Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εμενα μια γρια μου εκανε οτοστοπ προχτες και την πηγα λιγο πιο κατω με το φορτηγο αλλα αυτο που λες εσυ ειναι αλλο πραμα.μπας και εισαι τοσο μοιραιος και σε καψουρευτηκε? :cheesy: :cheesy:

μπα οχι φιλε κ να ημουν το λογικο θα ηταν να μην κοιταξει καν,οπως κανουν οι ελλεεινίδες..μαλλον αυτο που εγραψα ειναι,καποιος παπαρας θα την ειχε παει σε αναλογη περιπτωςση κ θα νομισε οτι σταματησα κ εγω για να την παω στον πειραια ή οπου σκατα ηθελε..

αν ηταν κανας μαγκας θα την εφτιαχνε καλα,αλλα εγω δεν ειμαι κ τετοιος κ ηταν κ πρωι για να της την πω :P

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
τι να πω φιλε μου.σε τετοιες περιπτωσεις τα λογια ειναι περιττα :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μου έχει τύχει να ρωτήσω για οδό και να μου ζητήσει γέρος να τον πάω παρακάτω όπου και έκανα. Είναι θέμα κουλτούρας περιοχής, το λιγότερο. θεωρείται από κάποιους αυτονόητο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Μου έχει τύχει να ρωτήσω για οδό και να μου ζητήσει γέρος να τον πάω παρακάτω όπου και έκανα. Είναι θέμα κουλτούρας περιοχής, το λιγότερο. θεωρείται από κάποιους αυτονόητο.
αυτο κ εμενα μου εχει τυχει φιλε,αλλα με γυναικα ποτε(συνηθως δεν ρωτω γυναικες βεβαια γιατι ειναι μαλακισμενες κ θα νομιζουν οτι τις ρωτω για αλλο λογο)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρωτάω επιτακτικά τις Eλληνιδες  :cussing: :2funny: Άμα τις ρωτήσω normal δε ξέρω τι απάντηση θα πάρω

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ρωτάω επιτακτικά τις Eλληνιδες :2funny: Άμα τις ρωτήσω normal δε ξέρω τι απάντηση θα πάρω
αυτο ειναι μεγαλη ιστορια.ακομα και η μεγαλυτερη μπαζολα-ψωριαρα-τρωγλη κατω τω 95 ετων αμα σταματησεις να τη ρωτησεις κατι θα ειναι σιγουρη κιολας οτι της την πεφτεις.λες και εχουμε ολοι ενσωματωμενο gps στην κεφαλα μας.μου εχουν τυχει απιστευτα περιστατικα.απο απαξιωτικο υφος μεχρι να κλεινει το παραθυρο του αμαξιου της :grin: :grin: :grin: και το κορυφαιο?γυρναω με 3 φιλους απο βουλγαρια και ειμαστε θεσσαλονικη.2 γκομενες δεν γυρισαν καν να κοιταξουν η να ακουσουν τι ρωταμε και η 3η λεει το κορυφαιο...με κοροιδευετε?δεν ξερετε πως να πατε στο ταδε μερος(δε θυμαμαι που θελαμε να παμε)?σε αυτην δεν κρατηθηκα και της φωναζω "κοιτα τις πινακιδες ρεεεεεεεεεεεεεεεεε δεν ειμαστε απο εδω".φρικη λεμε....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για άλλη μια φορά χθες που έπιασα κουβέντα με κοπέλα από το εξωτερικό - όχι επαγγελματία - αποδείχθηκε πόσο μαλακισμένη νοοτροπία επικρατεί. Αλλά, δε μπορείς ακριβώς να κατηγορήσεις, γιατί και normal - με τη καθαρά politically correct έννοια του normal - να κινηθείς στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γυναίκες έχουν φάει τέτοια σουτ που ελλεηνίζουν

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εμενα μαρεσει που μολις καποια δει οτι την κοιτάς ή την πλησιαζεις που σαν να παταει το ΟΝ και ρουφαει καλαμι κ ισιώνει το σώμα της σαν γυφτικο σκερπάνι(η σαν καραβανας που βαραει προσοχές)..χαχαχα :P :P

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εμενα μαρεσει που μολις καποια δει οτι την κοιτάς ή την πλησιαζεις που σαν να παταει το ΟΝ και ρουφαει καλαμι κ ισιώνει το σώμα της σαν γυφτικο σκερπάνι(η σαν καραβανας που βαραει προσοχές)..χαχαχα :P :P
ναι και περνει και υφος χιλιων καρδιναλιων.ρε λετε να εχουνε γονιδια απο παγωνι?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι και περνει και υφος χιλιων καρδιναλιων.ρε λετε να εχουνε γονιδια απο παγωνι?

χαχαχαχα μπορει φιλε..το εχετε παρατηρησει αυτο?μπορει να σε κοιταει αυτη 15 λεπτα κ μολις κοιταξεις μισο δευτερολαπτο(να δεις ποιος σε κοιταει βρε παιδι μου)ΤΕΝΤΩΝΕΤΑΙ λες κ την χτυπησε το ηλεκτρικο ρευμα!αχαχαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δύο γνωστές Ρωσσσίδες η μία 13 χρόνια στην Ελλάδα η άλλη 5. Η μέρα με τη νύχτα, άρα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λαπλας

δεν το βλεπω για φαινομενο ελλεινιδας αυτο παντως... κουλης ισως... κοπελας που παρεξηγησε τις προθεσεις σου αλλα ειναι κουλ παραλληλα μπορει... :2funny:

τελικα την πηγες? την βοηθησες καπως? η την αφησες εκει με τις βαλιτσες? :P

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα λαπλας

δεν το βλεπω για φαινομενο ελλεινιδας αυτο παντως... κουλης ισως... κοπελας που παρεξηγησε τις προθεσεις σου αλλα εινα κουλ παραλληλα μπορει... :2funny:

τελικα την πηγες? την βοηθησες καπως? η την αφησες εκει με τις βαλιτσες? :P
την αφησα εκει με τις βαλιτσες :P :P

κοιτα αν μου ελεγε θελω βοηθεια,αλλαζε το θεμα,εκει χτυπουσε ευαισθητο σημειο κ δεν ξερω πως θα λειτουργουσα.. :)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
τουλαχιστον ητανε γαμισ-able η ηταν κανα μπαζο?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
εισαι υπερβολικος η κοπελα παρεξηγησε...
δεν λεω να την επαιρνες πειραια που φανταζομαι ειναι μακρια :P , αλλα κατι να εκανες.. λεμε τωρα :P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα

τεχνικες δυσκολιες: 1. δεν θα το εκανα ποτε αυτο κ 2. ειμαι πολυ μακρια απ την αθηνα :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom