Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μην ξεχναμε και κατι βασικο!!
επειδη εχω ακουσει ερωτηση του στυλ οτι καλα αυτες οι γυναικες ειναι .............πως μπορουν οι αντρες της χωρας τους και τα βγαζουνε περα μαζι τους??
γιατι και οι ιδιοι τα ιδια σκατα ειναι!!το ιδιο μπαγαμποντηδες!!οποτε ειναι φυσιολογικο να μην τις παιρνει να τους τα κανουνε σε τετοιο βαθμο οπως σε μας!!γιατι οι εκει αντρες τις ξερουνε και παο την καλη και απο την αναποδη!!
επισης ενας αλλος βασικος παραγοντας!!αν καποιοςμου πει για κοπελα του ανατολικου μπλοκ οτι εχει φυγει απο την χωρα της μπορει να ειναι και καλη κοπελα δεν αντιλεγω αλλα παντα εχω μια επιφυλαξη!!οταν καποιος ψαχνει να βρει την μοιρα του καπου αλου!!και οι περισσοτερες το παιζουνε οτι στην χωρα τους ειτανε δεν ξερω και γω τι!!!!εαν εισουνα μανταμ γιατι εφυγες και δεν εκατσες να κανεις στην χωρα σου λεφτα?σπιτι?αυτοκινητο?σοβαρη σχεση?
καποιος/α που θα τελειωσει μια σοβαρη σχολη θα κοιταξει στο κοντινο μελλον και να σχοληεθι με το αντικειμενο που τελειωσε οχι να τρεχει στην ελλαδα να κανει αρπαχτες ειτε σαν κολομπαρου ειτε σαν μπαργουμαν!!
προσοχη!!δεν κατηγορω εναν φοιτητη που θα δουλεψει για να βγαλει ενα χαρτζιλικι αλλα καποιους που ψαχνουνε την μοιρα τους σε αλλα κρατη!
θες να μιλήσουμε μήπως για τις Ελληνίδες καθωσπρέπει φοιτήτριες της επαρχίας που μόλις τελειώσει το έμβασμα του μπαμπά κάνουν βίζιτες για τα έξοδα του Χόντου;

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
φιλε περσονα εκανες σχεση με μια κοπελα που ηρθε εδω για να βγαλει λεφτα απο την ομορφια της.Δεν ειναι κακο αυτο αντιθετα πιστευω οτι ειναι πολυ καλη εμπειρια γιατι το εχω κανει και εγω αλλα να λεμε την αληθεια δεν ειναι και η καλυτερη περιπτωση ανθρωπου για να εμπιστευτεις.Εαν το κανεις καποια στιγμη στην ζωη θα το πληρωσεις με ακριβως το ιδιο τιμημα.

τα λεμε μαγκες.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
θες να μιλήσουμε μήπως για τις Ελληνίδες καθωσπρέπει φοιτήτριες της επαρχίας που μόλις τελειώσει το έμβασμα του μπαμπά κάνουν βίζιτες για τα έξοδα του Χόντου;
Οι πιο ξεφτιλισμενες γυναικες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φιλε περσονα εκανες σχεση με μια κοπελα που ηρθε εδω για να βγαλει λεφτα απο την ομορφια της.Δεν ειναι κακο αυτο αντιθετα πιστευω οτι ειναι πολυ καλη εμπειρια γιατι το εχω κανει και εγω αλλα να λεμε την αληθεια δεν ειναι και η καλυτερη περιπτωση ανθρωπου για να εμπιστευτεις.Εαν το κανεις καποια στιγμη στην ζωη θα το πληρωσεις με ακριβως το ιδιο τιμημα.

τα λεμε μαγκες.
δλδ είναι κακό μια όμορφη κοπέλα να βγάζει λεφτά από αυτό;
Αφού υπάρχουν μαλάκες που την πληρώνουν χρυσή τι θα έπρεπε να κάνει; Την καθαρίστρια για 700 ευρώ;
Ρε θα τρελλαθούμε τελείως τώρα;
Οταν τρέχετε πίσω από τα στρινγκ τους και ζαχαρώνετε είναι ωραία και μετά είναι για τον πούτσο;

Επισκέπτης
Αφού υπάρχουν μαλάκες που την πληρώνουν χρυσή τι θα έπρεπε να κάνει; Την καθαρίστρια για 700 ευρώ;
Οταν τρέχετε πίσω από τα στρινγκ τους και ζαχαρώνετε είναι ωραία και μετά είναι για τον πούτσο;

+1000  :rockon: :rockon: :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε παιδια η μιλαμε γενικα η οχι????
οκ μου λες καποιες περιπτωσεις!δεν αντιλεγω οτι δεν ειναι ετσι ειδεικα απο την στιγμη που ξερω οτι γινεται!!αλλα να μιλαμε για το συνολο οχι για καποιες μεμονομενες περιπτωσεις!
θα αρχισει ο καθενας μετα να λεει απο μια περιπτωση που ξερει που ισως να αποτελει και εξαιρεση και ακρη δεν θα βγαλουμε!!

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

δεν καταλαβες..ειπα οτι δεν ειναι κακο αντιθετα καλα κανει εαν το θελει και μπορει λογο ομορφιας.ομως σαν ποιοτητα ανθρωπου καποια στιγμη αυτη η ευκολια για καλη ζωη θα βγει στην σχεση συνηθως εναντια στον ανθρωπο της.γνωμη μου.

Επισκέπτης
ρε παιδια η μιλαμε γενικα η οχι????
οκ μου λες καποιες περιπτωσεις!δεν αντιλεγω οτι δεν ειναι ετσι ειδεικα απο την στιγμη που ξερω οτι γινεται!!αλλα να μιλαμε για το συνολο οχι για καποιες μεμονομενες περιπτωσεις!

Και ποιος λεει οτι το συνολο των δικων μας δεν ειναι καργιολες και μαθημενες στο ευκολο βολεμα και το καλο πορτοφολι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δεν καταλαβες..ειπα οτι δεν ειναι κακο αντιθετα καλα κανει εαν το θελει και μπορει λογο ομορφιας.ομως σαν ποιοτητα ανθρωπου καποια στιγμη αυτη η ευκολια για καλη ζωη θα βγει στην σχεση συνηθως εναντια στον ανθρωπο της.γνωμη μου.

εσύ δλδ τώρα έχεις την εντύπωση ότι οι στριπτηζούδες επειδή βγάζουν αρκετά λεφτά έχουν ποιότητα ζωής;

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
εσύ δλδ τώρα έχεις την εντύπωση ότι οι στριπτηζούδες επειδή βγάζουν αρκετά λεφτά έχουν ποιότητα ζωής;

φιλε θα διαφωνησουμε γιατι 700 ευρω το μηνα παιρνουν οι πιο πολλοι ελληνες και ελληνιδες γραφιαδες και γενικα υπαλληλοι.αρα ειμαστε μαλακες μπροστα στην ρουμανα,ρωσσιδα που κανει τσιμπουκια και χαμουρευετε για 300 το βραδυ.ασε λεμε.και αυτες οσα αξιζουν στην χωρα τους ειναι η πραγματικη τιμη τους.ερχονται εδω κατι πουτανακια που στην κωνστατζα τα παιρνεις για 100 ευρω ολο το βραδυ και ζητανε 250 την ωρα.τι ψαχνεις να να βρεις

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Και ποιος λεει οτι το συνολο των δικων μας δεν ειναι καργιολες και μαθημενες στο ευκολο βολεμα και το καλο πορτοφολι?
ε τι ποιος το λεει?
ο μπαμπης ο σουγιας!!
κοιτα επειδη καποιες ειναι ετσι σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να πεις οτι ολλες ειναι ετσι!!
γιατι αν στην τελικη ειναι ετσι και οι γκομενες μπορουνε να κατσουνε να πουνε οτι ολοι μας ειμαστε γουρουνια!!επειδη τις πηδανε τις ξεφτυλιζουμε και μετα αντε γειαααααααααα!
ε δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι ουτε ολλες οι γυναικες!! ασχετα αν καμια φορα τυνχανει καποιου ο κυκλος να ειναι τεοιος!!(δεν αναφερομαι προσωπικα)

Επισκέπτης
ε τι ποιος το λεει?
ο μπαμπης ο σουγιας!!
κοιτα επειδη καποιες ειναι ετσι σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να πεις οτι ολλες ειναι ετσι!!
γιατι αν στην τελικη ειναι ετσι και οι γκομενες μπορουνε να κατσουνε να πουνε οτι ολοι μας ειμαστε γουρουνια!!επειδη τις πηδανε τις ξεφτυλιζουμε και μετα αντε γειαααααααααα!
ε δεν ειναι ολοι οι αντρες ετσι ουτε ολλες οι γυναικες!! ασχετα αν καμια φορα τυνχανει καποιου ο κυκλος να ειναι τεοιος!!(δεν αναφερομαι προσωπικα)

Ε ναι αυτο λεω και εγω.Δεν μπορεις να τις κρινεις ουτε να τις ξερεις και ολες.Απλα η πλειοψηφια πιστευω οτι ετσι ειναι.Και δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τις ξενες οτι κοιτανε μονο το πορτοφολι κτλ κτλ απο την στιγμη που και αρκετες δικες μας το ιδιο κανουν.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
φιλε θα διαφωνησουμε γιατι 700 ευρω το μηνα παιρνουν οι πιο πολλοι ελληνες και ελληνιδες γραφιαδες και γενικα υπαλληλοι.αρα ειμαστε μαλακες μπροστα στην ρουμανα,ρωσσιδα που κανει τσιμπουκια και χαμουρευετε για 300 το βραδυ.ασε λεμε.και αυτες οσα αξιζουν στην χωρα τους ειναι η πραγματικη τιμη τους.ερχονται εδω κατι πουτανακια που στην κωνστατζα τα παιρνεις για 100 ευρω ολο το βραδυ και ζητανε 250 την ωρα.τι ψαχνεις να να βρεις
ακριβως!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ε ναι αυτο λεω και εγω.Δεν μπορεις να τις κρινεις ουτε να τις ξερεις και ολες.Απλα η πλειοψηφια πιστευω οτι ετσι ειναι.Και δεν μπορουμε να κατηγορησουμε τις ξενες οτι κοιτανε μονο το πορτοφολι κτλ κτλ απο την στιγμη που και αρκετες δικες μας το ιδιο κανουν.
κοιτα το αν ειναι η πλειοψηφεια η οχι αυτο ειναι καθαρα αποψη του καθενος!
ο καθενας εχει την αποψη του και κανεις δεν θα κατσει να του την αλαξει!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε μαγκες τελος!
Οποιος θελει να ασχοληθει με γυναικες κατω του μετριου σε ολα ας το κανει,καλυτερα για εμας τους λιγους που δε συμβιβαζομαστε με τις σαβουρες!
Οποιος ειναι λιγουρης ας ασχοληθει με Ελληνιδες,αυτο του αξιζει!
Πολλοι απο 'δω σιγουρα εχουν γκομενα Ελληνιδα,αυτο τους αξιζει!
Οποιου του αρεσουν οι ηλιθιες  παιδικες παρεες,τα καφεδακια και οτιδηποτε αλλο εκτος απο τη συντροφικοτητα και το σεξ να βρει Ελληνιδα,αυτο του αξιζε!
Εγω δε θα πω οτι οι προηγουμενοι χαλασαν τις ηδη μαλακισμενες Ελλεινιδες,θα πω για τα σημερινα λιγουρια τους νεους 22-23-25 που οι πιο πολλοι τα εχουν με ανηλικα και αυτη ειναι η αληθεια!
τελος!!!!!!!!!!!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον!

Επισκέπτης
εγώ δλδ που έκανα σχέση με στριπτηζού για πάνω από χρόνο να σου πω ότι λες μαλακίες ;

εγω να σου πω οτι μας ελεγες οτι δεν εχεις λεφτα κ σε ερωτευτηκε για την ομορφαδα σου κ τωρα πριν λεγες μερες ειδα οτι ασχολεισαι κ εχεις υπερλουξ αμαξια...ναι πες μου λεω μαλακιες κ κανεις πλακα....ασε καταλαβα περσονα δεν χρειαζεται να μου πεις τιποτα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε πάρτε το χαμπάρι....
Οι πολύ ωραίες γκόμενες, στριτηζούδες, ή μη, ρωσσίδες ή ελληνίδες ψωνίζονται και είναι κακομαθημένες...
Οταν συνέχεια υπάρχουν μαλάκες που χύνουν απ τα μάτια και το στόμα όταν τους μιλάνε τι περιμένετε;
Προσωπικά είχα ρωτήσει φόρα παρτίδα τη στριπτηζού:
Καλά μωρή καριόλα, τόσοι μαλάκες χύνουν στο κωλόμπαρο, τόσοι φραγκάτοι τόσοι τόσοι με μένα το μαλάκα κόλλησες;
Απάντηση:
Εσένα κατάλαβα ότι δεν μπορώ να σε κάνω ότι θέλω.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εγω να σου πω οτι μας ελεγες οτι δεν εχεις λεφτα κ σε ερωτευτηκε για την ομορφαδα σου κ τωρα πριν λεγες μερες ειδα οτι ασχολεισαι κ εχεις υπερλουξ αμαξια...ναι πες μου λεω μαλακιες κ κανεις πλακα....ασε καταλαβα περσονα δεν χρειαζεται να μου πεις τιποτα...

ρε μάγκα.... εάν ήμουνα τόσο ηλίθιος και πήγαινα με το σλκ στο κωλάδικο θα μου είχαν παρει και το σώβρακο...
Γενικά στη ζωή μου κρατάω χαμηλό προφίλ γιατί πρώτα κοζάρω τι ρόλο βαράει ο άλλος.
Εγώ πήγα, το έπαιξα χαλαρός, κέρασα κάνα ποτάκι....... Και έγινε σκηνικό...
Μάλιστα για καφέ την πρώτη φορά πήγαμε με το Ουνάκι γιατί δεν ήθελα να καταλάβει τι παίζει....
Μετά άρχισε σιγά σιγά να καταλαβαίνει... Οχι ότι τη χάλασε, αλλά όταν μια γκόμενα σου λέει η κολλητή της για μαλάκα που πήγε στο μαγαζί, έβγαλε 5000 και της είπε πάμε να σε γαμήσω και του είπε όχι, λες να ήρθε μαζί μου για ένα κωλοάμαξο;
Α...... δεν είμαι και ο Κλούνει... Ενας συνηθισμένος τύπος είμαι που όμως χειρίζομαι πολύ καλά τη γλώσσα και τα απρόοπτα....... Τρόπο θέλει όχι κόπο.......

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Προσωπικά είχα ρωτήσει φόρα παρτίδα τη στριπτηζού:
Καλά μωρή καριόλα, τόσοι μαλάκες χύνουν στο κωλόμπαρο, τόσοι φραγκάτοι τόσοι τόσοι με μένα το μαλάκα κόλλησες;
Απάντηση:
Εσένα κατάλαβα ότι δεν μπορώ να σε κάνω ότι θέλω.....
Δηλαδη με λιγα λογια θελουν πραγματικο αντρα και οχι μπουλη και λιγουρη!
Σωστος ο τυπος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom