εσύ τώρα αυτοπροσδιορίστηκες ως η Τένια Μακρή του Σάιτ;
ποια ειναι η τενια μακρη;
εσύ τώρα αυτοπροσδιορίστηκες ως η Τένια Μακρή του Σάιτ;
Σωστος..σου ειπα και χθες τη γνωμη μου..οτι η μονη διαφορα ειναι η ευκολια στο να πεσουν οι ξενες,παντου υπαρχουν μουναρες και πατσαβουρες..laplace οταν γραφω κατι δεν αναφερομαι σε σενα...αυτο που λεει ο περσονας οτι εαν την πεσει κ φαει χυλοπιτα πατσαβουρα κ εαν την πεσει κ γαμησει μουναρα ΙΣΧΥΕΙ 100 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ....οσο για το εαν δεν γουσταρεις τις ελληνιδες εισαι αγαμητος μαλακας παλι θα σου πω οτι εγω δεν ειπα κατι τετοιο αλλα ρε φιλε σορυ κκιολας ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩ ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ εκτοσ απο την ομορφια πες μου?το κριτηριο που αναφερουν αυτοι που γραφουν ειναι οτι τις γαμανε ευκολα...μην τρελαθουμε κιολας...δεν ξερω τι εχεις κανει στην ζωη σου εσυ μιλας λογικα...αλλα υπαρχει κ καποια αληθεια που μερικες φορες ειναι κ σκληρη
-το να γαμησεις μια μουναρα στην παραλιακη ειναι πολυ δυσκολο για εναν ο οποιος τα λεφτα δεν τουφευγουν απο τα μπατζακια
-τα κριτηρια που αναφερουν εδω εινα οτι οι ξενες κανουν καλο γαμησι
-τα κριτηρια που αναφερουν οτι δεν γουσταρουν τις ελληνιδες ειναι ο κωλος ο μεγαλος κ οτι δεν τους περνουν καλα τσιμπουκια
-εχεις δει κανεναν υποστηρικτη των ξενων να αναφερει επειχηρηματα ορθα
-αφου δεν γαμανε τις ελληνιδες μουναρες το ριχνουν στις ρωσιδες ετσι ειναι κ ετσι παει...το ευκολο
πρωτα απο ολα φιλε, το καταλαβα οτι δεν αναφεροσουν σε μενα,αλλα στο παιδι που ειπε για την ελληνοαρμενισσα(που οντως ετσι οπως το εγραψε δεν ειχε δικιο) απλα τα εγραψα επειδη ολοι κανουν αυτη την ταυτιση,δηλαδη οτι αγαμητος=μισει τις ελληνίδεςlaplace οταν γραφω κατι δεν αναφερομαι σε σενα...αυτο που λεει ο περσονας οτι εαν την πεσει κ φαει χυλοπιτα πατσαβουρα κ εαν την πεσει κ γαμησει μουναρα ΙΣΧΥΕΙ 100 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ....οσο για το εαν δεν γουσταρεις τις ελληνιδες εισαι αγαμητος μαλακας παλι θα σου πω οτι εγω δεν ειπα κατι τετοιο αλλα ρε φιλε σορυ κκιολας ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩ ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ εκτοσ απο την ομορφια πες μου?το κριτηριο που αναφερουν αυτοι που γραφουν ειναι οτι τις γαμανε ευκολα...μην τρελαθουμε κιολας...δεν ξερω τι εχεις κανει στην ζωη σου εσυ μιλας λογικα...αλλα υπαρχει κ καποια αληθεια που μερικες φορες ειναι κ σκληρη
-το να γαμησεις μια μουναρα στην παραλιακη ειναι πολυ δυσκολο για εναν ο οποιος τα λεφτα δεν τουφευγουν απο τα μπατζακια
-τα κριτηρια που αναφερουν οτι δεν γουσταρουν τις ελληνιδες ειναι ο κωλος ο μεγαλος κ οτι δεν τους περνουν καλα τσιμπουκια
πες μου εσυ....
-αφου δεν γαμανε τις ελληνιδες μουναρες το ριχνουν στις ρωσιδες ετσι ειναι κ ετσι παει...το ευκολο
το θεμα δεν ειναι το sex οσο η συμπεριφορα τους.Παντως για να ειμαστε και αντικειμενικοι υπαρχουν ακομα καλα κοριτσια που εργαζονται και ειναι σεμνες απεναντι στο αρσενικο γιατι οι μαναδες τους εφτιαξαν κοριτσια για σπιτι και οχι κοριτσια για τα κομμωτηρια και τα μπουζουκια.
το θεμα δεν ειναι το sex οσο η συμπεριφορα τους.Παντως για να ειμαστε και αντικειμενικοι υπαρχουν ακομα καλα κοριτσια που εργαζονται και ειναι σεμνες απεναντι στο αρσενικο γιατι οι μαναδες τους εφτιαξαν κοριτσια για σπιτι και οχι κοριτσια για τα κομμωτηρια και τα μπουζουκια.
αγαμητος=μισει τις γυναικεςπρωτα απο ολα φιλε, το καταλαβα οτι δεν αναφεροσουν σε μενα,αλλα στο παιδι που ειπε για την ελληνοαρμενισσα(που οντως ετσι οπως το εγραψε δεν ειχε δικιο) απλα τα εγραψα επειδη ολοι κανουν αυτη την ταυτιση,δηλαδη οτι αγαμητος=μισει τις ελληνίδες
σαφως κ υπαρχουν κ ενδεχομενως κ ομορφες κοπελες...κ εμενα δεν μ αρεσει η πλειοψηφια αλλα προσπαθω να ζησω να επιβιωσω Κ ΝΑ ΕΛΙΧΘΩ σε αυτην την κοινωνια ;)φιλε αν εχεις διαβασει τι γραφω εδω μεσα,ποτε δεν ειπα ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ οι ελλεεινίδες..ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ η πλειοψηφια τους,λεω..
Σαφως κ υπαρχουν διαμαντακια εκει εξω..
Για τις ξενες,εγω επικεντρωνομαι ΚΑΘΑΡΑ στον χαρακτηρα τους..Οτι μπορει η αλλη να ειναι ακόμα κ διευθύντρια εργοστασιου κ δεν θα σου μιλήσει λες κ εισαι ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ,θα σε σεβαστεί,ΑΚΟΜΑ κ αν δεν σε γουσταρει..Ανθρωπιστικά μιλαω,οχι σαν γκόμενο..Σαν ανθρωπο,δεν θα σε προσβαλει,οπως σε προσβαλει η μεση ελληνίδα..Για εμενα αυτο ειναι το σημαντικότερο..
υπαρχουν κ πολλα αλλα που διαφερουν..
αυτο επειδη εισαι εξυπνος μπορεις να καταλαβεις γιατι το σαπακι σε κοιταει με υφος καρδιναλιων...προφανως απο ανασφαλεια...κ εγω θυμαμαι στα 15 μου επειδη ημουν ντροπαλος κ χεστης αμα με κοιταζε καμια το επαιζα κ εγω υφος επειδη φοβομουν....μετα καταλαβα την μαλακιαγια τα σωματικα χαρακτηριστικα,εχω πει μονο οτι:ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ να ειναι η αλλη σαπακι κ να νομιζει οτι ειναι η σκλεναρικοβα ρε φιλε κ να μην κανει κατι για να αυτοβελτιωθει κ απλα να θεωρει οτι επειδη εχει νιμου,εχει πιασει τον παπα απο τα @@ κ να ξεφτιλιζει αβερτα τους ανδρες που πανε να της μιλησουν(οσοι τολμουν)
δεν εγραψε καποιος εδω μεσα οτι δεν ξερουν να γαμιουνται ή ειναι επιλεκτικες κλπ..
Αμα η γυναικα εχει μεγαλο κωλο ειναι σαβουρα και δεν ξερει να γαμιεται θελεις και αλλο δηλαδη?Η δουλεια της γυναικας ειναι να φτιαχνει τον αντρα στο κρεβατι και οχι να του τα πρηζει και να μην κανει καλα τσιμπουκια και να ειναι και σαβουριτσα.Τωρα τα αλλα που λετε ειναι μπλε πουτσες.
Καθεσαι τωρα δηλαδη και μας λες να συμβιβαστουμε με τις Ελεινιδες.Ε οχι ρε μαγκα δεν τις κανουμε κεφι δεν τις γαμαμε.
Και ναι το ριχνουμε στις Ρωσιδες αφου το αξιζουν καλυτερα και ειναι και μουναρες.Και λεφτα αμα εισαι μαλακας θα σου φανε και οι ξενες και οι Ελληνιδες..
λαπλασε τωρα καταλαβαινεις...η θες να πουνε κ αλλοι την γνωμη τους ;)
λαπλασε τωρα καταλαβαινεις...η θες να πουνε κ αλλοι την γνωμη τους ;)
Αμα η γυναικα εχει μεγαλο κωλο ειναι σαβουρα και δεν ξερει να γαμιεται θελεις και αλλο δηλαδη?Η δουλεια της γυναικας ειναι να φτιαχνει τον αντρα στο κρεβατι και οχι να του τα πρηζει και να μην κανει καλα τσιμπουκια και να ειναι και σαβουριτσα.Τωρα τα αλλα που λετε ειναι μπλε πουτσες.
Καθεσαι τωρα δηλαδη και μας λες να συμβιβαστουμε με τις Ελεινιδες.Ε οχι ρε μαγκα δεν τις κανουμε κεφι δεν τις γαμαμε.
Και ναι το ριχνουμε στις Ρωσιδες αφου το αξιζουν καλυτερα και ειναι και μουναρες.Και λεφτα αμα εισαι μαλακας θα σου φανε και οι ξενες και οι Ελληνιδες..
οχι θεουσες ρε φιλε....αυτο καταλαβες?
κοριτσια που η οικογενεια τους τους εδωσε αξιες για την ζωη υπαρχουν ακομα και αυτα αξιζουν για να ασχοληθεις να τα φτιαξεις μαζι τους και να περασεις καλα.Ο κινδυνος φιλε να σου βγει η γυναικα σκαρτη υπαρχει και στην αλλη ακρη του κοσμου.Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο.Ομως υπαρχουν και καποιες ακομα που εαν το δουμε για σχεση το θεμα και οχι για σεχ ειναι αξιοπρεπης κοπελες.
Αυτές είναι σοβαρές αποψείς + χοντροκώλες, κοντοπόδαρες με τραβελόφατσα φασόλες, αγάμητες σαβούρες![]()
![]()
![]()
![]()
Και λεφτα αμα εισαι μαλακας θα σου φανε και οι ξενες και οι Ελληνιδες..
οχι θεουσες ρε φιλε....αυτο καταλαβες?
κοριτσια που η οικογενεια τους τους εδωσε αξιες για την ζωη υπαρχουν ακομα και αυτα αξιζουν για να ασχοληθεις να τα φτιαξεις μαζι τους και να περασεις καλα.Ο κινδυνος φιλε να σου βγει η γυναικα σκαρτη υπαρχει και στην αλλη ακρη του κοσμου.Δεν ειναι ελληνικο φαινομενο.Ομως υπαρχουν και καποιες ακομα που εαν το δουμε για σχεση το θεμα και οχι για σεχ ειναι αξιοπρεπης κοπελες.
Τουλαχιστον αν το χαιρεσαι το πληρωνεις και το ευχαριστιεσαι και οι ανατολικουδες το αναγνωριζουν και στο ανταποδιδουν με το παραπανω. Το σεξ και η ικανοποιηση του συντροφου τους (κατω απο οποιοδηποτε συνθηκες συντροφου) ειναι σημαντικο γι' αυτες και το δειχνουν. Αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα!