Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η συμβουλη αυτη ισως ειναι η καλυτερη που ακουσα μεχρι τωρα...Να αλλαξω τακτικη να δω αν ανταποκρινεται...Παντως να περιμενω κι αλλο τηλεφωνικα δυσκολο...Εδω κι εναμιση μηνα μιλαμε καθε μερα στο κινητο απο 1 ωρα καθε βραδυ...Αληθεια τον γκομενο τον κοιμιζει τετοια ωρα...(σημειωτεον την εχω ρωτησει αν ειναι μονη και μου εχει πει ναι...Οχι οτι την πολυπιστευω...)

εσυ εισαι εμφανισιμος;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα σκατα harvard ειναι πεταει κατι ''μαργαριταρια'' ωρες ωρες...Παντως θελω σαν τρελος να την ξεσκισω!!!!Ρε το καριολακι τοσο δυσκολο ειναι να συναντηθουμε??Μενουμε και κοντα σχετικα...
δεν της λες να ρθει να της δειξεις την συλλογη με τα γραμματοσημα ρε τυπε; :sunglasses:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλα σκατα harvard ειναι πεταει κατι ''μαργαριταρια'' ωρες ωρες...Παντως θελω σαν τρελος να την ξεσκισω!!!!Ρε το καριολακι τοσο δυσκολο ειναι να συναντηθουμε??Μενουμε και κοντα σχετικα...

μαθε που μενει και στειλε της λουλουδια και σε ενα φακελακι ημερα, ωρα και αριθμο δωματιου σε ξενοδοχειο. Ενιοτε, it works.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καραμελίτσα της έταξες τύπε μου?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εννοειται....Αλλα οταν ειναι να ριξεις μια καλη γκομενα πρεπει να της γαμησεις και το μυαλο...Εκτος κι αν συναναστρεφεσαι με τιποτα ''βληματα''

ο φονιας απο διπλα συμμαθητης σου ειναι?

Μαζι θα πατε φροντιστηριο σε λιγο ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδες sos εχω ενα προβλημα με μια ελεεινιδα και θελω συμβουλες καλες...
Εν ολιγοις θα σας πω οτι λογω δουλειας εχω γνωρισει την εν λογω γκομενα εδω και 2 μηνες τηλεφωνικα...Της ειχα πει να με παρει τηλεφωνο και εκτος δουλειας και πραγματι ενα βραδυ με πηρε...Απο τοτε μιλαμε εδω κι εναμιση μηνα στο τηλεφωνο χωρις να την εχω δει(εγω της εστειλα φωτο ελπιζοντας να στειλει κι αυτη) ξερω μονο οτι ειναι θεομουνο απο ενα φιλο που την εχει δει....Η γκομενα ειναι χωρισμενη χωρις παιδια 36χρονων κι εγω ειμαι 28...Εχω πολλες εμπειριες με γκομενες και γενικως δεν μασαω παρ'ολο που δεν ειμαι κανενας μορφονιος..Το στυλ μου ομως το εχω...
Το προβλημα ειναι οτι ενω της εχω πει να βρεθουμε, εκεινη δεν θελει λεγοντας μου οτι την καλυπτει η επικοινωνια που εχουμε...Εγω ομως εχω λυσσαξει ασχετα που πιστευω οτι θα φαω τα μουτρα μου αν συναντηθουμε...Μια εβδομαδα την ειχα στην απομονωση χωρις τηλεφ χωρις τιποτα αλλα δεν μασησε...Απ'οτι εχω καταλαβει ειναι ωραια και το ξερει,ειναι κοινωνικη και ολιγον ψωνιο αλλα εγω γουσταρω πολυ να τη συναντησω..Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη....

Υ.Γ.Ειμαι εγωιστης και αξιοπρεπης αντρας μη μου πει κανεις τιποτα ακραιο λιγουριστικο....

Υ.Γ Εισαι το κλασσικο κοροιδο που εχει μπλεξει σε τηλεφωνικες ιστοριες με μια ελλεηνιδα που απλα θελει να περασει την ωρα της... αντε να βαρεσει και καμια τηλεφωνικη μαλακια παραπανω.. Μεχρι τα χριστουγεννα εχεις καιρο ακομα τυπε... μην βιαζεσαι... το καλο πραγμα αργει να γινει  :rockon:

Βλεπω σας εχουν στρατολογησει για τα καλα... ειτε απο τα τηλεφωνα ειτε απο το Φεησμπουκ... ετσι συνεχισε το... κοροιδο χαχαχαχχα

καθεται και ασχολειται με γκομενα που δεν του στελνει φωτο της... τι μαλακες κυκλοφορουνε ρε φιλε και μετα απορουμε γιατι εχουν χαλασει οι γκομενες

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν θα το ελεγα...Αλλα οπως ειπα και πιο πανω δεν μασαω...Εχω φαει και χυλοπιττες αλλα εχω γαμησει και πολυ ομορφα μουνια..
ρε φίλε μπας και το πουστράκι ο κολητός σου της είπε ότι την έχεις μικρή? Τον εμπιστεύεσαι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρε φίλε μπας και το πουστράκι ο κολητός σου της είπε ότι την έχεις μικρή? Τον εμπιστεύεσαι?

γενικα μπορει να την θελει για παρτυ του και να της εχει πει οτι δεν λεει πολλα.. θυμασαι τι επαθα εγω τις προαλλες;..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Υ.Γ Εισαι το κλασσικο κοροιδο που εχει μπλεξει σε τηλεφωνικες ιστοριες με μια ελλεηνιδα που απλα θελει να περασει την ωρα της... αντε να βαρεσει και καμια τηλεφωνικη μαλακια παραπανω.. Μεχρι τα χριστουγεννα εχεις καιρο ακομα τυπε... μην βιαζεσαι... το καλο πραγμα αργει να γινει  :rockon:

Βλεπω σας εχουν στρατολογησει για τα καλα... ειτε απο τα τηλεφωνα ειτε απο το Φεησμπουκ... ετσι συνεχισε το... κοροιδο χαχαχαχχα

καθεται και ασχολειται με γκομενα που δεν του στελνει φωτο της... τι μαλακες κυκλοφορουνε ρε φιλε και μετα απορουμε γιατι εχουν χαλασει οι γκομενες

Ά , ρε μπόλντι ...  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τουλάχιστον τα κινητά είναι WIND?

Όχι τίποτα άλλο, πάνε για πτώχευση και περιπτώσεις σαν τις δικές σας βοηθάνε τα revenues.

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225

Ρε ανθρωπε γιατι βριζεις?το να θελει καποιος να γνωρισει μια γκομενα που δεν εχει δει ειναι τοσο κακο?εμπειριες εχω στη ζωη μου πολλες..Γιατι χαρακτηριζεις μαλακα εναν ανθρωπο χωρις να τον ξερεις?Αλλωστε και μαλακια να κανω ειναι επιλογη μου...Και μη μου πει κανεις οτι δεν εχει κανει μαλακια ποτε με γκομενα...Συμφωνω οτι ολο αυτο μπορει να ειναι μια μαλακια και η τυπισσα να ειναι στον κοσμο της..Αλλα συμβουλη ζητησα κι οχι βρισια.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γενικα μπορει να την θελει για παρτυ του και να της εχει πει οτι δεν λεει πολλα.. θυμασαι τι επαθα εγω τις προαλλες;..
εμ έτσι είναι. Όταν εμπιστεύεσαο πουστράκια αυτά παθαίνεις. Στα λεγα και δεν με πίστευες. Είδες όμως πόσο εύκολα αποκαταστάθηκε η αλήθεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε ανθρωπε γιατι βριζεις?το να θελει καποιος να γνωρισει μια γκομενα που δεν εχει δει ειναι τοσο κακο?εμπειριες εχω στη ζωη μου πολλες..Γιατι χαρακτηριζεις μαλακα εναν ανθρωπο χωρις να τον ξερεις?Αλλωστε και μαλακια να κανω ειναι επιλογη μου...Και μη μου πει κανεις οτι δεν εχει κανει μαλακια ποτε με γκομενα...Συμφωνω οτι ολο αυτο μπορει να ειναι μια μαλακια και η τυπισσα να ειναι στον κοσμο της..Αλλα συμβουλη ζητησα κι οχι βρισια.

Και συμβουλη να δωσουμε δεν θα την ακολουθησεις τυπε? Στην ουσια να τα πεις καπου θελεις... οποτε ?

Αφου δεν μασησε που την εκλασες 1 βδομαδα σημαινει πως δεν σε εχει αναγκη ειτε επειδη εχει και αλλους μαζεψει σαν και εσενα... η εχει γκομενο απεξω... που στανταρ εχει δηλαδη.

Τι να σου πουμε δηλαδη εμεις  

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Μην τον παρεξηγείς το μπόλντι ... Απλώς είναι σταυροφόρος κατά των ελλεεινίδων ...  :2funny:
Και σένα σε βλέπει σαν προσκυνημένο ...  :2funny:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
μπορει και να το ξερει φιλε μου...Δεν το γνωριζω...Παντως να εχει κανει μαλακια το παληκαρι που εχω ρωτησει με τιποτα καθως ημουν πολυ διακριτικος στην ερωτηση μου...Δεν εδειξα δηλαδη οτι την γουσταρω κι ουτε ξερει τι παιζεται με εκεινη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom