Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τυπε μου οφειλω να σε ευχαριστησω για τα πολυ καλα και πανω απο ολα ρεαλιστικα λογια σου.

Αλλα ειναι αμαρτια τωρα στα 25 - 30 σου ποσο εισαι να το γυρισεις για παρτη μου.... και οχι τιποτα αλλο θα σου πω και οχι γιατι ειμαι στρειτ

οποτε ξανασκεψου το.... ελα να παμε λιοσιων... εκει που οι αισθησεις παιρνουν σαρκα και οστα και ΟΛΑ τα ξαναζεις απο την αρχη .
22 είμαι. Προλαβαίνω να το γυρίσω;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Πρωτη φορα γιορταζεις και εχει αλλαξει η ζωη σου... παντου φωναζεις οτι αυρα μου εγινε δικη σου!

Τωωωωρα ειναι και η πρεμιερα η δικη σου... ΠΑΜΕ!

Ωραια τραγουδια. Αυτα ειχες στο αυτοκίνητο; Εμ ετσι εξηγειται.. :2funny: :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
καλα ειχα καταλαβει οτι οι ελλεηνιδες παρα ειναι καυλωμενες μετα το καλοκαιρι :dancing:
και οι Ελλεηνες? δεν ειναι? (ελλεηνες απο το Ελλεηνιδοσταν, ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα σου φυλαξει τη σερβιετα τυπε. Γκουρμε καταστασεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα εφυγα στ'αληθεια :grin:

Πλακα εκανα για την σερβιετα ρε πωωωωωω

μην πει κανεις κατι αμεσως να του προσαψετε τα χειριστα.

Παντως τα ποδαρακια της ανετα τα γλειφω... αφου εχει φορεσει ενα ωραιο καλτσονακι μαυρο... θα τα περιποιηθω δεοντως και ανευ αντιλογιας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
Εχεις γ@μησει με περιοδο??? Με τις καβλες να χτυπανε κοκκινο???
Χανεις!
αυτο θελει μεγαλα κοτσια να κολλανε τα κομματακια φρεσκης σαρκας γεματο αιμα πανω στο πεος μονο ενας ειναι ειδικος για τετοια κινηση αυτοκτονιας και ακαποτο μαλιστα ο μεγιστος παπαρατσι του μεταξουργειου :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο του δευτερολεπτου την κοιταζω απο τον καθρεφτη και λεω "Καλως το" , "Καλως το και ας αργησε" το μυριστηκε και αυτη επειδη με κοιταζε και μετα ξανακοιταω (ενω κοιτουσα και τον δρομο για να περασω απεναντι) και του κλεινω το ματακι... και καθως ειχε τα χερια στο τιμονι μου εκανε ενα ->  :thumbsup: και οχι ->  :birdman:  μετα ηρθε απο τα πλαγια και κοιτουσε μια εμενα και μια το δρομο .. περνα της κανω σε προστατευω εγω! Εσκασε ενα χαμογελο και εφυγε...
Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε....

Κολλητέ δεν έγινε έτσι, συνεχίζω:

Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε...Στο επόμενο φανάρι σταματήσαμε διπλα... Γεια σου με λένε Τόνια, είπε η πρώην ελλεηνίς. Αλεξανδρος είπα, προσπαθώντας να κρύψω την έκλπληξη μου... Ωραίο αμάξι έχεις. Είναι τόσο...μεγάλο. Καταλαβαίνωντας το υπονοούμενο πρότεινα: Ναι είναι πολύ μεγάλο θες να πάμε παρακάτω να το περιποιηθεις;... Με άνταμοιψε με ένα χαμόγελο και ξεκινήσαμε για το επόμενο βενζινάδικο. Παρότι περίμεναν ουρά για βενζίνη, προσπεράσαμε και βρήκαμε μια μάνικα... Τότε έλυσε τα μαλλιά της μποροστά το παμπρίζ, άρπαξε τη μάνικα και με σίγουρες αλλά προσέκτικες κινήσεις άδειασε το νερο στο μεγάλο μου καπώ.
Σίγουρος πια ότι έχω το πλύσιμο σίγουρο, χαμήλωσα το κάθισμα κι άναψα ένα τσιγάρο, απολαμβάνωντας το ταχύτατο χέρι της να ανεβοκατεβαίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom