Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Επισκέπτης
Διάβασα αρκετά. Ενδιαφέρον σήμερα το συγκεκριμένο θρεντ............
Λοιπόν.... Πάμε να πω μια μαλακία ακόμα.....
1.
Η καψούρα δεν έχει σχέση με το πόσο περπατημένος είσαι.
2.
Η κάβλα δεν έχει εθνικότητα.
3.
Η κυτταρίτιδα έχει ονομασία προέλευσης.
4.
Οι Ελληνίδες μυρίζουν εν γένει χωριατίλα.
5.
Οι Ελληνες μυρίζουν εν γένει αγαμία.
6.
Ο ελληνικός κοινωνικός ιστός έχει μπερδέψει την δυτική απελευθέρωση με την ανατολική ανατροφή και τα έχει κάνει όλα μουνί καπέλο. Επί της ουσίας η Ελληνίδα δε φχαριστιέται το γαμήσι, είτε από φόβο, είτε από συνήθειο είτε από έλλειψη γνώσεων από την παιδική ηλικία. Ο Ελληνας χρυσοπληρώνει το μουνί εξαιτίας τηε παραπάνω πρότασης συν του κόμπλεξ του ότι είναι ο καλύτερος, ο ομορφότερος, ο εξυπνότερος και αυτός που την έχει μεγαλύτερη.
7.
Η λογική: τη δική μου γκόμενα τη γαμάω μόνο εγώ ενώ των άλλων τις γαμάμε όλοι έχει οδηγήσει σε εκρηκτικές διαστάσεις το κέρατο στην Ελλάδα όπου όλοι γαμιούνται με όλους και όλοι το έχουμε κρυφό καμάρι εκτός απ τον κερατά.
8.
Ο Ελληνας χρειάζεται επειγόντως και από μικρή ηλικία μαθήματα σεξουαλικής επιμόρφωσης, όπως και μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και στοιχειωδών κανόνων κοινωνικής συμπεριφοράς.....
Οσο στο σχολείο μαθαίνει πόσο μαλάκας είναι ο Τούρκος και πόσο τεράστιος είναι ο Κολοκοτρώνης,
Οσο μαθαίνει πόσο απόγονος είναι των Αρχαίων Ελλήνων και πόσο μαλάκες είναι όλοι οι άλλοι,
Οσο ακολουθεί πιστά και ενστερνίζεται το ρητό "όταν εμείς μεγαλουργούσαμε οι άλλοι ήταν στα δέντρα", όλο και πιο πολύ θα επιβεβαιώνει σε όλους τους υπόλοιπους το ρητό:
ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Για αλλη μια φορα και ας γινομαι γραφικος υποκλινομαι!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
personanongrata παραδιδεις μαθηματα ωριμότητας κ σωστης κουβεντας οποτε γουσταρεις..
+13..

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Στην Ελλάδα παίζει και πολύ μπλοκάρισμα από τους άλλους.Δηλαδή τσατίζονται άμα έχεις ωραία γκόμενα και προσπαθούν συνέχεια να σε μειώνουνε.Επίσης αυξάνεται πολύ η αξία από τις γκόμενες όταν ρίχνονται όλα στα πόδια τους.Οι Ελληνες τείνουν να υπόσχονται τα πάντα οπότε οι γκόμενες γίνονται επιφυλακτικές.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
υπάρχουν ελληνίδες που με την κατάλληλη εκπαίδευση κάνουν θάυματα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αφού πολλές φορές δεν βρίσκω καμμιά διαφορά από τις επαγγελματίες του είδους.............
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ΟΧΙΑ δεν πιστεύω να διαφωνείς.......... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Πάντως το πρωτότυπο πάντα κλέβει τις εντυπώσεις :uglystupid:

Επισκέπτης
Στην Ελλάδα παίζει και πολύ μπλοκάρισμα από τους άλλους.Δηλαδή τσατίζονται άμα έχεις ωραία γκόμενα και προσπαθούν συνέχεια να σε μειώνουνε.

Σε αυτο θα διαφωνησω.Μπορει να σε φθονουν για οτι εχεις αλλα ειδικα αν εχεις και καλη γκομενα σε περικυκλωνουν σαν λιγουρια μπας και γνωρισουν αλλες μουναρες φιλες της και σε εχουν στα "ωπα ωπα" στην παρεα μεσα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Το εντυπωσιακό με τις ελληνίδες-ελλεεινίδες (και δεν ξέρω τι γίνεται με τις άλλες εθνικότητες) είναι ότι κάποια μπάζα είναι πολύ πιο αλαζόνες από κάποιες που είναι σαφώς πιο όμορφες.
Μου το εξηγείτε αυτό; Όσο πιο άσχημη και κομπλεξική τόσο πιο κακιά και ψηλομύτα;

Κοίτα και λίγο προς τα κάτω κούκλα μου. Δε θα σου πέσει ο κώλος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σε αυτο θα διαφωνησω.Μπορει να σε φθονουν για οτι εχεις αλλα ειδικα αν εχεις και καλη γκομενα σε περικυκλωνουν σαν λιγουρια μπας και γνωρισουν αλλες μουναρες φιλες της και σε εχουν στα "ωπα ωπα" στην παρεα μεσα.
χωρίς αυτό να σημαίνει πως από μέσα τους δεν ρίχνουν αναθέματα..............
Φοβού τους Δαναούς ασπρούλη και δώρα φέροντας.....

Επισκέπτης
χωρίς αυτό να σημαίνει πως από μέσα τους δεν ρίχνουν αναθέματα..............
Φοβού τους Δαναούς ασπρούλη και δώρα φέροντας.....

Μα το ειπα.Σε φθονουν και μερικοι θα μπαινουν και σε κανενα μπουρδελα.κομ να σε βριζουν χαχα
Απλα εξω εχουν αλλα σταση.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Το εντυπωσιακό με τις ελληνίδες-ελλεεινίδες (και δεν ξέρω τι γίνεται με τις άλλες εθνικότητες) είναι ότι κάποια μπάζα είναι πολύ πιο αλαζόνες από κάποιες που είναι σαφώς πιο όμορφες.
Μου το εξηγείτε αυτό; Όσο πιο άσχημη και κομπλεξική τόσο πιο κακιά και ψηλομύτα;

Κοίτα και λίγο προς τα κάτω κούκλα μου. Δε θα σου πέσει ο κώλος.

μπραβο ρε οχια..αυτο ακριβως ειναι το ζουμι..
αυτα λεμε 200 σελιδες,αυτο δεν καταλαβαινουμε κ εμεις..
κ μαλλον καταληγουμε στο οτι οι ελλεεινοι κ οι γονεις των ελλεεινίδων,τις κανουν ετσι.

σου λεει ο ελλεεινός:ας παρακαλεσω την χοντροπατσαβουρα ΜΠΑΣ και πηδηξω μιας κ ειναι σαπακι(αρα μεσα του θεωρει οτι ενδεχομενως ειναι πιο ευκολη)..και την γεμίζει κολακείες κ παραμύθια για το ποσο φοβερη κ σεξι ειναι κ αντι να την γαμήσει(ισως κ να την γαμησει,αλλα τι να το κανει αφου ειναι πατσαβουρι)την κανει ψωνάρα κ η ιστορια καταληγει με αυτη μια ακόμα ψωναρα κ αυτον έναν ακόμα καληνυχτάκια..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μπραβο ρε οχια..αυτο ακριβως ειναι το ζουμι..
αυτα λεμε 200 σελιδες,αυτο δεν καταλαβαινουμε κ εμεις..
κ μαλλον καταληγουμε στο οτι οι ελλεεινοι κ οι γονεις των ελλεεινίδων,τις κανουν ετσι.

σου λεει ο ελλεεινός:ας παρακαλεσω την χοντροπατσαβουρα ΜΠΑΣ και πηδηξω μιας κ ειναι σαπακι(αρα μεσα του θεωρει οτι ενδεχομενως ειναι πιο ευκολη)..και την γεμίζει κολακείες κ παραμύθια για το ποσο φοβερη κ σεξι ειναι κ αντι να την γαμήσει(ισως κ να την γαμησει,αλλα τι να το κανει αφου ειναι πατσαβουρι)την κανει ψωνάρα κ η ιστορια καταληγει με αυτη μια ακόμα ψωναρα κ αυτον έναν ακόμα καληνυχτάκια..

Διάβασα πιο πριν κάτι (whitey εσύ το έγραψες;) που πιστεύω ότι είναι η απόλυτη εικόνα ελληνικής οικογένειας με γιο και κόρη.
Το γιο τον αναθρέφουν με το σκεπτικό να μην τον τυλίξει καμιά πουτανίτσα και την κόρη να τυλίξει το πρώτο κελεπούρι που θα βρει μπροστά της.
Ας τον τυλίξει δηλαδή και μετά αν δε γουστάρει ας του φορέσει κέρατο.
Ρε άει σιχτίρ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Διάβασα πιο πριν κάτι (whitey εσύ το έγραψες;) που πιστεύω ότι είναι η απόλυτη εικόνα ελληνικής οικογένειας με γιο και κόρη.
Το γιο τον αναθρέφουν με το σκεπτικό να μην τον τυλίξει καμιά πουτανίτσα και την κόρη να τυλίξει το πρώτο κελεπούρι που θα βρει μπροστά της.
Ρε άει σιχτίρ.

ετσι ακριβως...
τον γιο τον μεγαλωνουν σαν τον απολυτο ΓΑΜΙΑ(σε ολους τους τομεις),αλλωστε ΜΟΝΟ ΕΔΩ ακούμε τον οποιονδήποτε να πετάει την  ατάκα 'ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ?' (που την ακουμε καθημερινά ΠΑΝΤΟΥ)

και την κόρη οπως το ειπες..

Επισκέπτης
Ρε άει σιχτίρ.

Νομιζω και ο sexpisto εγραψε κατι παρομοιο.Το εχω ξαναπει παντως οτι η ηλιθια νοοτροπια της ελληνικης οικογενειας και ο τροπος που μαθαινει να σκεφτονται τα ατομα της φταιει για αυτο το θρεντ εδω τωρα  :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Νομιζω και ο sexpisto εγραψε κατι παρομοιο.Το εχω ξαναπει παντως οτι η ηλιθια νοοτροπια της ελληνικης οικογενειας και ο τροπος που μαθαινει να σκεφτονται τα ατομα της φταιει για αυτο το θρεντ εδω τωρα  :headbang:

τωρα που το σκεφτομαι φιλε,εχουμε κ εμεις οι ελληνες κατι απο ελλεεινίδα..

απλα εμεις τον σνομπισμο κ τον τζαμπα μαγκα κ την ψευτικη ανεση την πουλαμε σε αλλους τομεις..

πχ το ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ(ακομα κ αν ειμαι σκουπιδιαρης) που εχουμε συνήθως εμεις οι ανδρες,οι γυναικες το εχουν πιο γενικευμένο,σε όλους τους τομεις..ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ στα συναισθηματικά/σεξουαλικά..

Επισκέπτης

απλα εμεις τον σνομπισμο κ τον τζαμπα μαγκα κ την ψευτικη ανεση την πουλαμε σε αλλους τομεις..

πχ το ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ Κ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ(ακομα κ αν ειμαι σκουπιδιαρης) που εχουμε συνήθως εμεις οι ανδρες,οι γυναικες το εχουν πιο γενικευμένο,σε όλους τους τομεις..ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ στα συναισθηματικά/σεξουαλικά..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ακριβως.Δες εδω ποσους γαμιαδες εχουμε γεμισει που δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Ρε συ θέλω να πω κάτι.
Μην απαξιώνουμε το επάγγελμα του σκουπιδιάρη. Πες καλύτερα "Είμαι γαμάτος και τρομερός στη δουλειά μου (ακόμα και αν όλη μέρα τα ξύνω και κοροϊδεύω κάνοντας ότι δουλεύω επειδή τη θέση μου τη έχω πάρει με βύσμα)"
Κατά τα λοιπά συμφωνώ. Ξέρεις ποιος είμαι γω κτλ το ψωμοτύρι του ελληνάρα. Αυτά είναι θέμα παιδείας όμως. Τι ψάχνουμε τώρα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

τι έζησα....

Πατέρας προς γιο.......
Εσύ δεν έχεις ανάγκη. Μπορείς να γαμήσεις όποια θέλεις και να έχεις όσες γκόμενες θέλεις...
Πατέρας προς αδερφή....
Αμα σε δω ξανά με κείνον τον πούστη θα σε σκίσω........

Βέβαια εγώ που ήμουνα με τις κόρες των άλλων πατεράδων δεν είμαι πούστης.......
Ούτε ο γιος του άλλου μπορεί να είναι γαμιάς με την κόρη του.....

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ρε συ θέλω να πω κάτι.
Μην απαξιώνουμε το επάγγελμα του σκουπιδιάρη. Πες καλύτερα "Είμαι γαμάτος και τρομερός στη δουλειά μου (ακόμα και αν όλη μέρα τα ξύνω και κοροϊδεύω κάνοντας ότι δουλεύω επειδή τη θέση μου τη έχω πάρει με βύσμα)"
Κατά τα λοιπά συμφωνώ. Ξέρεις ποιος είμαι γω κτλ το ψωμοτύρι του ελληνάρα. Αυτά είναι θέμα παιδείας όμως. Τι ψάχνουμε τώρα....
ναι αλλα δεν το εγραψα ετσι οπως φανηκε,φανηκε μαλακια ναι, αλλα ξερεις εννοω καποιο επαγγελμα που ο ελληνας θεωρει ντροπη να κανει,ποιο ειναι?ε το πρωτο που ολοι θα πουν θα ειναι σκουπιδιαρης,εγω δεν θα ειχα προβλημα να ημουν..

Επισκέπτης
τι έζησα....

Πατέρας προς γιο.......
Εσύ δεν έχεις ανάγκη. Μπορείς να γαμήσεις όποια θέλεις και να έχεις όσες γκόμενες θέλεις...
Πατέρας προς αδερφή....
Αμα σε δω ξανά με κείνον τον πούστη θα σε σκίσω........

Βέβαια εγώ που ήμουνα με τις κόρες των άλλων πατεράδων δεν είμαι πούστης.......
Ούτε ο γιος του άλλου μπορεί να είναι γαμιάς με την κόρη του.....

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Ακριβως ρε φιλε.
Ο αντρας ειναι τιμη και καμαρι οταν γαμαει σεμπουρδελο και παντου γενικα.Οι γκομενες ειναι πουτανες που τολμουν να σκεφτουν κατι τετοιο και μονο.
Εμ δεν γινεται ομως να θελουμε να γαμαμε αβερτα και παραλληλα η γυναικα/γκομενα μας να ειναι παρθενα και να ψαχνουμε στο παρελθον της με ποσους εχει γαμηθει :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι αλλα δεν το εγραψα ετσι οπως φανηκε,φανηκε μαλακια ναι, αλλα ξερεις εννοω καποιο επαγγελμα που ο ελληνας θεωρει ντροπη να κανει,ποιο ειναι?ε το πρωτο που ολοι θα πουν θα ειναι σκουπιδιαρης,εγω δεν θα ειχα προβλημα να ημουν..

Εντάξει δε σου τη λέω, απλά το διευκρινίζω για να μην πεταχτούν τίποτα κορώνες.... :uglystupid:
Πάντως για να είμαι ειλικρινής, σίγουρα δε θεωρώ ντροπή το επάγγελμα αυτό, αλλά δε θα ήθελα να ήμουν σκουπιδιάρης... λέω την αλήθεια.
Πάντως αν δεν είχα δουλειά ούτε να φάω θα σκεφτόμουν και αυτή την προοπτική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom