1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο ταυτοχρόνως..........ή αυτή είχε κρίση ομορφιάς ή εσύ είχες κρίση αγαμίας;
Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να ισχύουν και τα δύο ταυτοχρόνως..........ή αυτή είχε κρίση ομορφιάς ή εσύ είχες κρίση αγαμίας;
οχι ρε ο mampa28 ήταν αδελφή μιλάμε για άλλο μπουμπούκι που έχει κάψα να παντρευτεί με Ρωσίδα αλλά απ ότι έχω καταλάβει τα @@δια του δεν έχουν βγάλει ακόμα μαλλιά.Ρίχτο αρίων....το όνομα...mamba28???
Παρακολουθουν μαθήματα απο τον Χρήστο Ζαμπούνη.Τελικά καταλήξατε στο τι τρέχει με τις ελλεεινίδες;
Πάντως ένα από τα κορυφαία σκηνικά είναι όταν βλέπω να πηγαίνουν βόλτα με το αμάξι του γκόμενου και όταν παρκάρει ο τυπος αυτές περιμένουν να κατέβει να τους ανοίξει την πόρτα.
Το έχω δει πολλές φορές.
Ποιος άραγε τους το έμαθε αυτό;
Ειδικά όσων το όνομα αρχίζει απο Ο (πως λέμε η ιστορία της Όμικρον)!Λοιπόν επειδή βαριέμαι ν'ανοίξω ειδικό θρέντ ας το φάω εδώ το κράξιμο...
Λατρεύω τις Ελληνίδες!!!
Βυζογλυφτη μου ακουνε τ'αυτια σου τι λεει το στομα σου...Λοιπόν επειδή βαριέμαι ν'ανοίξω ειδικό θρέντ ας το φάω εδώ το κράξιμο...
Λατρεύω τις Ελληνίδες!!!
αγαπητη ΒiteMeIaMfresH μπορεις να μου πεις για ποιο λογο δεχτηκε να μου δωσει το τηλ της να βγουμε οι δυο μας να μου πει οτι της εκανα κλικ και ολα τα υποννοουμενα φυσικα που ειπωθηκαν?Πως θα φαινοντουσαν αυτα στο φιλο της?
Πιθανώς ο ίδιος. Ίσως φοβάται μήπως η τύπισσα χτυπήσει δυνατά την πόρτα της 'αμαξάρας του' και χαλάσουν οι μεντεσέδες... Τελικά, κανένα κακό προϊόν (οι 'ελλεεινίδες', που αναφέρεις) δε μένει στην αγορά αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι αγοραστές...Πάντως ένα από τα κορυφαία σκηνικά είναι όταν βλέπω να πηγαίνουν βόλτα με το αμάξι του γκόμενου και όταν παρκάρει ο τυπος αυτές περιμένουν να κατέβει να τους ανοίξει την πόρτα.
Το έχω δει πολλές φορές.
Ποιος άραγε τους το έμαθε αυτό;
παω τον φιλο σου τον ταδε (εχουν ηδη πηδηχτει, η την ειπε χοντροκωλα και το εμαθε)
μμμ σιγα μην κανω παρεα με τις πουτανες τις ρωσσιδες
με ποσες εχεις παει?
με ποια ησουνα χθες?
εχεις δικιο!ενω οταν στη Ρωσσια τους λεω οτι θα τις γλυψω τραιλενονται μον απο την ιδεα!!!!!οι Ελληνιδες νιωθουνε αηδια!!!η Ελλαδα απο αντρες σκιζει!!!!απο γυναικες ομως δεν εχει καθολου!!!!ακριβως το αντιθετο με τη Ρωσσια!!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
ΗΛΙΚΕΙΑΣ 18 - 30
ΕΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΡΙΟΤΗΤΑ,
ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΟΠΑΙΕΣ,
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ .
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ?
ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ,
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΓΑΜΙΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΒΟΥΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 7-8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ .
ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΟΛΥ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
σε βλεπω σαν φιλο/η
δεν ειμαι για σχεση τωρα (αλλα προσπαθω να τα φτιαξω με τον κολλητο σου)
Ελληνίδες σε διακοπές
[youtube=425,350]L0oUeZWu4VM[/youtube]
γαματο ειναι μπραβο!!!δυστηχως στην Ελλαδα ετσι ειναι!!!!εγω παντος της Ελε'ι'νιδες τις εχω απο αποσταση οχι γιατι τις μισω αλλα σε σχεση με τις Ρωσσιδες μου φενονται για τα μπαζα.σε φιλες Ελλεινιδες μου εδειξα φοτο απο γκομενες μου στη Ρωσσια που δεν τις πολυγουσταρω και τις θεωρω μετριες!οι Ελε'ι'νιδες τραιλαθηκανε!μαλιστα το παραδεχονται λενε εμεις ειμαστε μπαζα μπροστα τους κοιτα τι κουκλαρες ειναι!!!ευτυχως που υπαρχουν και οι ξενες!!!!!Τι έγινε ρε πούστη μου!!!!! Καλά, ότι και να έγινε... φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο υστερικές είναι! Κι ο τύπος ψυχραιμότατος!!!!