BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
γιες χαλλοουυυ ιτ γουος χιουμορ...
λοιπον επομενοοος... εμπειριες
χιουμορ αλλα δε γελασα καθολου!...το χιουμορ δεν ειναι ευκολη υποθεση...εχεις δικιο σε ενα μονο πραγμα:στο οτι βασιζεσαι στα λεγομενα μου και μονο οποτε δεν μπορεις να ξερεις...δεκτη η αποψη σου και η τοποθετηση σου με 'λευκο'...γιες χαλλοουυυ ιτ γουος χιουμορ...
οπως freddie krueger vs Jason ενα πραγμα...ε δεν ειναι εμπειρια αυτη που ζουμε? φρεντυ κρουγκερ vs μπαιτ
ετσι απ το πουθενα... χαχαχα
πραγματι ομως... το χιουμορ δεν ειναι ευκολη υποθεση...
αντε μπον νουι εχω αγωνα αυριο
καληνυχτα γαλλομαθη μου εσυ!ετσι απ το πουθενα... χαχαχα
πραγματι ομως... το χιουμορ δεν ειναι ευκολη υποθεση...
αντε μπον νουι εχω αγωνα αυριο
τωρα μας θυμηθηκες παιδι? τωρα που ξεμεινες? ε οχι! δεν μπαινω... ! ο μορφεας με καλει κ ειναι γλυκουληςΜΗ νονά έμπα τσατ ξεμείναμε από πουλέν!!! :'( ;)
τωρα μας θυμηθηκες παιδι? τωρα που ξεμεινες? ε οχι! δεν μπαινω... ! ο μορφεας με καλει κ ειναι γλυκουλης
μεινε στα γαλλικα...και στο πιανο!γερμανομαθης ποτε θα γινω να φαινομαι αυστηρη...
Tι εννοεις συναγωνιστα?Οι Κυπριες ειναι λιγο πιο ακαταλαβιστηκες εξαιτιας της ιδιαιτερης προφορας τους...κατα τ αλλα δε διαφερουν και πολυ απο τις ελληνιδες...Εγώ πάντως έχω χάσει λίγο την μπάλλα.....ευτυχώς που υπάρχουν και οι...Κύπριες... ;) ;) ;)
αααα οι κυπριες,εχω κολλητο κυπριο που μου λεει οτι οι κυπριες ειναι το ιδιο ηλιθιες με τις ελληνιδες απλως πιο ειλικρινεις...και κολλημενες με τους ελληνες ως μελλοντες γαμπρους...δυστυχως το διαπιστωσα,καθοτι και οι 3 που μου γνωρισε ηταν ακριβως ετσι.εγω του ειπα δηλαδη για να δω αν ειναι οντως ετσιΕγώ πάντως έχω χάσει λίγο την μπάλλα.....ευτυχώς που υπάρχουν και οι...Κύπριες... ;) ;) ;)
Κάτι καλό και απο μένα. Έχω Επιχείρηση στο Κέντρο της Αθήνας Μπροστά στο μαγαζί ο Δήμος Αθηναίων έχει βάλει τις μπλέ διαγραμμίσεις που είναι για τους μόνιμους κατοίκους. Απαγορεύται το πάρκιν για τους άλλους. Σταματάει κόκκινο αμάξι οπελ αστρα και βγαίνει ένα μπάζο μα τι μπάζο απο μέσα. Κοιτάει γύρω της με βλέμμα χιλίων καρδηναλήων, την βλέπω και της λέω πολύ ευγενικά :μην το αφήνετε εδω απαγορεύεται. Με κοιτάει με υφος απαξιωτικο. Νόμιζε το μπάζο οτι της έκανα καμάκι. Φεύγει. μετά απο δέκα λεπτα έρχονται οι δημοτικοί αστυνομικοι και την γράφουν. 80 Ευρώ το μαλλί. περίμενα την επιστροφή της. Όταν ήρθε και είδε την κλήση πήρε το ύφος της κλαψομ@@@νας έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Εγώ με χαμόγελο της λέω: Εγω στο είπα αλλα εσυ νόμισες οτι σου έκανα καμάκι. Αντε πλήρωσε τώρα. Τι ευχαρίστηση που πήρα.
ευγε συναγωνιστη...εγω κανω ενα τεστ καθε φορα που βγαινω εξω...ρωταω εντελως φυσιολογικα οποια ομορφη βρω τι ωρα ειναι...οι καρδιναλιοι κανουν παρελαση.την ωρα ρωτησα μωρηηηηηηηηηη!!!!!Κάτι καλό και απο μένα. Έχω Επιχείρηση στο Κέντρο της Αθήνας Μπροστά στο μαγαζί ο Δήμος Αθηναίων έχει βάλει τις μπλέ διαγραμμίσεις που είναι για τους μόνιμους κατοίκους. Απαγορεύται το πάρκιν για τους άλλους. Σταματάει κόκκινο αμάξι οπελ αστρα και βγαίνει ένα μπάζο μα τι μπάζο απο μέσα. Κοιτάει γύρω της με βλέμμα χιλίων καρδηναλήων, την βλέπω και της λέω πολύ ευγενικά :μην το αφήνετε εδω απαγορεύεται. Με κοιτάει με υφος απαξιωτικο. Νόμιζε το μπάζο οτι της έκανα καμάκι. Φεύγει. μετά απο δέκα λεπτα έρχονται οι δημοτικοί αστυνομικοι και την γράφουν. 80 Ευρώ το μαλλί. περίμενα την επιστροφή της. Όταν ήρθε και είδε την κλήση πήρε το ύφος της κλαψομ@@@νας έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Εγώ με χαμόγελο της λέω: Εγω στο είπα αλλα εσυ νόμισες οτι σου έκανα καμάκι. Αντε πλήρωσε τώρα. Τι ευχαρίστηση που πήρα.