Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα δεν παιζεσαι!!!!τρομερο!!!!!φιλε της ετοιμαζω κατι καλυτερο...Στο τσακ ειμαι....Ακου....Σε 20 μερες παντρευεται το αφεντικο της και με εχει καλεσει....Λογικα εχει καλεσει και εκεινη...Λεω να σκασω μυτη με μια φιλη μου(πρωην γκομενα μου ειναι) η οποια κυριολεκτικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!!Εντυπωσιακοτατη....!!!!!!!Να τη δω τη καριολα εκει μολις με δει με το μουνι το 24χρονο!!!!!!!
καλα ο μουναρος γιατι εγινε πρωην; :think:εδω να σταθουμε λιγο να αναλυσουμε.....

Επισκέπτης
Εισαι τιγκα φαντασμενη εσυ... ποια καργιολα ελλεηνιδα μωρε οι ανθρωποι γουσταρουν να γαμανε πουτανες... εσενα ποιο το προβλημα σου? τσιμπουρια μας εχετε γινει εδω μεσα... τι μαζευεστε εδω... και μας βλεπετε... φτιαχνεστε ε?

Ο πιτσιλιστης ειναι γαμω τα παιδια... και ο μαυρος θανατος το ιδιο... παρε την κωλαρα του χαμενη ελλεηνιδα χαχαχαχ

Πιες το γαλατάκι σου μωρό μου και μετά έλα να μου μιλήσεις για πουτάνες και τα συναφή.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μηπως τελικα τον πρωην μουναρο γαμαει ο trelomounakias? :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα δεν παιζεσαι!!!!τρομερο!!!!!φιλε της ετοιμαζω κατι καλυτερο...Στο τσακ ειμαι....Ακου....Σε 20 μερες παντρευεται το αφεντικο της και με εχει καλεσει....Λογικα εχει καλεσει και εκεινη...Λεω να σκασω μυτη με μια φιλη μου(πρωην γκομενα μου ειναι) η οποια κυριολεκτικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!!Εντυπωσιακοτατη....!!!!!!!Να τη δω τη καριολα εκει μολις με δει με το μουνι το 24χρονο!!!!!!!

Α τοτε μια χαρα...χωσου... εγω νομιζα πως δεν εχετε καθολου κοινους γνωστους

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
καλα ο μουναρος γιατι εγινε πρωην; :think:εδω να σταθουμε λιγο να αναλυσουμε.....
δεν ειχαμε ποτε ''κανονικη'' σχεση...απλως γαμιομασταν...Και συνεχιζουμε να το κανουμε...Στην αρχη πηγε να εξελιχτει σε ερωτας αλλα καλυτερα μας βγηκε το ''ελευθερο γαμησι''!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ειχαμε ποτε ''κανονικη'' σχεση...απλως γαμιομασταν...Και συνεχιζουμε να το κανουμε...Στην αρχη πηγε να εξελιχτει σε ερωτας αλλα καλυτερα μας βγηκε το ''ελευθερο γαμησι''!!!
και ασχολεισαι ρε με την τελειωμενη την γιαγια την 36αρα; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
που δεν εχεις δει κιολας;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και για τις πουτάνες άποψη..? Εντυπωσιακό... :2funny:

Αυτη εχει για ολα ρε... ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ - ΜΟΥΝΑΡΑ - ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ - ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ - ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ

πολυ ψωνιο ρε αδερφακι μου  :jerking: και να θες να προσεγγισεις μια τετοια γκομενα... απαπαπα αντιπαθητικες

Στη μπαινουν.... πρεπει να το παιξεις πιο αφελης κτλπ .. πολλες ειναι σαν και αυτη ρε

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
και ασχολεισαι ρε με την τελειωμενη την γιαγια την 36αρα; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρε φιλε οπως σου ειπα δικαιως χτυπας το κεφαλι σου...εδω παω να το χτυπησω κι εγω!!!!!χαχαχαχαχα
αλλα μερικες φορες μας πιανει μια μαλακια ....και δυσκολα φευγει...Ασε που ειμαι και μιλφακιας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε φιλε οπως σου ειπα δικαιως χτυπας το κεφαλι σου...εδω παω να το χτυπησω κι εγω!!!!!χαχαχαχαχα
αλλα μερικες φορες μας πιανει μια μαλακια ....και δυσκολα φευγει...Ασε που ειμαι και μιλφακιας...

violi x.x το βιολι σου εσυ τυπε  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αυτη εχει για ολα ρε... ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ - ΜΟΥΝΑΡΑ - ΦΟΒΕΡΗ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ - ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ - ΚΤΛΠ ΚΤΛΠ

πολυ ψωνιο ρε αδερφακι μου  :jerking:

δεν ειναι ψωνιο. εινα απλα μια ψυχικα (πολυ) διαταραγμένη σπερμαποθήκη. μη δινεις σημασια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειναι ψωνιο. εινα απλα μια ψυχικα (πολυ) διαταραγμένη σπερμαποθήκη. μη δινεις σημασια.

Δεν δινω συζητηση κανουμε... αλλα πολυ επιθετικοτητα ορισμενες τυπισσες ρε παιδι μου.. πωπωωωωω και μετα σου λενε πας στα μπουρδελα

τουλαχιστον εκει δεν μου την σπανε

τελικα πιστευω πως για να βγαλεις καλη γκομενα σημερα πρεπει απλα να εισαι εκπαιδευμενος να μην σπαζεσαι ευκολα... γιατι εχουν πολλους τροπους να στην σπασουν ρε... δεν βοηθανε καθολου την κατασταση... νιωστε το  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

δεν το εκανες σε τουμπαρε...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τελικα πιστευω πως για να βγαλεις καλη γκομενα σημερα πρεπει απλα να εισαι εκπαιδευμενος να μην σπαζεσαι ευκολα... γιατι εχουν πολλους τροπους να στην σπασουν ρε... δεν βοηθανε καθολου την κατασταση... νιωστε το  :grin:

δυσκολευεσαι, ε?

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Δεν δινω συζητηση κανουμε... αλλα πολυ επιθετικοτητα ορισμενες τυπισσες ρε παιδι μου.. πωπωωωωω και μετα σου λενε πας στα μπουρδελα

τουλαχιστον εκει δεν μου την σπανε

ΔΕν "βγαίνουν" οι άσσοι στο blackjack! :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ε ναι , η αληθεια ειναι πως για να βρω καλη - καλη οντως δυσκολευομαι  :2funny:

Δεν πειραζει παμε με Μαυρο Θανατο μαζι για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ χχαχαχαχαχα

ελα μωρε μαλακες αντε παρτε το στην πλακα να πουμε... δεν γαμιουνται... μια χαρα ειστε γιατι αυτοι που εχουν περνανε καλυτερα νομιζεις?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φιλε Βιολι χχ ,
στειλε 100 ευρω στην Εριναλ ,και θα σου πει τον τροπο να ριξεις την γκομενα ! 

Α,ρε ευκολοπιστε !
Ουτε αμερικανακι να ησουν .
Μηπως στελνεις και λεφτα σε Ρωσσιδες που επικοινωνεις μεσω νετ ?
Εισαι θυμα για scammers .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom