pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Είναι καλο παιδι. Ευτυχώςαφού σε τρέχει που σε τρέχει τόσα χρόνια εκεί κολλάς;
Είναι καλο παιδι. Ευτυχώςαφού σε τρέχει που σε τρέχει τόσα χρόνια εκεί κολλάς;
γι αυτό κωλομπαριάζεσαι με τον καφασάτο μέχρι και στην Κόρινθο εεεεε;;;;;;;;
Είσαι εσύ μια παλιοπετούγια..........
τωρα γιατί ξυπνάς πάθη βορείων νοτίων κούκλα μου γλυκειά......
μη του ξυνεις πληγες του ανθρωπου,εξαλλου δεν ξερεις πως ειναι με τη γυναικα του.δε κανουμε κριτικηαφού σε τρέχει που σε τρέχει τόσα χρόνια εκεί κολλάς;
τώρα ήρθες ίσα βάρκα ίσα νερά.... Η άλλη η χαμούρα ο καφασάτος γιατί δεν ποστάρει εδώ; Η μήπως δεν έχει άποψη για τις γυναίκες και μόνο για αγοράκια;ελεεινιδες=η χειροτερη και πιο κομπλεξικη ρατσα γυναικων σε ολο τον κοσμο..μιζερες, συμφεροντολογες,εγωπαθεις,αγαμητες,νευρικες,χωρις ευγενεια και τυψεις..και πολλα πολλα αλλα..
ζητω οι ρωσιδες!
και οι βουλγαρες! και οι ταυλανδες! και οι τσεχες! και οι βραζιλιανες!ελεεινιδες=η χειροτερη και πιο κομπλεξικη ρατσα γυναικων σε ολο τον κοσμο..μιζερες, συμφεροντολογες,εγωπαθεις,αγαμητες,νευρικες,χωρις ευγενεια και τυψεις..και πολλα πολλα αλλα..
ζητω οι ρωσιδες!
αλλο πρεπει να τους μπει συναγωνιστηοι ελλεεινίδες θέλουνε βιαστή ή νταβατζή!!!για να βάλουν μυαλο!
ελεεινιδες=η χειροτερη και πιο κομπλεξικη ρατσα γυναικων σε ολο τον κοσμο..μιζερες, συμφεροντολογες,εγωπαθεις,αγαμητες,νευρικες,χωρις ευγενεια και τυψεις..και πολλα πολλα αλλα..
ζητω οι ρωσιδες!
τώρα ήρθες ίσα βάρκα ίσα νερά.... Η άλλη η χαμούρα ο καφασάτος γιατί δεν ποστάρει εδώ; Η μήπως δεν έχει άποψη για τις γυναίκες και μόνο για αγοράκια;
ελεεινιδες=η χειροτερη και πιο κομπλεξικη ρατσα γυναικων σε ολο τον κοσμο..μιζερες, συμφεροντολογες,εγωπαθεις,αγαμητες,νευρικες,χωρις ευγενεια και τυψεις..και πολλα πολλα αλλα..
ζητω οι ρωσιδες!
οι ελλεεινίδες θέλουνε βιαστή ή νταβατζή!!!για να βάλουν μυαλο!
Εγω παντως τις Ελληνιδες τις βρισκω πολυ SEXY / ποτε δεν θα πηγαινα με Ρωσσιδα ασπρουλιαρα και κρυα ....
Εσυ αυριο θα με προσκυνας με το αβαταρ μου .....
και έλεγα και εγώ ιμαμ μπαιλντί χωρίς μαιντανό δεν γίνεται.+10000 φιλτατε!Ρωσια και παλι ρωσιααααα!!
φιλε whitey sorry αν και εστω για λιγο το παιξα φιλοελεεινιδας αλλα το εκανα για πλακα και μονο...+10000 φιλτατε!Ρωσια και παλι ρωσιααααα!!
Λοιπον εγω εχω ενα Τoyota Starlet του 88 μοντελο παρκαρεται ευκολα στη φυλης και το μεταξουργειο αλλα και στην Κυψελη, ειμαι μετριος εμφανισιακα- μη κοιτας το αβαταρ εκει αναγκαστηκα να γινω κουκλος για τις αναγκες του Hollywood-ειμαι +3 χρονια στη σχολη μου καιδουλευω σε δουλειες ευκαιριακα για το χαρτζιλικι μου...εχω και τις πλατες των γονιων μου αλλα δε γουσταρω...τι γκομενακι χτυπαω με βαση το status μου?
αναλογως...με 20 ,30,100 ευρω οτι θελεις!!!Λοιπον εγω εχω ενα Τoyota Starlet του 88 μοντελο παρκαρεται ευκολα στη φυλης και το μεταξουργειο αλλα και στην Κυψελη, ειμαι μετριος εμφανισιακα- μη κοιτας το αβαταρ εκει αναγκαστηκα να γινω κουκλος για τις αναγκες του Hollywood-ειμαι +3 χρονια στη σχολη μου καιδουλευω σε δουλειες ευκαιριακα για το χαρτζιλικι μου...εχω και τις πλατες των γονιων μου αλλα δε γουσταρω...τι γκομενακι χτυπαω με βαση το status μου?
Εσυ αυριο θα με προσκυνας με το αβαταρ μου .....