Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
πιστευω οτι το κακο εχει να κανει με την αναγκη των συχρονων ελεεινιδων να νοιωσουν σημαντικες μεσα απο την καριερα τους..τα αφηνουν ολα και αφοσιωνονται εκει λες και ειναι η αρχη και το τελος του κοσμου. εχουμε φτασει στο σημειο για να γαμησεις να εισαι απο ζαχοπουλος και πανω( οσο αφορα τη θεση-προς θεου μη ζηλεψουμε και την ομορφια του..)..δειτε γυρω σας πως κολλανε κατι κοριτσακια στους προισταμενους τους, στα αφεντικα,στους ανωτερους κοινωνικα ειτε για να ανεβουν στην δουλεια τους ειτε γλυφοντας τους ειτε με το πηδημα. δεν εχουν την αναγκη να κανουν σχεση ειτε καλη ειτε κακη. αυτο το χρημα τις εχει καταστρεψει, ειναι το παν γι αυτες κατι που για μας δεν ισχυει απολυτα. ακομη φταιει η ανατροφη που εχουν απο τους γονεις τους. δειτε πως φαιρονται στα κοριτσακια λες και θα παθουν τπτ αν πληγωθουν η αισθανουν ασχημα..μεχρι και αυτοκτονιες βλεπουμε επειδη καποια γκομενα εφαγε χυλοπιτα..δηλαδη εμεις πως αντεχουμε στις κακουχιες?..οι ξενες δεν ειναι ετσι..ειναι πιο δυνατες, θελουν το σεξ και δεν εχουν κομπλεξ να το επιζητησουν..ειναι εν ολιγοις αλλη κλαση γκομενες..δεν μιλαω βεβαια για μογγολες και αφγανες αλλα για κοριτσια απο ανεπτυγμενες χωρες. παω για λαζοπουλο και επανερχομαι..

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κατά την προσωπική μου άποψή πάντα είναι μεγάλο λάθος να ξεχωρίζουμε συμπεριφορές ανθρώπων με κριτήριο την εθνικότητα όπως γίνεται στο συγκεκριμένο thread.Δηλαδή οι Σουηδέζες,οι Ρωσίδες,οι Αλβανίδες,οι Κινέζες και οι Νιγηριανές είναι ο 'επίγειος ερωτικός παράδεισος' για μάς τους άντρες? Περισσότερο μύθος παρά πραγματικότητα αυτό.Τουλάχιστον αυτοί που έχουν επισυνάψει μακροχρόνιες σχέσεις με αλλοδαπές θα έχουν μια πιο άρτια αντικειμενική κρίση.Υπάρχουν παντού ξηγημένες σωστές γυναίκες και μαλακισμένες γυναίκες ανεξαρτήτου φυλής,εθνικότητας,θρησκείας και οικονομικής κατάστασης.Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες βέβαια.Τα άλλα τα βρίσκω υπερβολές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δειτε πως φαιρονται στα κοριτσακια λες και θα παθουν τπτ αν πληγωθουν η αισθανουν ασχημα..μεχρι και αυτοκτονιες βλεπουμε επειδη καποια γκομενα εφαγε χυλοπιτα..δηλαδη εμεις πως αντεχουμε στις κακουχιες
Ντικ μην κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια.... Εχω γνωρίσει εγώ κλαψομούνηδεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςς. Κλαψ με παράτησε τώρα τι κάνω, μαμά γιατί ...... Κάποτε τα έκανα και γω αλλά έβαλα μόνος μου μυαλό......
Θέλεις; ΟΚ Δεν θέλεις; Αντε και γαμήσου.......

Επισκέπτης
πίστεψέ με μπορείς να τα έχεις και τα δύο..... Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.....  :booty:
τον ξερω τον τροπο αλλα δυστυχως τον θεωρω πολυ κουραστικο.να τις γραφω και να το παιζω στ αρχιδια μου,πετυχαινει αλλα καπου λες αξιζει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατά την προσωπική μου άποψή πάντα είναι μεγάλο λάθος να ξεχωρίζουμε συμπεριφορές ανθρώπων με κριτήριο την εθνικότητα όπως γίνεται στο συγκεκριμένο thread.Δηλαδή οι Σουηδέζες,οι Ρωσίδες,οι Αλβανίδες,οι Κινέζες και οι Νιγηριανές είναι ο 'επίγειος ερωτικός παράδεισος' για μάς τους άντρες? Περισσότερο μύθος παρά πραγματικότητα αυτό.Τουλάχιστον αυτοί που έχουν επισυνάψει μακροχρόνιες σχέσεις με αλλοδαπές θα έχουν μια πιο άρτια αντικειμενική κρίση.Υπάρχουν παντού ξηγημένες σωστές γυναίκες και μαλακισμένες γυναίκες ανεξαρτήτου φυλής,εθνικότητας,θρησκείας και οικονομικής κατάστασης.Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες βέβαια.Τα άλλα τα βρίσκω υπερβολές.
Ορθότατον... Με μια επισήμανση....
Οταν βλέπω μια μουνάρα 2μετρη, με σφικτό κωλαράκι να την έχει δει γκόμενα είναι δικαιολογημένο...
Οταν όμως βλέπω την ένα και ένα μήλο με 3 κιλά πατσουλι και πατσές παντού να μου το παίζει γκόμενα επειδή την πήρε ο ένα και δύο μήλα μπαμπάς της ΤΤ κάμπριο τη ρίχνω τη Χριστοπαναγία πάνο μου.. .Και μια ροχάλα γιατί μόνο στην Ελλάδα τα βλέπω αυτά και έχω περπατήσει και αρκετά στο εξωτερικό...... ;) ;)

Επισκέπτης
στην ελλαδα ζουμε ομως.την εδω κατασταση σχολιαζουμε.σιγουρα υπαρχουν και σωστες γυναικες οπως λες ομως ειναι γενικη παραδοχη το οτι οι κοπελες στη χωρα μας και κυριως στην αθηνα εχουν ξεφυγει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τον ξερω τον τροπο αλλα δυστυχως τον θεωρω πολυ κουραστικο.να τις γραφω και να το παιζω στ αρχιδια μου,πετυχαινει αλλα καπου λες αξιζει?
σημασία δεν έχει να ζορίζεσαι για να το κάνεις. Σημασία είναι αυτός να είναι ο τρόπος ζωής σου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κόλλημα τρώνε οι γκόμενες όταν τις μιλάς χυδαία και μάλιστα όσο περισσότερο τόσο πιο πολύ τρώνε κόλλημα. Πολλά τα παραδείγματα. Ακόμα και αύτές που υποκριτικά θα σε χαστουκίσουν το βράδυ στο πάπλωμα της μαμάς θα παίξουν με την κλειτορίδα τους για πάρτη σου.

Επισκέπτης
σημασία δεν έχει να ζορίζεσαι για να το κάνεις. Σημασία είναι αυτός να είναι ο τρόπος ζωής σου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κόλλημα τρώνε οι γκόμενες όταν τις μιλάς χυδαία και μάλιστα όσο περισσότερο τόσο πιο πολύ τρώνε κόλλημα. Πολλά τα παραδείγματα. Ακόμα και αύτές που υποκριτικά θα σε χαστουκίσουν το βράδυ στο πάπλωμα της μαμάς θα παίξουν με την κλειτορίδα τους για πάρτη σου.
αυτο ειναι το νοημα οντως.και αποδεικνυει το ποσο χαζες ειναι.η πιο ωραια ατακα που εχω ακουσει σε ψωνισμενη γκομενα,ασχετο,ειναι  ''λοσταρι καταπιες μωρη??''κοκκαλο η γκομενα

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Διαφωνώ σε αυτό παιδιά.Παντού η γυναίκα αν δεί λίγο οικονομική ανεξαρτησία ασχέτως απο τον σωματότυπό της η την εθνικότητά της θα την δεί 'ντίβα'.Αυτό το έχω δει προσωπικά και στο Λονδίνο και στο Βερολίνο και στην Αγ.Πετρούπολη που πήγα πρόσφατα.Δεν είναι μόνο στις Ελληνίδες αυτή η συμπεριφορά αλλά είναι σε όλο το Δυτικό τόξο αυτό το στυλάκι των θηλυκών.Να βλέπατε Ρωσίδες 120 κιλά και βάλε να κυκλοφορούνε σαν 'μοντέλα πασαρέλας' και με 'ψηλή μύτη' ντίβας στην Λεωφόρο Νιέφσκυ και οι συνοδοί τους να είναι κάτι νεαροί εμφανίσιμοι που τους είχανε σαν ζωάκια προς εκπαίδευση στο καψόνι.Άλλαξαν και οι γυναίκες του Ανατολικού μπλόκ δεν ήτανε αυτές που ξέραμε πρίν 10 χρόνια.Τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις των χωρών αυτών.Πιστεύω ότι παντού τα ίδια είναι τώρα πάνω κάτω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Διαφωνώ σε αυτό παιδιά.Παντού η γυναίκα αν δεί λίγο οικονομική ανεξαρτησία ασχέτως απο τον σωματότυπό της η την εθνικότητά της θα την δεί 'ντίβα'.Αυτό το έχω δει προσωπικά και στο Λονδίνο και στο Βερολίνο και στην Αγ.Πετρούπολη που πήγα πρόσφατα.Δεν είναι μόνο στις Ελληνίδες αυτή η συμπεριφορά αλλά είναι σε όλο το Δυτικό τόξο αυτό το στυλάκι των θηλυκών.Να βλέπατε Ρωσίδες 120 κιλά και βάλε να κυκλοφορούνε σαν 'μοντέλα πασαρέλας' και με 'ψηλή μύτη' ντίβας στην Λεωφόρο Νιέφσκυ και οι συνοδοί τους να είναι κάτι νεαροί εμφανίσιμοι που τους είχανε σαν ζωάκια προς εκπαίδευση στο καψόνι.Άλλαξαν και οι γυναίκες του Ανατολικού μπλόκ δεν ήτανε αυτές που ξέραμε πρίν 10 χρόνια.Τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις των χωρών αυτών.Πιστεύω ότι παντού τα ίδια είναι τώρα πάνω κάτω.
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω... Πάντως το ποσοστό της σαββούρας στην Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει αλλού. Μπορεί βέβαια και σ αυτό να κάνω λάθος...... Τεσπα, δε μπα ναχει και κότερο. Εγώ τον μπέουλα δεν τον χαραμίζω σε σκουπίδια επίχρυσα.

Επισκέπτης
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω... Πάντως το ποσοστό της σαββούρας στην Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει αλλού. Μπορεί βέβαια και σ αυτό να κάνω λάθος...... Τεσπα, δε μπα ναχει και κότερο. Εγώ τον μπέουλα δεν τον χαραμίζω σε σκουπίδια επίχρυσα.
η ελλειψη παιδειας πιστευω τα εξηγει ολα αυτα.αν σκεφτειτε οτι το κυριο εκπαιδευτικο μας μεσο ειναι πλεον η τηλεοραση και οχι οι γονεις τι να περιμενει κανεις

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
δεν έχει και άδικο ο Πάνος σε αυτά που λέει.ας πάμε στις πουτάνες συγκεκριμένα που έχω γίνει μπίλιες μέσα στο δωμάτιο με την Σάσα-Ειρήνη την Ρωσίδα με το τσαμπουκαλίδικο ύφος της και έχω πετύχει και Ελληνίδα πουτάνα την Πάολα που πέρα απο όμορφη ήταν άψογη στην συμπεριφορά της.θέμα ανθρώπου είναι τελικα και όχι τι καταγωγή έχει κάποια.

Επισκέπτης
δεν έχει και άδικο ο Πάνος σε αυτά που λέει.ας πάμε στις πουτάνες συγκεκριμένα που έχω γίνει μπίλιες μέσα στο δωμάτιο με την Σάσα-Ειρήνη την Ρωσίδα με το τσαμπουκαλίδικο ύφος της και έχω πετύχει και Ελληνίδα πουτάνα την Πάολα που πέρα απο όμορφη ήταν άψογη στην συμπεριφορά της.θέμα ανθρώπου είναι τελικα και όχι τι καταγωγή έχει κάποια.
ναι μωρε αλλα οι ελληνιδες ειναι πρωταθλητριες στο ψωνισμα και στην αγενεια,γενικα μιλωντας

Επισκέπτης
ρε μήπως είστε όλοι εδώ μέσα ελεεινιέλληνες και σας την έχουν σπάσει οι Ελληνίδες και κλαίτε τον πόνο σας? γιατί αν εξετάσω από τα πμ που έχω πάρει από ένα ταλέντο εδώ μέσα είναι γάμησε τα.
κάποτε οι άντρες εδώ στην Ελλάδα αν δεν τους δίνανε την νύφη τα πεθερικά την κλέβανε, ( καλά στημένο κόλπο για να μην δώσουν προίκα)στην εδώ περίπτωση αυτός ο ελεινοέλληνας από εδώ μέσα θέλει να κλεφτεί με την Ρωσίδα πουτάνα για να την βάλει στον ίσο δρόμο και να την παντρευτεί. 

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
ναι μωρε αλλα οι ελληνιδες ειναι πρωταθλητριες στο ψωνισμα και στην αγενεια,γενικα μιλωντας
τα ίδια σκατά είναι όλες οι καριόλες.είδαμε και τις ξένες τι ευγενικές ψυχές είναι  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης
έχεις ακούσει που λένε για τα ευρώ τα κάνεις όλα.
απο μαλακες ελληνες αλλο τιποτα.ποσες και ποσες περιουσιες εχουν χαθει,ποσα σπιτια εχουν χαλασει.κι οσο για τα ευρω,καλυτερα στις πουτανες παρα στις αλλες τις πουτανες

Επισκέπτης
ρε μήπως είστε όλοι εδώ μέσα ελεεινιέλληνες και σας την έχουν σπάσει οι Ελληνίδες και κλαίτε τον πόνο σας? γιατί αν εξετάσω από τα πμ που έχω πάρει από ένα ταλέντο εδώ μέσα είναι γάμησε τα.
κάποτε οι άντρες εδώ στην Ελλάδα αν δεν τους δίνανε την νύφη τα πεθερικά την κλέβανε, ( καλά στημένο κόλπο για να μην δώσουν προίκα)στην εδώ περίπτωση αυτός ο ελεινοέλληνας από εδώ μέσα θέλει να κλεφτεί με την Ρωσίδα πουτάνα για να την βάλει στον ίσο δρόμο και να την παντρευτεί. 
οχι κι ετσι ρε συναγωνιστη.τσατισμενοι ειμαστε.οχι θυματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom