Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Κάνετε τηλεφωνικό σεξ ?
οχι ρε συ....Οι συζητησεις μας ειναι περι ανεμων και υδατων και φιλοσοφικου περιεχομενου....Εν τω μεταξυ εχω καταλαβει οτι ειναι ωραια και το ξερει και εγωιστρια καθως δεν αποκαλυπτει  αυτα που θελει να πει....Εχει μια συμπεριφορα κλασικης ελεεινιδας που γνωριζει οτι ειναι ομορφη γνωριζει οτι την θελουν πολλοι αλλα εχει φαει σκαλωμα μαζι μου στο οτι(χωρις να το παινευτω)
ειμαι τυπος που μπορει ανετα να γαμησει το μυαλο μιας γκομενας...Αλλα δεν μασαει ευκολα...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τωρα σώθηκες! εκει να δεις τι ψυχιατρο θα χρειαστεις!

Σημειωτέον , ότι εγώ για ένα διάστημα δεχόμουνα την ευγενική ψυχολογική υποστήριξη των σχετικών υπηρεσιών του μπου ...  :grin:  

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
δεν την εχει καν;;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
φιλε μου δικαιως χτυπας το κεφαλι σου δεν την εχω δει ουτε σε φωτο...κι εγω απορω με εμενα αλλα μου συνεβη...Τι να κανω...?παντως οπως προειπα ειναι μουναρος...100%..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
φιλε μου δικαιως χτυπας το κεφαλι σου δεν την εχω δει ουτε σε φωτο...κι εγω απορω με εμενα αλλα μου συνεβη...Τι να κανω...?παντως οπως προειπα ειναι μουναρος...100%..
μήπως αυτός που τη γαμάει τώρα είναι ο trelomounakias;  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μήπως αυτός που τη γαμάει τώρα είναι ο trelomounakias;  :2funny:
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

α στα διάλα μαλάκααααααααααααααααααααααααααααααααα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ειμαι τυπος που μπορει ανετα να γαμησει το μυαλο μιας γκομενας...Αλλα δεν μασαει ευκολα...

καλο το γαμησι του μυαλου αλλα του αιδιου καλυτερο. και μην ακουσω τη κλασικη παπαρια οτι το ενα προυποθετει το αλλο. αυτες τις μαλακιες τις λεμε ως μερος της κασετας.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
οχι ρε συ....Οι συζητησεις μας ειναι περι ανεμων και υδατων και φιλοσοφικου περιεχομενου....Εν τω μεταξυ εχω καταλαβει οτι ειναι ωραια και το ξερει και εγωιστρια καθως δεν αποκαλυπτει  αυτα που θελει να πει....Εχει μια συμπεριφορα κλασικης ελεεινιδας που γνωριζει οτι ειναι ομορφη γνωριζει οτι την θελουν πολλοι αλλα εχει φαει σκαλωμα μαζι μου στο οτι(χωρις να το παινευτω)

Γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις τις συζητήσεις πιο πιπεράτες ? Κάτι να αλλάξει στο συνηθισμένο μοτίβο ...  

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
καλο το γαμησι του μυαλου αλλα του αιδιου καλυτερο. και μην ακουσω τη κλασικη παπαρια οτι το ενα προυποθετει το αλλο. αυτες τις μαλακιες τις λεμε ως μερος της κασετας.
Εννοειται....Αλλα οταν ειναι να ριξεις μια καλη γκομενα πρεπει να της γαμησεις και το μυαλο...Εκτος κι αν συναναστρεφεσαι με τιποτα ''βληματα''

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιατί δεν προσπαθείς να κάνεις τις συζητήσεις πιο πιπεράτες ? Κάτι να αλλάξει στο συνηθισμένο μοτίβο ...  
ναι εκει που λετε για την οικονομικη κριση πετα της ενα ...τα πινεις ή τα φτυνεις; :sunglasses:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Η συμβουλη αυτη ισως ειναι η καλυτερη που ακουσα μεχρι τωρα...Να αλλαξω τακτικη να δω αν ανταποκρινεται...Παντως να περιμενω κι αλλο τηλεφωνικα δυσκολο...Εδω κι εναμιση μηνα μιλαμε καθε μερα στο κινητο απο 1 ωρα καθε βραδυ...Αληθεια τον γκομενο τον κοιμιζει τετοια ωρα...(σημειωτεον την εχω ρωτησει αν ειναι μονη και μου εχει πει ναι...Οχι οτι την πολυπιστευω...)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πες τα ντε..ή ένα "θέλω να σε γλύψω ολόκληρη" :sunglasses:...να δεις για πότε παρατάει το τηλέφωνο .Τσακ μπαμ

Να τον ακούτε τον άλλο μου εαυτό ... Μερικές φορές να επαναλαμβάνετε τα λόγια του αυτολεξεί ...

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Η αλήθεια ειναι οτι harvard graduate δεν εχω γαμησει ακομα. μερχι το INSEAD εχει φτασει το πέος μου  :2funny:
καλα σκατα harvard ειναι πεταει κατι ''μαργαριταρια'' ωρες ωρες...Παντως θελω σαν τρελος να την ξεσκισω!!!!Ρε το καριολακι τοσο δυσκολο ειναι να συναντηθουμε??Μενουμε και κοντα σχετικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom