δεν συμφωνει) και μαλιστα λενε πως εκει πανε και οι αποτυχημενοι... και σε αλλα φορουμς 2/50 αποψεις ειναι θετικες για πρωτη φορα σε οικο... τωρα το τι λεει η μια και η αλλη.....

Επισης το να πηδανε στα μπουρδελα.... δεν ειναι μονο υποθεση 20 ευρων. Για να χεις αυτη την εναλλακτικη.... χρειαζεται ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να πηδας μεσα στα μπουρδελα... και αυτοι οι ευαισθητουληδες δεν ειναι κατι που το εχουν στο φορτε του. Ας μην γελιομαστε για αυτο και τρωνε και κερατο μετα επειδη ειναι χλιαροτυποι

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι ρε παιδι περιεργο ειναι..;
ναι ρε κοπελα , δεν γουσταρω όταν συζητώ με μια κοπελα να της λεω τα γαμησια μου , το θεωρω ακυρο. Α εριναλ χθες πηδηξα μια ωραια βιζιτουλα .την γιουλια, τι λες γουσταρεις, μου εκανε κατι κολπα, γουσταρεις να ακους? μη ακουω για κολλητιλικια και κολληταρια ανδρες και γυναικες...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
ναι ρε κοπελα , δεν γουσταρω όταν συζητώ με μια κοπελα να της λεω τα γαμησια μου , το θεωρω ακυρο. Α εριναλ χθες π :tooth: :tooth: :tooth:ηδηξα μια ωραια βιζιτουλα .την γιουλια, τι λες γουσταρεις, μου εκανε κατι κολπα, γουσταρεις να ακους? μη ακουω για κολλητιλικια και κολληταρια ανδρες και γυναικες...
χι ρε μαλακα και εγω λεω σε φιλες μου για τανες,3 της εχω παει σε στριπ..η μια καυλοσε πολυ αλλα δε γαμησα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom