Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 159 άτομα (0 μέλη και 159 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ ρε παιδιά ήξερα κάποτε μία που για να κρατήσει δέσμιό της το γκόμενο που είχε του είχε πει ψέματα ότι έχει καθυστέρηση και έκανε τεστ και βγήκε θετικό ενώ δεν είχε κάνει τίποτα απ όλα αυτά. Και ο δύστυχος πέρασε ένα μαύρο ΣΚ γιατί τάχα μου τάχα μου του είχε πει ότι δεν μπορούσε να πάει σε νοσοκομείο.
Από τότε σιχάθηκα παρόμοια θυληκά...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ελατε ρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα..μια χαρα ειναι οι ελληνιδες πολυ καλα κοριτσια και γεματες ορεξη για σεξ και για να χαρουν ολες τις απολαυσεις της ζωης..δεν διακρινω κανενα προβλημα..τουλαχιστον εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε κατι κακο απο ελληνιδα..

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Εγώ ρε παιδιά ήξερα κάποτε μία που για να κρατήσει δέσμιό της το γκόμενο που είχε του είχε πει ψέματα ότι έχει καθυστέρηση και έκανε τεστ και βγήκε θετικό ενώ δεν είχε κάνει τίποτα απ όλα αυτά. Και ο δύστυχος πέρασε ένα μαύρο ΣΚ γιατί τάχα μου τάχα μου του είχε πει ότι δεν μπορούσε να πάει σε νοσοκομείο.
Από τότε σιχάθηκα παρόμοια θυληκά...
ενταξει αυτα συμβαινουν παντου..οι ελληνιδες ειναι μονο? :think:

Επισκέπτης
Λοιπον λοιπον...ειμαι με το αυτοκινητο Εξαρχεια...ψαχνω να παρκαρω σα πουστης μιση ωρα μεχρι που βλεπω ενα Fiat punto παρκαπισμενο με ανοικτα φωτα και λεω να ρωτησω αν θα φυγει..μεσα στο οχημα ηταν μια ξανθουλα γυρω στα 25 και με το που πλησιαζω ανοιγω το τζαμι και τη ρωταω:Θα φυγετε?και μου απανταει:'οχι βεβαια δεν παω πουθενα μαζι σου!Περιμενω τον φιλο μου σε λιγο οποτε...'
επρεπε να της πεις ''να τον περιμενω κι εγω να του δωσω συλλυπητηρια?!''

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ελατε ρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα..μια χαρα ειναι οι ελληνιδες πολυ καλα κοριτσια και γεματες ορεξη για σεξ και για να χαρουν ολες τις απολαυσεις της ζωης..δεν διακρινω κανενα προβλημα..τουλαχιστον εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε κατι κακο απο ελληνιδα..

Εγώ προφανώς, όπως έχω ξαναπεί ζω στον κόσμο μου, που ας μην ξεχνάμε ότι περιλαμβάνει και πολλούς μήνες χειμερίας νάρκης.
Αλλά έχω αντίθετη άποψη από τον DIKY.
Ο κανόνας είναι οι φαντασμένες και κακιές. Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Άλλο παράδειγμα: Όταν είμαι μόνος με κοιτάνε με ενα στύλ αντέ απο δω ρε μ@@@@κα. (Είμαι σχετικά εμφανήσιμος) Όταν είμαι με την γυναίκα μου μαζί λυσάνε. Το καλοκαίρι σε κάποια παραλία της Αττικής ένα Θεόμ@@@@νο μου έγραφε το κινητό της στην άμμο. Αν ήμουν μόνος ούτε που θα με κοίταγε.
Τι συμπέρασμα βγάζεται εσεις;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Μπα; Έτσι λες; Και γιατί δε βρίζετε και τις ρωσίδες τότε, για παράδειγμα; Ή τις γαλλίδες;
Διευκρινίζω πως δεν έχω κάτι ούτε με τις μεν ούτε με τις δε.

Επισκέπτης
μας δουλευεις??? αν εισαι τοσο τυχερος η τοσο μαγκας μπραβο σου ειλικρινα αλλα μου ακουγεται πολυ εξιδανικευμενο αυτο που λες

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Μπα; Έτσι λες; Και γιατί δε βρίζετε και τις ρωσίδες τότε, για παράδειγμα; Ή τις γαλλίδες;
Διευκρινίζω πως δεν έχω κάτι ούτε με τις μεν ούτε με τις δε.
γιατι αυτες αν γουσταρουν το δειχνουν ,απλα πραγματα.σαν τις θεσσαλονικιες ενα πραγμα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γι αυτό κωλομπαριάζεσαι με τον καφασάτο μέχρι και στην Κόρινθο εεεεε;;;;;;;;
Είσαι εσύ μια παλιοπετούγια..........

Επισκέπτης
Άλλο παράδειγμα: Όταν είμαι μόνος με κοιτάνε με ενα στύλ αντέ απο δω ρε μ@@@@κα. (Είμαι σχετικά εμφανήσιμος) Όταν είμαι με την γυναίκα μου μαζί λυσάνε. Το καλοκαίρι σε κάποια παραλία της Αττικής ένα Θεόμ@@@@νο μου έγραφε το κινητό της στην άμμο. Αν ήμουν μόνος ούτε που θα με κοίταγε.
οτι ειναι ηλιθιες!!!!!

amante

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Το άλλο με τον τοτό το ξερεις? Έχεις γνωρίσει τα ευρωπαικά προιόντα και μπορείς να έχεις επαφή με Ελληνίδα - γενικώς πάντα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το κινητό το έγραψες τελικά;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom