mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ναι λες και εμενα να μου κανει ορεξη το κοκκινηστο ουτε εγω θα παρω
Βαροστομαχο μωρε....ειναι και βραδυ...ασε καλυτερα....
ναι λες και εμενα να μου κανει ορεξη το κοκκινηστο ουτε εγω θα παρω
Το καθηκον ειναι καθηκον τυπε.
Οπως και αν γινουν.... μια στο τοσο ενα καμακι χρειαζεται.
Παλια εκανα 1 φορα την βδομαδα τουλαχιστον... μετα το ριξα στο 1 φορα το μηνα... και τωρα παει ανα 2-3 μηνες
ε στα 30 μου ισως δεν κανω και καθολου αν δεν κατσει κατι αποτελεσματικο
κρεμαω παπουτσια!
και βγαζω golden member card στα μπουρδελα!!!
φρι πας βραχιολακι οπως στα ξενοδοχειακαι βγαζω golden member card στα μπουρδελα!!!
Γενικα ομως... ΜΣΝ - κινητα κτλπ παιρνεις πολυ ευκολα σε καμακι.
Το κακο ειναι οτι μετα..... ειτε θα χουν γκομενο
ειτε θα θες αλλη ιστορια μεχρι να την ριξεις στο κρεβατι... ειτε θα παιζουν απλα
Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα παντοτε. Λεμε το ενα λεμε και το αλλο
αλλιως θα κανανε καμακι ΟΛΟΙ.... χαχαχαχαχαχαχ γιατι δεν κανουν νομιζεις
σιγα μην ειμαστε μονο εμεις οι ξυπνιοι!
Γενικα ομως... ΜΣΝ - κινητα κτλπ παιρνεις πολυ ευκολα σε καμακι.
Το κακο ειναι οτι μετα..... ειτε θα χουν γκομενο
ειτε θα θες αλλη ιστορια μεχρι να την ριξεις στο κρεβατι... ειτε θα παιζουν απλα
Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα παντοτε. Λεμε το ενα λεμε και το αλλο
αλλιως θα κανανε καμακι ΟΛΟΙ.... χαχαχαχαχαχαχ γιατι δεν κανουν νομιζεις
σιγα μην ειμαστε μονο εμεις οι ξυπνιοι!
Καλα το καμακι το κανεις τζαστ φορ δε φαν οφ ιτ...ειναι σα να μου λες οτι μετα απο ουαν ναιτ σταντ θα πρεπει να ευδοκιμησει σχεση....συμβαινει μεν σπανια δε....και το καμακι ειναι τη στιγμης δε σημαινει οτι θα γινει κατι σωνει και ντε....παιχνιδι ειναι δεν υπαρχουν νικητες και χαμενοι....
ελα ρε τυπε σε πειραζω.Κορυφαιες προσωπικοτητες αυτου το κοσμου γαμανε στα μπουρδελα σε πληροφορω.
Ζινταν , Γκοβου , Ρουνευ.....
και μετα δεν θα γαμησουμε εμεις? Σωπα ρε συ. Καλο και το καμακι αλλα πιστεψε με ο μυθος του "Μιστερ Γκομενου" που δυναται να τις ριξει ολες ειναι απλα ενας μυθος....
ποιός είπε πως δε κάνουμε? μη κοιτάς εσύ που σαι ανίκανος? 3 μουνάκια γάμησε το τελευταίο μήνα ο μέγας Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ
;)
Συγχαρητηρια τυπε μου Παντα τετοια ;)
ελα ρε τυπε σε πειραζω.
δεν πα να φας κι ολα τα λεφτα σου εκει,τι με νοιαζει εμενα...
υ.γ αυτοι που ανεφερες δεν νομιζω να χαμπαριαζουν και πολυ απο οικονομικη κριση ε? το προβλημα της διαβιωσης τους το λυσανε.
Συμφωνω. Αλλα αυτο ειναι για να μην το βαζεις κατω....
Παντα σε ενδιαφερει και το αποτελεσμα... αν οχι σε 3-4 πεσιματα... ε οταν φτασεις τα 10 θες να δεις οτι εχεις παρει και 2 τυπισσες.
Ρε τυποι πως γινεται να συγκρινεται το σεχ με τανα στο μπουρδελο με το σεχ που θα κανεις με τη κοπελα σου??
Για να μην λεω μαλακιες και εγω σε ρδελα γαμαω αλλα με τη γκομενα ειναι αλλιως ρε γαμοτο..
Με τον τροπο που το λετε ειναι σα να λετε οτι ο.κ βολευομαστε με τανες και δεν θελουμε γκομενες..Ειπαμε εμεις πως δεν ειναι ?
Με τον τροπο που το λετε ειναι σα να λετε οτι ο.κ βολευομαστε με τανες και δεν θελουμε γκομενες..
δεν εχεις και αδικο!Τυπε αν ειναι ενα σεξ να σου βγει ξινο καλυτερα να πας με τανα
αυτο βεβαια δεν σημαινει πως πρεπει να παρατησεις την προσπαθεια για κατι καλο
και ο γλετσος στην φυλης πηγαινε παλαια και οι πραβοι του ηταν απεξω και ηταν και μετρια τανα γουστα ειναι αυτα!