Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εντάξει δε σου τη λέω, απλά το διευκρινίζω για να μην πεταχτούν τίποτα κορώνες.... :uglystupid:
Πάντως για να είμαι ειλικρινής, σίγουρα δε θεωρώ ντροπή το επάγγελμα αυτό, αλλά δε θα ήθελα να ήμουν σκουπιδιάρης... λέω την αλήθεια.
Πάντως αν δεν είχα δουλειά ούτε να φάω θα σκεφτόμουν και αυτή την προοπτική.
λογικο να θες το καλυτερο για τον εαυτό σου,κ εγω σε  συνθηκες ασχημες θα το εκανα αν χρειαζοταν..

εμενα δεν με πειραζει να ειναι η αλλη σκουπιδιαρα,να ειναι ξερω εγω οτι θεωρει ο κοσμος ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επαγγελμα αλλα με πειραζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ειναι μια πχ αισθητικος,πωλητρια,χημικός,λογιστρια κ να παιρνει 700-800 ευρώ κ να πουλαει παπατζηλίκι λες κ επιασε τον παπα απο τα @@,με τον πρωτο της μισθό..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
λογικο να θες το καλυτερο για τον εαυτό σου,κ εγω σε  συνθηκες ασχημες θα το εκανα αν χρειαζοταν..

εμενα δεν με πειραζει να ειναι η αλλη σκουπιδιαρα,να ειναι ξερω εγω οτι θεωρει ο κοσμος ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ επαγγελμα αλλα με πειραζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ειναι μια πχ αισθητικος,πωλητρια,χημικός,λογιστρια κ να παιρνει 700-800 ευρώ κ να πουλαει παπατζηλίκι λες κ επιασε τον παπα απο τα @@,με τον πρωτο της μισθό..

Εμένα με πειράζει να έχει απαιτήσεις και να είναι ανεπρόκοπη και άεργη από επιλογή επειδή περιμένει την κότα με τα χρυσά αυγά.
Ως γυναίκα βλέπω κάποια πράγματα από άλλα θυληκά που μπορεί οι εκάστοτε άντρες δίπλα τους να μην τα βλέπουν γιατί το μυαλό τους είναι αλλού...
Πραγματικά εξοργίζομαι, αλλά όπως καταλαβαίνεις δε μου πέφτει λόγος...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εμένα με πειράζει να έχει απαιτήσεις και να είναι ανεπρόκοπη και άεργη από επιλογή επειδή περιμένει την κότα με τα χρυσά αυγά.
Ως γυναίκα βλέπω κάποια πράγματα από άλλα θυληκά που μπορεί οι εκάστοτε άντρες δίπλα τους να μην τα βλέπουν γιατί το μυαλό τους είναι αλλού...
Πραγματικά εξοργίζομαι, αλλά όπως καταλαβαίνεις δε μου πέφτει λόγος...

εξωφρενικο κ αυτο αλλα παρατηρειται σε μικρες ηλικιες πχ 20-25,απο 25 κ μετα εκ των πραγματων θα αναγκαστει να παει να δουλεψει,εκτος κ αν ειναι καμια επαρχιοπουλα που ο μπαμπας της την κανακευει ακόμα..

οσονα'ναι η επαρση ειναι το σημειο που ενοχλει πολυ,απλα στην γυναικα κανει μπαμ..ο αντρας αν βγει κ πουλησει επαρση θα πουν:ειναι πυροβολημενος, γιαυτο δεν ειναι τόσο εμφανες σε εμάς..

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν λίγα λόγια για τις Ελληνίδες του σήμερα.
Η Ελληνίδα του σήμερα.:Kανονικά δεν θα έπρεπε να είχε ανάγκη κανέναν άντρα γιατί πολύ απλά πέτυχαν την μαλακία που ήθελαν να πετύχουνε.Την ισότητα.
Η Ελληνίδα του σήμερα.:Μωρό μου,δουλεύω αλλά δουλεύω για πάρτη μου για τα καλλυντικά μου και για το γραμμάτειο του αμαξιού μου(όταν φυσικά δεν υπάρχουε οι ταλαίπωροι γονείς).
Η Ελληνίδα του σήμερα.:Μωρό μου δουλεύω αλλά όταν βγαίνουμε έξω για να σε λέω <<άντρα>> και τσέλντεμαν θα πρέπει να πληρώνεις εσύ.
Η Ελληνίδα του σήμερα.:Μωρό μου στα πετάω όλα έξω αλλά είμαι μία νοικοκυρά.Μην με πειράζεις.
Επανέρχομαι.....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Διάβασα πιο πριν κάτι (whitey εσύ το έγραψες;) που πιστεύω ότι είναι η απόλυτη εικόνα ελληνικής οικογένειας με γιο και κόρη.
Το γιο τον αναθρέφουν με το σκεπτικό να μην τον τυλίξει καμιά πουτανίτσα και την κόρη να τυλίξει το πρώτο κελεπούρι που θα βρει μπροστά της.
Ας τον τυλίξει δηλαδή και μετά αν δε γουστάρει ας του φορέσει κέρατο.
Ρε άει σιχτίρ.

Και τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα.
Μαθαίνουν στην κόρη να είναι αυτός ο τύπος γυναίκας που πρέπει να αποφεύγει - όπως ο διάολος το λιβάνι - ο γιος......
:jerking:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Άσχετο: Ρε παιδιά εκείνος ο is-κάτι που σε κάθε πόστ έβγαζε το CV του και είχε φάει 1357290 χυλόπιτες που εξαφανίστηκε;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άσχετο: Ρε παιδιά εκείνος ο is-κάτι που σε κάθε πόστ έβγαζε το CV του και είχε φάει 1357290 χυλόπιτες που εξαφανίστηκε;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Φημες λενε οτι βρισκεται στην Αυστραλια παλι και σκεφτεται να φιλοξενησει και τον κολητο του τον περσονα  :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μπραβο ρε οχια..αυτο ακριβως ειναι το ζουμι..
αυτα λεμε 200 σελιδες,αυτο δεν καταλαβαινουμε κ εμεις..
κ μαλλον καταληγουμε στο οτι οι ελλεεινοι κ οι γονεις των ελλεεινίδων,τις κανουν ετσι.

σου λεει ο ελλεεινός:ας παρακαλεσω την χοντροπατσαβουρα ΜΠΑΣ και πηδηξω μιας κ ειναι σαπακι(αρα μεσα του θεωρει οτι ενδεχομενως ειναι πιο ευκολη)..και την γεμίζει κολακείες κ παραμύθια για το ποσο φοβερη κ σεξι ειναι κ αντι να την γαμήσει(ισως κ να την γαμησει,αλλα τι να το κανει αφου ειναι πατσαβουρι)την κανει ψωνάρα κ η ιστορια καταληγει με αυτη μια ακόμα ψωναρα κ αυτον έναν ακόμα καληνυχτάκια..

Για το μόνο πράγμα που τις δικαιολογώ και τις λυπάμαι, είναι που αν μένουν με τους δικούς τους δεν παίρνουν ανάσα από τη...κοινωνική κριτική, αν δεν παντρευτούνε. Είναι λυπηρό που δεν έχουν καμία αξία έστω και αν είναι γιατρόι κλπ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Διάβασα αρκετά. Ενδιαφέρον σήμερα το συγκεκριμένο θρεντ............
Λοιπόν.... Πάμε να πω μια μαλακία ακόμα.....
1.
Η καψούρα δεν έχει σχέση με το πόσο περπατημένος είσαι.
2.
Η κάβλα δεν έχει εθνικότητα.
3.
Η κυτταρίτιδα έχει ονομασία προέλευσης.
4.
Οι Ελληνίδες μυρίζουν εν γένει χωριατίλα.
5.
Οι Ελληνες μυρίζουν εν γένει αγαμία.
6.
Ο ελληνικός κοινωνικός ιστός έχει μπερδέψει την δυτική απελευθέρωση με την ανατολική ανατροφή και τα έχει κάνει όλα μουνί καπέλο. Επί της ουσίας η Ελληνίδα δε φχαριστιέται το γαμήσι, είτε από φόβο, είτε από συνήθειο είτε από έλλειψη γνώσεων από την παιδική ηλικία. Ο Ελληνας χρυσοπληρώνει το μουνί εξαιτίας τηε παραπάνω πρότασης συν του κόμπλεξ του ότι είναι ο καλύτερος, ο ομορφότερος, ο εξυπνότερος και αυτός που την έχει μεγαλύτερη.
7.
Η λογική: τη δική μου γκόμενα τη γαμάω μόνο εγώ ενώ των άλλων τις γαμάμε όλοι έχει οδηγήσει σε εκρηκτικές διαστάσεις το κέρατο στην Ελλάδα όπου όλοι γαμιούνται με όλους και όλοι το έχουμε κρυφό καμάρι εκτός απ τον κερατά.
8.
Ο Ελληνας χρειάζεται επειγόντως και από μικρή ηλικία μαθήματα σεξουαλικής επιμόρφωσης, όπως και μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και στοιχειωδών κανόνων κοινωνικής συμπεριφοράς.....
Οσο στο σχολείο μαθαίνει πόσο μαλάκας είναι ο Τούρκος και πόσο τεράστιος είναι ο Κολοκοτρώνης,
Οσο μαθαίνει πόσο απόγονος είναι των Αρχαίων Ελλήνων και πόσο μαλάκες είναι όλοι οι άλλοι,
Οσο ακολουθεί πιστά και ενστερνίζεται το ρητό "όταν εμείς μεγαλουργούσαμε οι άλλοι ήταν στα δέντρα", όλο και πιο πολύ θα επιβεβαιώνει σε όλους τους υπόλοιπους το ρητό:
ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ.

Στην Ελλάδα δεν είναι όλοι Έλληνες. Πολλοί είναι απόγονοι Τουρκοεθνοτήτων με τις ανάλογες συμπεριφορές περασμένες όχι μόνο από τη Τουρκοκρατία, αλλά στο dna. Ναι, όταν εμείς μεγαλουργούσαμε άλλοι ήταν στα δέντρα ή τις στέπες. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Η σημερινή κατάσταση είναι αποκύημα των μόλις 3 προηγουμένων δεκαετιών. Οι συμπεριφορές, για όσους δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν και τα πράγματα πριν, στον οικονομικό, εμπορικό, διαπροσωπικό, κοινωνικό τομέα ήταν εντελώς διαφορετικές. Κάποιος ήθελε να προοδεύσει, θεωρούνταν αδιανόητο να επιδιώκεις τα πάντα χωρίς δουλειά, γυναίκες μόνες ξέκωλα ντυμένες δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν για το αυτονόητο, υπήρχε αίσθηση της ποιότητας και της αντικειμενικότητας ανεξαρτήτως πολλές φορές βιοτικού επιπέδου. Οι καιροί φυσικά αλλάζουν, με τα καλά και τα κακά. Οι μετέπειτα επιλογές όμως, καταλήγουν στη σημερινή κατάσταση. Όπως έχει ειπωθεί, Η Κίνα δεν είναι 200 ετών και ημείς auch.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από αρχαιοτάτων χρόνων λοιπόν, οι Ελληνίδες ήταν καργιόλες. Περσεφόνη. Παντρέψου μωρή το βασιλιά του Κάτω Κόσμου - αν ήταν Ρωσσίδα θα το ξανασκεφτόταν; Όχι, θέλω να γυρνάω ελεύθερη πάνω στα λιβάδια. Και η μάνα της από κοντά. Τι νομίζετε ότι έκανε στα λιβάδια; Τελικά τα φέραν από εδώ τα φέραν από εκεί και είχε και τα λούσα και γυρνοβολούσε

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
5.
Οι Ελληνες μυρίζουν εν γένει αγαμία.
7.
Η λογική: τη δική μου γκόμενα τη γαμάω μόνο εγώ ενώ των άλλων τις γαμάμε όλοι έχει οδηγήσει σε εκρηκτικές διαστάσεις το κέρατο στην Ελλάδα όπου όλοι γαμιούνται με όλους και όλοι το έχουμε κρυφό καμάρι εκτός απ τον κερατά.

Τελικά τι από τα δύο ισχύει;
Οι Έλληνες είναι αγάμητοι, ή στην Ελλάδα γαμάνε αβέρτα ;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάλι κακάσχημα. Εάν έχεις γνωρίσει μόνο Τουρκαλβανούς, όπως μόνο Ρωσσίδες επαγγελματίες, σε καταλαβαίνω

saakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη ρε παιδια οποιος παει εξω γαμαει αβερτα; Μηπως ειναι μαλακες ολοι αυτοι που δεν ξερουν ή δεν μπορουν να πλησιασουν γκομενα και να την πηδηξουν; Ή επειδη βλεπουν τις ξενερωτες που ερχονται εδω για να πηδηχτουν απο κανενα σαβουρογαμη ελληνα και μονο οταν ειναι μεθυσμενες; Μην τρελαθουμε τωρα απο κατι ασχετους που βλεπουν μουνι μονο στα βαφτισια και στα μπουρδελα!

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ελεινογεωργιανές  :headbang: :headbang:

καθαρίστριες στο επάγγελμα (σκούπα ,μάπα ,μαγειρεία) σουλατσάρουν ντυμένες μοντέρνα σύμφωνα με τα πρότυπα των ελεινίδων.
τακουνάτες και αεράτες όταν φτάσουν στο χώρο εργασίας τους περνάνε τα παντοφλάκια τους και πιάνουν την σκούπα. καθαρίζουν καφέ, μαγαζιά, κτλπ.
τις πετυχαίνω στο δρόμο συχνά να περνάνε από μπροστά μου...αλλά λόγω φύσης εργασίας με πιάνουν πάνω στο χαμαλίκι... :headbang:
όσο λεφτά έχω δώσει μόνο για αμάξια δεν θα τα δουν ούτε σε 2 ζωές...και δεν το λέω να παινευτώ..και συνεχίζω..

Μουα: "Καλημέρα" και χαμόγελο
georgia girl : "........." γυρνάει και κοιτάει με ύφος 100 καρδιναλίων.
Μουά: θα μου δώσεις το τηλεφωνάκι σου να τα πούμε από κοντά??" στο πολύ ωραίο και χαλαρό

σημειωτέον οτι με βλέπουν και τις βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και παίζουν βλέμματα.. :grin:
η Αντίδραση της ήταν να με κοιτάξει σαν λιοντάρι άγριο που του κλέβουν την μπριζόλα και να φύγει απαξιωτικά. ούτε μια στοιχειώδης λέξη ..μπορεί να μην έχει μάθει ελληνικά.τι να πω?

αν την γύρναγες ανάποδα ούτε 5 ευρώ δεν θα είχε πάνω της. αλλά το τουπέ και η φαντασία πάνε σύννεφο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid:

τίποτα .έχουν χάσει το νόημα. ζούνε στην κοσμάρα τους. εγώ και καμία άλλη.έτσι νομίζουν...ότι έχουν το χρυσό μουνί.

ρεεεεεεεεεε άιντε από εδώ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ελεινογεωργιανές  :headbang: :headbang:

καθαρίστριες στο επάγγελμα (σκούπα ,μάπα ,μαγειρεία) σουλατσάρουν ντυμένες μοντέρνα σύμφωνα με τα πρότυπα των ελεινίδων.
τακουνάτες και αεράτες όταν φτάσουν στο χώρο εργασίας τους περνάνε τα παντοφλάκια τους και πιάνουν την σκούπα. καθαρίζουν καφέ, μαγαζιά, κτλπ.
τις πετυχαίνω στο δρόμο συχνά να περνάνε από μπροστά μου...αλλά λόγω φύσης εργασίας με πιάνουν πάνω στο χαμαλίκι... :headbang:
όσο λεφτά έχω δώσει μόνο για αμάξια δεν θα τα δουν ούτε σε 2 ζωές...και δεν το λέω να παινευτώ..και συνεχίζω..

Μουα: "Καλημέρα" και χαμόγελο
georgia girl : "........." γυρνάει και κοιτάει με ύφος 100 καρδιναλίων.
Μουά: θα μου δώσεις το τηλεφωνάκι σου να τα πούμε από κοντά??" στο πολύ ωραίο και χαλαρό

σημειωτέον οτι με βλέπουν και τις βλέπω σχεδόν κάθε μέρα και παίζουν βλέμματα.. :grin:
η Αντίδραση της ήταν να με κοιτάξει σαν λιοντάρι άγριο που του κλέβουν την μπριζόλα και να φύγει απαξιωτικά. ούτε μια στοιχειώδης λέξη ..μπορεί να μην έχει μάθει ελληνικά.τι να πω?

αν την γύρναγες ανάποδα ούτε 5 ευρώ δεν θα είχε πάνω της. αλλά το τουπέ και η φαντασία πάνε σύννεφο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid:

τίποτα .έχουν χάσει το νόημα. ζούνε στην κοσμάρα τους. εγώ και καμία άλλη.έτσι νομίζουν...ότι έχουν το χρυσό μουνί.

ρεεεεεεεεεε άιντε από εδώ
και τι σχεση εχει οτι ειναι καθαριστριες και δεν εχουν 5 ευρω πανω τους?το που θα δωσουν τηλεφωνο και με ποιον πηδιουνται ειναι δικος τους λογαριασμος...και αυτο με και καλα φραγκατους ελληνες με αμαξια που κανουν 100 χιλ ευρω ελεος...μονο εμεις οι μαλακες τα βλεπουμε ετσι...αλλα καλα τα λεει ο σακης πιο πανω..μουνι καποιοι βλεπουν μονο σε βαφτισια και σε μπουρδελα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ναι, όταν εμείς μεγαλουργούσαμε άλλοι ήταν στα δέντρα ή τις στέπες.
Φίλε μου ούτε εσύ ούτε εγώ κάναμε κάτι από αυτά..... Είναι σαν τον μαλάκα το γιο σήμερα που λέει. Ρε ξέρεις ποιός είναι ο πατέρας μου εμένα; Μη συνεχίζουμε αυτή τη μαλακία... Αρκετά εκτεθήκαμε. Ασε που πολλοί ξένοι γνωρίζουν αρχαία ελληνικά και τιμούν τον πολιτισμό αυτόν.... Οχι για την ψευτομαγκιά αλλα την ουσία.

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Εάν δεν το ξεχάσουμε κάποια στιγμή να κάνουμε κάτι δικό μας γάματ με μεγάλα γράμματα.

Η σημερινή κατάσταση είναι αποκύημα των μόλις 3 προηγουμένων δεκαετιών.

εεεεεεεε;;;;;;;;;;; Μια χώρα αγαπητέ δεν αλλάζει μέσα σε 3 δεκατίες...
Η Ελλάς μετά το 1825 το μόνο που έχει να επιδείξει είναι νίκες, ή πανωλεθρίες σε πολέμους, ή εμφυλίους.
Οι Ελληνες που μεγαλούργησαν, ή μεγαλουργούν είναι ή στο εξωτερικό από μικροί, ή έφυγαν νωρίς, είτε αυτοεξόριστοι, είτε εξορισμένοι.......
Που να πάμε ρε και τι να πρωτοθυμηθούμε;
Είναι ελάχιστοι οι Ελληνες που με τον κοινωνικοπολιτικοαναπτυξιακό γίγνεσθαι της Ελλάδας έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστοί....
Τυχαίον;

Οι συμπεριφορές, για όσους δεν είχαν την τύχη να γνωρίσουν και τα πράγματα πριν, στον οικονομικό, εμπορικό, διαπροσωπικό, κοινωνικό τομέα ήταν εντελώς διαφορετικές. Κάποιος ήθελε να προοδεύσει, θεωρούνταν αδιανόητο να επιδιώκεις τα πάντα χωρίς δουλειά, γυναίκες μόνες ξέκωλα ντυμένες δεν τολμούσαν να κυκλοφορήσουν για το αυτονόητο, υπήρχε αίσθηση της ποιότητας και της αντικειμενικότητας ανεξαρτήτως πολλές φορές βιοτικού επιπέδου.

Εάν όπως ισχυρίζεσαι ήταν όλα καλά ο Αντρέας δε θα είχε πείσει έναν στους 2 Ελληνες ότι θα αλλάξει τη χώρα.....
Τώρα δεν κρίνουμε εάν ήταν πριν, ή μετά καλύτερα. Αλλά είναι προφανές ότι ο Ελληνας της περιόδου που αναφέρεσαι ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ........

Οι καιροί φυσικά αλλάζουν, με τα καλά και τα κακά. Οι μετέπειτα επιλογές όμως, καταλήγουν στη σημερινή κατάσταση. Όπως έχει ειπωθεί, Η Κίνα δεν είναι 200 ετών και ημείς auch.

Το ότι η ΚΙΝΑ είχε λαμπρό πολιτισμό δε σημαίνει ότι πλέον δεν παράγει τίποτα άλλο από απόβλητα, χούντες, θάνατο, δυστυχία και καταστροφή σε μεγάλο κομμάτι του πλανήτη.......
Με αυτό το σκεπτικό χίλιες φορές νεοΕλληνας..............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τελικά τι από τα δύο ισχύει;
Οι Έλληνες είναι αγάμητοι, ή στην Ελλάδα γαμάνε αβέρτα ;
Δεν θεωρώ σεξουαλική διασκέδαση να γαμιέται ο κουμπάρος με την κουμπάρα, η νύφη με τον ξάδερφο, ο μπατζανάκης με την ανεψιά κ.ο.κ.
Οι συγγενικές παρτούζες το μόνο που συντηρούν είναι η εκτόνωση της μιζέριας και της έλλειψης επικοινωνίας από ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι σε μια άρρωστη καθημερινότητα.......
Εχω επιδιώξει και εξακολουθώ να επιδιώκω στη ζωή μου να συναστρέφομαι με άτομα εκτός του περιβάλλοντός μου κάθε φορά... ΝΑ γνωρίζω κανούριες καταστάσεις... Αυτό μου δίδει και τη δυνατότητα να βλέπω ακόμα και στο κρεβάτι κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, κάτι άγνωστο. Η κολλητή της γκόμενάς μου που αναγκαστικά την τρώω στη μάπα καιρό και την ξέρω καλώς, το μόνο που μπορεί να μου προσφέρει σεξουαλικά είναι η ανδρεναλίνη της παρανομίας..... Αλλο τίποτα μηδέν.

Επισκέπτης
Δεν θεωρώ σεξουαλική διασκέδαση να γαμιέται ο κουμπάρος με την κουμπάρα, η νύφη με τον ξάδερφο, ο μπατζανάκης με την ανεψιά κ.ο.κ.
Οι συγγενικές παρτούζες το μόνο που συντηρούν είναι η εκτόνωση της μιζέριας και της έλλειψης επικοινωνίας από ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι σε μια άρρωστη καθημερινότητα.......
Εχω επιδιώξει και εξακολουθώ να επιδιώκω στη ζωή μου να συναστρέφομαι με άτομα εκτός του περιβάλλοντός μου κάθε φορά... ΝΑ γνωρίζω κανούριες καταστάσεις... Αυτό μου δίδει και τη δυνατότητα να βλέπω ακόμα και στο κρεβάτι κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, κάτι άγνωστο. Η κολλητή της γκόμενάς μου που αναγκαστικά την τρώω στη μάπα καιρό και την ξέρω καλώς, το μόνο που μπορεί να μου προσφέρει σεξουαλικά είναι η ανδρεναλίνη της παρανομίας..... Αλλο τίποτα μηδέν.

να κ σε κατι που συμφωνουμε  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom