Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
απο τις κλωτσιες και τις μαπες που τρωγανε επανω απο τους ανδρες τους, πεσανε στους μποσικους τους ελληνες. δεν αλλαζει ευκολα το χουι, θελουν και την σκληραδα τους λιγουλακι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δηλαδη με λιγα λογια θελουν πραγματικο αντρα και οχι μπουλη και λιγουρη!
Σωστος ο τυπος!
Φίλε χρήστο στΑ ΣΤΡΙΠ και γενικά στη ζωή υπάρχουν ορισμένοι κανόνες...
Είχα πει και παλαιότερα για τον κολλητό μου που εχει 2 μερσεντέ από 70000 και πάνω το καθένα....
Του έφαγαν ένα αυτοκίνητο, και τελικά δε γάμησε κιόλας......
Μόλις εμφανίζεσαι με αυτοκίνητο γαμάουα πέφτει σύρμα από τον πορτιέρη σε όλο το μαγαζί.....
Τώρα πλέον τα ξέρω γιατί μου τα λένε και οι ίδιοι στα μαγαζιά που έχω γνωρίσει....
Οταν το αφεντικό του μαγαζιού με είδε με τη στρίπερ στο μαγαζί της λέει μισοαστεία μισοσοβαρά....
Καλά μωρή καριόλια τον πελάτη του μαγαζιού μας έφαγες;
Οποιος κατάλαβε κατάλαβε........

Επισκέπτης
ρε μάγκα.... εάν ήμουνα τόσο ηλίθιος και πήγαινα με το σλκ στο κωλάδικο θα μου είχαν παρει και το σώβρακο...
Γενικά στη ζωή μου κρατάω χαμηλό προφίλ γιατί πρώτα κοζάρω τι ρόλο βαράει ο άλλος.
Εγώ πήγα, το έπαιξα χαλαρός, κέρασα κάνα ποτάκι....... Και έγινε σκηνικό...
Μάλιστα για καφέ την πρώτη φορά πήγαμε με το Ουνάκι γιατί δεν ήθελα να καταλάβει τι παίζει....
Μετά άρχισε σιγά σιγά να καταλαβαίνει... Οχι ότι τη χάλασε, αλλά όταν μια γκόμενα σου λέει η κολλητή της για μαλάκα που πήγε στο μαγαζί, έβγαλε 5000 και της είπε πάμε να σε γαμήσω και του είπε όχι, λες να ήρθε μαζί μου για ένα κωλοάμαξο;
Α...... δεν είμαι και ο Κλούνει... Ενας συνηθισμένος τύπος είμαι που όμως χειρίζομαι πολύ καλά τη γλώσσα και τα απρόοπτα....... Τρόπο θέλει όχι κόπο.......

νταξει ρε περσονα τι να σου πω...εαν κ πιστευω οτι μυριζεις απο χιλιομετρα εαν εχεις λεφτα αλλα τελος παντων...
κ εμενα μου ελεγε μετα
-εαν δεν ειχαν οι γονεις σου λεφτα δεν θα σου εδινα σημασια
-οταν βγαινω εγω με αντρα ποτε δεν κανω κινηση να πληρωσω
-τους αντρες ολους τους σιχενομαι κ καλα εκτος απο εσενα
-ειναι ολοι οι αντρες μαλακες κ τους κοροιδευω κ καλα εκτος απο εσενα κ αλλα πολλα τα εχω ξεχασει
κ καλυτερα που ημουν μικροτερος κατα πολλα χρονια κ δεν με σεβαστηκε κ μου ειπε την αληθεια παρα να με σεβοταν κ να μην μου ελεγε την αληθεια κ να ζουσα στον αιωνιο υπνο...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε μάγκα.... εάν ήμουνα τόσο ηλίθιος και πήγαινα με το σλκ στο κωλάδικο θα μου είχαν παρει και το σώβρακο...
Γενικά στη ζωή μου κρατάω χαμηλό προφίλ γιατί πρώτα κοζάρω τι ρόλο βαράει ο άλλος.
Εγώ πήγα, το έπαιξα χαλαρός, κέρασα κάνα ποτάκι....... Και έγινε σκηνικό...
Μάλιστα για καφέ την πρώτη φορά πήγαμε με το Ουνάκι γιατί δεν ήθελα να καταλάβει τι παίζει....
Μετά άρχισε σιγά σιγά να καταλαβαίνει... Οχι ότι τη χάλασε, αλλά όταν μια γκόμενα σου λέει η κολλητή της για μαλάκα που πήγε στο μαγαζί, έβγαλε 5000 και της είπε πάμε να σε γαμήσω και του είπε όχι, λες να ήρθε μαζί μου για ένα κωλοάμαξο;
Α...... δεν είμαι και ο Κλούνει... Ενας συνηθισμένος τύπος είμαι που όμως χειρίζομαι πολύ καλά τη γλώσσα και τα απρόοπτα....... Τρόπο θέλει όχι κόπο.......
σε αυτο δεν μπορω να πω!!ωραιος!!
αν την εβγαλες ετσι!!οπως και γω εχω βγαλει με τα ποδια!!αλλα καπιοι εδω μεσα δεν λενε να καταλαβουνε καποια πραγματα!!νομιζουν οχι οτι ειαι ο κλουνει αλλα ο Μπρανρ Πητ!
ελεος!
επειδη καπιοι δεν μπορουνε να βγαλουνε γκομενα κατευθειαν να την βγαλουμε ολες τανες και εμας τζωβενια!
ελεος!!
τελος!!ρωσιδες και αγιος ο θεος!!

xristos1000
Εγω δε θα πω οτι οι προηγουμενοι χαλασαν τις ηδη μαλακισμενες Ελλεινιδες,θα πω για τα σημερινα λιγουρια τους νεους 22-23-25 που οι πιο πολλοι τα εχουν με ανηλικα και αυτη ειναι η αληθεια!

στην ηληκια σου ειχα γκομενες συνομιλικες!!
και εγω ειμαι κατα του 25 ψωλαρα να χει σχεση με 16-17 αλλα αν εχεις κοτσια man θα βγαλεις γκομενα!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
απο τις κλωτσιες και τις μαπες που τρωγανε επανω απο τους ανδρες τους, πεσανε στους μποσικους τους ελληνες. δεν αλλαζει ευκολα το χουι, θελουν και την σκληραδα τους λιγουλακι.
χούι μάγκα ξέρεις τι σημαίνει στα ρώσσικα;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Φίλε χρήστο στΑ ΣΤΡΙΠ και γενικά στη ζωή υπάρχουν ορισμένοι κανόνες...
Είχα πει και παλαιότερα για τον κολλητό μου που εχει 2 μερσεντέ από 70000 και πάνω το καθένα....
Του έφαγαν ένα αυτοκίνητο, και τελικά δε γάμησε κιόλας......
Μόλις εμφανίζεσαι με αυτοκίνητο γαμάουα πέφτει σύρμα από τον πορτιέρη σε όλο το μαγαζί.....
Τώρα πλέον τα ξέρω γιατί μου τα λένε και οι ίδιοι στα μαγαζιά που έχω γνωρίσει....
Οταν το αφεντικό του μαγαζιού με είδε με τη στρίπερ στο μαγαζί της λέει μισοαστεία μισοσοβαρά....
Καλά μωρή καριόλια τον πελάτη του μαγαζιού μας έφαγες;
Οποιος κατάλαβε κατάλαβε........
οτι και καλα τον απλο θνητο εφαγες?
δεν κοιταξες κανα λεφτα?
αν ενοεις αυτο!!αυτο ειναι για δικο σου καλο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
νταξει ρε περσονα τι να σου πω...εαν κ πιστευω οτι μυριζεις απο χιλιομετρα εαν εχεις λεφτα αλλα τελος παντων...
κ εμενα μου ελεγε μετα
-εαν δεν ειχαν οι γονεις σου λεφτα δεν θα σου εδινα σημασια
-οταν βγαινω εγω με αντρα ποτε δεν κανω κινηση να πληρωσω
-τους αντρες ολους τους σιχενομαι κ καλα εκτος απο εσενα
-ειναι ολοι οι αντρες μαλακες κ τους κοροιδευω κ καλα εκτος απο εσενα κ αλλα πολλα τα εχω ξεχασει
κ καλυτερα που ημουν μικροτερος κατα πολλα χρονια κ δεν με σεβαστηκε κ μου ειπε την αληθεια παρα να με σεβοταν κ να μην μου ελεγε την αληθεια κ να ζουσα στον αιωνιο υπνο...
και εμένα μου τα έχει πει περίπου πάνω κάτω τα ίδια στρίπερ και ας της έριχνα 7 χρόνια......
Ξέρεις τι της είπα;
Εάν όλοι οι άντρες είναι μαλάκες όλες οι γυναίκες είστε πουτάνες.
Και δεν παρακαλάω, ούτε πληρώνω για να γαμήσω.
Και άντε γεια. 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι, πρόσφατα είχα πάει dolls και μία 30+ σώνει και καλά να μου το παίξει παρθένα.
Πάντως το looks δεν αξίζει να το αλλάξεις για να σε περιποιηθούν με 20 € ενώ :2funny: μπορεί να αρχίσουν τις ελλεηνιδιές

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ναι, πρόσφατα είχα πάει dolls και μία 30+ σώνει και καλά να μου το παίξει παρθένα.
Πάντως το looks δεν αξίζει να το αλλάξεις για να σε περιποιηθούν με 20 € ενώ :2funny: μπορεί να αρχίσουν τις ελλεηνιδιές
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
xristos1000
Εγω δε θα πω οτι οι προηγουμενοι χαλασαν τις ηδη μαλακισμενες Ελλεινιδες,θα πω για τα σημερινα λιγουρια τους νεους 22-23-25 που οι πιο πολλοι τα εχουν με ανηλικα και αυτη ειναι η αληθεια!

στην ηληκια σου ειχα γκομενες συνομιλικες!!
και εγω ειμαι κατα του 25 ψωλαρα να χει σχεση με 16-17 αλλα αν εχεις κοτσια man θα βγαλεις γκομενα!!
Ετσι ειναι σγμερα.
Γι'αυτο ειναι λιγοι και καλοι οι αντρες που αξιζουν να εχουν τη Ρωσιδα θεα.
Εχω λιγο καιρο που απολυθηκα απο τα λοκ και τωρα ειμαι στη φαση της βελτιωσης μου,κοτσια και αλλα πολλα εχω και θα βγαλω γκομενα Ρωσιδα γιατι το θελω πολυ.

Ειπες οτι δεν πας με αμαξι γιατι πεφτει συρμα κλπ.
Αν φορας κοσμηματα και τετοια γινεται το ιδιο?

Επισκέπτης
και εμένα μου τα έχει πει περίπου πάνω κάτω τα ίδια στρίπερ και ας της έριχνα 7 χρόνια......
Ξέρεις τι της είπα;
Εάν όλοι οι άντρες είναι μαλάκες όλες οι γυναίκες είστε πουτάνες.
Και δεν παρακαλάω, ούτε πληρώνω για να γαμήσω.
Και άντε γεια. 

κ εγω τις ειπα αντε γεια αλλαξα τηλεφωνο κ εβαλε τα κλαματα γιατι οπως ειπε ημουν ο μονος που την εκλασα...κ ηξερα οτι εαν εκανα το λαθος κ ξαναγυριζα θα μου γαμουσε το σπιτι...
μετα απο τετοιες κουβεντες που σου ειπε αισθανθηκες ωραια η δεν ασιθανθηκες οτι ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ?εγω παντως αυτο καταλαβα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
θελει και ρωτημα αν πας με lacoste ακριβα ρολογια κλπ κλπ!!
εσυ τι λες!??η εμφανηση δεν παιζει ρολο?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είτε πρόκειται για το "χρυσό σέικερ" κάποιου στριπτιτζάδικου, είτε πρόκειται για τη μαιρούλα της διπλανής πόρτας, οι βασικοί κανόνες και αρχές είναι οι ίδιοι:
Αν προβάλεις τα λεφτά σου, θα κοιτάξει να σου τα φάει, ακόμη και αν είναι καλόψυχη, ηθική κ.τ.λ.
Αν προβάλεις προσωπικότητα και λέγειν, αν σου κάτσει, θα είναι επειδή γουστάρει πραγματικά...Τα λεφτά δεν θα την χαλάσουν αν υπάρχουν αλλά ποτέ δεν θα σου στραβώσει επειδή δεν τις αγόρασες dolce gabbana φόρεμα ή δεν την πήγες διακοπές στην Ψαρού...

Και ειδικά σε στριπτιτζάδικα, οι γκόμενες εκεί έχουν εκπαίδευση επιπέδου οϋκά στο χειρισμό του ανδρικού πληθυσμού...Και σε καμία περίπτωση δεν είναι χορτοφάγες...
Αν λοιπόν δεν είσαι και εσύ της αυτής συνομοταξίας, πιες το ποτό σου, πάρε 2-3 χορούς και σήκω φύγε κρατώντας τα λεφτά σου για κανά ct...
Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον, που ουδέποτε διεκδίκησα δάφνες γαμιά, πλουσίου και υπερεπιτυχημένου...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ετσι ειναι σγμερα.
Γι'αυτο ειναι λιγοι και καλοι οι αντρες που αξιζουν να εχουν τη Ρωσιδα θεα.
Εχω λιγο καιρο που απολυθηκα απο τα λοκ και τωρα ειμαι στη φαση της βελτιωσης μου,κοτσια και αλλα πολλα εχω και θα βγαλω γκομενα Ρωσιδα γιατι το θελω πολυ.

Ειπες οτι δεν πας με αμαξι γιατι πεφτει συρμα κλπ.
Αν φορας κοσμηματα και τετοια γινεται το ιδιο?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχεις κολησει με τη ρωσιδα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom