Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μα τη μπαναγία εάν υπάρχει τέτοια και μου τη γνωρίσεις και μου αποδείξεις το αντίθετο, από μένα 3 πριβέ δώρο......
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Έχασες :2funny:. 3 πριβέ με τη Λυδία που ΔΕΝ έχω καλή άποψη - κοινωνιολογική of course :2funny: Από την άλλη  φαντάζομαi γνωρίζεις πως είναι αυτά. Πάντως προσωπική εμπειρία πολύ καλή

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η νεα ανανεωμενη γκαμα.χαχαχα

Ρωσιδο-Τσεχο-Ουγγαρεζο-Πολωνο-Ουκρανο-Σλοβακο-Λευκορωσο-Λεττονες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Και εγω ρισπεκτ εχω απεναντι του.Το ενοουσα αυτο που εγραψα.

ρε μάγκες.... Μετά την ΟΧΙΑ που είναι κλώνος μου θα πούνε ότι και ο whitey και ο xristos1000 είναι κλώνοι......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στο σάιτ αυτό υπάρχουν πολλά μέλη με πολύ περισσότερες εμπειρίες από μένα που απλά δεν κελαηδάνε σαν τον περσόνα........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Εγώ είμαι φλύαρος ο πούστης...... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ακουσα το όνομά μου και ήρθα.
Τι συμβαίνει εδώ; Τι το κάναμε;
Αφού το θρεντ είναι για ελλεεινίδες γιατί λέτε για ρωσίδες;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ακουσα το όνομά μου και ήρθα.
Τι συμβαίνει εδώ; Τι το κάναμε;
Αφού το θρεντ είναι για ελλεεινίδες γιατί λέτε για ρωσίδες;

ΟΧΙΑ εχεις μαλακώσει :(
που ειναι οι εποχες που εμπαινες κ τα έβαζες με 5-6 αντρες μαζεμένους???
μας λειπει η παλια οχια :(

πλακα κανω :P  :dancing:

Επισκέπτης
αντε,το καλοκαιρι πλησιαζει.οι αλλοδαπες αξιαγαπητες τουριστριες καταφτανουν απο πολωνια,τσεχια,ουγγαρια,σερβια,κροατια και σκανδιναβια.λολ,ευτυχως ερχονται αυτες που ξερουν να μιλησουν σε εναν αντρα,και οχι να το σνομπαρουν διχως να γνωριζουν και να δινουν ευκαιριες για κατι καλο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αντε,το καλοκαιρι πλησιαζει.οι αλλοδαπες αξιαγαπητες τουριστριες καταφτανουν απο πολωνια,τσεχια,ουγγαρια,σερβια,κροατια και σκανδιναβια.λολ,ευτυχως ερχονται αυτες που ξερουν να μιλησουν σε εναν αντρα,και οχι να το σνομπαρουν διχως να γνωριζουν και να δινουν ευκαιριες για κατι καλο.

oι πολωνεζες φιλε εχουν κ ποιοτητα διαφορετικη..δεν ειναι μορφωμενες ουτε αυτες οι περισσοτερες,αλλα δεν ειναι αξεστες οπως οι περισσοτερες του ανατολικου μπλοκ,ειναι πιο ευγενικες κλπ

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ εχεις μαλακώσει :(
που ειναι οι εποχες που εμπαινες κ τα έβαζες με 5-6 αντρες μαζεμένους???
μας λειπει η παλια οχια :(

πλακα κανω :P  :dancing:

Α μην ανησυχείς!
[size=10pt][size=10pt]"Μεμονωμένο περιστατικό"[/size][/size] είναι!!!

Επισκέπτης
εχουμε και πολλα ταλεντα ελληνιδες ,ομορφες ,που ξερουν να μιλησουν ,να ...,και να περπατουν και να μαγνητιζουν τα βλεμματα,αλλα τετοια κοριτσια προσωπικα εγω τα εχω βαρεθει.μου αρεσουν τα καλα παιδια ρε γαμωτο,που ειναι και σεμνα και εξυπνα.υπαρχουν τετοια γκομενουδια?η λεω ουτοπιες και μαλακιες?

Επισκέπτης
ολες οι χωρες αυτες βγαζουν πολυ ανετα κοριτσια που γαμιουνται ευκολα και αξιζουν γνωριμιες με τετοιες κοπελιες.ειναι και πολυ ομορφες και λιγοτερο βαρετες απο καθε ελληνιδα.προσωπικα ,εχω γνωρισει μονο πολονεζες,σερβες και μια σλοβενα.δε περιμενα οτι θα ειναι τοσο ευγενικες και θηλυκες.ημουν 17 οταν πρωτομιλησα(σερβες).ηταν παρεα απο μουναρες κυριολεκτικα,που αν ηταν ελληνιδες θα μιλουσαν μονες τους στην προσπαθεια τους να με κομπλαρουν.αντιθετως αυτες ,ρωτουσαν πολλα,χαμογελουσαν,γενικοτερα ειχαν διαθεση.μπορει να μη πηδηξα τοτε καμια τους,αλλα πηρα το πρωτο μου μαθημα για τις χαρες των αλλοδαπων θηλυκων υπαρξεων

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ολες οι χωρες αυτες βγαζουν πολυ ανετα κοριτσια που γαμιουνται ευκολα και αξιζουν γνωριμιες με τετοιες κοπελιες.ειναι και πολυ ομορφες και λιγοτερο βαρετες απο καθε ελληνιδα.προσωπικα ,εχω γνωρισει μονο πολονεζες,σερβες και μια σλοβενα.δε περιμενα οτι θα ειναι τοσο ευγενικες και θηλυκες.ημουν 17 οταν πρωτομιλησα(σερβες).ηταν παρεα απο μουναρες κυριολεκτικα,που αν ηταν ελληνιδες θα μιλουσαν μονες τους στην προσπαθεια τους να με κομπλαρουν.αντιθετως αυτες ,ρωτουσαν πολλα,χαμογελουσαν,γενικοτερα ειχαν διαθεση.μπορει να μη πηδηξα τοτε καμια τους,αλλα πηρα το πρωτο μου μαθημα για τις χαρες των αλλοδαπων θηλυκων υπαρξεων
Ομορφιες απο αλλο πλανητη!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Απο την πρων EΣΣΔ
και Ουγγαρια

Με αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή ρε φιλαράκο για να καταλάβω. Τι ακριβώς νομιζεις, μια τέτοια γυναίκα Ρωσσο - Μολδαβο whatever θα γυρίσει να κοιτάξει ένα κοινό θνητό Που: Δεν είναι φτιαγμένος, δεν είναι ωραίος, είναι μικρότερος, δεν έχει πολλές εμπειρίες, γιατί? Δλδ ΤΟΣΟ ηλίθιες είναι. Σοβαρευτείτε επιτέλους. Άλλo η μαλακία που δέρνει τις Ελληνίδες και άλλο να μοστράρεις τη γκόμενα ως παράδειγμα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
χαχαχαχαα!
καλα τα λες!
σωστοτατος!

Stories