1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ελάλησα σε άλλο θρέντ.... Είναι μιούτ το πουλάκι του αυτουνού....τολμας βρε gayposter να θιγεις τα θεικα avatar του persona? ρησπεκτ παρακαλω...
ελάλησα σε άλλο θρέντ.... Είναι μιούτ το πουλάκι του αυτουνού....τολμας βρε gayposter να θιγεις τα θεικα avatar του persona? ρησπεκτ παρακαλω...
τολμας βρε gayposter να θιγεις τα θεικα avatar του persona? ρησπεκτ παρακαλω...
αναλογως...με 20 ,30,100 ευρω οτι θελεις!!!
μα να ιεροσυλει ο παπιος Νο2 στο ιερο τοτεμ των avatar....ελάλησα σε άλλο θρέντ.... Είναι μιούτ το πουλάκι του αυτουνού....
λες να εχει γκομενα ο συναγωνιστης και να μας κλαιγεται τσαμπα?! να τις πηδαει τρεις τρεις??!Χθες το βράδυ είδα εναν...έτσι, με ωραία κοπέλα
Μπα ακάπωτος κοιμάται αυτός..... Που τύχη......δεν πα να βαλει το σκουφακι του να κοιμηθει λεω γω που τον ξυπνησαμε...
φιλε whitey sorry αν και εστω για λιγο το παιξα φιλοελεεινιδας αλλα το εκανα για πλακα και μονο...
υπουργος= δεν εισαι εσυ για ρωσιδες...μαλλον για μογγολες
ναι ρε φιλε φοβομουν μηπως την ωρα που τα εγραφα παθαινα καμμια θλαση στα δαχτυλα...Xaxa ελα σιγα.Στο ιδιο καζανι βραζουμε!!!Παντως ακομα και για πλακα ειναι βαρυ η ιδεα της Ελεινιδας!!
Μπα,γκομενα ειχα το προσεχες καλοκαιρι...που οταν τελειωσε μου ειπε πως πρεπει να τα χαλασει μαζι μου γιατα απο Σεπτεμβρη επιστεφει απο το εξωτερικο ο φιλος της που εκανε μεταπτυχιακο...και με ειχε φλομωσει σε αγαπες και λουλουδια Για χθες μαλλον καμμια πουτανα για καλαμωτο φραπε απο τη Σωλονος θα ειχα παρει και τη μπερδεψε ο συναγωνιστης για γκομενα...λες να εχει γκομενα ο συναγωνιστης και να μας κλαιγεται τσαμπα?! να τις πηδαει τρεις τρεις??!
Θα βαλω ακκορντα και θα το μελοποιησω στην κιθαρα...και να μουνα και να μουνα
πετρα στην αυλη σου...
να κατουρουσες πανω μου...
να βλεπω το μουνι σου.............
κωστης καβλαμας
μεχρι να μας κατσει καμμια και να την πατησουμεXaxa ελα σιγα.Στο ιδιο καζανι βραζουμε!!!Παντως ακομα και για πλακα ειναι βαρυ η ιδεα της Ελεινιδας!!
η φαση ειναι οτι ακομη και οι ιδιες οι ελεεινιδες βριζουν τις αλλες ελλεεινιδες..βλ.ΟΧΙΑ
και αν τις πεις τις ιδιες ελεεινιδες θα που οτι ειναι οι φωτεινες εξαιρεσεις..βρε ουστ ολες σας...τα ιδια πουφ ειστε
μολις το φτιαξεις στειλτο να βαλω τα drum tracksΘα βαλω ακκορντα και θα το μελοποιησω στην κιθαρα...
η φαση ειναι οτι ακομη και οι ιδιες οι ελεεινιδες βριζουν τις αλλες ελλεεινιδες..βλ.ΟΧΙΑ
και αν τις πεις τις ιδιες ελεεινιδες θα που οτι ειναι οι φωτεινες εξαιρεσεις..βρε ουστ ολες σας...τα ιδια πουφ ειστε
μολις το φτιαξεις στειλτο να βαλω τα drum tracks
Μαζί με ΟΧΙΑ σε κωλόμπαρο πριβιους γουίκ..... Η ΟΧΙΑ πήρε χορό πριβέ λεσβιακό ααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ....... Ρισπέκτ σε μια ελλεεινίδα που σέβεται την κάβλα μας. Στο σλκ μου μπήκε και λέρωσε το δερματάκι στο κάθισμα του συνοδηγού.....DIKY πες με άμα θες. Δε θα σου πω τίποτα, καθώς δεν μπορώ να το αποδείξω.
Μπορούν να πουν άλλοι για μένα.