αυτό που τρέχει με τις ελλεεινίδες είναι απλό. το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στις ιταλίδες με τους ιταλους... όπως και στις ρωσσίδες τσέχες αγγλίδες γαρίδες και δεν συμμαζεύεται. παρόλο που μιλάνε την ίδια γλώσσα δεν μπορούν να συνεννοηθούν. πάντα πριν από καποιον ιπάρχει κάποιος άλλος που του φέρθηκε σκάρτα, και κρατάει την λεγόμενη πισινή... για αυτό δεν θέλει να συζητήσει.
για να καλύψω και τη άλλη περίπτωση ... έχουμε και λέμε... υπάρχουν και αυτές που ξαφνικά θέλουν να γίνουν κοινες... όπως και αυτοί που θέλουν να γίνουν πηδήκουλες ξαφνικά. ο καθένας φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για αυτόν που διαλέγει.
τώρα θα μου πείτε πως στο διάολο να το καταλάβεις αυτό... εεε shits happen όπως λένε και οι κογκολέζοι... δν θα είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.
εκείνο που πρέπει να υποθεί πρώτα είναι ότι δν φταίνε μόνο οι ελληνίδες αλλά και οι έλληνες. πάνε οι εποχές που επικρατούσε η νοοτροπία που η γυναίκα έμενε σπίτι με τα παιδιά και ... και ... και...
απ' ότι φαίνεται το πουλάκι με τόσα χρόνια φυλακής απέδρασε και τα πήρε όλα σβάρνα. δεν μπορούμε να είμαστε όλο από πάνω κύριοι... πρέπει να είμαστε στο ίδιο ύψος με το άλλο φύλο.
μπορείτε βέβαια να με βρίσετε όλοι σας για αυτά που λέω περί ισότητας... και να πείτε ότι είμαι μλκας και ονειροπόλος... ναι είμαι ... και θέλω να ζήσω με κάποια ελλεεινίδα που θα σκέφτεται το ίδιο για μένα... και αφού θα είμαι καλημένος με αυτήν και αυτή με εμένα όλα θα κυλήσουν καλά... μπορεί να μην συμβεί όμως ποτέ... αλλά ούτε δν σκοπεύω να πυρπολήσω μια ολόκληρη ζωή επειδή ξαφνικα πρέπει να κάνω οικογένεια ή επειδή χτύπησε κάποιο βιολογικό ρολόι και με ξύπνησε.
---------------------------------------------------------- η δικιά μου εμπειρία για να έρθουμε και στο θέμα μας περισσότερο δν έχει τελειώσει ακόμι... και αυτό γιατί δεν θέλω εγώ να την τελειώσω. .. και αυτό γιατί βλέπω να συμβαίνει αυτό που είπα και πιο πάνω... κάποιος προηγήθηκε και τα έκανε σκατά... άρχισαν οι προκαταλήψεις της... τα περίεργα... και δεν συμαζεύεται. λοιπόν δεν είμαι εδώ να το παίξω σωτήρας αλλά για να βοηθήσω εκείνη... μπρορεί να μην είναι γραφτο να είμαι με αυτήν αλλά τουλάχιστον θα της δώσω να καταλάβει ότι η ζωή έχει τέτοια και αργότερα μπορεί να βρει αυτόν που αναζητεί και να τον διώκει επειδή φοβάται.. αλλά μπορεί να την ξαναπάθει.. ζωή είναι αυτή και έχει εκπλήξεις.
freddie krueger αν την έβρισκες εσύ αυτήν μπορεί να την έλεγες ελλεεινίδα... εγώ θα πω μαλάκα αυτον που την κατάντησε έτσι και μαλάκα τον κάθε έναν που καταστρέφουν μπουμπούκια. έχεις λοιπόν το δικαίωμα να βρίσεις όσες και όσους θες αν νομίζεις ότι θα δικαιωθείς.
αυτά τα δύο από το προφίλ σου. σου εύχομαι να βρεις μία πουτάνα η οποία να σε καταλαβαίνει και να σε κάνει ευτυχισμένο αφού με τα λεγόμενα σου οι πουτάνες είναι οι κανονικές γυναίκες... απλά ε΄γω δεν αντέχω να ζήσω με μία πουτάνα που θα νομίζω ότι είναι γυναίκα κάνοντας τέτοιες αισχρές γενικολογίες.μην αφήνεις το κάτω κεφάλι να σκέφτεται προ του πάνω.
--------------------------------------------
καμένος είσαι αγόρι μου... για αυτό τόση πίκρα... στην θέα του δέντρου χάνεις την θέα του δάσους. μείνε σε μια στιγμή της ζωής σου και δίκαζε του άλλους με τα ίδια μέτρα και σταθμά που έτυχε να φερθεί σε εσένα μία ξεμυαλισμένη. δεν είσαι ο΄θτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος...
-------------------------------------------------------------
όπως σου είπα και πιο πάνω πάντα υπάρχει ένας μλκας από πίσω... μπρεί να το έκανε για να εκδικηθεί αυτόν... είναι και αυτό μια πιθανότητα... προφανώς αν της φερόταν σπαθί δεν θα της πέρναγε από το μυαλό κάτι τέτοιο...
-------
sorry για το μακροσκελές κείμενο αλλά στα @@ μου ... το ξέρω απ' έξω και δεν χρειάζεται να το διαβάσω.
o hard feelings....
Πι.Ες. φρέντι νομίζω ότι αν και 28 χρονών είσαι της νοοτροπίας του 1800... σφάξε με αν κάνω λάθος.
εεε φτάνει ποια ... δεν περιγράφω άλλο...