You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
αυτο θελει μεγαλα κοτσια να κολλανε τα κομματακια φρεσκης σαρκας γεματο αιμα πανω στο πεος μονο ενας ειναι ειδικος για τετοια κινηση αυτοκτονιας και ακαποτο μαλιστα ο μεγιστος παπαρατσι του μεταξουργειου
Ενταξι ρε! Οχι και πρωτες μερες που ποναει!
Αλλα ακαποτο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
για ρωτα και τον παπαρατσι ασε που χυνεις μεσα αφοβαΕνταξι ρε! Οχι και πρωτες μερες που ποναει!
Αλλα ακαποτο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
για ρωτα και τον παπαρατσι ασε που χυνεις μεσα αφοβα
καλη λευτερια αν ετσι νομιζεις.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
τι καλη λευτερια σιγα να μην βαλω το πουλακι μεσα σ'αυτη τη βρωμα μπλιαχ πρεπει να καθαρισει καλα για να μπω μεσακαλη λευτερια αν ετσι νομιζεις.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Κολλητέ δεν έγινε έτσι, συνεχίζω:
Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε...Στο επόμενο φανάρι σταματήσαμε διπλα... Γεια σου με λένε Τόνια, είπε η πρώην ελλεηνίς. Αλεξανδρος είπα, προσπαθώντας να κρύψω την έκλπληξη μου... Ωραίο αμάξι έχεις. Είναι τόσο...μεγάλο. Καταλαβαίνωντας το υπονοούμενο πρότεινα: Ναι είναι πολύ μεγάλο θες να πάμε παρακάτω να το περιποιηθεις;... Με άνταμοιψε με ένα χαμόγελο και ξεκινήσαμε για το επόμενο βενζινάδικο. Παρότι περίμεναν ουρά για βενζίνη, προσπεράσαμε και βρήκαμε μια μάνικα... Τότε έλυσε τα μαλλιά της μποροστά το παμπρίζ, άρπαξε τη μάνικα και με σίγουρες αλλά προσέκτικες κινήσεις άδειασε το νερο στο μεγάλο μου καπώ.
Σίγουρος πια ότι έχω το πλύσιμο σίγουρο, χαμήλωσα το κάθισμα κι άναψα ένα τσιγάρο, απολαμβάνωντας το ταχύτατο χέρι της να ανεβοκατεβαίνει
εισαι τυπος δικιε μου
εισαι τυπος δικιε μου
Δεν τα 'πες όλα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΛΛΥ ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
σορτσάκι φοράει ή ζώνη γι' αδυνάτισμα;
τι καλη λευτερια σιγα να μην βαλω το πουλακι μεσα σ'αυτη τη βρωμα μπλιαχ πρεπει να καθαρισει καλα για να μπω μεσα
To sex ειναι βρωμικο μονο αν γινεται σωστα!
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
απο τη ακουσα την επιασε η μεση τησ λιγο πριν το γυρισμα και τησ κανανε μια παντετα με κατι απο τιλεμαρκετιννγκσορτσάκι φοράει ή ζώνη γι' αδυνάτισμα;
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
οχι ολους τυπε. Μονο κατι χοντρους , τριχωτους και μπαζοπουλους. Οι αλλοι οι καραγκομενοι μια χαρα παληκαρια ειναι
χαχαχα χαιρομαι που συμπληρωνεις τα κενα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ξερω κατι χοντρουληδες - μπαζοπουλους οπως τους λεει η ροχαλα που γαμανε συνεχως ομως....
Αν εισαι ξυπνιος και εχεις γεννηθει και απο φραγκατα αρχιδια.... μια χαρα γαμας και ελληνιδα και καλη γκομενα και ολα αυτα.
Αν εισαι ξυπνιος και εχεις γεννηθει και απο φραγκατα αρχιδια.... μια χαρα γαμας και ελληνιδα και καλη γκομενα και ολα αυτα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αυτο θελει μεγαλα κοτσια να κολλανε τα κομματακια φρεσκης σαρκας γεματο αιμα πανω στο πεος μονο ενας ειναι ειδικος για τετοια κινηση αυτοκτονιας και ακαποτο μαλιστα ο μεγιστος παπαρατσι του μεταξουργειου
μιλαμε μολις σιχαθηκα τον εαυτο μου
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
μια δοκιμη θα σε πεισειμιλαμε μολις σιχαθηκα τον εαυτο μου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
για ρωτα και τον παπαρατσι ασε που χυνεις μεσα αφοβα
Καλα συνεχισε να χυνεις αφοβα μεσα εσυ και σε 4-5 χρονακια οταν θα σου χτυπησει η πορτα και θα ακουσεις "μπαμπα?? εσυ εισαι ο μπαμπας μου??"
θα τα πουμε
100% αφοβο δεν ειναι να ξερεις.......υπαρχει ΠΑΝΤΑ το ενδεχομενο εγκυμοσυνης
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μια δοκιμη θα σε πεισει
Οχι φχαριστω δε θα παρω κανω διαιτα
ρε φίλε είσαι μεγάλη μορφή..Σαν να εχουν να αρχισει να διορθωνονται σιγα σιγα οι ελλεηνιδες!
Σημερινο περιστατικο που ημουν εξω με το αυτοκινητο , γκομενακι ειναι απο πισω μου μεσα στο σμαρτακι του , την βλεπω εγω απο τον καθρεφτη μουνακι απιστευτο , φτιαγμενο καστανοξανθο και τα σχετικα
Χωρις δευτερη σκεψη και χωρις να χασω ουτε ενα δεκατο του δευτερολεπτου την κοιταζω απο τον καθρεφτη και λεω "Καλως το" , "Καλως το και ας αργησε" το μυριστηκε και αυτη επειδη με κοιταζε και μετα ξανακοιταω (ενω κοιτουσα και τον δρομο για να περασω απεναντι) και του κλεινω το ματακι... και καθως ειχε τα χερια στο τιμονι μου εκανε ενα -> και οχι -> μετα ηρθε απο τα πλαγια και κοιτουσε μια εμενα και μια το δρομο .. περνα της κανω σε προστατευω εγω! Εσκασε ενα χαμογελο και εφυγε...
Χαρακτηριστικο της ολης φασης ηταν το γεγονος οτι η αμηχανια της φαινοταν... ηταν εκδηλη ακομη και απο αποσταση πραγμα φυσικα που με διασκεδασε και με γοητευεσε....και επισης πραγμα που δειχνει πως ακομη και οι μουναρες δεν ειναι τελικα κατι το φοβερο.
Εγω παντως γουσταρα με την φαση..... αλλα τα κεφαλια μεσα τωρα... στον μπουρδελο αγωνα
Καντε καμακι καμια φορα... καλες οι πουτανες , αλλα και αυτο καλο ειναι... να ειμαστε μεσα σε ολα. Τολμηστε το και δεν θα χασετε
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
ναι λες και εμενα να μου κανει ορεξη το κοκκινηστο ουτε εγω θα παρωΟχι φχαριστω δε θα παρω κανω διαιτα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ρε φίλε είσαι μεγάλη μορφή..
Το καθηκον ειναι καθηκον τυπε.
Οπως και αν γινουν.... μια στο τοσο ενα καμακι χρειαζεται.
Παλια εκανα 1 φορα την βδομαδα τουλαχιστον... μετα το ριξα στο 1 φορα το μηνα... και τωρα παει ανα 2-3 μηνες
ε στα 30 μου ισως δεν κανω και καθολου αν δεν κατσει κατι αποτελεσματικο
κρεμαω παπουτσια!