Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

ετσι ακριβως και αυτο ειναι τραγικο λαθος και πολυ περισσοτερο ειναι απο ενα σημειο και μετα επικυνδυνο οσο δεν φανταζεσαι.ξερω ιστορια φιλε που η γκομενα του κρατησε παιδι την εκανε για την χωρα της και γυρισε μετα απο 3 χροννακια ζητησε με δικηγορο dna και μαλακιες και σημερα ο τυπος την χαρτζηληκωνει κανονικα καθε μηνα για το παιδι και καλα και η τυππισα ας πουμε ειναι εδω και κανει οτι της καυλωνει.τι να λεμε..
Ρε μαγκες τωρα θα μιλησουμε η' θα παιξουμε!
Και ΄γω ξερω ενα τυπο που
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
Που ο ξαδερφος αυτου του τυπου τα ειχε με μια Ρωσιδα,του τα εφαγε ολα και εξαφα νιστηκε!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
οχι ρε συ, δεν ειναι ετσι.
με 10 ταξιδια δεν μπορεις να καταλαβεις την νοοτροπια ενος λαου, εδω δεν μπορουμε να καταλαβουμε τα δικα μας οργια στην ψωροκωσταινα τοσα χρονια.

Δεκτον και σωστο.Τουλαχιστον ειμαστε σιγουροι παντως για τα δικα μας χαλια  :boobies:

ευχομαι, μια μελλοντικη σου σχεση με ρωσσιδα, ουκρανεζα κτλ να ειναι οπως την ονειρευεσαι και να μην πεσεις απο τα συνεφα με οσα θα ζησεις μαζι της.

Σ'ευχαριστω.Και εσενα ολα σου να πανε οπως θελεις  :)

Επισκέπτης
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
Που ο ξαδερφος αυτου του τυπου τα ειχε με μια Ρωσιδα,του τα εφαγε ολα και εξαφα νιστηκε!
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ωραια ρε μαγκα χρησταρα για πες μας την ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ με ρωσσιδα να δουμε τα επειχηρηματα που τοσ υποστηριζεις...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Εχω μια απορια!! οι περισσοτεροι Ελληνες που γυρνανε μετα απο χρονια απουσιασ στο Ελλαδα ή γυρνανε μπακουροι ή αγκαζε με μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ που γνωρισαν στα ξενα!!!!

Πως το εξηγείτε?????????

Επισκέπτης
οταν με το καλο βγαζεις δικα σου λεφτα κ οταν με το καλο βρεις ενα θεομουνο...θα δουμε ποσο μαγκας εισαι κ κατα ποσο τα λες στην θεωρια καλα κ τι κανεις στην πραξη....ασε καμποσιλικια τα εχουν πει πολλοι....

Φιλε ενα πραγμα που κανω σιγουρα καλα ειναι κουμαντο στο πορτοφολι μου.Αυτα να τα πεις στον αλλο τον πιτσιρικα που χαλασε 500 ευρω σε μια βραδυα και κερνουσε μια στριπερ.

Επισκέπτης
Φιλε ενα πραγμα που κανω σιγουρα καλα ειναι κουμαντο στο πορτοφολι μου.Αυτα να τα πεις στον αλλο τον πιτσιρικα που χαλασε 500 ευρω σε μια βραδυα και κερνουσε μια στριπερ.

καλα εσυ δεν θα χαλασεις λεφτα...θα ρθουνε απο μονες τους...οκ ξερεις τι να πω

Επισκέπτης
Εχω μια απορια!! οι περισσοτεροι Ελληνες που γυρνανε μετα απο χρονια απουσιασ στο Ελλαδα ή γυρνανε μπακουροι ή αγκαζε με μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ που γνωρισαν στα ξενα!!!!

Πως το εξηγείτε?????????

Επειδη ειναι μαλακες και ακομα και στο εξωτερικο ψαχνουν ελεινιδα  :headbang: και αρνουνται γενικα να γνωρισουν και εναν λαο.
Εδω εχω ακουσει και για τυπους που πανε Ταυλανδη και αντι να ασχοληθουμε με τα γλυκα υπεροχα ασιατικα μωρα ψαχνουν και παρακαλανε ελεινιδα  :headbang:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο
ηξερε ενα τυπο

φιλε ποσο χρονων εισαι?εαν εισαι 20 ας πουμε τι να κουβεντιασουμε παραπανω απο το γαμησι και την ευκολια με την οποια το θελεις.καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι αγορακι μου εαν εχεις αυτην την ηλικια.αλλα δεν ειμαστε και ολοι ακομα εφηβοι ας πουμε.σου ευχομαι να τα βρεις με μια ρωσσιδα και να ειναι το καλυτερο κοριτσι που υπαρχει στην γη.ομως δεν ειναι για ολους το ιδιο και δεν ειναι παντα ολα ευκολα οπως βγαζεις το πενηνταρικο και της ριχνεις ενα πουτσο.αυτο εχει αλλη αξια και αλλο νοημα.μην τα μπερδευεις.

Επισκέπτης
καλα εσυ δεν θα χαλασεις λεφτα...θα ρθουνε απο μονες τους...οκ ξερεις τι να πω

Δεν ειπα οτι δεν θα χαλασεις ποτε λεφτα για μια γυναικα αλλα δεν ειμαι και κανεις μαλακας να ανοιγω το πορτοφολι και να πεταω αβερτα τα χιλιαρικα για να την εντυπωσιασω.Αμα δεν γουσταρει επειδη δεν τα σκαω για παρτυ της ολα μου τα λεφτα, αντε γειααα.

Επισκέπτης
φιλε ποσο χρονων εισαι?εαν εισαι 20 ας πουμε τι να κουβεντιασουμε παραπανω απο το γαμησι και την ευκολια με την οποια το θελεις.καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι αγορακι μου εαν εχεις αυτην την ηλικια.αλλα δεν ειμαστε και ολοι ακομα εφηβοι ας πουμε.σου ευχομαι να τα βρεις με μια ρωσσιδα και να ειναι το καλυτερο κοριτσι που υπαρχει στην γη.ομως δεν ειναι για ολους το ιδιο και δεν ειναι παντα ολα ευκολα οπως βγαζεις το πενηνταρικο και της ριχνεις ενα πουτσο.αυτο εχει αλλη αξια και αλλο νοημα.μην τα μπερδευεις.

φιλε δεν ειναι αναγκη να του απαντας ετσι...να μας πουν ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΡΙΑ ΜΕ ΡΩΣΣΙΔΑ  μιας κ ξερουν αυτοι οτι ειναι καλυτερες....να δουμε αφου δεν του αρεσει το παραδειγμα του φιλου να μας πει το δικο του

Δεν ειπα οτι δεν θα χαλασεις ποτε λεφτα για μια γυναικα αλλα δεν ειμαι και κανεις μαλακας να ανοιγω το πορτοφολι και να πεταω αβερτα τα χιλιαρικα για να την εντυπωσιασω.Αμα δεν γουσταρει επειδη δεν τα σκαω για παρτυ της ολα μου τα λεφτα, αντε γειααα.

καλα οταν θα βγαλεις λεφτα μετα να με θυμασαι οταν θα τα σκας αβερτα κουβερτα   ;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε ξεκολατε με τις Ρωσιδες και τις μαλακιες!!
και γω ξερω κατι καμενους που πηγανε σε κωλομπαρο και μετα χρωστουσανε και της μιχαλους!!κανανε 800 ευρω σε 2-3 ωρες!!
και οσο αυτο που λεγεται οτι στο εξωτερικο πολοι ψαχνουνε για ελληνιδα ειναι φυσιολογικο!!
το ξαναλεω!!μην συγκρινετε πολοι απο εσας τους ευατους σας που εχετε παει 10 μερες στο εξωτερικο με καποιον που ζει εκει!!αλο να να σαι 10 μερες διακοπες και αλλο μονιμα!!αλο χαρακτηρα εχει ο καθε ανθρωπος!!ξεκολατε!!την νοοτροπια τις παραδοσεις τα ηθη και τα εθιμα δεν τα γνωριζεις με το να ριχνεις ενα πουτσο σε μια ξενη!!οχι οτι δεν ειναι καλο να χεις πηδηξει και καμια ξενη αλλα!!αλλο αυτο που λενε παπουτσι απο τον τοπο σου!! μονο εναν αναστεναγμο που θα κανεις θα σε καταλαβει!!
μιλαμε παντα για καποιον που θελει μια σοβαρη σχεση!!
γενικα οι γυναικες δεν μπορουνε μακρια απο τις μαμαδες τους!!εχετε δει παρα πολους στεργιομενους γαμους με ξενες στην ελλαδα!!γιατι εγω δεν εχω δει!!οι περισσοτερες με το πυ βλεπουν τα δυσκολα την κανουνε πισω στην χωρα τους!!τα προβληματα το να εισαι ξενος ειναι ππαρα πολλα !και το αν δεν τα εχει ζησει καποιος περιτο να κατσω να τα αναφερω!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε συ δεν καταλαβαινεις τι γινεται με τους περισσοτερους(ασπρουλη δεν το λεω για σενα)...βλεπουν την πουτανα του μπουρδελου η την στριπτιτζου που τους καθεται κ ειναι αμιλητη χωρις να σου σπαει τα αρχιδια κ χωρις να μπορει να πει κ κατι κ σου λενε ετσι θα ειναι κ στην σχεση  :jerking:

εγώ δλδ που έκανα σχέση με στριπτηζού για πάνω από χρόνο να σου πω ότι λες μαλακίες ;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πεστα ρε περσονα!

Δλδ τι μα λενε οι τυποι?
Σαβουρα απο τον τοπο σου γιατι τα διαμαντια δεν ειναι για μας?
Εγω αυτο καταλαβαινω!
Δεν πειραζει ισως ειστε παντρεμενοι με Ελληνιδες και θιγεστε!

Επισκέπτης
Πεστα ρε περσονα!

Δλδ τι μα λενε οι τυποι?
Σαβουρα απο τον τοπο σου γιατι τα διαμαντια δεν ειναι για μας?
Εγω αυτο καταλαβαινω!

Ναι ρε φιλε ελεος.Απορω μερικοι που μας την λενε ακομα και οταν βαζουμε τον πηχη ψηλα και για Ελληνιδα να προκειται.Ε τι παει να πει ρε φιλε αυτο?Να συμβιβαζομαστε με οτι βρουμε?
Εγω γουσταρω αυτο και αυτο θα παρω  ;)             

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μην ξεχναμε και κατι βασικο!!
επειδη εχω ακουσει ερωτηση του στυλ οτι καλα αυτες οι γυναικες ειναι .............πως μπορουν οι αντρες της χωρας τους και τα βγαζουνε περα μαζι τους??
γιατι και οι ιδιοι τα ιδια σκατα ειναι!!το ιδιο μπαγαμποντηδες!!οποτε ειναι φυσιολογικο να μην τις παιρνει να τους τα κανουνε σε τετοιο βαθμο οπως σε μας!!γιατι οι εκει αντρες τις ξερουνε και παο την καλη και απο την αναποδη!!
επισης ενας αλλος βασικος παραγοντας!!αν καποιοςμου πει για κοπελα του ανατολικου μπλοκ οτι εχει φυγει απο την χωρα της μπορει να ειναι και καλη κοπελα δεν αντιλεγω αλλα παντα εχω μια επιφυλαξη!!οταν καποιος ψαχνει να βρει την μοιρα του καπου αλου!!και οι περισσοτερες το παιζουνε οτι στην χωρα τους ειτανε δεν ξερω και γω τι!!!!εαν εισουνα μανταμ γιατι εφυγες και δεν εκατσες να κανεις στην χωρα σου λεφτα?σπιτι?αυτοκινητο?σοβαρη σχεση?
καποιος/α που θα τελειωσει μια σοβαρη σχολη θα κοιταξει στο κοντινο μελλον και να σχοληεθι με το αντικειμενο που τελειωσε οχι να τρεχει στην ελλαδα να κανει αρπαχτες ειτε σαν κολομπαρου ειτε σαν μπαργουμαν!!
προσοχη!!δεν κατηγορω εναν φοιτητη που θα δουλεψει για να βγαλει ενα χαρτζιλικι αλλα καποιους που ψαχνουνε την μοιρα τους σε αλλα κρατη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom