loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ησύχασεεεεεεεεεεεεεε
ησύχασεεεεεεεεεεεεεε
σαν να μην ειμαι εδω παιδες...
Το σκέφτηκες καλά αυτό πριν ζητήσεις συμβουλή εδω πέρα;Υ.Γ.Ειμαι εγωιστης και αξιοπρεπης αντρας μη μου πει κανεις τιποτα ακραιο λιγουριστικο....
Το προβλημα ειναι οτι ενω της εχω πει να βρεθουμε, εκεινη δεν θελει λεγοντας μου οτι την καλυπτει η επικοινωνια που εχουμε...
βιολι στο Ηρωδειο εχω παιξει...χαχαχαχαχααχαχα....αυτη την λυση την εχω σκεφτει φιλε μου και στριφογυριζει συνεχως στο μυαλο μου αλλα οπως εγραψα θελω να την δω την γκομενα εστω μια φορα...Όπως μας τα λες φιλαρακι violi x.x.,
πιο εύκολα θα παίξεις βιολί στο Ηρώδειο, παρά θα σου κάτσει η συγκεκριμένη.
Γράφτη στα παπάρια σου και πάνε παρακάτω.
γαμαει αλλος τωρα, διατηρησε την επικοινωνια και κανε υπομονη μεχρι να ερθει η σειρα σου.
Ο πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται φιλε antipa...Το σκέφτηκες καλά αυτό πριν ζητήσεις συμβουλή εδω πέρα;
δίκιο έχεις φίλε αντισθένηΟ πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται φιλε antipa...
οχι αυτος ειναι ο λακι ρε....μην τα μπερδευεις....δίκιο έχεις φίλε αντισθένη
ειναι καλο μουνι φιλε;βαλε μας μια φωτο να ιδουμε και μεις εδω στο χωριο την 36αρα....Ο πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται φιλε antipa...
βιολι στο Ηρωδειο εχω παιξει...χαχαχαχαχααχαχα....αυτη την λυση την εχω σκεφτει φιλε μου και στριφογυριζει συνεχως στο μυαλο μου αλλα οπως εγραψα θελω να την δω την γκομενα εστω μια φορα...
Δεν θελω να μου μεινει απωθημενο....
δεν την εχω δει ουτε καν φωτο εχω..ξερω μονο οτι ειναι μουναρος...Απο φιλο που δουλευει στην εταιρια που δουλευει κι αυτη...Εχω σκεφτει οτι μπορει ηδη να γαμιεται αλλου κι οπως ειπε ενας συναδελφος παραπανω να διατηρησω επικοινωνια μεχρι να γαμησω κι εγω αλλα εχω απορριψει αυτη τη λυση καθως ψυχολογος τσαμπα δεν γινομαι...(ασε που ο λογαρ του κινητου ηρθε κι εγω ηθελα χαπια...)οχι αυτος ειναι ο λακι ρε....μην τα μπερδευεις....ειναι καλο μουνι φιλε;βαλε μας μια φωτο να ιδουμε και μεις εδω στο χωριο την 36αρα....
Να ζητήσεις συμβουλές απο τη λουκρητία ... Ξέρει πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία - εκείνη βέβαια είναι σε άλλο επίπεδο - την βλέπει αφ' υψηλού και γι' αυτό καλύτερα ...
Λουκρητια?τι εστι?δεν την ξερω....αν ειναι να τη ρωτησω....ή καλυτερα ας παρεμβει κι αυτη να μας δωσει τα φωτα της...!!!!!Να ζητήσεις συμβουλές απο τη λουκρητία ... Ξέρει πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία - εκείνη βέβαια είναι σε άλλο επίπεδο - την βλέπει αφ' υψηλού και γι' αυτό καλύτερα ...
Απο τοτε μιλαμε εδω κι εναμιση μηνα στο τηλεφωνο χωρις να την εχω δει
Το προβλημα ειναι οτι ενω της εχω πει να βρεθουμε, εκεινη δεν θελει λεγοντας μου οτι την καλυπτει η επικοινωνια που εχουμε...
δεν την εχει καν;;;;;;;;;;;δεν την εχω δει ουτε καν φωτο εχω..ξερω μονο οτι ειναι μουναρος...Απο φιλο που δουλευει στην εταιρια που δουλευει κι αυτη...Εχω σκεφτει οτι μπορει ηδη να γαμιεται αλλου κι οπως ειπε ενας συναδελφος παραπανω να διατηρησω επικοινωνια μεχρι να γαμησω κι εγω αλλα εχω απορριψει αυτη τη λυση καθως ψυχολογος τσαμπα δεν γινομαι...(ασε που ο λογαρ του κινητου ηρθε κι εγω ηθελα χαπια...)
δεν την εχω δει ουτε καν φωτο εχω..ξερω μονο οτι ειναι μουναρος...Απο φιλο που δουλευει στην εταιρια που δουλευει κι αυτη...Εχω σκεφτει οτι μπορει ηδη να γαμιεται αλλου κι οπως ειπε ενας συναδελφος παραπανω να διατηρησω επικοινωνια μεχρι να γαμησω κι εγω αλλα εχω απορριψει αυτη τη λυση καθως ψυχολογος τσαμπα δεν γινομαι...(ασε που ο λογαρ του κινητου ηρθε κι εγω ηθελα χαπια...)
Λουκρητια?τι εστι?δεν την ξερω....αν ειναι να τη ρωτησω....ή καλυτερα ας παρεμβει κι αυτη να μας δωσει τα φωτα της...!!!!!