Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (3 μέλη και 91 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εισαι νεος ετσι? φαινεται

μην τραβας τοσα ζορια... εγω δεν τραβαω κανενα... αν θελεις να συνεχισεις να εισαι παρεξηγημενος γιατι κατι που ειλικρινα δεν κατανοω... δεν βρισκω να σ εθιξα πουθενα.. μπι μαι γκεστ.. εγω βαριεμαι να το συνεχισω

γραφω σε οποια τοπικ μου κανει κεφι. τελος.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εισαι νεος ετσι? φαινεται

μην τραβας τοσα ζορια... εγω δεν τραβαω κανενα... αν θελεις να συνεχισεις να εισαι παρεξηγημενος γιατι κατι που ειλικρινα δεν κατανοω... δεν βρισκω να σ εθιξα πουθενα.. μπι μαι γκεστ.. εγω βαριεμαι να το συνεχισω

γραφω σε οποια τοπικ μου κανει κεφι. τελος.
Λοιπον για να ληξει εδω...δεν εχω τιποτε προσωπικο μαζι σου καλη μου bite!Σου ειπα τι με ενοχλησε... :tickedoff:εισαι τοσο cool και ανετη οσο δειχνεις?Εισαι σιγουρα απο τους τυπους κοριτσιων σε μια παρεα που 'τη λενε' ανετα σε καποιον, που κανουν και λενε πραγματα χωρις να αντιλαμβανονται οτι μπορει να πληγωσουν τον αλλο κτλ, ισως και λιγο ψιλομαγκακι...με τετοιες τυπισσες στην αρχη μπορει να 'παιζω μπουνιες' αργοτερα ομως ΙΣΩΣ και να συμπαθηθουμε... :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι χρυσο μου ειμαι τοσο κουλ κ ανετη ειμαι κ γμω τ ατομα χαχαχαχα

δεν καταλαβα που σε πληγωσα βεβαια αλλα οκ... σου φερθηκα καλα.. σ εβλεπα ανθρωπινα... :P

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
συναγωνιστη το ειδα μετα οτι εχεις κι εσυ παρομοιο...το αλλαζω αν ενοχλει
Οοοοοχι ρε Ντραμ αφου ειπαμε το μπουρδελιζειν εστι φιλοσοφειν...ο αλλος να τ αλλαξει!Εσενα συμπαθω εγω.. :cheesy:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ναι χρυσο μου ειμαι τοσο κουλ κ ανετη ειμαι κ γμω τ ατομα χαχαχαχα

δεν καταλαβα που σε πληγωσα βεβαια αλλα οκ... σου φερθηκα καλα.. σ εβλεπα ανθρωπινα... :P
Γιατι πως αλλιως μπορουσες να μου φερθεις?...και μετα γιατι χρησιμοποιεις αυτο το emoticon?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τελοςπαντων... ας το παρω χιουμοριστικα το ανωθεν :rolleyes: μπας κ σταματησει αυτη η ανευ λογου αντιπαραθεση... κ σε επομενη συναντηση μας σε τοπικ επειδη δεν θα θυμαμαι οτι παρεξηγεισαι τοσο ευκολα... μην παρεξηγηθεις για να μην αρχισουμε τα ιδια.

να σαι καλα κ τζεισον να μην δεις στο δρομο σου :)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
οπα ρε bite κατουρα και λιγο χαχαχαχαχα

Με τις μαλακιες που γραφεις και πολυ πιθανον να ξεστομιζεις παλικαρι μου, οχι γκομενα της προκοπης, οχι “ελλεεινιδα” οπως λες, αλλα ουτε καμια marianna δεν προκειται ποτε να σταυρωσεις.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Με τις μαλακιες που γραφεις και πολυ πιθανον να ξεστομιζεις παλικαρι μου, οχι γκομενα της προκοπης, οχι “ελλεεινιδα” οπως λες, αλλα ουτε καμια marianna δεν προκειται ποτε να σταυρωσεις.
λοιπον προσεξε τα λογια σου εσυ κυριε...ξεχναω τελειως οτι το διαβασα αυτο!ουτε εβρισα εσενα εδω μεσα ουτε και κανεναν αλλο λοιπον...σεμνα...

