gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι επαθες;γενικα μπορει να την θελει για παρτυ του και να της εχει πει οτι δεν λεει πολλα.. θυμασαι τι επαθα εγω τις προαλλες;..
τι επαθες;γενικα μπορει να την θελει για παρτυ του και να της εχει πει οτι δεν λεει πολλα.. θυμασαι τι επαθα εγω τις προαλλες;..
Μην τον παρεξηγείς το μπόλντι ... Απλώς είναι σταυροφόρος κατά των ελλεεινίδων ...
Και σένα σε βλέπει σαν προσκυνημένο ...
που ξερεις μπορει και να την ακολουθησω...ειμαι τυπος που αν ακουσω κατι εξυπνο το υιοθετω...Και συμβουλη να δωσουμε δεν θα την ακολουθησεις τυπε? Στην ουσια να τα πεις καπου θελεις... οποτε ?
Αφου δεν μασησε που την εκλασες 1 βδομαδα σημαινει πως δεν σε εχει αναγκη ειτε επειδη εχει και αλλους μαζεψει σαν και εσενα... η εχει γκομενο απεξω... που στανταρ εχει δηλαδη.
Τι να σου πουμε δηλαδη εμεις
Φιλε ,εχεις δει...το πουλι της ?Ρε ανθρωπε γιατι βριζεις?το να θελει καποιος να γνωρισει μια γκομενα που δεν εχει δει ειναι τοσο κακο?εμπειριες εχω στη ζωη μου πολλες..Γιατι χαρακτηριζεις μαλακα εναν ανθρωπο χωρις να τον ξερεις?Αλλωστε και μαλακια να κανω ειναι επιλογη μου...Και μη μου πει κανεις οτι δεν εχει κανει μαλακια ποτε με γκομενα...Συμφωνω οτι ολο αυτο μπορει να ειναι μια μαλακια και η τυπισσα να ειναι στον κοσμο της..Αλλα συμβουλη ζητησα κι οχι βρισια.
τι επαθες;
τωρα εισαι ωραιος και ξηγηθηκες με σωστη συμβουλη...Και να ξερεις φιλε κι εγω σταυροφορος κατα των ελεεινιδων ειμαι...Αλλα την πατησα γαμω τη πουτανα μουΝα την κηνυγησεις την γκομενα ρε τυπε... αλλα οχι να σε εχει στο περιμενε και σε τετοια κοροιδια... ελεος δηλαδη
ειναι σαν να φωναζεις στο σπιτι σου εναν γιατρο καλο και να του λες... ελα δες εδω τον ασθενη και θα δουμε αν θα σε πληρωσω... Οχι ρε φιλε... ΟΧΙ... φτανει... εφοσον ξερει ο αλλος οτι ειναι καλος στο παιχνιδι που θα παιξει αν η τυπισσα δεν δωσει κατι χειροπιαστο δεν το συνεχιζεις. Τελος
Ελα.. γουσταρω... γουσταρεις να βγουμε για καφεδακι τα πολλα φαφλατιστικα ειναι φτωχια... δεν ειπαμε να της πεις ελα να σε πηδηξω απο το πρωτο ραντεβου αλλα οχι ετσι ρε τυπε.. ;)
το μετα τιμης δεν εβαλες...Φιλε θα σου δωσω συμβουλη καθεσαι;
1) Μην την ξαναπαρεις τηλεφωνο.
2)Αν σε παρει αυτη μιλα της ευγενικα και πες οτι ξεχαστηκες αν σε ρωτησει γιατι δεν πηρες και μην καθεσαι με τις ωρες στις γραμμες.
3) Μην την πιεσεις για κανενα λογο να βρεθειτε.
ερι
Φιλε ,εχεις δει...το πουλι της ?
Μηπως ειναι μεγαλυτερο απο το δικο σου ?
χαχαχαχα
Οχι μονο να ακους την οπερα AIDA ,
Αϊντε ,ξυπνα !
Στην καλυτερη περιπτωση ,η γκομενα (?) θα σου κανει τα μπαλακια ,μπαλονακια !
4) Γαμα την Εριναλ , καλυτερα !Φιλε θα σου δωσω συμβουλη καθεσαι;
2)Αν σε παρει αυτη μιλα της ευγενικα και πες οτι ξεχαστηκες αν σε ρωτησει γιατι δεν πηρες και μην καθεσαι με τις ωρες στις γραμμες.
ερι
καλα με διαμεσους θα μιλαμε;γαμω το αφτιαχτο τσατ γαμω....ρωτα τον πετρακι.. χαχαχαχ
Φιλε θα σου δωσω συμβουλη καθεσαι;
ερι
την ειχα στον λοχο μου...το επιβεβαιωνω...4) Γαμα την Εριναλ , καλυτερα !
Εχει εκπληρωσει και το στρατιωτικο.
Είσαι στο σωστό θρέντ...σε κανενα μήνα σε βλέπω επίτιμο μέλος στην ομάδα του Πιτσιλιστή και Μαύρου θάνατου..κάπως έτσι ξεκίνησαν κι αυτοί την καριέρα τους..απο μια καριόλα Ελλεεινίδα.τωρα εισαι ωραιος και ξηγηθηκες με σωστη συμβουλη..Και να ξερεις φιλε κι εγω σταυροφορος κατα των ελεεινιδων ειμαι...Αλλα την πατησα γαμω τη πουτανα μου
Φιλε θα σου δωσω συμβουλη καθεσαι;
ερι
το εκανα ρε φιλε ΕΡι αλλα η καριολα δεν μασησε...Με επαιρνε τηλεφωνο για δουλεια και της το επαιζα τυπικα το παιχνιδι ενω εβλεπα οτι αυτη καιγοταν αλλα η καριολα δεν πηρε...Χτες μετα απο προτροπη δικια μου με πηρε το καριολακι...Σου λεω το παιζει καλα το παιχνιδι κι αυτη...Αλλα που θα παει...Θα βρω το ευαισθητο σημειο...!!!!!
Αλλα που θα παει...Θα βρω το ευαισθητο σημειο...!!!!!
Είσαι στο σωστό θρέντ...σε κανενα μήνα σε βλέπω επίτιμο μέλος στην ομάδα του Πιτσιλιστή και Μαύρου θάνατου..κάπως έτσι ξεκίνησαν κι αυτοί την καριέρα τους..απο μια καριόλα Ελλεεινίδα.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα δεν παιζεσαι!!!!τρομερο!!!!!φιλε της ετοιμαζω κατι καλυτερο...Στο τσακ ειμαι....Ακου....Σε 20 μερες παντρευεται το αφεντικο της και με εχει καλεσει....Λογικα εχει καλεσει και εκεινη...Λεω να σκασω μυτη με μια φιλη μου(πρωην γκομενα μου ειναι) η οποια κυριολεκτικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!!Εντυπωσιακοτατη....!!!!!!!Να τη δω τη καριολα εκει μολις με δει με το μουνι το 24χρονο!!!!!!!Εγω προτεινω... μολις τον παρει τηλεφωνο να της πατησει ενα τηλε- ΦΟΝΙΚΟ κλασιμο και να της πει... ΑΥΤΟ μου προκαλεις πλεον
Τουλαχιστον μαλακιστηκες που μαλακιστηκες... μην παει τσαμπα η προσπαθεια... θα γελας ολο το βραδυ με την αντιδραση της.
Βαλε το ακουστικο κοντα στον κωλο σου σηκωσε τα ποδια και ριξε ενα πανηγυρικο τηλε-ΦΟΝΙΚΟ κλασιμο... πες αυτο σου δινω πλεον... ΠΡΩΤΗ φορα το ακους Λαιβ μωρη ρουφιανα? ε??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ παιξτο και τρελος μετα ρε και αρχισε την στις χριστοπαναγιες... πες θα σε βρω και θα σε μαχαιρωσω χαχαχα θα κλασει πανω της... θα σου κοψω τα βυζια πες της