Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (1 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
laplace οταν γραφω κατι δεν αναφερομαι σε σενα...αυτο που λεει ο περσονας οτι εαν την πεσει κ φαει χυλοπιτα πατσαβουρα κ εαν την πεσει κ γαμησει μουναρα ΙΣΧΥΕΙ 100 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ....οσο για το εαν δεν γουσταρεις τις ελληνιδες εισαι αγαμητος μαλακας παλι θα σου πω οτι εγω δεν ειπα κατι τετοιο αλλα ρε φιλε σορυ κκιολας ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩ  ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ εκτοσ απο την ομορφια πες μου?το κριτηριο που αναφερουν αυτοι που γραφουν ειναι οτι τις γαμανε ευκολα...μην τρελαθουμε κιολας...δεν ξερω τι εχεις κανει στην ζωη σου εσυ μιλας λογικα...αλλα υπαρχει κ καποια αληθεια που μερικες φορες ειναι κ σκληρη
-το να γαμησεις μια μουναρα στην παραλιακη ειναι πολυ δυσκολο για εναν ο οποιος τα λεφτα δεν τουφευγουν απο τα μπατζακια
-τα κριτηρια που αναφερουν εδω εινα οτι οι ξενες κανουν καλο γαμησι
-τα κριτηρια που αναφερουν οτι δεν γουσταρουν τις ελληνιδες ειναι ο κωλος ο μεγαλος κ οτι δεν τους περνουν καλα τσιμπουκια
-εχεις δει κανεναν υποστηρικτη των ξενων να αναφερει επειχηρηματα ορθα
-αφου δεν γαμανε τις ελληνιδες μουναρες το ριχνουν στις ρωσιδες ετσι ειναι κ ετσι παει...το ευκολο
Σωστος..σου ειπα και χθες τη γνωμη μου..οτι η μονη διαφορα ειναι η ευκολια στο να πεσουν οι ξενες,παντου υπαρχουν μουναρες και πατσαβουρες..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
laplace οταν γραφω κατι δεν αναφερομαι σε σενα...αυτο που λεει ο περσονας οτι εαν την πεσει κ φαει χυλοπιτα πατσαβουρα κ εαν την πεσει κ γαμησει μουναρα ΙΣΧΥΕΙ 100 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ....οσο για το εαν δεν γουσταρεις τις ελληνιδες εισαι αγαμητος μαλακας παλι θα σου πω οτι εγω δεν ειπα κατι τετοιο αλλα ρε φιλε σορυ κκιολας ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩ  ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ εκτοσ απο την ομορφια πες μου?το κριτηριο που αναφερουν αυτοι που γραφουν ειναι οτι τις γαμανε ευκολα...μην τρελαθουμε κιολας...δεν ξερω τι εχεις κανει στην ζωη σου εσυ μιλας λογικα...αλλα υπαρχει κ καποια αληθεια που μερικες φορες ειναι κ σκληρη
-το να γαμησεις μια μουναρα στην παραλιακη ειναι πολυ δυσκολο για εναν ο οποιος τα λεφτα δεν τουφευγουν απο τα μπατζακια
-τα κριτηρια που αναφερουν οτι δεν γουσταρουν τις ελληνιδες ειναι ο κωλος ο μεγαλος κ οτι δεν τους περνουν καλα τσιμπουκια

πες μου εσυ....
πρωτα απο ολα φιλε, το καταλαβα οτι δεν αναφεροσουν σε μενα,αλλα στο παιδι που ειπε για την ελληνοαρμενισσα(που οντως ετσι οπως το εγραψε δεν ειχε δικιο) απλα τα εγραψα επειδη ολοι κανουν αυτη την ταυτιση,δηλαδη οτι αγαμητος=μισει τις ελληνίδες

φιλε αν εχεις διαβασει τι γραφω εδω μεσα,ποτε δεν ειπα ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ οι ελλεεινίδες..ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ η πλειοψηφια τους,λεω..

Σαφως κ υπαρχουν διαμαντακια εκει εξω..

Για τις ξενες,εγω επικεντρωνομαι ΚΑΘΑΡΑ στον χαρακτηρα τους..Οτι μπορει η αλλη να ειναι ακόμα κ διευθύντρια εργοστασιου κ δεν θα σου μιλήσει λες κ εισαι ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ,θα σε σεβαστεί,ΑΚΟΜΑ κ αν δεν σε γουσταρει..Ανθρωπιστικά μιλαω,οχι σαν γκόμενο..Σαν ανθρωπο,δεν θα σε προσβαλει,οπως σε προσβαλει η μεση ελληνίδα..Για εμενα αυτο ειναι το σημαντικότερο..

υπαρχουν κ πολλα αλλα που διαφερουν..

για τα σωματικα χαρακτηριστικα,εχω πει μονο οτι:ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ να ειναι η αλλη σαπακι κ να νομιζει οτι ειναι η σκλεναρικοβα ρε φιλε κ να μην κανει κατι για να αυτοβελτιωθει κ απλα να θεωρει οτι επειδη εχει νιμου,εχει πιασει τον παπα απο τα @@ κ να ξεφτιλιζει αβερτα τους ανδρες που πανε να της μιλησουν(οσοι  τολμουν)

κ σου ξαναλεω κ αν θες πιστεψε το:οι ελλεεινίδες ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με αλλους,μου εχουν φερθει ΑΨΟΓΑ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σαν χαρακτηρας δεν ειναι προβληματικες οι περισσότερες 'πριγκιπισσούλες'..

δεν εγραψε καποιος εδω μεσα οτι δεν ξερουν να γαμιουνται ή ειναι επιλεκτικες κλπ..

την ΥΠΕΡΒΟΛΗ με την οποια αντιμετωπιζουν το ειναι τους,μας πειραζει..οπως με πειραζει προσωπικα κ σε εναν ανδρα,αλλα με τον ανδρα,δεν κανω δεσμο,οποτε δεν με θιγει  αμεσα..

Υ.Γ. και οσα γραφω δεν ειναι αναγκη να εχουν συμβει σε εμενα,εγω το ξαναγραφω:ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ δεν εχω νιωσει στο πετσι μου,την γυναικεια πουστια της ελλεεινίδας..και ουτε με εχει προσβαλει καποια,οπως στα παραδειγματα που αναφερω

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το θεμα δεν ειναι το sex οσο η συμπεριφορα τους.Παντως για να ειμαστε και αντικειμενικοι υπαρχουν ακομα καλα κοριτσια που εργαζονται και ειναι σεμνες απεναντι στο αρσενικο γιατι οι μαναδες τους εφτιαξαν κοριτσια για σπιτι και οχι κοριτσια για τα κομμωτηρια και τα μπουζουκια.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Oυαουυυυυυυυυυυυυυ !!!

3000+ post για τις ελεεινίδες....

μεγάλη η χάρη τους  :cheesy:

Επισκέπτης
-αφου δεν γαμανε τις ελληνιδες μουναρες το ριχνουν στις ρωσιδες ετσι ειναι κ ετσι παει...το ευκολο

Αμα η γυναικα εχει μεγαλο κωλο ειναι σαβουρα και δεν ξερει να γαμιεται θελεις και αλλο δηλαδη?Η δουλεια της γυναικας ειναι να φτιαχνει τον αντρα στο κρεβατι και οχι να του τα πρηζει και να μην κανει καλα τσιμπουκια και να ειναι και σαβουριτσα.Τωρα τα αλλα που λετε ειναι μπλε πουτσες.
Καθεσαι τωρα δηλαδη και μας λες να συμβιβαστουμε με τις Ελεινιδες.Ε οχι ρε μαγκα δεν τις κανουμε κεφι δεν τις γαμαμε.
Και ναι το ριχνουμε στις Ρωσιδες αφου το αξιζουν καλυτερα και ειναι και μουναρες.Και λεφτα αμα εισαι μαλακας θα σου φανε και οι ξενες και οι Ελληνιδες..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
το θεμα δεν ειναι το sex οσο η συμπεριφορα τους.Παντως για να ειμαστε και αντικειμενικοι υπαρχουν ακομα καλα κοριτσια που εργαζονται και ειναι σεμνες απεναντι στο αρσενικο γιατι οι μαναδες τους εφτιαξαν κοριτσια για σπιτι και οχι κοριτσια για τα κομμωτηρια και τα μπουζουκια.

το εχω ξαναγραψει κ εγω αυτο κ οποιος ξεκιναει στις 6 για να παει για δουλεια,πολλες φορες θα δει ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ να περιμενουν το λεωφορειο  για να πανε στο εργοστασιο να βγαλουν μεροκάματο κ αν τους μιλησεις κ τους την πεσεις ευγενικα θα σε διωξουν ευγενικα κ ομορφα κ δεν ειναι πορνες του κερασμενου καφε....
αξιολογες κοπελες ΛΙΓΕΣ αλλα υπαρχουν..ομως εδω λεμε για την σκατοπλειοψηφια,την δικτατορια της ηλιθιοτητας της συγχρονης ελλεεινίδας..

