Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (7 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
1. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας , και εγω αυτη τη περιοδο θα παω σε πορδελο επειδη δεν παιζει γκομενα. Αλλοι το κανουν απο καθαρη επιλογη... αλλοι απο αναγκη... ενω αλλοι και απο τα 2... εγω το κανω και απο τα 2... 60% απο επιλογη 40% απο αναγκη.

2. Εγω πιστευω πως αν βγεις σε μια κοινη παρεα και πεις πως εχεις παει σε μπουρδελο εχεις κηλιδωσει απευθειας ολη την φημη σου.

Τον αδερφο σου δεν γινεται να τον απομονωσεις τυπισσα ακομα και αν εχει παει σε αυτα... το βλεπεις διαφορετικα... ενω εναν ξενο σταντε θα το κανεις.... δεν ειναι επιχειρημα αυτο "πηγε ο αδερφος μου" τιγκα στην μεροληπτικοτητα ειναι αυτο

1. Δεν ειναι θεμα κρυψιματος πισω απο το δαχτυλο....γνωριζω αρκετα ατομα που εχουν σουξου μουξου με τανες και δεν το κανουν ολοι απο αναγκη χωρις αυτο να σημαινει οτι αποτελουν την πλειοψηφια....απλα εκανα μια διακριση για να το ξεκαθαρισω :)

2. Σιγα την υποληψη και τη φημη μωρε....δεν ξερω τα πιτσιρικια και οι πιτσιρικες πως σκεφτονται παντως εγω και φιλους και γκομενους εχω που ηταν φανταροι και μια χαρα πηγαιναν στα μπουρδελα της περιοχης, και τα cg τους παιρνανε (καποιοι παιρνουν ακομα) και τα κωλαδικα της συγγρου τα χουν χτισει....τι να σου πω....ειμαστε εμεις τοσο ανετη παρεα?? δεν ξερω....παντως μου κανει εντυπωση που το λες αυτο...

υ.γ. δεν ειπα οτι πηγε ο αδερφος μου....μην το απομονωνεις....δες καλα τι γραφω

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
εγώ προσωπικά όποτε έχω επιχειρήσει να πω σε φίλους και γνωστούς για μπουρδέλα-στούντιο κ.λ.π. με χλευάζουν κάνουν και καλά την έκφραση της αηδίας και της υποτίμησης. Το πιο περίεργο όμως απ 'ολα είναι ότι οι περισσότεροι απ αυτούς έχουν να γαμήσουν 1 χρόνο τουλάχιστον και τον έχουν κάψει στο φραπέ :cum:.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
για να τελειωνουμε με τον γκλετσο σε μπουρδελο πηγαινε και δεν του κτυπουσε κανεις την πορτα το κλειναν το μαγαζι για καμια ωρα,αλλο ηθελα να καταλαβετε κολατε στο ονομα.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ειπαμε εμεις πως δεν ειναι ?

Καλως η κακως ομως δεν μπορουν να βρουν ολοι κοπελες.

Ειτε επειδη δεν εχουν τις καταλληλες παρεες-κυκλους
Ειτε επειδη δεν εχουν την καταλληλη τολμη
Ειτε επειδη δεν εχουν το καταλληλο μπλα μπλα
Ειτε επειδη ειναι ατυχοι

1000 Ειτε.... αυτοι τι θα κανουν θα καουν δηλαδη?  :grin:
εγω ειμαι το 1 και 4
1 (παρεα μαμουχαλοι εχουν να γαμησουν πανω απο χρονο και δεν τουσ νοιαζει)
4 γκαντεμια και παλι γκαντεμια και πολυ σκουπιδι στη πορνη πολιτεια μας  :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγώ προσωπικά όποτε έχω επιχειρήσει να πω σε φίλους και γνωστούς για μπουρδέλα-στούντιο κ.λ.π. με χλευάζουν κάνουν και καλά την έκφραση της αηδίας και της υποτίμησης. Το πιο περίεργο όμως απ 'ολα είναι ότι οι περισσότεροι απ αυτούς έχουν να γαμήσουν 1 χρόνο τουλάχιστον και τον έχουν κάψει στο φραπέ :cum:.
το οτι σε χλευαζουν ειναι μαλακια συμφωνω.
το να τους χλευαζεις εσυ ομως επειδη μπορει να προτημησαν να περιμενουν μεχρι να βρουν κατι καλο αντι να πανε σε ρδελο το θεωρω επισης μαλακια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για να τελειωνουμε με τον γκλετσο σε μπουρδελο πηγαινε και δεν του κτυπουσε κανεις την πορτα το κλειναν το μαγαζι για καμια ωρα,αλλο ηθελα να καταλαβετε κολατε στο ονομα.

Ε ναι , για αυτους κλεινει καμια ωρα το μπουρδελο.

Για εμας... ειναι μονο 10 λεπτα πουτανα κοινωνια  :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το να τους χλευαζεις εσυ ομως επειδη μπορει να προτημησαν να περιμενουν μεχρι να βρουν κατι καλο αντι να πανε σε ρδελο το θεωρω επισης μαλακια.

Ναι περιμενουν.... να το δωσουν στον αγιο πετρο

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μηπως οτι δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρεια/δλδ.αυτοι τι κανουν σαν ανδρες,τον παιζουν?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μηπως οτι δεν τα φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρεια/δλδ.αυτοι τι κανουν σαν ανδρες,τον παιζουν?
οχι..αυτο θα υσχιε στην αντιθετη περιπτωση.
εκτος αν πιστευεις οτι ειναι τοσο δυσκολο να σκασεις 20 γιουρο γ να γαμησεις.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ε ναι , για αυτους κλεινει καμια ωρα το μπουρδελο.

Για εμας... ειναι μονο 10 λεπτα πουτανα κοινωνια  :headbang: :headbang: :headbang:
4-5 τωρα πια απο οτι λενε στην πιατσα βαρανε πορτες η τσαδες χεχε!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι..αυτο θα υσχιε στην αντιθετη περιπτωση.
εκτος αν πιστευεις οτι ειναι τοσο δυσκολο να σκασεις 20 γιουρο γ να γαμησεις.

Γιατι ποιος σου ειπε απο ολες αυτες τις αδερφες εκει εξω που μας κραζουν επειδη παμε σε μπουρδελα

οτι θα μπορουσαν να πηδηξουν μεσα σε αυτο?  ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατι ποιος σου ειπε απο ολες αυτες τις αδερφες εκει εξω που μας κραζουν επειδη παμε σε μπουρδελα

οτι θα μπορουσαν να πηδηξουν μεσα σε αυτο?  ;)
ποιος σου ειπε οτι θελουν;

Επισκέπτης
Για εμένα που είμαι Ρουμάνα τι λέτε?
Eσύ να γράφεις www.bourdela.com/forum/index.php?topic=98475.msg2182959#new]στο thread σου[/url].Να κάθεσαι εκεί και να στέλνεις φιλάκια στους θαυμαστές σου και να τους καυλώνεις.Τστστστσ...Εγώ θα στα λέω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ποιος σου ειπε οτι θελουν;

τι ειναι μωρη μαλακω? γκομενες ειναι?

και δεν θελουν? τι σκατονοοτροπιες ειναι αυτες επιτελους?

πειτε ενα επιχειρημα της προκοπης... θελουν και δεν θελουν.... τι θελουν δηλαδη? να ερθει με την ανεμωνα στο χερι η κοπελα τους και να τους παροτρυνει να πηδηξουν? αλλιως δεν θελουν? αυτοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom