Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Επισκέπτης
Πάντως, για να πω και κάτι σχετικό με το θρεντ, φταίτε και όποιοι από εδώ, μόλις νιώσετε τύψεις για μία στραβή που κάνατε πάτε και τους αγοράζετε ακριβά δώρα. Και να μετά πώς καβαλάνε το καλάμι
ναι αυτο φταιει...ελα ρε τωρα.μια φορα ειχα παρει δωρο σε μια για τα γενεθλια της και μου ειχε πει με ξινιλα ''τι εκανες??'' ε,λαθος της ειπα...ο νοων νοειτο

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ποια ειναι τα ΔΙΚΑ μας λαθη συναγωνιστες στην αντιμετωπιση των ελλεεινιδων?υπαρχουν σφαλματα στη δικη μας σταση?Αυτη η σφηνα προς αναγνωριση τους και προς βελτιωσης μας!Και ξεκιναω εγω...πολλες φορες νοιωθω μια ανασφαλεια που με κανει ειτε δειλο :idiot:, ειτε βγαζει απο το στομα μου μαργαριταρια :uglystupid:, ειτε με κανει να συμπεριφερομαι σα κοπανος...και ετσι αυτο προδιαγραφει ενα ασχημο αποτελεσμα >:(

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως, για να πω και κάτι σχετικό με το θρεντ, φταίτε και όποιοι από εδώ, μόλις νιώσετε τύψεις για μία στραβή που κάνατε πάτε και τους αγοράζετε ακριβά δώρα. Και να μετά πώς καβαλάνε το καλάμι

τα λεω αυτα γιατι τα εχω κανει,εχω παθει και εχω μαθει...τελος ομως εχω σκληρυνει με τις ελεεινιδες και εχω μαλακωσει με τα μωρακια της ξανθιας φυλης...ολα τα δωρα σ'αυτες και ολα τα λεφτα να μας τα φανε αυτες! :rockon:

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα να μη τα φάνε ούτε αυτές χαχαχ

Επισκέπτης
τα λεω αυτα γιατι τα εχω κανει,εχω παθει και εχω μαθει...τελος ομως εχω σκληρυνει με τις ελεεινιδες και εχω μαλακωσει με τα μωρακια της ξανθιας φυλης...ολα τα δωρα σ'αυτες και ολα τα λεφτα να μας τα φανε αυτες! :rockon:

Ετσιιι...Στην τελικη αν ειναι να μας φανε τα λεφτα μουνια ας μα τα φανε μουνια που να τα αξιζουν!!!Και ας μην μας μεινει δεκαρα!!!Τουλαχιστον δεν πηγαν χαμενα!
Ξερεις οτι στα εφαγε μια ξανθια διμετρη θεα και οχι η χοντροκολα κατερινα/μαρια!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ποια ειναι τα ΔΙΚΑ μας λαθη συναγωνιστες στην αντιμετωπιση των ελλεεινιδων?υπαρχουν σφαλματα στη δικη μας σταση?Αυτη η σφηνα προς αναγνωριση τους και προς βελτιωσης μας!Και ξεκιναω εγω...πολλες φορες νοιωθω μια ανασφαλεια που με κανει ειτε δειλο :idiot:, ειτε βγαζει απο το στομα μου μαργαριταρια :uglystupid:, ειτε με κανει να συμπεριφερομαι σα κοπανος...και ετσι αυτο προδιαγραφει ενα ασχημο αποτελεσμα >:(

Κακό πράγμα η ανασφάλεια....
Δε θες κυρά μου που θα βγω με τους φίλους μου; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Να δεις μετά την κυρία. Θα χάσεις μία θα χάσεις δύο ε, στο τέλος κάτι καλό θα τύχει.
Ασε που ο τόπος βρίθει και απο την ξανθιά φυλή που λέει και ο DIKY!

Επισκέπτης
ελλεεινιδα=ον απροσαρμοστο,ανικανο δια απλης σκεψεως,φωλιαζει κυριως εις γιουνανισταν ,δεν επιδεχεται βελτιωσης παρα μονο εξαλειψεως. κυριο χαρακτηριστικο?υφος δεκα μπελουτσι και βαλε...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Έ άμα είναι να κάνεις δώρα κάντα κάπου που θα πιάσουν τόπο :)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
κοιταξε, ναι εχουμε κανει απειρα λαθη..ομως βλεπουμε καθημερινα πως εκμεταλλευονται τα λαθη μας και πως προσπαθουν να μας καβαλησουν κοινως..αν ηταν καλες δεν θα το περνανε τοσο πανω τους. οποτε δεν χρειαζεται να αλλαζουμε τωρα αντιμετωπιση για να αλλαξουν κ αυτες..παει τις μαθαμε και τωρα ειναι η ωρα για να παρουμε την εκδικηση μας και να τις εφησουμε ΟΛΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΕΣ! το οπλο του ελληνα ειναι η βερα του γαμου..την κραταει σταθερα και την κουναει στα ματια της ελλεεινιδας που θελει λεφτα, παιδια και οτι αλλο..ενα φοβαμαι..μην μας φυγουν οι ρωσιδες, χαθηκαμε!!!

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ναι αυτο φταιει...ελα ρε τωρα.μια φορα ειχα παρει δωρο σε μια για τα γενεθλια της και μου ειχε πει με ξινιλα ''τι εκανες??'' ε,λαθος της ειπα...ο νοων νοειτο
Φιλε Ντραμ αυτο μου θυμιζει καποτε που ειχα κανει δωρο μια ανθοδεσμη σε μια κοπελια που γιορταζε...με ευχαριστησε με μια ξινιλα ομως και στο παρτι οταν πηγα κουζινα και ειδα την ανθοδεσμη μου στα σκουπιδια με το που ανοιξα τον καδο εφαγα την ψυχρολουσια της ζωης μου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ποια Η Βiteme?Τι να πει...ηταν εμφανως προκατειλειμενη εναντιον μου...εξετασε την διηγηση μου μονο απο την πλευρα τις κοπελιας και αμφεβαλλε για το οτι η συγκεκριμμενη που βγηκα μαζι της μου ειχε δωσει τοσα δικαιωματα και στο παρα 5 θυμηθηκε οτι ειχε αγορι...αυτο η Βite το θεωρησε ντομπρο ξεκαθαρισμα και πως εγω παρεξηγησα την κοπελα!Αν ειναι δυνατον...ειναι ολοφανερο πως το γυναιο με το με το οποιο βγηκα με 'επαιξε'για να επιβεβαιωθει και να κερδισει ο γυναικειος της εγωισμος credits...με ειχε πονεσει η εν λογω ιστορια γιατι ημουν σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου...εκτος αυτου η Βite δεν μπηκε για να σχολιασει σοβαρα το θεμα...το ειρωνευτηκε εξαρχης...ενταξει ειναι 'πολυπαιγμενο' αλλα μπορουμε με τη βοηθεια φυσικα των συναγωνιστων να το φωτισουμε απο πολλες οψεις:την προστυχη οψη, την ρομαντικη,τη λογικη να βρουμε τα λαθη μας και τα λαθη των ελληνιδων η ελλεεινιδων και να ζησουμε καλα κι αυτες...το ιδιο! :cheesy:

παιδι μου εισαι με τα καλα σου? χαχα τι ειναι αυτα που γραφεις? απλα την αποψη μου ειπα οσο μπορουσα αντικειμενικα γι αυτα που εγραψες.. απο που κ ως που να ημουν προκατειλημμενη εναντιον σου? σε ηξερα κ απο προχθες?! με φαινεται ψαχνεστε ορισμενοι να παρεξηγηθειτε... ελεος, κ τοποθετηθηκα κ σοβαρα επι του θεματος σου τι να πεις...

(κ ακομη ειμαι 3 σελιδα)

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχχαχ σιγά μη φύγουν. Άλλο να φοβάσαι. Μη τις κάνουν Ελληνίδες οι βλάκες

Επισκέπτης
Φιλε Ντραμ αυτο μου θυμιζει καποτε που ειχα κανει δωρο μια ανθοδεσμη σε μια κοπελια που γιορταζε...με ευχαριστησε με μια ξινιλα ομως και στο παρτι οταν πηγα κουζινα και ειδα την ανθοδεσμη μου στα σκουπιδια με το που ανοιξα τον καδο εφαγα την ψυχρολουσια της ζωης μου...
ειναι να μην απογοητευεσαι μετα...τελικα εμεις ειμαστε πιο συναισθηματικοι μερικες φορες πλακα πλακα

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
παιδι μου εισαι με τα καλα σου? χαχα τι ειναι αυτα που γραφεις? απλα την αποψη μου ειπα οσο μπορουσα αντικειμενικα γι αυτα που εγραψες.. απο που κ ως που να ημουν προκατειλημμενη εναντιον σου? σε ηξερα κ απο προχθες?! με φαινεται ψαχνεστε ορισμενοι να παρεξηγηθειτε... ελεος, κ τοποθετηθηκα κ σοβαρα επι του θεματος σου τι να πεις...

(κ ακομη ειμαι 3 σελιδα)
Τοτε σε ρωταω ευθεως:Ειναι η δεν ειναι πουτανια να δινει δικαιωματα μια κοπελια σ εναν αντρα περαν πασης αμφιβολιας και τελευταια στιγμη να θυμαται οτι εχει αγορι?Να παιζει με τα συναισθηματα του αλλου? :tickedoff:Αυτο που με θυμωσε πιο πολυ σε σενα bite ειναι οτι με εβγαλες εντελως μαλακα λεγοντας οτι παρεξηγησα την κοπελα η οτι αυτο ειναι το στυλακι της...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βασικα ειπα αρχικα οτι δεν καταλαβαινω γιατι φερθηκε ετσι... κ οτι μπορει κ να παρεξηγησες... ετσι επειδη μ αρεσει να βλεπω κ την αλλη οπτικη πλευρα των πραγματων, δεν κατηγορισα κανενα
απ αυτο μεχρι το οτι σε εβγαλα εντελως μλκα... ειναι δικο σου απιστευτο κ ακατανοητο σκεπτικο

οκ αγορι μου μπορει κ να ναι ψωνισμενη μπορει οτι να ναι...

χειροτερη μου φανηκε η τυπισσα που πεταξε τα λουλουδια παρα αυτη.. τεσπα

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

(κ ακομη ειμαι 3 σελιδα)
..και μεταξυ αλλων να σε ρωτησω γιατι μπηκες σε αυτο το θρεντ?ως ελληνιδα που θιχτηκε?ως ντελαλης να καλεις τους συναγωνιστες να καταθεσουν εμπειριες?ως τι τελοσπαντων? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom