gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μια ανασα δροσιας στο σαιτ μας.....Ο πιτσιλιστης ειναι γαμω τα παιδια...
μια ανασα δροσιας στο σαιτ μας.....Ο πιτσιλιστης ειναι γαμω τα παιδια...
καλα ο μουναρος γιατι εγινε πρωην; εδω να σταθουμε λιγο να αναλυσουμε.....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα δεν παιζεσαι!!!!τρομερο!!!!!φιλε της ετοιμαζω κατι καλυτερο...Στο τσακ ειμαι....Ακου....Σε 20 μερες παντρευεται το αφεντικο της και με εχει καλεσει....Λογικα εχει καλεσει και εκεινη...Λεω να σκασω μυτη με μια φιλη μου(πρωην γκομενα μου ειναι) η οποια κυριολεκτικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!!Εντυπωσιακοτατη....!!!!!!!Να τη δω τη καριολα εκει μολις με δει με το μουνι το 24χρονο!!!!!!!
Πιες το γαλατάκι σου μωρό μου και μετά έλα να μου μιλήσεις για πουτάνες και τα συναφή.Εισαι τιγκα φαντασμενη εσυ... ποια καργιολα ελλεηνιδα μωρε οι ανθρωποι γουσταρουν να γαμανε πουτανες... εσενα ποιο το προβλημα σου? τσιμπουρια μας εχετε γινει εδω μεσα... τι μαζευεστε εδω... και μας βλεπετε... φτιαχνεστε ε?
Ο πιτσιλιστης ειναι γαμω τα παιδια... και ο μαυρος θανατος το ιδιο... παρε την κωλαρα του χαμενη ελλεηνιδα χαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα δεν παιζεσαι!!!!τρομερο!!!!!φιλε της ετοιμαζω κατι καλυτερο...Στο τσακ ειμαι....Ακου....Σε 20 μερες παντρευεται το αφεντικο της και με εχει καλεσει....Λογικα εχει καλεσει και εκεινη...Λεω να σκασω μυτη με μια φιλη μου(πρωην γκομενα μου ειναι) η οποια κυριολεκτικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!!Εντυπωσιακοτατη....!!!!!!!Να τη δω τη καριολα εκει μολις με δει με το μουνι το 24χρονο!!!!!!!
δεν ειχαμε ποτε ''κανονικη'' σχεση...απλως γαμιομασταν...Και συνεχιζουμε να το κανουμε...Στην αρχη πηγε να εξελιχτει σε ερωτας αλλα καλυτερα μας βγηκε το ''ελευθερο γαμησι''!!!καλα ο μουναρος γιατι εγινε πρωην; εδω να σταθουμε λιγο να αναλυσουμε.....
Πιες το γαλατάκι σου μωρό μου και μετά έλα να μου μιλήσεις για πουτάνες και τα συναφή.
και ασχολεισαι ρε με την τελειωμενη την γιαγια την 36αρα;δεν ειχαμε ποτε ''κανονικη'' σχεση...απλως γαμιομασταν...Και συνεχιζουμε να το κανουμε...Στην αρχη πηγε να εξελιχτει σε ερωτας αλλα καλυτερα μας βγηκε το ''ελευθερο γαμησι''!!!
Πιες το γαλατάκι σου μωρό μου και μετά έλα να μου μιλήσεις για πουτάνες και τα συναφή.
Και για τις πουτάνες άποψη..? Εντυπωσιακό...
ρε φιλε οπως σου ειπα δικαιως χτυπας το κεφαλι σου...εδω παω να το χτυπησω κι εγω!!!!!χαχαχαχαχακαι ασχολεισαι ρε με την τελειωμενη την γιαγια την 36αρα;
ρε φιλε οπως σου ειπα δικαιως χτυπας το κεφαλι σου...εδω παω να το χτυπησω κι εγω!!!!!χαχαχαχαχα
αλλα μερικες φορες μας πιανει μια μαλακια ....και δυσκολα φευγει...Ασε που ειμαι και μιλφακιας...
Αυτη εχει για ολα ρε... ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ - ΜΟΥΝΑΡΑ - ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ - ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ - ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ
πολυ ψωνιο ρε αδερφακι μου
δεν ειναι ψωνιο. εινα απλα μια ψυχικα (πολυ) διαταραγμένη σπερμαποθήκη. μη δινεις σημασια.
τελικα πιστευω πως για να βγαλεις καλη γκομενα σημερα πρεπει απλα να εισαι εκπαιδευμενος να μην σπαζεσαι ευκολα... γιατι εχουν πολλους τροπους να στην σπασουν ρε... δεν βοηθανε καθολου την κατασταση... νιωστε το
Δεν δινω συζητηση κανουμε... αλλα πολυ επιθετικοτητα ορισμενες τυπισσες ρε παιδι μου.. πωπωωωωω και μετα σου λενε πας στα μπουρδελα
τουλαχιστον εκει δεν μου την σπανε
τελικα πιστευω πως για να βγαλεις καλη γκομενα σημερα πρεπει απλα να εισαι εκπαιδευμενος να μην σπαζεσαι ευκολα... γιατι εχουν πολλους τροπους να στην σπασουν ρε... δεν βοηθανε καθολου την κατασταση... νιωστε το
δυσκολευεσαι, ε?