Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
χρηστο για πες μου ρε συ ποιες ειναι οι διαφορες κατα την αποψη σου....
προδεξε ομως θελω επειχηρηματα οχι γενικολογιες...
Να σου πω εγω?
Οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολο να τις ριξεις.Ολες οι αλλες μαλακιες περι ομορφιας ειναι απλως δικαιολογειες,υπαρχουν ωραιες ρωσιδες,υπαρχουν κι ασχημες,υπαρχουν ωραιες ελληνιδες,υπαρχουν κι ασχημες..

Επισκέπτης
Οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολο να τις ριξεις.

δηλαδη τις ξενες που καταλαβαινεις εσυ κ οι υπολοιποι καθονται επειδη σε γουσταρουν?
κ πειτε μου τωρα ολοι για τις γκομενες που βγαλατε να βαλω τα γελια....

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
αυτό λέμε παλλικάρι μου.... Να γαμήσεις επειδή σε γουστάρει, όχι επειδή πληρώνεις......
Μετά το ξανασυζητάμε................. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

οχι μαγκα μου οποτε ισως να εχεις και απολυτο δικιο φιλε.Γκομενα εχω βγαλει ρουμανα και βραζιλιανα.ρωσσιδα,τσεχα κτλ οχι και να σου την αληθεια δεν εχω ψαξει την φαση.σιγουρα λοιπον αδικα εγραψα αυτο που εγραψα και με την τοποθετηση σου με καθοδηγησες στο δρομο της αποριας.λες ρε φιλε να ειμαι οντως αθωος ως προς την λογικη αυτη?μπορει γιαυτο αλλωστε μπηκα στον κοπο να γραψω εδω μεσα μιας και διαβαζω αρκετο καιρο..

αρσενικος ο περσονας..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
δηλαδη τις ξενες που καταλαβαινεις εσυ κ οι υπολοιποι καθονται επειδη σε γουσταρουν?
κ πειτε μου τωρα ολοι για τις γκομενες που βγαλατε να βαλω τα γελια....
Και στην ελλαδα υπαρχουν ελληνιδες που σου καθονται για τα λεφτα,δεν ειναι μονο οι ξενες.Οπως υπαρχουν και καποιες που σε γουσταρουν εδω στην ελλαδα,ετσι υπαρχουν κι ορισμενες ξενες που σε γουσταρουν,δε καταλαβαινω γιατι το αποκλειεις..

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Να σου πω εγω?
Οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολο να τις ριξεις.Ολες οι αλλες μαλακιες περι ομορφιας ειναι απλως δικαιολογειες,υπαρχουν ωραιες ρωσιδες,υπαρχουν κι ασχημες,υπαρχουν ωραιες ελληνιδες,υπαρχουν κι ασχημες..

εχω αναλυση πιο πισω οτι ο μυθος ειναι δυσκολες ειναι δικο μας λαθος,δικη μας ηττα και στο κατω κατω την αγορα την διαμορφωνουν 2 παραγοντες.η προσφορα και η ζητηση.ετσι λοιπον αυριο βραδυ τα κλαμπακια στην παραλια θα εχουν μουνοπαρεες απειρες και γκομενοι διπλα τους μηδεν εις το πηλικον.τι φταιει?οτι της αφησαμε να μας παρουν τον αερα.οτι θεωρει η μεση ελληνιδα που ειναι του 5 οτι αξιζει για 12.οτι υπαρχουν μουνοδουλοι και χορηγοι.εαν εισαι μαγκας,σχετικα ομορφο παιδι οχι τιποτα το τρομερο και παιζεις εξυπνα το παιχνιδι του αντρα που θελουν στα δινουν ολα και γρηγορα.το κακο ξεκιναει οταν δουν οτι κολλας η καψουρευεσε....εκει το πραγμα γινετε δραμα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ λέω όταν γεννιέται ελληνίδα κοριτσάκι να το πετάμε στον καιάδα. :uglystupid:
Πρόληψη

Επισκέπτης
δε καταλαβαινω γιατι το αποκλειεις..

δεν αποκλειω φιλε να σε γουσταρει μια ξενη αποκλειω αυτην την ισοπεδωση ολων που εχουν την εντυπωση στην ζωη τους οτι γαμιουνται οι ρωσσιδες για την ομορφαδα τους κ οχι για καποιο συμφερον..επισης εδω περα απο οτι εχεις καταλαβει δεν μιλανε για ξενες γενικα αλλα για στριπτιτζουδες,πουτανες κ λοιπα...η μαγκια σε αυτην την ζωη σε αυτον τον δρομο που εχεις επιλεξει ειναι να μην κοροιδευεις τον εαυτο σου.....οταν λοιπον εδω ολοι λενε οτι οι ρωσσιδες γουσταρουν αυτους η οτι τους επελεξαν για την ομορφαδα τους κ κομπορευονται για κατακτησεις που μπορει να τις ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ εγω γιατι να μην γελαω μου εξηγεις?

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
στην πυρα καλυτερα οπως τις μαγισσες στον μεσαιωνα.... :rockon: :rockon: :rockon:

περα απο την πλακα ομως οχια επειδη εισαι και γυναικα για σκεψου τι μαλακιες εχουν ακουσει τα αυτακια μας απο γυναικες συνχρονες ελληνιδες οποτε αναγκαζομαστε να καταστρωσουμε ολοκληρα σχεδια για να γαμησουμε πραγμα που κανονικα επρεπε να γινετε απλα και ομορφα.α ρε καταραμενη τηλεοραση και καταρεμενοι πουστηδες.αυτοι οι 2 παραγοντες εκαναν ετσι την κοινωνια αλλα τωρα φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δεν αποκλειω φιλε να σε γουσταρει μια ξενη αποκλειω αυτην την ισοπεδωση ολων που εχουν την εντυπωση στην ζωη τους οτι γαμιουνται οι ρωσσιδες για την ομορφαδα τους κ οχι για καποιο συμφερον..επισης εδω περα απο οτι εχεις καταλαβει δεν μιλανε για ξενες γενικα αλλα για στριπτιτζουδες,πουτανες κ λοιπα...η μαγκια σε αυτην την ζωη σε αυτον τον δρομο που εχεις επιλεξει ειναι να μην κοροιδευεις τον εαυτο σου.....οταν λοιπον εδω ολοι λενε οτι οι ρωσσιδες γουσταρουν αυτους η οτι τους επελεξαν για την ομορφαδα τους κ κομπορευονται για κατακτησεις που μπορει να τις ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ εγω γιατι να μην γελαω μου εξηγεις?

δωσεεεεεεεεεε βγαζουν τις ελληνιδες ελεινες επειδη δεν τους καθονται γτ αυτοι ειναι σαν γαμω το κερατο μου. οχι οτι και καποιες δεν το εχουν παρει πανω τους αλλα αυτο συμβαινει και με αλλες εθνικοτητες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χασαμε το παιχνιδι μονοι μας και κανεις δεν μας φταιει.Οι μαλακες που χαλασανε την πιατσα φταινε και πρεπει να βγει ενας νομος που θα λεει.ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ.αυτο φταιει...

Έτσι είναι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Εχεις δικιο,εγω δεν αναφερομαι σε πουτανες και στριπερ,ελεος δε πρεπει να ασχολειται καποιος σοβαρα με αυτες..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δωσεεεεεεεεεε βγαζουν τις ελληνιδες ελεινες επειδη δεν τους καθονται γτ αυτοι ειναι σαν γαμω το κερατο μου. οχι οτι και καποιες δεν το εχουν παρει πανω τους αλλα αυτο συμβαινει και με αλλες εθνικοτητες

αυτο καταλαβες απο 200 σελιδες ?οτι δεν μας καθονται?  :huh:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι αλλα ειναι κι αυτος ενας λογος
οχι κανεις λαθος,εγω βαζω στοιχημα οτι οσοι γραφουν σε αυτο το θρεντ τις εχουν για πλακα τις ελλεεινιδες κ τις εχουν ξεσκισει στην κυριολεξια..
αν δεν το ειχαν κανει θα εγραφαν διαφορετικα πραγματα..

πολλα παλικαρια απο τα ποστ τους κ μονο κανει μπαμ οτι ειναι περπατημενοι πχ persona,drumer,sexpistols,Ολοι σχεδον ειναι πολυ περπατημενοι,μπαμ κανει..λες να μην μας καθονται ?εδω καθονται σε αλβανους, γυναικες που τις βλεπεις κ δεν σου λενε καλημερα απο τον σνομπισμο τους κ το βραδυ τους γλυφουν ..

μακαρι να ηταν αυτο..

Επισκέπτης

Ρε γαμώ την πουτάνα μου πάλι με τις Ελλεεινίδες ασχολείστε σύντροφοι? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οχι κανεις λαθος,εγω βαζω στοιχημα οτι οσοι γραφουν σε αυτο το θρεντ τις εχουν για πλακα τις ελλεεινιδες κ τις εχουν ξεσκισει στην κυριολεξια..

πολλα παλικαρια απο τα ποστ τους κ μονο κανει μπαμ οτι ειναι περπατημενοι πχ persona,drumer,sexpistols,Ολοι σχεδον ειναι πολυ περπατημενοι,μπαμ κανει..λες να μην μας καθονται ?εδω καθονται σε αλβανους, γυναικες που τις βλεπεις κ δεν σου λενε καλημερα απο τον σνομπισμο τους κ το βραδυ τους γλυφουν ..

μακαρι να ηταν αυτο..

ειδικα ενας απο αυτους που ανεφερες ειναι 20 και τι να σου πως τα παει απο περπατημα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

μην εισαι τοσο σιγουρος...ειδικα για αυτους που γραφουν εδω περα  ;)

συνηθως εαν τους γαμας το κερατο κ δεν σε εχουν στενοχωρησει εστω κ μια φορα γραφεις αλλα πραγματα...

μακαρι να ηταν αυτο..

κεξαρταται πως εννοεις το περπατημενος....δεν μπορω να πιστεψω οτι καποιος αγαπητε μου φιλε που τα εχει καλα με τις γκομενες κ τις γραφει στα αρχιδια του και και και καθεται εδω κ γραφει....περπατημενοι ειναι αυτοι που μπορει να μην γραφουν....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Διάβασα αρκετά. Ενδιαφέρον σήμερα το συγκεκριμένο θρεντ............
Λοιπόν.... Πάμε να πω μια μαλακία ακόμα.....
1.
Η καψούρα δεν έχει σχέση με το πόσο περπατημένος είσαι.
2.
Η κάβλα δεν έχει εθνικότητα.
3.
Η κυτταρίτιδα έχει ονομασία προέλευσης.
4.
Οι Ελληνίδες μυρίζουν εν γένει χωριατίλα.
5.
Οι Ελληνες μυρίζουν εν γένει αγαμία.
6.
Ο ελληνικός κοινωνικός ιστός έχει μπερδέψει την δυτική απελευθέρωση με την ανατολική ανατροφή και τα έχει κάνει όλα μουνί καπέλο. Επί της ουσίας η Ελληνίδα δε φχαριστιέται το γαμήσι, είτε από φόβο, είτε από συνήθειο είτε από έλλειψη γνώσεων από την παιδική ηλικία. Ο Ελληνας χρυσοπληρώνει το μουνί εξαιτίας τηε παραπάνω πρότασης συν του κόμπλεξ του ότι είναι ο καλύτερος, ο ομορφότερος, ο εξυπνότερος και αυτός που την έχει μεγαλύτερη.
7.
Η λογική: τη δική μου γκόμενα τη γαμάω μόνο εγώ ενώ των άλλων τις γαμάμε όλοι έχει οδηγήσει σε εκρηκτικές διαστάσεις το κέρατο στην Ελλάδα όπου όλοι γαμιούνται με όλους και όλοι το έχουμε κρυφό καμάρι εκτός απ τον κερατά.
8.
Ο Ελληνας χρειάζεται επειγόντως και από μικρή ηλικία μαθήματα σεξουαλικής επιμόρφωσης, όπως και μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και στοιχειωδών κανόνων κοινωνικής συμπεριφοράς.....
Οσο στο σχολείο μαθαίνει πόσο μαλάκας είναι ο Τούρκος και πόσο τεράστιος είναι ο Κολοκοτρώνης,
Οσο μαθαίνει πόσο απόγονος είναι των Αρχαίων Ελλήνων και πόσο μαλάκες είναι όλοι οι άλλοι,
Οσο ακολουθεί πιστά και ενστερνίζεται το ρητό "όταν εμείς μεγαλουργούσαμε οι άλλοι ήταν στα δέντρα", όλο και πιο πολύ θα επιβεβαιώνει σε όλους τους υπόλοιπους το ρητό:
ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ.

Επισκέπτης
Διάβασα αρκετά. Ενδιαφέρον σήμερα το συγκεκριμένο θρεντ............
Λοιπόν.... Πάμε να πω μια μαλακία ακόμα.....
1.
Η καψούρα δεν έχει σχέση με το πόσο περπατημένος είσαι.
2.
Η κάβλα δεν έχει εθνικότητα.
3.
Η κυτταρίτιδα έχει ονομασία προέλευσης.
4.
Οι Ελληνίδες μυρίζουν εν γένει χωριατίλα.
5.
Οι Ελληνες μυρίζουν εν γένει αγαμία.
6.
Ο ελληνικός κοινωνικός ιστός έχει μπερδέψει την δυτική απελευθέρωση με την ανατολική ανατροφή και τα έχει κάνει όλα μουνί καπέλο. Επί της ουσίας η Ελληνίδα δε φχαριστιέται το γαμήσι, είτε από φόβο, είτε από συνήθειο είτε από έλλειψη γνώσεων από την παιδική ηλικία. Ο Ελληνας χρυσοπληρώνει το μουνί εξαιτίας τηε παραπάνω πρότασης συν του κόμπλεξ του ότι είναι ο καλύτερος, ο ομορφότερος, ο εξυπνότερος και αυτός που την έχει μεγαλύτερη.
7.
Η λογική: τη δική μου γκόμενα τη γαμάω μόνο εγώ ενώ των άλλων τις γαμάμε όλοι έχει οδηγήσει σε εκρηκτικές διαστάσεις το κέρατο στην Ελλάδα όπου όλοι γαμιούνται με όλους και όλοι το έχουμε κρυφό καμάρι εκτός απ τον κερατά.
8.
Ο Ελληνας χρειάζεται επειγόντως και από μικρή ηλικία μαθήματα σεξουαλικής επιμόρφωσης, όπως και μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και στοιχειωδών κανόνων κοινωνικής συμπεριφοράς.....
Οσο στο σχολείο μαθαίνει πόσο μαλάκας είναι ο Τούρκος και πόσο τεράστιος είναι ο Κολοκοτρώνης,
Οσο μαθαίνει πόσο απόγονος είναι των Αρχαίων Ελλήνων και πόσο μαλάκες είναι όλοι οι άλλοι,
Οσο ακολουθεί πιστά και ενστερνίζεται το ρητό "όταν εμείς μεγαλουργούσαμε οι άλλοι ήταν στα δέντρα", όλο και πιο πολύ θα επιβεβαιώνει σε όλους τους υπόλοιπους το ρητό:
ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ.

+10000000000000 ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom