freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Γιατι στεγνη?Μπουγελωμα στην ελλεεινιδα!!!Μια στεγνή χριστοπαναγία μπορεί να σε γλιτώσει αργότερα από πολλά καντήλια........
Γιατι στεγνη?Μπουγελωμα στην ελλεεινιδα!!!Μια στεγνή χριστοπαναγία μπορεί να σε γλιτώσει αργότερα από πολλά καντήλια........
Ντικ μην κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια.... Εχω γνωρίσει εγώ κλαψομούνηδεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςς. Κλαψ με παράτησε τώρα τι κάνω, μαμά γιατί ...... Κάποτε τα έκανα και γω αλλά έβαλα μόνος μου μυαλό......δειτε πως φαιρονται στα κοριτσακια λες και θα παθουν τπτ αν πληγωθουν η αισθανουν ασχημα..μεχρι και αυτοκτονιες βλεπουμε επειδη καποια γκομενα εφαγε χυλοπιτα..δηλαδη εμεις πως αντεχουμε στις κακουχιες
τον ξερω τον τροπο αλλα δυστυχως τον θεωρω πολυ κουραστικο.να τις γραφω και να το παιζω στ αρχιδια μου,πετυχαινει αλλα καπου λες αξιζει?πίστεψέ με μπορείς να τα έχεις και τα δύο..... Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.....
Ορθότατον... Με μια επισήμανση....Κατά την προσωπική μου άποψή πάντα είναι μεγάλο λάθος να ξεχωρίζουμε συμπεριφορές ανθρώπων με κριτήριο την εθνικότητα όπως γίνεται στο συγκεκριμένο thread.Δηλαδή οι Σουηδέζες,οι Ρωσίδες,οι Αλβανίδες,οι Κινέζες και οι Νιγηριανές είναι ο 'επίγειος ερωτικός παράδεισος' για μάς τους άντρες? Περισσότερο μύθος παρά πραγματικότητα αυτό.Τουλάχιστον αυτοί που έχουν επισυνάψει μακροχρόνιες σχέσεις με αλλοδαπές θα έχουν μια πιο άρτια αντικειμενική κρίση.Υπάρχουν παντού ξηγημένες σωστές γυναίκες και μαλακισμένες γυναίκες ανεξαρτήτου φυλής,εθνικότητας,θρησκείας και οικονομικής κατάστασης.Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες βέβαια.Τα άλλα τα βρίσκω υπερβολές.
στην ελλαδα ζουμε ομως.την εδω κατασταση σχολιαζουμε.σιγουρα υπαρχουν και σωστες γυναικες οπως λες ομως ειναι γενικη παραδοχη το οτι οι κοπελες στη χωρα μας και κυριως στην αθηνα εχουν ξεφυγειΚατά την προσωπική μου άποψή πάντα είναι μεγάλο λάθος να ξεχωρίζουμε συμπεριφορές ανθρώπων με κριτήριο την εθνικότητα όπως γίνεται στο συγκεκριμένο thread.Δηλαδή οι Σουηδέζες,οι Ρωσίδες,οι Αλβανίδες,οι Κινέζες και οι Νιγηριανές είναι ο 'επίγειος ερωτικός παράδεισος' για μάς τους άντρες? Περισσότερο μύθος παρά πραγματικότητα αυτό.Τουλάχιστον αυτοί που έχουν επισυνάψει μακροχρόνιες σχέσεις με αλλοδαπές θα έχουν μια πιο άρτια αντικειμενική κρίση.Υπάρχουν παντού ξηγημένες σωστές γυναίκες και μαλακισμένες γυναίκες ανεξαρτήτου φυλής,εθνικότητας,θρησκείας και οικονομικής κατάστασης.Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες βέβαια.Τα άλλα τα βρίσκω υπερβολές.
σημασία δεν έχει να ζορίζεσαι για να το κάνεις. Σημασία είναι αυτός να είναι ο τρόπος ζωής σου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κόλλημα τρώνε οι γκόμενες όταν τις μιλάς χυδαία και μάλιστα όσο περισσότερο τόσο πιο πολύ τρώνε κόλλημα. Πολλά τα παραδείγματα. Ακόμα και αύτές που υποκριτικά θα σε χαστουκίσουν το βράδυ στο πάπλωμα της μαμάς θα παίξουν με την κλειτορίδα τους για πάρτη σου.τον ξερω τον τροπο αλλα δυστυχως τον θεωρω πολυ κουραστικο.να τις γραφω και να το παιζω στ αρχιδια μου,πετυχαινει αλλα καπου λες αξιζει?
αυτο ειναι το νοημα οντως.και αποδεικνυει το ποσο χαζες ειναι.η πιο ωραια ατακα που εχω ακουσει σε ψωνισμενη γκομενα,ασχετο,ειναι ''λοσταρι καταπιες μωρη??''κοκκαλο η γκομενασημασία δεν έχει να ζορίζεσαι για να το κάνεις. Σημασία είναι αυτός να είναι ο τρόπος ζωής σου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κόλλημα τρώνε οι γκόμενες όταν τις μιλάς χυδαία και μάλιστα όσο περισσότερο τόσο πιο πολύ τρώνε κόλλημα. Πολλά τα παραδείγματα. Ακόμα και αύτές που υποκριτικά θα σε χαστουκίσουν το βράδυ στο πάπλωμα της μαμάς θα παίξουν με την κλειτορίδα τους για πάρτη σου.
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω... Πάντως το ποσοστό της σαββούρας στην Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει αλλού. Μπορεί βέβαια και σ αυτό να κάνω λάθος...... Τεσπα, δε μπα ναχει και κότερο. Εγώ τον μπέουλα δεν τον χαραμίζω σε σκουπίδια επίχρυσα.Διαφωνώ σε αυτό παιδιά.Παντού η γυναίκα αν δεί λίγο οικονομική ανεξαρτησία ασχέτως απο τον σωματότυπό της η την εθνικότητά της θα την δεί 'ντίβα'.Αυτό το έχω δει προσωπικά και στο Λονδίνο και στο Βερολίνο και στην Αγ.Πετρούπολη που πήγα πρόσφατα.Δεν είναι μόνο στις Ελληνίδες αυτή η συμπεριφορά αλλά είναι σε όλο το Δυτικό τόξο αυτό το στυλάκι των θηλυκών.Να βλέπατε Ρωσίδες 120 κιλά και βάλε να κυκλοφορούνε σαν 'μοντέλα πασαρέλας' και με 'ψηλή μύτη' ντίβας στην Λεωφόρο Νιέφσκυ και οι συνοδοί τους να είναι κάτι νεαροί εμφανίσιμοι που τους είχανε σαν ζωάκια προς εκπαίδευση στο καψόνι.Άλλαξαν και οι γυναίκες του Ανατολικού μπλόκ δεν ήτανε αυτές που ξέραμε πρίν 10 χρόνια.Τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις των χωρών αυτών.Πιστεύω ότι παντού τα ίδια είναι τώρα πάνω κάτω.
η ελλειψη παιδειας πιστευω τα εξηγει ολα αυτα.αν σκεφτειτε οτι το κυριο εκπαιδευτικο μας μεσο ειναι πλεον η τηλεοραση και οχι οι γονεις τι να περιμενει κανειςΜπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω... Πάντως το ποσοστό της σαββούρας στην Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει αλλού. Μπορεί βέβαια και σ αυτό να κάνω λάθος...... Τεσπα, δε μπα ναχει και κότερο. Εγώ τον μπέουλα δεν τον χαραμίζω σε σκουπίδια επίχρυσα.
ναι μωρε αλλα οι ελληνιδες ειναι πρωταθλητριες στο ψωνισμα και στην αγενεια,γενικα μιλωνταςδεν έχει και άδικο ο Πάνος σε αυτά που λέει.ας πάμε στις πουτάνες συγκεκριμένα που έχω γίνει μπίλιες μέσα στο δωμάτιο με την Σάσα-Ειρήνη την Ρωσίδα με το τσαμπουκαλίδικο ύφος της και έχω πετύχει και Ελληνίδα πουτάνα την Πάολα που πέρα απο όμορφη ήταν άψογη στην συμπεριφορά της.θέμα ανθρώπου είναι τελικα και όχι τι καταγωγή έχει κάποια.
τα ίδια σκατά είναι όλες οι καριόλες.είδαμε και τις ξένες τι ευγενικές ψυχές είναι :'( :'( :'( :'( :'( :'(ναι μωρε αλλα οι ελληνιδες ειναι πρωταθλητριες στο ψωνισμα και στην αγενεια,γενικα μιλωντας
έχεις ακούσει που λένε για τα ευρώ τα κάνεις όλα.τα ίδια σκατά είναι όλες οι καριόλες.είδαμε και τις ξένες τι ευγενικές ψυχές είναι :'( :'( :'( :'( :'( :'(
απο μαλακες ελληνες αλλο τιποτα.ποσες και ποσες περιουσιες εχουν χαθει,ποσα σπιτια εχουν χαλασει.κι οσο για τα ευρω,καλυτερα στις πουτανες παρα στις αλλες τις πουτανεςέχεις ακούσει που λένε για τα ευρώ τα κάνεις όλα.
οχι κι ετσι ρε συναγωνιστη.τσατισμενοι ειμαστε.οχι θυματαρε μήπως είστε όλοι εδώ μέσα ελεεινιέλληνες και σας την έχουν σπάσει οι Ελληνίδες και κλαίτε τον πόνο σας? γιατί αν εξετάσω από τα πμ που έχω πάρει από ένα ταλέντο εδώ μέσα είναι γάμησε τα.
κάποτε οι άντρες εδώ στην Ελλάδα αν δεν τους δίνανε την νύφη τα πεθερικά την κλέβανε, ( καλά στημένο κόλπο για να μην δώσουν προίκα)στην εδώ περίπτωση αυτός ο ελεινοέλληνας από εδώ μέσα θέλει να κλεφτεί με την Ρωσίδα πουτάνα για να την βάλει στον ίσο δρόμο και να την παντρευτεί.
Ρίχτο αρίων....το όνομα...mamba28???...γιατί αν εξετάσω από τα πμ που έχω πάρει από ένα ταλέντο εδώ μέσα είναι γάμησε τα.