Επισκέπτης
σιγουρα.20 ειμαι φιλε,καλο???δεν ειμαι και τοσο χαλια απλως απογοητευομαι.μεχρι να παω στη φυλης!!!ειναι υπαρκτα προσωπα αυτα?
σιγουρα.20 ειμαι φιλε,καλο???δεν ειμαι και τοσο χαλια απλως απογοητευομαι.μεχρι να παω στη φυλης!!!ειναι υπαρκτα προσωπα αυτα?
πρεπει να αποτανθουμε στους μοντς...κατι θα ξερουνΧρειαζομασται εισαγωγη και σε αυτο το ειδος.Αν και στην Ταυλανδη πας την αραζεις ενα μηνα και γαμας καθε μερα φτηνα.Εδω κακα τα ψεματα ειναι και καπως τσιμπιμενες οι τιμες.
καπως ετσι και απλα περιμενεις γιατι το να κυνηγας γκομενα ειναι χειροτερο απο το να κυνηγας πουτανα...στην τελικη αν δεις τα σκουρα την πουτανα την πληρωνεις και σου καθεται ενω την γκομενα θα την πληρωνεις και μπορει να μην σου κατσει..θυμαμαι μια που μετα απο 5 ραντεβου μου ελεγε οτι αγαπαει εναν αλλο και μου ζητουσε συμβουλες για να τον καταφερει..την παρατησα εκει που ηταν στην ερημια. μετα εμαθα οτι ο τυπος βγηκε τελικα μαζι της αλλα τελικα δεν της αρεσε...αβυσσοςκαι τι κανεις?γαμας πουτανες να ξεκαβλωνεις και περιμενεις την ιδανικη γκομενα που τελικα δεν υπαρχει
Της Αντελλας το τσιμπουκι στη Φωκαιας το εχεις δοκιμασει?το καλυτερο παρηγορητικο...σιγουρα.20 ειμαι φιλε,καλο???δεν ειμαι και τοσο χαλια απλως απογοητευομαι.μεχρι να παω στη φυλης!!!
σιγουρα.20 ειμαι φιλε,καλο???δεν ειμαι και τοσο χαλια απλως απογοητευομαι.μεχρι να παω στη φυλης!!!
εισαι στον σωστο δρομο....σιγουρα.20 ειμαι φιλε,καλο???δεν ειμαι και τοσο χαλια απλως απογοητευομαι.μεχρι να παω στη φυλης!!!
μπορει και στον αλλο να ελεγε οτι αγαπα εσενα και να του ζητουσε συμβουλες για να σε ριξει...και οι δυο σκατα συμβουλες της δωσατε!καπως ετσι και απλα περιμενεις γιατι το να κυνηγας γκομενα ειναι χειροτερο απο το να κυνηγας πουτανα...στην τελικη αν δεις τα σκουρα την πουτανα την πληρωνεις και σου καθεται ενω την γκομενα θα την πληρωνεις και μπορει να μην σου κατσει..θυμαμαι μια που μετα απο 5 ραντεβου μου ελεγε οτι αγαπαει εναν αλλο και μου ζητουσε συμβουλες για να τον καταφερει..την παρατησα εκει που ηταν στην ερημια. μετα εμαθα οτι ο τυπος βγηκε τελικα μαζι της αλλα τελικα δεν της αρεσε...αβυσσος
και παλι θα συμφωνησω.συμβιβασμους και υποχωρησεις κανεις μονο οταν κι ο αλλος σου δειχνει δειγματα σεβασμουΚαλυτερα να πας για λιγο στην Φυλης παρα να συμβιβαστεις με καμια χοντροκολα μπαζολα στριμμενη που να κανει και την ντιβα μονο και μονο για να λες οτι εχεις γκομενα!Ο συμβιβασμος ειδικα σε μεγαλο βαθμο ειναι πολυ ασχημο πραγμα!!!
και παλι θα συμφωνησω.συμβιβασμους και υποχωρησεις κανεις μονο οταν κι ο αλλος σου δειχνει δειγματα σεβασμου
φοβερο...Της Αντελλας το τσιμπουκι στη Φωκαιας το εχεις δοκιμασει?το καλυτερο παρηγορητικο...
εκει δουλευει η κατω λογικη αυτοματωςΑκριβως...Και μεχρι και ενα σημειο παλι.Γιατι κακα τα ψεματα και καλη κοπελα και συνεσταλμενη και λογικη να βρεθει αμα ειναι σαν διμετρη ντουλαπα ε τι συμβιβασμο να κανεις...
εκει δουλευει η κατω λογικη αυτοματως
Ακριβως...Και μεχρι και ενα σημειο παλι.Γιατι κακα τα ψεματα και καλη κοπελα και συνεσταλμενη και λογικη να βρεθει αμα ειναι σαν διμετρη ντουλαπα ε τι συμβιβασμο να κανεις...
συνηθως τυγχανει αυτες ειναι οι συνεσταλμενες και λογικες...Ακριβως...Και μεχρι και ενα σημειο παλι.Γιατι κακα τα ψεματα και καλη κοπελα και συνεσταλμενη και λογικη να βρεθει αμα ειναι σαν διμετρη ντουλαπα ε τι συμβιβασμο να κανεις...
ειμαστε πιο απλα ζωα εμεις,καβλωνουμε ξεκαβλωνουμε,τελος.και ασε τις αλλες να διαβαζουν κοσμοπολιταν αντι να γαμιουνταιχαχα ωραια το επεξηγησες!
εμενα με καυλωνει και με ξεκαυλωνει ο persona, σημερα με εστειλε σε μπουρδελο μονο με το γλυφιτζουρακι..να ναι καλα.. ;)ειμαστε πιο απλα ζωα εμεις,καβλωνουμε ξεκαβλωνουμε,τελος.και ασε τις αλλες να διαβαζουν κοσμοπολιταν αντι να γαμιουνται
συνηθως τυγχανει αυτες ειναι οι συνεσταλμενες και λογικες...
οχι πάντα ντίκυ μου... όχι πάντα...συνηθως τυγχανει αυτες ειναι οι συνεσταλμενες και λογικες...