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
τελοςπαντων... ας το παρω χιουμοριστικα το ανωθεν :rolleyes: μπας κ σταματησει αυτη η ανευ λογου αντιπαραθεση... κ σε επομενη συναντηση μας σε τοπικ επειδη δεν θα θυμαμαι οτι παρεξηγεισαι τοσο ευκολα... μην παρεξηγηθεις για να μην αρχισουμε τα ιδια.

να σαι καλα κ τζεισον να μην δεις στο δρομο σου :)
Γιατι κι εσυ χιουμοριστικα δεν το εγραψες? ;)σε καληνυχτω να σαι καλα κι εσυ!! :)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εγω παντα χιουμοριστικα γραφω ακομη κ οταν θελω να μιλησω σοβαρα

αλλα με αυτο σου το ποστ τ οποιο κ μολις προσεξα δεν νομιζω να το καταλαβες...

Γιατι πως αλλιως μπορουσες να μου φερθεις?...και μετα γιατι χρησιμοποιεις αυτο το emoticon?

τεσπα... την επομενη φορα θα σε παρω με τα μαστιγια :2funny:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εγω παντα χιουμοριστικα γραφω ακομη κ οταν θελω να μιλησω σοβαρα

αλλα με αυτο σου το ποστ τ οποιο κ μολις προσεξα δεν νομιζω να το καταλαβες...

τεσπα... την επομενη φορα θα σε παρω με τα μαστιγια :2funny:
Το καταλαβα αυτο το ποστ ηταν πριν ενα τεταρτο... ;)...Με τα μαστιγια?Αυτο μπορει να εχει ενδιαφερον...ειδικα αν φορας και την καταλληλα στολη με δερματινα μποτες και τα τοιαυτα! :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
λοιπον προσεξε τα λογια σου εσυ κυριε...ξεχναω τελειως οτι το διαβασα αυτο!ουτε εβρισα εσενα εδω μεσα ουτε και κανεναν αλλο λοιπον...σεμνα...

Καλα, μη βαλεις τα κλαματα. Εχεις δικιο. Αδικησα την marianna.

Για να καταλαβω... συντηρεις ενα thread εδω και κατι σελιδες γιατι μια ψωλα που δεν ανταπεδωσε το φιλι σου προβαλλοντας σου μια φτηνη δικαιολογια? Σωστα?? Και περιμενεις να σε παρουμε στα σοβαρα?? Σοβαρα προβληματα αντιμετωπιζεις και εσυ ρε μεγαλε...
Παρτο αλλιως φιλαρακο γιατι καταντας ενας ακομα γραφικος που του φταινε παντα οι αλλοι.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Καλα, μη βαλεις τα κλαματα. Εχεις δικιο. Αδικησα την marianna.

Για να καταλαβω... συντηρεις ενα thread εδω και κατι σελιδες γιατι μια ψωλα που δεν ανταπεδωσε το φιλι σου προβαλλοντας σου μια φτηνη δικαιολογια? Σωστα?? Και περιμενεις να σε παρουμε στα σοβαρα?? Σοβαρα προβληματα αντιμετωπιζεις και εσυ ρε μεγαλε...
Παρτο αλλιως φιλαρακο γιατι καταντας ενας ακομα γραφικος που του φταινε παντα οι αλλοι.
Λοιπον Ryu....σε προειδοποιησα...μην το συνεχιζεις...και ουτε τ κλαματα θα βαλω... :2funny: :2funny:αλλα ουτε και το βρισιμο απεναντι σου θα ξεκινησω...δεν εχει νοημα αν δεν σε εχω απεναντι μου εκει ειναι η μαγκια να τα πεις στη μουρη μου αυτα που λες...δεν γραφτηκε το θρεντ για την ψωλα αλλα για να πει καθενας τη δικη του εμπειρια... και αυτη ειναι η δικη μου...μεταξυ αλλων...με πονεσε το περιστατικο...Εσυ αν θες μη με παρεις στα σοβαρα...επισης αν πουλας αντριλικι μεσω μυνηματων σε θρεντ τι να σου πω... :jerking: :jerking:Τελος αν θες να μου περασεις καποιο μηνυμα μπορεις και με ποιο ομορφο τροπο...

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
εσυ κοπελια τι λες για ολα αυτα?που το αποδιδεις το οτι οι γυναικες εγιναν κακεκτυπα των ηρωιδων των αμερικανικων ταινιων?

Για τις αμερικανίδες επέτρεψε μου να σου πω ότι κανεις ΤΕΡAΣΤΙΟ λάθος! Η κουλτούρα τους είναι διαφορετική (δεν λέω καλύτερη η χειρότερη), απλά διαφορετική.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Λοιπον Ryu....σε προειδοποιησα...μην το συνεχιζεις...και ουτε τ κλαματα θα βαλω... :2funny: :2funny:αλλα ουτε και το βρισιμο απεναντι σου θα ξεκινησω...δεν εχει νοημα αν δεν σε εχω απεναντι μου εκει ειναι η μαγκια να τα πεις στη μουρη μου αυτα που λες...δεν γραφτηκε το θρεντ για την ψωλα αλλα για να πει καθενας τη δικη του εμπειρια... και αυτη ειναι η δικη μου...μεταξυ αλλων...με πονεσε το περιστατικο...Εσυ αν θες μη με παρεις στα σοβαρα...επισης αν πουλας αντριλικι μεσω μυνηματων σε θρεντ τι να σου πω... :jerking: :jerking:Τελος αν θες να μου περασεις καποιο μηνυμα μπορεις και με ποιο ομορφο τροπο...

Ρε φιλε τι με προειδοποιεις και "δεν με εχεις απεναντι σου" μου λες??? Δεν σε εβρισα.
Σου λεω καθαρα και ξαστερα και μες την μουρη σου, οτι οι παρωχημενες παπαριες για "ελλεινιδες", "πουτανες γυναικες ή γυναικες πουτανες" ειναι μαλακισμενες γενικευσεις που λεμε καμια φορα με τα φιλαρακια μας μεταξυ αστειου και σοβαρου για να περασει η ωρα.
Και ρεζιλια που χαλανε την πιατσα και οι καριολες παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν. Στο χερι σου ειναι να μην βρεθεις στο δρομο τους.
Δεν εχω ομορφους τροπους οταν ακουω καποιον να λεει οτι "πονεσε" επειδη δεν του εκατσε ενα μουνι.
Το μηνυμα που ψαχνεις ειναι εξω, στην πραγματικη ζωη. Εδω, αντε να ανταλλαξουμε καμια πληροφορια για κανενα vfm πουτανακι.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρε φιλε τι με προειδοποιεις και "δεν με εχεις απεναντι σου" μου λες??? Δεν σε εβρισα.
Σου λεω καθαρα και ξαστερα και μες την μουρη σου, οτι οι παρωχημενες παπαριες για "ελλεινιδες", "πουτανες γυναικες ή γυναικες πουτανες" ειναι μαλακισμενες γενικευσεις που λεμε καμια φορα με τα φιλαρακια μας μεταξυ αστειου και σοβαρου για να περασει η ωρα.
Και ρεζιλια που χαλανε την πιατσα και οι καριολες παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν. Στο χερι σου ειναι να μην βρεθεις στο δρομο τους.
Δεν εχω ομορφους τροπους οταν ακουω καποιον να λεει οτι "πονεσε" επειδη δεν του εκατσε ενα μουνι.
Το μηνυμα που ψαχνεις ειναι εξω, στην πραγματικη ζωη. Εδω, αντε να ανταλλαξουμε καμια πληροφορια για κανενα vfm πουτανακι.
Φιλε Ryu κι ομως πονεσα!Το πηρα κατακαρδα δε θα σου πω ψεμματα!Ειμαι ρεζιλης γι αυτο το λογο και χαλαω την πιατσα?Ετσι εννοιωσα δεν μπορεσα να το κοντρολαρω!Και κατι ακομα:μου προσαπτεις οτι μου φταινε οι αλλοι τη στιγμη που μες το θρεντ καλω τους συναγωνιστες να βρουμε τι φταιει και σε μας και οχι μονο στις ελλεεινιδες!Ειμαι 28 χρονων και εχω παει με 4 γυναικες στη ζωη μου(οχι πορνες)Ειμαι αρκετα ντροπαλος και δεν προσεγγιζω συχνα κοπελα...γι αυτο και μου κοστιζει τοσο...ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτό που τρέχει με τις ελλεεινίδες είναι απλό. το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στις ιταλίδες με τους ιταλους... όπως και στις ρωσσίδες τσέχες αγγλίδες γαρίδες και δεν συμμαζεύεται. παρόλο που μιλάνε την ίδια γλώσσα δεν μπορούν να συνεννοηθούν. πάντα πριν από καποιον ιπάρχει κάποιος άλλος που του φέρθηκε σκάρτα, και κρατάει την λεγόμενη πισινή... για αυτό δεν θέλει να συζητήσει.

για να καλύψω και τη άλλη περίπτωση ... έχουμε και λέμε... υπάρχουν και αυτές που ξαφνικά θέλουν να γίνουν κοινες... όπως και αυτοί που θέλουν να γίνουν πηδήκουλες ξαφνικά. ο καθένας φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για αυτόν που διαλέγει.

τώρα θα μου πείτε πως στο διάολο να το καταλάβεις αυτό... εεε shits happen όπως λένε και οι κογκολέζοι... δν θα είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι.

εκείνο που πρέπει να υποθεί πρώτα είναι ότι δν φταίνε μόνο οι ελληνίδες αλλά και οι έλληνες. πάνε οι εποχές που επικρατούσε η νοοτροπία που η γυναίκα έμενε σπίτι με τα παιδιά και ... και ... και...

απ' ότι φαίνεται το πουλάκι με τόσα χρόνια φυλακής απέδρασε και τα πήρε όλα σβάρνα. δεν μπορούμε να είμαστε όλο από πάνω κύριοι... πρέπει να είμαστε στο ίδιο ύψος με το άλλο φύλο.

μπορείτε βέβαια να με βρίσετε όλοι σας για αυτά που λέω περί ισότητας... και να πείτε ότι είμαι μλκας και ονειροπόλος... ναι είμαι ... και θέλω να ζήσω με κάποια ελλεεινίδα που θα σκέφτεται το ίδιο για μένα... και αφού θα είμαι καλημένος με αυτήν και αυτή με εμένα όλα θα κυλήσουν καλά... μπορεί να μην συμβεί όμως ποτέ... αλλά ούτε δν σκοπεύω να πυρπολήσω μια ολόκληρη ζωή επειδή ξαφνικα πρέπει να κάνω οικογένεια ή επειδή χτύπησε κάποιο βιολογικό ρολόι και με ξύπνησε.

----------------------------------------------------------
...δεν γραφτηκε το θρεντ για την ψωλα αλλα για να πει καθενας τη δικη του εμπειρια... και αυτη ειναι η δικη μου...
η δικιά μου εμπειρία για να έρθουμε και στο θέμα μας περισσότερο δν έχει τελειώσει ακόμι... και αυτό γιατί δεν θέλω εγώ να την τελειώσω. .. και αυτό γιατί βλέπω να συμβαίνει αυτό που είπα και πιο πάνω... κάποιος προηγήθηκε και τα έκανε σκατά... άρχισαν οι προκαταλήψεις της... τα περίεργα... και δεν συμαζεύεται. λοιπόν δεν είμαι εδώ να το παίξω σωτήρας  αλλά για να βοηθήσω εκείνη... μπρορεί να μην είναι γραφτο να είμαι με αυτήν αλλά τουλάχιστον θα της δώσω να καταλάβει ότι η ζωή έχει τέτοια και αργότερα μπορεί να βρει αυτόν που αναζητεί και να τον διώκει επειδή φοβάται.. αλλά μπορεί να την ξαναπάθει.. ζωή είναι αυτή και έχει εκπλήξεις.

freddie krueger αν την έβρισκες εσύ αυτήν μπορεί να την έλεγες ελλεεινίδα... εγώ θα πω μαλάκα αυτον που την κατάντησε έτσι και μαλάκα τον κάθε έναν που καταστρέφουν μπουμπούκια. έχεις λοιπόν το δικαίωμα να βρίσεις όσες και όσους θες αν νομίζεις ότι θα δικαιωθείς.

Να φερεσαι στη γυναικα σα να ειναι πουτανα...και στην πουτανα σα να ειναι γυναικα...οι γυναικες ειναι πουτανες κ οι πουτανες γυναικες!...
αυτά τα δύο από το προφίλ σου. σου εύχομαι να βρεις μία πουτάνα η οποία να σε καταλαβαίνει και να σε κάνει ευτυχισμένο αφού με τα λεγόμενα σου οι πουτάνες είναι  οι κανονικές γυναίκες... απλά ε΄γω δεν αντέχω να ζήσω με μία πουτάνα που θα νομίζω ότι είναι γυναίκα κάνοντας τέτοιες αισχρές γενικολογίες.μην αφήνεις το κάτω κεφάλι να σκέφτεται προ του πάνω.

--------------------------------------------
...και κανω αγω την αρχη!Τα ηθελε ο κωλος μου οπότε...Λοιπον γνωριζω κοπελια  φοιτητρια της ΑΣΟΕ απο παρεα και ξεκινουν τα sms  μεταξυ μας...το πρωτο ραντεβου δεν αργει να κανονιστει,σημειοτεον δε οτι η κοπελια και στα μηνυματα αλλα και απο κοντα ηταν υπερθετικη στο να γινει κατασταση τοσο στα λογια(μου εχεις κανει το κλικ κτλ)οσο και στα εργα(καθε τοσο με χαιδευε απαλα στο χερι και στα γονατα και εσκθβε μπροστα μου πολλαπλες φορες ωστε να βλαπω μπουστο...)Για να  μην τα πολυλογω οταν εφτασε η ωρα να τη φιλησω στο στομα τραβηχτηκε και μου ειπε 'να μην κανω τετοια πραγματα γιατι εχει αγορι'....Τα συμπερασματα δικα σας την παλιοπ..... :thefinge:

καμένος είσαι αγόρι μου... για αυτό τόση πίκρα... στην θέα του δέντρου χάνεις την θέα του δάσους. μείνε σε μια στιγμή της ζωής σου και δίκαζε του άλλους με τα ίδια μέτρα και σταθμά που έτυχε να φερθεί σε εσένα μία ξεμυαλισμένη. δεν είσαι ο΄θτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος...
-------------------------------------------------------------

αγαπητη ΒiteMeIaMfresH μπορεις να μου πεις για ποιο λογο δεχτηκε να μου δωσει το τηλ της να βγουμε οι δυο μας να μου πει οτι της εκανα κλικ και ολα τα υποννοουμενα φυσικα που ειπωθηκαν?Πως θα φαινοντουσαν αυτα στο φιλο της?
όπως σου είπα και πιο πάνω πάντα υπάρχει ένας μλκας από πίσω... μπρεί να το έκανε για να εκδικηθεί αυτόν... είναι και αυτό μια πιθανότητα... προφανώς αν της φερόταν σπαθί δεν θα της πέρναγε από το μυαλό κάτι τέτοιο...

-------

sorry για το μακροσκελές κείμενο αλλά στα @@ μου ... το ξέρω απ' έξω και δεν χρειάζεται να το διαβάσω.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: o hard feelings....

Πι.Ες. φρέντι νομίζω ότι αν και 28 χρονών είσαι της νοοτροπίας του 1800... σφάξε με αν κάνω λάθος.
εεε φτάνει ποια ... δεν περιγράφω άλλο...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ουάου τώρα το είδα τι μαρκούτσι είναι αυτό που έγραψα... ξεπέρασα τον εαυτό μου σήμερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom