Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (5 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
και τι σχεση εχει οτι ειναι καθαριστριες και δεν εχουν 5 ευρω πανω τους?το που θα δωσουν τηλεφωνο και με ποιον πηδιουνται ειναι δικος τους λογαριασμος...και αυτο με και καλα φραγκατους ελληνες με αμαξια που κανουν 100 χιλ ευρω ελεος...μονο εμεις οι μαλακες τα βλεπουμε ετσι...αλλα καλα τα λεει ο σακης πιο πανω..μουνι καποιοι βλεπουν μονο σε βαφτισια και σε μπουρδελα...

Καλά ρε κωλόγαυρε... Εσύ ακόμα να καταλάβεις το αρσενικό ελληνικό σκεπτικό;

Ελληνας την πέφτει σε γκόμενα;
α. Τρώει χιλό...
Το βράδυ στην παρέα.... Καλά μάγκες γνώρισα μια σαββούρα ξυπόλυτη Αλβανίδα σήμερα που μου το έπαιζε και δύσκολη.
β. Κανόνισε ραντεβού
Το βράδυ στην παρέα.... Καλά μάγκες γνώρισα ένα θεόμουνο από πρώην Σοβιετική Ενωση. Αμα μου κάτσει θα βαράτε όλοι μαλακία στα όρθια........

Προφανώς όταν ένας αρσενικός την πέφτει σε ένα οιοδήποτε μουνί και της ζητάει να πάνε για καφέ, 2 τινά συμβαίνουν.
Η το γουστάρει τρελλά (γιατί είναι όντως μουνάρα το οποίο και θα αποκρύψει επιμελώς εάν φάει χιλόπιτα), ή είναι σαββουρογάμης και χτυπάει ό,τι κυκλοφοράει σε μουνότρυπα..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φίλε μου ούτε εσύ ούτε εγώ κάναμε κάτι από αυτά..... Είναι σαν τον μαλάκα το γιο σήμερα που λέει. Ρε ξέρεις ποιός είναι ο πατέρας μου εμένα; Μη συνεχίζουμε αυτή τη μαλακία... Αρκετά εκτεθήκαμε. Ασε που πολλοί ξένοι γνωρίζουν αρχαία ελληνικά και τιμούν τον πολιτισμό αυτόν.... Οχι για την ψευτομαγκιά αλλα την ουσία.
Εάν δεν το ξεχάσουμε κάποια στιγμή να κάνουμε κάτι δικό μας γάματ με μεγάλα γράμματα.

εεεεεεεε;;;;;;;;;;; Μια χώρα αγαπητέ δεν αλλάζει μέσα σε 3 δεκατίες...
Η Ελλάς μετά το 1825 το μόνο που έχει να επιδείξει είναι νίκες, ή πανωλεθρίες σε πολέμους, ή εμφυλίους.
Οι Ελληνες που μεγαλούργησαν, ή μεγαλουργούν είναι ή στο εξωτερικό από μικροί, ή έφυγαν νωρίς, είτε αυτοεξόριστοι, είτε εξορισμένοι.......
Που να πάμε ρε και τι να πρωτοθυμηθούμε;
Είναι ελάχιστοι οι Ελληνες που με τον κοινωνικοπολιτικοαναπτυξιακό γίγνεσθαι της Ελλάδας έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστοί....
Τυχαίον;

Εάν όπως ισχυρίζεσαι ήταν όλα καλά ο Αντρέας δε θα είχε πείσει έναν στους 2 Ελληνες ότι θα αλλάξει τη χώρα.....
Τώρα δεν κρίνουμε εάν ήταν πριν, ή μετά καλύτερα. Αλλά είναι προφανές ότι ο Ελληνας της περιόδου που αναφέρεσαι ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ........

Το ότι η ΚΙΝΑ είχε λαμπρό πολιτισμό δε σημαίνει ότι πλέον δεν παράγει τίποτα άλλο από απόβλητα, χούντες, θάνατο, δυστυχία και καταστροφή σε μεγάλο κομμάτι του πλανήτη.......
Με αυτό το σκεπτικό χίλιες φορές νεοΕλληνας..............

Εάν ήταν έτσι, έννοιες όπως Πολιτισμός, Ιστορία, Γλώσσα δεν θα είχαν καμία σημασία και όλοι θα ζούσαμε στο 1984 του Όργουελ χωρίς παρελθόν.
Φυσικά για αυτούς και περισσότερους λόγους βγήκε ο Ανδρέας το '81, αλλά όχι προφανώς για γίνει ότι έγινε, δλδ παίρνω τσάμπα λεφτά, τα μοιράζω στο κοσμάκη και αλλάζω την κοινωνία σε ΟΚΤΩ χρόνια, όχι σε 30. Ούτε συνηθίζω το κόσμο χωρίς την υπαρξη αξιοκρατίας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ευθύνης. Αυτές οι αλλαγές θίχθηκαν σε σχέση με τη προθύστερη κατάσταση. Είναι σύνηθες φαινόμενο σε οποιαδήποτε κοινωνία παρουσιαζέται απότομη άνοδος του βιοτικού επιπέδου, φαινόμενα όπως νεοπολουτισμού και διασπασης του κοινωνικού ιστού, όπου κατέληξε η σημερινή κατάσταση - άνευ εξ ουρανού επιχορήγησης. Όπως γράφηκε η Ελλάδα δεν είναι 30ετίας. Πολλοί προχώρησαν και δεν έχουν τούρκικο dna, αλλά αλληλουχία αιώνων

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
και τι σχεση εχει οτι ειναι καθαριστριες και δεν εχουν 5 ευρω πανω τους?το που θα δωσουν τηλεφωνο και με ποιον πηδιουνται ειναι δικος τους λογαριασμος...και αυτο με και καλα φραγκατους ελληνες με αμαξια που κανουν 100 χιλ ευρω ελεος...μονο εμεις οι μαλακες τα βλεπουμε ετσι...αλλα καλα τα λεει ο σακης πιο πανω..μουνι καποιοι βλεπουν μονο σε βαφτισια και σε μπουρδελα...
πες τα
ορισμενοι γραφουν λες κ τους χρωστανε ολες οι γκομενες να τους δινουν σημασια κ να τους καθονται επειδη τους την πεφτουν κ επειδη νομιζουν οτι ειναι καποιοι

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
η παρουσια μου στο συγκεκριμενο θεμα και οχι σε καποιο αλλο του σιτε εχει να κανει με τις υπερβολες που εχουν γραφτει κυριως εναντια στην μεση ελληνιδα.Σιγουρα η κατασταση δεν ειναι η καλυτερη αλλα επαναλαμβανω σε αυτο την μεγαλυτερη ευθηνη εχει η οικογενεια και εν συνεχεια εμεις σαν αντρες.Το ποσο περπατημενος ειναι ο καθενας απο εμας δεν αφορα τους υπολλοιπους ουτε του δινει καποιο διαβατηριο για την επιτυχια στις γκομενες.Εγω πρωσοπικα εχω φαει ηττες απο ελληνιδες.Τι παει να πει αυτο?τιποτα μαγκες μου...εχω χασει αλλου,εχω κερδισει αλλου,εχει ερθει ισσοπαλια αρκετες φορες κτλ.Για να τελειωνω με αυτο το θεμα και με την μικρη παρουσια μου στο σιτε που ειχε το σκοπο της ενημερωσης για την μεση ελληνιδα οπως εγω την αντιλαμβανομαι λεω οτι πρεπει να της ξανακανουμε να σεβαστουν την πουτσα.με τον τροπο μας να κανουμε τα κοριτσακια που τωρα βγαινουν στο κουρμπετι 20-23 οτι το να εχεις μια σχεση η να κανεις ερωτα και sex με καποιον δεν παει να πει οτι εχεις το δικαιωμα να του κανεις την ζωη μαρτυριο η να βγαζει γουστα στην πλατη σου η φιλη της η μανα της.Αυτα τα πραγματα εαν η μεγαλη πλειοψηφια τα τηρουσε σαν ευαγγελιο σημερα τα κοριτσακια θα σεβοντουσαν τον ελληνα αντρα.Οσο αφορα της αλλοδαπες επειδη το σκηνικο ειναι καπως μπερδεμενο σχετικα με το γιατι γαμιουνται με καποιον ας μεινουμε στην σεξουαλικη ικανοποιηση και ας αφησουμε τους ερωτες.Νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου,εαν δεν εχει γινει ηδη,να τις κανουμε και αυτες σαν τις δικες μας.Ρε καποτε ο ενας κολλητος εδινε πασα την γκομενα στον αλλον και δεν ετρεχε τιποτα.Τελος παντων σημερα το βραδυ εχει πολλες ευκαιριες για μουνακια.Βαλτε τα καλα σας και γεμηστε μπαταριες.Να τον δινετε υποχρεωτικα τσιμπουκι γιατι ετσι κερδιζεις μια μαχη αλλα οχι τον πολεμο.καλημερα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πες τα
ορισμενοι γραφουν λες κ τους χρωστανε ολες οι γκομενες να τους δινουν σημασια κ να τους καθονται επειδη τους την πεφτουν κ επειδη νομιζουν οτι ειναι καποιοι

Οκ, αν η καθαρίστρια έχει ύφος 5 καρδιναλίων, ένας έμπορος πχ τι πρέπει να έχει; Εκτός αν η καθαρίστρια και ο έμπορος ζουν σε άλλο κόσμο με παράλληλες, μη τεμνόμενες συνθήκες. Όπως πχ οι οι σχολιάστριες της eurovision :2funny: άνωθεν, όπου προφανέστατα δεν υφίστανται στη φυσική τους μορφή σε αυτόν τον κόσμο

Επισκέπτης
πες τα

το να βρεις γκομενα μπιτε δεν ειναι δυσκολο...το προβλημα ολονων δεν ειναι οτι δεν τους καθονται γενικα οι γκομενες αλλα οτι δεν τους καθονται οι μουναρες που βλεπουν στην παραλιακη  :P

κ το αλλο μεγαλο προβλημα που ειναι ουσιαστικο ειναι οτι οι σχεσεις δεν κρατανε πλεον...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
να τις δεσουμε κ να τις αναγκασουμε να τους κατσουν χαχαχα

να μην εχει υφος κανενας γινεται? :rolleyes:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άντε να το ξαναπώ....δεν έχει σημασία η καταγωγή αλλά ο άνθρωπος...άμα είναι καλή ας είναι και απο την λαπωνία......η καλλίτερη είναι αυτή που θα σε κοιτάξει για αυτό που είσαι και έχεις μέσα σου...και όχι για υλικά αγαθά ή εσωτερικούς υπολογισμούς......μακάριοι οι τυχεροι που έχουν βρει μια τέτοια γυναίκα.....όλα τα άλλα είναι απωθημένα που βγάζουμε......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μαγκες καποιοι το εχετε παραγαμησει το θεμα..
γραψαμε καπου οτι δεν γαμαμε?
ή οτι δεν γαμαμε τις μουναρες της παραλιακης κ γιαυτο κλαιγομαστε?

το προβλημα ειναι αλλο κ το εχω γραψει τοσες φορες: Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ Κ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΕΣ Κ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ,ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εάν ήταν έτσι, έννοιες όπως Πολιτισμός, Ιστορία, Γλώσσα δεν θα είχαν καμία σημασία και όλοι θα ζούσαμε στο 1984 του Όργουελ χωρίς παρελθόν.
Λοιπόοοοοονννννννννν.
Πολιτισμός, Ιστορία, Γλώσσα.............
Κοίτα γύρω σου..... Κοίτα την καθημερινότητα των Ελλήνων, τους δρόμους, τους πιτσιρικάδες......
Εκτός από τα μάρμαρα τα μαυρισμένα και τα κτίρια τα ετοιμόρροπα τίποτα δε μου θυμίζει σε αυτή τη χώρα πλέον ούτε τον Πολιτισμό, ούτε την Ιστορία της ούτε τη γλώσσα της;
Πήγαινε μια βόλτα σε άλλη πόλη της Δ. Ευρώπης και έλα μετά να ξανασυζητήσουμε για σεβασμό στην ιστορία, τον Πολιτισμό και τη γλώσσα........

Οι νεοέλληνες δεν είναι συνεχιστές του Αρχαίου Πολιτισμού. Απλά σφετερίζονται το μεγαλείο του.....

Φυσικά για αυτούς και περισσότερους λόγους βγήκε ο Ανδρέας το '81, αλλά όχι προφανώς για γίνει ότι έγινε, δλδ παίρνω τσάμπα λεφτά, τα μοιράζω στο κοσμάκη και αλλάζω την κοινωνία σε ΟΚΤΩ χρόνια, όχι σε 30. Ούτε συνηθίζω το κόσμο χωρίς την υπαρξη αξιοκρατίας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας και ευθύνης. Αυτές οι αλλαγές θίχθηκαν σε σχέση με τη προθύστερη κατάσταση. Είναι σύνηθες φαινόμενο σε οποιαδήποτε κοινωνία παρουσιαζέται απότομη άνοδος του βιοτικού επιπέδου, φαινόμενα όπως νεοπολουτισμού και διασπασης του κοινωνικού ιστού, όπου κατέληξε η σημερινή κατάσταση - άνευ εξ ουρανού επιχορήγησης. Όπως γράφηκε η Ελλάδα δεν είναι 30ετίας. Πολλοί προχώρησαν και δεν έχουν τούρκικο dna, αλλά αλληλουχία αιώνων
Συμφωνώ σε όλα....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
άντε να το ξαναπώ....δεν έχει σημασία η καταγωγή αλλά ο άνθρωπος...άμα είναι καλή ας είναι και απο την λαπωνία......η καλλίτερη είναι αυτή που θα σε κοιτάξει για αυτό που είσαι και έχεις μέσα σου...και όχι για υλικά αγαθά ή εσωτερικούς υπολογισμούς......μακάριοι οι τυχεροι που έχουν βρει μια τέτοια γυναίκα.....όλα τα άλλα είναι απωθημένα που βγάζουμε......
πες τα ταλε μου κ συ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

το προβλημα ειναι αλλο κ το εχω γραψει τοσες φορες: Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ Κ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΕΣ Κ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ,ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ,ΜΕΧΡΙ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΕΣΗ..

αφου ειναι σκατα ο χαρακτηρας τους και το βλεπεις μην πλεκεις μαζι τους και μην τους δινεις σημασια αμα θες να αλλαξεις κατι τοτε μιλα σ αυτες κι οχι εδω μεσα

Επισκέπτης

προφανως κ εγω το εχω παρα γαμησει το θεμα κ για να το παρω αλλιως καθως αυτα που λεω ειναι μαλακιες....κ εγω δεν ξερω τιποτα απο ανθρωπους δεν εχω συνανασστραφει ουτε με γυναικες ουτε με αντρες κ ειμαι κ χαζος κ λοιποα κ λοιπα....
σχεση με ξενη εχεις κανει?εαν εχεις κανει ποσο εχει κρατησει?εαν εχει κρατησει γιατι χωρισατε?κ πες μου για τις εμπειριες με ξενες να δεις οτι με συζητηση στο ιδιο θα καταληξουμε....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αφου ειναι σκατα ο χαρακτηρας τους και το βλεπεις μην πλεκεις μαζι τους και μην τους δινεις σημασια αμα θες να αλλαξεις κατι τοτε μιλα σ αυτες κι οχι εδω μεσα

καλα εσυ προχωρησες ακομα πιο πολυ..λες να γραφω αλλα εδω κ αλλα να λεω σε αυτες face to face?στα @@ μου να τις αλλαξω,σιγα μην σωσω την καθε κατεστραμενη,εδω κανουμε γενικοτερη συζητηση ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ εκτος απο εδω..δηλαδη σωνει κ καλα επειδη δεν  γουσταρω τον σκατοχαρακτηρα τους ειμαι αγαμητος?κ ποιος το λεει αυτο?ο μπαμπης ο σουγιας κ η eva απο το burdela.com?

ρε πατε καλα?τι μαλακιες ειναι αυτες?

δηλαδη πρεπει να λεμε καλα λογια για τις μαλακισμενες για να δειξουμε σε ενα φορουμ αν πηδαμε ή αν οχι?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
προφανως κ εγω το εχω παρα γαμησει το θεμα κ για να το παρω αλλιως καθως αυτα που λεω ειναι μαλακιες....κ εγω δεν ξερω τιποτα απο ανθρωπους δεν εχω συνανασστραφει ουτε με γυναικες ουτε με αντρες κ ειμαι κ χαζος κ λοιποα κ λοιπα....
σχεση με ξενη εχεις κανει?εαν εχεις κανει ποσο εχει κρατησει?εαν εχει κρατησει γιατι χωρισατε?κ πες μου για τις εμπειριες με ξενες να δεις οτι με συζητηση στο ιδιο θα καταληξουμε....

το ξενο ειναι παντα πιο γλυκο

καλα εσυ προχωρησες ακομα πιο πολυ..λες να γραφω αλλα εδω κ αλλα να λεω σε αυτες fae to face?σγτα @@ μου να τις αλλαξω,σιγα μην σωσω την καθε κατεστραμενη,εδω κανουμε γενικοτερη συζητηση ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ εκτος απο εδω..δηλαδη σωνει κ καλα επειδη δεν  γουσταρω τον σκατοχαρακτηρα τους ειμαι αγαμητος?κ ποιος το λεει αυτο?ο μπαμπης ο σουγιας κ η eva απο το burdela.com?

δηλαδη πρεπει να λεμε καλα λογια για τις μαλακισμενες για να δειξουμε σε ενα φορουμ αν πηδαμε ή αν οχι?

ειδες να λεω πουθενα οτι δεν γαμας;;;;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

ρε φιλε εχω κανει σχεσεις με ξενες κ εχω δουλεψει για 2 καλοκαιρια 17 κ 18 κ σε καμπινγκ ηλεκτρολογος κ εχω περασει πολλα με ξενες  κ μακροχρονια σχεση κλπ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ οτι η αποψη μου λεει κατι..
το target group μου στις ξενες μπορει να ειναι πιο χαμηλο απο το target group πχ του ταλου,δεν εχει τοσο  βαρυτητα το τι γραφουμε εδω γιατι απλουστατα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι ειμαστε κ τι εχει περασει ο καθενας..

μπορει να σου γραψω μουφες,πως θα το αποδειξεις οτι ειναι μουφες?

αλλα με εξοργιζει το αφοριστικο : ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ= ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..

ε οχι ρε μαγκες,ελεος!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Mε το παρόν αποδίδω φόρο τιμής στο παλικάρι που πρώτος έκανε σύνθημα το
Όχι Ελληνίδες
και διατηρούσε το που πλεον πια δεν υφίσταται.
Τιμή και δόξα στον συναγωνιστή.

Ένα απόσπασμα από τον Ανακρέοντα περίπου 545 π.Χ

"Φοραδίτσα Θρακοπούλα, τι λοξοκοιτάζοντας με,
σκληρά φεύγεις και νομίζεις, πως είμαι άπραγος καθόλου;
Μάθε, πως μπορώ με τέχνη να σου βάλω χαλινάρι,
και τα γκέμια σου κρατώντας προς το τέρμα να σε φέρνω.
Τώρα βόσκεις στα λιβάδια κι αλαφροπηδώντας παίζεις,
για δεν έχεις καβαλλάρη επιδέξιον αλογάρη
"

απόσπασμα 72

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα εσυ προχωρησες ακομα πιο πολυ..λες να γραφω αλλα εδω κ αλλα να λεω σε αυτες fae to face?σγτα @@ μου να τις αλλαξω,σιγα μην σωσω την καθε κατεστραμενη,εδω κανουμε γενικοτερη συζητηση ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΩ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ εκτος απο εδω..δηλαδη σωνει κ καλα επειδη δεν  γουσταρω τον σκατοχαρακτηρα τους ειμαι αγαμητος?κ ποιος το λεει αυτο?ο μπαμπης ο σουγιας κ η eva απο το burdela.com?

+13 πράσινα τριφυλλάκια όμορφε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

εσύ τώρα αυτοπροσδιορίστηκες ως η Τένια Μακρή του Σάιτ;

Επισκέπτης
ρε φιλε εχω κανει σχεσεις με ξενες κ εχω δουλεψει για 2 καλοκαιρια 17 κ 18 κ σε καμπινγκ ηλεκτρολογος κ εχω περασει πολλα με ξενες  κ μακροχρονια σχεση κλπ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ οτι η αποψη μου λεει κατι..
το target group μου στις ξενες μπορει να ειναι πιο χαμηλο απο το target group πχ του ταλου,δεν εχει τοσο  βαρυτητα το τι γραφουμε εδω γιατι απλουστατα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι ειμαστε κ τι εχει περασει ο καθενας..

μπορει να σου γραψω μουφες,πως θα το αποδειξεις οτι ειναι μουφες?

αλλα με εξοργιζει το αφοριστικο : ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ= ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ..

ε οχι ρε μαγκες,ελεος!

laplace οταν γραφω κατι δεν αναφερομαι σε σενα...αυτο που λεει ο περσονας οτι εαν την πεσει κ φαει χυλοπιτα πατσαβουρα κ εαν την πεσει κ γαμησει μουναρα ΙΣΧΥΕΙ 100 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ....οσο για το εαν δεν γουσταρεις τις ελληνιδες εισαι αγαμητος μαλακας παλι θα σου πω οτι εγω δεν ειπα κατι τετοιο αλλα ρε φιλε σορυ κκιολας ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩ  ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ εκτοσ απο την ομορφια πες μου?το κριτηριο που αναφερουν αυτοι που γραφουν ειναι οτι τις γαμανε ευκολα...μην τρελαθουμε κιολας...δεν ξερω τι εχεις κανει στην ζωη σου εσυ μιλας λογικα...αλλα υπαρχει κ καποια αληθεια που μερικες φορες ειναι κ σκληρη
-το να γαμησεις μια μουναρα στην παραλιακη ειναι πολυ δυσκολο για εναν ο οποιος τα λεφτα δεν τουφευγουν απο τα μπατζακια
-τα κριτηρια που αναφερουν εδω εινα οτι οι ξενες κανουν καλο γαμησι
-τα κριτηρια που αναφερουν οτι δεν γουσταρουν τις ελληνιδες ειναι ο κωλος ο μεγαλος κ οτι δεν τους περνουν καλα τσιμπουκια
-εχεις δει κανεναν υποστηρικτη των ξενων να αναφερει επειχηρηματα ορθα
-αφου δεν γαμανε τις ελληνιδες μουναρες το ριχνουν στις ρωσιδες ετσι ειναι κ ετσι παει...το ευκολο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom