Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
σαν να μην ειμαι εδω παιδες... :2funny:

Πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα ...  
3d-angel-3.gif

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Παιδες sos εχω ενα προβλημα με μια ελεεινιδα και θελω συμβουλες καλες...
Εν ολιγοις θα σας πω οτι λογω δουλειας εχω γνωρισει την εν λογω γκομενα εδω και 2 μηνες τηλεφωνικα...Της ειχα πει να με παρει τηλεφωνο και εκτος δουλειας και πραγματι ενα βραδυ με πηρε...Απο τοτε μιλαμε εδω κι εναμιση μηνα στο τηλεφωνο χωρις να την εχω δει(εγω της εστειλα φωτο ελπιζοντας να στειλει κι αυτη) ξερω μονο οτι ειναι θεομουνο απο ενα φιλο που την εχει δει....Η γκομενα ειναι χωρισμενη χωρις παιδια 36χρονων κι εγω ειμαι 28...Εχω πολλες εμπειριες με γκομενες και γενικως δεν μασαω παρ'ολο που δεν ειμαι κανενας μορφονιος..Το στυλ μου ομως το εχω...
Το προβλημα ειναι οτι ενω της εχω πει να βρεθουμε, εκεινη δεν θελει λεγοντας μου οτι την καλυπτει η επικοινωνια που εχουμε...Εγω ομως εχω λυσσαξει ασχετα που πιστευω οτι θα φαω τα μουτρα μου αν συναντηθουμε...Μια εβδομαδα την ειχα στην απομονωση χωρις τηλεφ χωρις τιποτα αλλα δεν μασησε...Απ'οτι εχω καταλαβει ειναι ωραια και το ξερει,ειναι κοινωνικη και ολιγον ψωνιο αλλα εγω γουσταρω πολυ να τη συναντησω..Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη....

Υ.Γ.Ειμαι εγωιστης και αξιοπρεπης αντρας μη μου πει κανεις τιποτα ακραιο λιγουριστικο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πιστευω να θες να την πηδηξεις μονο και οχι να την κανεις μανα και τετοιες μαλακιες....

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Όπως μας τα λες φιλαρακι violi x.x.,
πιο εύκολα θα παίξεις βιολί στο Ηρώδειο, παρά θα σου κάτσει η συγκεκριμένη.
Γράφτη στα παπάρια σου και πάνε παρακάτω.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Το προβλημα ειναι οτι ενω της εχω πει να βρεθουμε, εκεινη δεν θελει λεγοντας μου οτι την καλυπτει η επικοινωνια που εχουμε...

γαμαει αλλος τωρα, διατηρησε την επικοινωνια και κανε υπομονη μεχρι να ερθει η σειρα σου.

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Όπως μας τα λες φιλαρακι violi x.x.,
πιο εύκολα θα παίξεις βιολί στο Ηρώδειο, παρά θα σου κάτσει η συγκεκριμένη.
Γράφτη στα παπάρια σου και πάνε παρακάτω.
βιολι στο Ηρωδειο εχω παιξει...χαχαχαχαχααχαχα....αυτη την λυση την εχω σκεφτει φιλε μου και στριφογυριζει συνεχως στο μυαλο μου αλλα οπως εγραψα θελω να την δω την γκομενα εστω μια φορα...
Δεν θελω να μου μεινει απωθημενο....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δίκιο έχεις φίλε αντισθένη
οχι αυτος ειναι ο λακι ρε....μην τα μπερδευεις....
Ο πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται φιλε antipa...
ειναι καλο μουνι φιλε;βαλε μας μια φωτο να ιδουμε και μεις εδω στο χωριο την 36αρα....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
βιολι στο Ηρωδειο εχω παιξει...χαχαχαχαχααχαχα....αυτη την λυση την εχω σκεφτει φιλε μου και στριφογυριζει συνεχως στο μυαλο μου αλλα οπως εγραψα θελω να την δω την γκομενα εστω μια φορα...
Δεν θελω να μου μεινει απωθημενο....

Να ζητήσεις συμβουλές απο τη λουκρητία ... Ξέρει πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία - εκείνη βέβαια είναι σε άλλο επίπεδο - την βλέπει αφ' υψηλού και γι' αυτό καλύτερα ...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
οχι αυτος ειναι ο λακι ρε....μην τα μπερδευεις....ειναι καλο μουνι φιλε;βαλε μας μια φωτο να ιδουμε και μεις εδω στο χωριο την 36αρα....
δεν την εχω δει  ουτε καν φωτο εχω..ξερω μονο οτι ειναι μουναρος...Απο φιλο που δουλευει στην εταιρια που δουλευει κι αυτη...Εχω σκεφτει οτι μπορει ηδη να γαμιεται αλλου κι οπως ειπε ενας συναδελφος παραπανω να διατηρησω επικοινωνια μεχρι να γαμησω κι εγω αλλα εχω απορριψει αυτη τη λυση καθως ψυχολογος τσαμπα δεν γινομαι...(ασε που ο λογαρ του κινητου ηρθε κι εγω ηθελα χαπια...)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να ζητήσεις συμβουλές απο τη λουκρητία ... Ξέρει πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία - εκείνη βέβαια είναι σε άλλο επίπεδο - την βλέπει αφ' υψηλού και γι' αυτό καλύτερα ...

χαχαχαχαχααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Λουκρητια?τι εστι?δεν την ξερω....αν ειναι να τη ρωτησω....ή καλυτερα ας παρεμβει κι αυτη να μας δωσει τα φωτα της...!!!!!

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Απο τοτε μιλαμε εδω κι εναμιση μηνα στο τηλεφωνο χωρις να την εχω δει

Το προβλημα ειναι οτι ενω της εχω πει να βρεθουμε, εκεινη δεν θελει λεγοντας μου οτι την καλυπτει η επικοινωνια που εχουμε...

Κάνετε τηλεφωνικό σεξ ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν την εχω δει  ουτε καν φωτο εχω..ξερω μονο οτι ειναι μουναρος...Απο φιλο που δουλευει στην εταιρια που δουλευει κι αυτη...Εχω σκεφτει οτι μπορει ηδη να γαμιεται αλλου κι οπως ειπε ενας συναδελφος παραπανω να διατηρησω επικοινωνια μεχρι να γαμησω κι εγω αλλα εχω απορριψει αυτη τη λυση καθως ψυχολογος τσαμπα δεν γινομαι...(ασε που ο λογαρ του κινητου ηρθε κι εγω ηθελα χαπια...)
δεν την εχει καν;;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

δεν χρειαζετε να γινεις ψυχολογος. ειναι φανερο οτι ενω εχει αλλον δεν ξεκοβει μαζι σου. χαλαρωσε λοιπον και περιμενε. βρες και καμια αλλη in between αν βαριεσαι. τα καλα κομματια θελουν τακτικη (αν δεν εχεις αλλα προσοντα να επισπευσεις τν συνευρεση οπως χρημα, εμφανιση, κυρος, κλπ ποταπα  :2funny:).

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Λουκρητια?τι εστι?δεν την ξερω....αν ειναι να τη ρωτησω....ή καλυτερα ας παρεμβει κι αυτη να μας δωσει τα φωτα της...!!!!!

τωρα σώθηκες! εκει να δεις τι ψυχιατρο θα χρειαστεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom