Επισκέπτης
Τι ψυχραιμοτατος ρε Liomas, μαλακας ειναι ο τυπος. Καθεται και ακουει τα μπινελικια και τρωει φαπες αντι να τη ριξει κατω την καριολα και να την πατησει στο λαιμο μπας και σκασει η γελαδα.
Ελληνίδες σε διακοπές
[youtube=425,350]L0oUeZWu4VM[/youtube]
αισχος το βιντεο... κατι θα της εκανε βεβαια κ αυτος για να τα παρει ετσι η γκομενα αλλα η συμπεριφορα της ειναι απλα αθλια!
α τωρα φωναζει κ η αλλη...
συμπέρασμα.....αν είναι έτσι οι άντρες και οι γυναίκες...ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑς ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....
Τσεκάρετε εδώ... Πολύ γέλιο όμως...!!!
Τι ψυχραιμοτατος ρε Liomas, μαλακας ειναι ο τυπος. Καθεται και ακουει τα μπινελικια και τρωει φαπες αντι να τη ριξει κατω την καριολα και να την πατησει στο λαιμο μπας και σκασει η γελαδα.
[youtube=425,350]VQRhqui-jM0[/youtube]
Τσεκάρετε εδώ... Πολύ γέλιο όμως...!!!
Και με τον τίτλο τα παίρνω λίγο του θέματος... Ελλεεινίδες ξε-ελλεεινίδες, αυτές είμαστε και καλώς ή κακώς είμαστε οι μάνες, οι αδερφές σας και οι γυναίκες σας...
Ας προσανατολιστούν αυτοί που θέλουν σε άλλες ενθικότητες και ας αφήσουν την κριτική για τον καθρέφτη τους.
Μπορεί και να κάνω λάθος στην προσέγγιση.. Δεν είναι όμως θέμα ιδιότητας (μάλλον αυτό εννοείς με το ειδικότητα)
ουτε μάνα είμαι ούτε νοικοκυρά και δεν προσβλήθηκα προσωπικά (άσχετα αν μπαίνω στο τσουβάλι κι εγώ και πολλες αλλες).
Αλλά κι έτσι όπως το λές να είναι, δηλαδή να έχουμε/έχουνε λάθος κριτίρια επιλογής, "εσας" τι σας κόφτει?
Εμείς τις κάνουμε τις λάθος επιλογές.
Κι αν εννοείς πως ζητάμε/ζητάνε πράγματα απο τους συντρόφους μας που είναι ανήθικα/παράλογα/κουφά ή παρουσιάζουμε ψευτικο πρόσωπο μέχρι να μπλα-μπλα-μπλα εγώ ρωτάω απλώς το εξής: και "εσείς" τι είστε? Πρόβατα? Δεν έχει κρίση ο όποιος άντρας να δει αν η γυναίκα που είναι δίπλα του είναι έτσι? Και τόσο αθώοι πια που σας ξεγελάνε και δεν έχετε καμιά ευθύνη?
Ξερω κι εγω... Εγω όσες φορές έμπλεξα με τρι-μάλακα είπα : μα καλά στραβή είμαι και δεν τον κατάλαβα?!?!
Δεν κρυβω οτι καπου καπου αισθανομουν 'καπως' να επισκεφτομαι τα πορνοχαουζ...ειχα παραμυθιαστει οτι εκει πηγαινουν τα τερατα ασχημιας και οι αναπηροι σωματικως και πνευματικως αλλα αυτο που βλεπω ειναι παιδια ΚΑΙ με εμφανιση ΚΑΙ με τροπους ΚΑΙ με κοινωνικη επιφανεια...καλα και σιγουρα με οικονομικη γιατι για να σκασεις το 20αρι για 5 λεπτα αντε 10 η το 50αρι στο στουντιο πρεπει να εισαι ανετος...και το ερωτημα ειναι:γιατι αυτη η εικονα του πορνοπληθυσμου?
Κι αν εννοείς πως ζητάμε/ζητάνε πράγματα απο τους συντρόφους μας που είναι ανήθικα/παράλογα/κουφά ή παρουσιάζουμε ψευτικο πρόσωπο μέχρι να μπλα-μπλα-μπλα εγώ ρωτάω απλώς το εξής: και "εσείς" τι είστε?