Επισκέπτης

Γιατι παλι αυτο για καλο το λες?Να τις κανουν σαν θεουσες και μεσα σε κομπλεξ και ανασφαλειες?Που στην πορεια θα βγουν στην επιφανεια?

Επισκέπτης
πρωτα απο ολα φιλε, το καταλαβα οτι δεν αναφεροσουν σε μενα,αλλα στο παιδι που ειπε για την ελληνοαρμενισσα(που οντως ετσι οπως το εγραψε δεν ειχε δικιο) απλα τα εγραψα επειδη ολοι κανουν αυτη την ταυτιση,δηλαδη οτι αγαμητος=μισει τις ελληνίδες
αγαμητος=μισει τις γυναικες

φιλε αν εχεις διαβασει τι γραφω εδω μεσα,ποτε δεν ειπα ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ οι ελλεεινίδες..ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ η πλειοψηφια τους,λεω..
Σαφως κ υπαρχουν διαμαντακια εκει εξω..
σαφως κ υπαρχουν κ ενδεχομενως κ ομορφες κοπελες...κ εμενα δεν μ αρεσει η πλειοψηφια αλλα προσπαθω να ζησω να επιβιωσω Κ ΝΑ ΕΛΙΧΘΩ σε αυτην την κοινωνια  ;)

Για τις ξενες,εγω επικεντρωνομαι ΚΑΘΑΡΑ στον χαρακτηρα τους..Οτι μπορει η αλλη να ειναι ακόμα κ διευθύντρια εργοστασιου κ δεν θα σου μιλήσει λες κ εισαι ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ,θα σε σεβαστεί,ΑΚΟΜΑ κ αν δεν σε γουσταρει..Ανθρωπιστικά μιλαω,οχι σαν γκόμενο..Σαν ανθρωπο,δεν θα σε προσβαλει,οπως σε προσβαλει η μεση ελληνίδα..Για εμενα αυτο ειναι το σημαντικότερο..

υπαρχουν κ πολλα αλλα που διαφερουν..

σε αυτο συμφωνω μαζι σου στο εξωτερικο απο οτι μου εχουν πει γνωστοι η γυναικα σε ρωταει τα χομπυ σου κ αυτο την νοιαζει...εδω σε ρωτανε τι δουλεια κανεις κ ποσα βγαζεις...σε ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ

για τα σωματικα χαρακτηριστικα,εχω πει μονο οτι:ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ να ειναι η αλλη σαπακι κ να νομιζει οτι ειναι η σκλεναρικοβα ρε φιλε κ να μην κανει κατι για να αυτοβελτιωθει κ απλα να θεωρει οτι επειδη εχει νιμου,εχει πιασει τον παπα απο τα @@ κ να ξεφτιλιζει αβερτα τους ανδρες που πανε να της μιλησουν(οσοι  τολμουν)
αυτο επειδη εισαι εξυπνος μπορεις να καταλαβεις γιατι το σαπακι σε κοιταει με υφος καρδιναλιων...προφανως απο ανασφαλεια...κ εγω θυμαμαι στα 15 μου επειδη ημουν ντροπαλος κ χεστης αμα με κοιταζε καμια το επαιζα κ εγω υφος επειδη φοβομουν....μετα καταλαβα την μαλακια

δεν εγραψε καποιος εδω μεσα οτι δεν ξερουν να γαμιουνται ή ειναι επιλεκτικες κλπ..

αυτο δεν το σχολιαζω εξυπνος εισαι μπορεις να καταλαβεις... ;)

Επισκέπτης
Αμα η γυναικα εχει μεγαλο κωλο ειναι σαβουρα και δεν ξερει να γαμιεται θελεις και αλλο δηλαδη?Η δουλεια της γυναικας ειναι να φτιαχνει τον αντρα στο κρεβατι και οχι να του τα πρηζει και να μην κανει καλα τσιμπουκια και να ειναι και σαβουριτσα.Τωρα τα αλλα που λετε ειναι μπλε πουτσες.
Καθεσαι τωρα δηλαδη και μας λες να συμβιβαστουμε με τις Ελεινιδες.Ε οχι ρε μαγκα δεν τις κανουμε κεφι δεν τις γαμαμε.
Και ναι το ριχνουμε στις Ρωσιδες αφου το αξιζουν καλυτερα και ειναι και μουναρες.Και λεφτα αμα εισαι μαλακας θα σου φανε και οι ξενες και οι Ελληνιδες..

λαπλασε τωρα καταλαβαινεις...η θες να πουνε κ αλλοι την γνωμη τους  ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Aς μην ασχολουμαστε αλλο αξια τους δινουμε.

Επισκέπτης
λαπλασε τωρα καταλαβαινεις...η θες να πουνε κ αλλοι την γνωμη τους  ;)

Προς τι ρε μαγκα αυτο το υφακι και η ειρωνεια?
Δικηγος των ελεινιδων εγινες?Τι θελεις να σου πω?Αχ εχει μια τεραστια κολαρα η χ γκομενα αλλα δεν πειραζει ειναι καληη κοπελα κατα βαθος ας την παντρευτω/κανω σχεση μαζι της?
Τι λες ρε φιλε?Ενα απο τα πιο σημαντικα πραγματα για να κρατησει μια σχεση ειναι το καλο κρεβατι.Απο το να παντρευτεις καμια σαβουρα και μετα να τρεχεις στα μπουρδελα και να γαμας αλλου ας μην την παντρευτεις καν.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
οχι θεουσες ρε φιλε....αυτο καταλαβες?

κοριτσια που η οικογενεια τους τους εδωσε αξιες για την ζωη υπαρχουν ακομα και αυτα αξιζουν για να ασχοληθεις να τα φτιαξεις μαζι τους και να περασεις καλα.Ο κινδυνος φιλε να σου βγει η γυναικα σκαρτη υπαρχει και στην αλλη ακρη του κοσμου.Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο.Ομως υπαρχουν και καποιες ακομα που εαν το δουμε για σχεση το θεμα και οχι για σεχ ειναι αξιοπρεπης κοπελες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αυτές είναι σοβαρές αποψείς + χοντροκώλες, κοντοπόδαρες με τραβελόφατσα φασόλες, αγάμητες σαβούρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

κοριτσια που η οικογενεια τους τους εδωσε αξιες για την ζωη υπαρχουν ακομα και αυτα αξιζουν για να ασχοληθεις να τα φτιαξεις μαζι τους και να περασεις καλα.Ο κινδυνος φιλε να σου βγει η γυναικα σκαρτη υπαρχει και στην αλλη ακρη του κοσμου.Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο.Ομως υπαρχουν και καποιες ακομα που εαν το δουμε για σχεση το θεμα και οχι για σεχ ειναι αξιοπρεπης κοπελες.

Ναι ρε φιλε συμφωνω και επαυξανω αλλα οταν η ηλιθια ελληνικη νοοτροπια εχει κανει τις περισσοτερες ελεινιδες ε τοτε δεν γουσταρω να ψαχνω ψιλο στα αχυρα.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Και λεφτα αμα εισαι μαλακας θα σου φανε και οι ξενες και οι Ελληνιδες..

Τουλαχιστον αν το χαιρεσαι το πληρωνεις και το ευχαριστιεσαι και οι ανατολικουδες το αναγνωριζουν και στο ανταποδιδουν με το παραπανω.  Το σεξ και η ικανοποιηση του συντροφου τους (κατω απο οποιοδηποτε συνθηκες συντροφου) ειναι σημαντικο γι' αυτες και το δειχνουν.  Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

εγω εγραψα για θεουσες?μακρια απο εμενα :P
προφανως κ σε ολη την γη εχει σκαρτες,αλλα ειπαμε ΕΔΩ το προβλημα ειναι οτι ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ απο μοσαντ κ φιλες με συνεπεια οσο καλη κ να ειναι,σιγα-σιγα να χαλαει..

Επισκέπτης
Τουλαχιστον αν το χαιρεσαι το πληρωνεις και το ευχαριστιεσαι και οι ανατολικουδες το αναγνωριζουν και στο ανταποδιδουν με το παραπανω.  Το σεξ και η ικανοποιηση του συντροφου τους (κατω απο οποιοδηποτε συνθηκες συντροφου) ειναι σημαντικο γι' αυτες και το δειχνουν.  Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα!

Πεστο ρε αδερφε που πετακτηκαν 1-2 και λενε οτι δεν μετραει το καλο κρεβατι και οτι αυτα ειναι μπλε πουτσες...
Και ξαναλεω οτι ολοι οι αντρες θελουν μια γυναικα που να σε "ανεβαζει" στο κρεβατι και οχι σαν τις σαβουρες ελεινιδες που μονο που τις βλεπεις σου πεφτει η ψωλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom