Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (10 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Επισκέπτης
φιλε εισαι μεσα σε ολα..η τελευταια μου μακροχρονια σχεση εληξε ελεω επιθεσης απο μοσαντ που υποχθονια ηθελε να την κανει να με παντρευτει.. :P :P :P

κ η κολλητη της που της ελεγε οτι την δουλευα κ την ειχα για να παιρνω την ωρα μου(τα χρονια μου να πω εγω)μου την επεσε αμεσως μετα τον χωρισμο ακομα κ μονο για σεξ(οπως δηλωνε)

Το χειροτερο κακο σημερα στις σχεσεις των 2 φυλων ειναι τα μελλοντικα πεθερικα.Και γενικα η Ελληνικη οικογενεια και η ηλιθια νοοτροπια της εχουν κανει ετσι σκατα τα πραγματα.Στο εξωτερικο ειναι ανηκουστο η εξαρτηση που εχουν στην Ελλαδα τα ζευγαρια απο τα πεθερικα τους.
Εκει με το που παντρευεσαι κανεις σχεση ξεκοβεις απο την βρακια της οικογενειας σου.Οχι εδω που και μετα το γαμο η κολογρια πεθερα θελει να φορτωθει και στην κρεβατοκαμερα σας ακομα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μετα απο ενα μπουκαλι βοτκα δεν σου σηκωνεται καν  :2funny:
γενικά εσύ δεν πρέπει να έχεις επαφή με το γαμήσι......
Ακου δε σου σηκώνεται με ένα μπουκάλι βότκα.....
Χου ρε μαλακισμένα το παίζετε και απελευθέρωση

Επισκέπτης
παντως αμα πιεις με μετρο ειναι μια χαρα διεγερτικο,σε αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
φιλε εισαι μεσα σε ολα..η τελευταια μου μακροχρονια σχεση εληξε ελεω επιθεσης απο μοσαντ που υποχθονια ηθελε να την κανει να με παντρευτει.. :P :P :P

κ η κολλητη της που της ελεγε οτι την δουλευα κ την ειχα για να παιρνω την ωρα μου(τα χρονια μου να πω εγω)μου την επεσε αμεσως μετα τον χωρισμο ακομα κ μονο για σεξ(οπως δηλωνε)

φιλε ειμαι και εγω απο τους λεγομενους πεθεροπληκτους.βεβαια εγω ξεκαθαρησα εξ αρχης οτι κοιτα κοριτσακι μου μακρια και αγαπημενοι εγω δεν ειμαι για τετοια οποτε μπηκα black list απο το πρωτο νταραβερακι.αλλα η κοπελιτσα φιλε μου ξηγηθηκε οτι την γραφει στα αρχιδια της και ετσι εγινε.ομως ηρθε το πληρωμα του χρονου και την εκανα με ελαφρα γιατι ειχα κουραστει.Ο επομενος απο εμενα θα τραβηξει το γολγοθα ειναι σιγουρο αυτο.Ηταν και μικρη...

Επισκέπτης
γενικά εσύ δεν πρέπει να έχεις επαφή με το γαμήσι......
Ακου δε σου σηκώνεται με ένα μπουκάλι βότκα.....
Χου ρε μαλακισμένα το παίζετε και απελευθέρωση

Α γειααα σου ρε περσοναααα.Πεστα ρε
Πες οτι τα καλυτερα γαμησια τα ριχνεις μεθυσμενος...Και εγω τις μεγαλυτερες καυλες τις εχω αφου εχω πιει σαν γαμιολης  :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε ειμαι και εγω απο τους λεγομενους πεθεροπληκτους.βεβαια εγω ξεκαθαρησα εξ αρχης οτι κοιτα κοριτσακι μου μακρια και αγαπημενοι εγω δεν ειμαι για τετοια οποτε μπηκα black list απο το πρωτο νταραβερακι.αλλα η κοπελιτσα φιλε μου ξηγηθηκε οτι την γραφει στα αρχιδια της και ετσι εγινε.ομως ηρθε το πληρωμα του χρονου και την εκανα με ελαφρα γιατι ειχα κουραστει.Ο επομενος απο εμενα θα τραβηξει το γολγοθα ειναι σιγουρο αυτο.Ηταν και μικρη...

κ εγω ετσι ξηγηθηκα αλλα μου εξηγησε οτι η μαμα κ ο μπαμπας θελουν να εχουμε επαφες συχνες 3-4 την εβδομαδα κ να παμε για 'σοβαρα' πργμτ κ ηρθε κ σε μενα το πληρωμα του χρονου να με στειλει ομως γιατι αντιστεκομουν σε αυτες τις μαλακιες :P

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ξερετε τωρα τις Ελλεινιδες να πουμε.
Και τον μεγαλο ερωτα της ζωης τους να βρουνε τον παρατανε και βγαινουν εξω με τις ηλιθιες παρεες τους,τους φιλαρακους κλπ.
Δεν τα φτιαχνεις μονο με αυτη αλλα και με την ηλιθια παρεα της.

Ουστ ρε μαλακισμενες!!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Οχι εδω που και μετα το γαμο η κολογρια πεθερα θελει να φορτωθει και στην κρεβατοκαμερα σας ακομα.
Εμενα γιατι κατι μου λεει οτι κατα βαθος το ζευγαρι δεν θελει να ξεκοψει απο την πεθερα ; Ειναι γλυκια η συνταξη βλεπετε , οπως και το φορτωμα φυλαγμα των παιδιων το καλοκαιρι στα πεθερικα για να παει διακοπες το ζευγαρι και να ...ξεσκασει  :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Δεν ξερετε τωρα τις Ελλεινιδες να πουμε.
Και τον μεγαλο ερωτα της ζωης τους να βρουνε τον παρατανε και βγαινουν εξω με τις ηλιθιες παρεες τους,τους φιλαρακους κλπ.
Δεν τα φτιαχνεις μονο με αυτη αλλα και με την ηλιθια παρεα της.

Ουστ ρε μαλακισμενες!!!

καλα εγω πλεον,το ξεκοβω εξ αρχης αυτο..εχουμε δουλειες λεω,δεν εχω χρονο να βγαινω με τον καθε ΠΟΥΘΕΝΑ να μου λεει τις μαλακιες του,αν θες οποτε προλαβω,βγαινουμε μονοι..
κ αρχιζουν τις μαλακιες,'οποιος θελει εμενα,πρεπει να μπει στην παρεα μου' κ την γειωνεις κ πας για αλλα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πες οτι τα καλυτερα γαμησια τα ριχνεις μεθυσμενος...Και εγω τις μεγαλυτερες καυλες τις εχω αφου εχω πιει σαν γαμιολης  :2funny:

ασε ρε ασπρούλη τις φακιόλες τις αγάμητες ελληνίδες......... Αυτές για να τις γαμήσεις πρέπει να γίνεις λιώμα να μη βλέπεις τη φάτσα τους και τις πατσές τους.......Και με ένα μπουκάλι βότκα πάλι εμετό θα κάνεις......Θες πολύ παραπάνω για να μην καταλαβαίνεις τίποτα......

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

καλα τωρα το κοριτσακι αυτο και καλα οτι το κανει μονο με γυμνασμενους και τυπους της λογικης οτι το αλκοολ σκοτωνει τον ερωτα.Ειναι οι λεγομενοι και μαλακοκαυλιδες διοτι το αλκοολ σε λογικες ποσοτητες ειναι διεγερτικο και σε κραταει και παραπανω απο το να χυνεις μεσα σε 5 λεπτα.Αλλα την εχουμε δει απο κοντα την κυρια που το γραφει αυτο?διοτι υπαρχει και περιπτωση οντως ουτε το αλκοολ να βοηθησει εαν ειναι για κλαμματα.λεω εαν....

Επισκέπτης
Εμενα γιατι κατι μου λεει οτι κατα βαθος το ζευγαρι δεν θελει να ξεκοψει απο την πεθερα ; Ειναι γλυκια η συνταξη βλεπετε , οπως και το φορτωμα φυλαγμα των παιδιων το καλοκαιρι στα πεθερικα για να παει διακοπες το ζευγαρι και να ...ξεσκασει  :jerking:

Σε αυτο εχεις δικιο.Η ηλιθια Ελληνικη νοοτροπια που θελει "δεμενη" οικογενεια  :jerking: :jerking: :jerking:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ειναι ισως και αναλογως τον αντρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ειναι ισως και αναλογως τον αντρα
μπα ... από τη γυναίκα εξαρτάται.....τη σαββούρα τη γαμάς μόνο λιώμα.......
Τη μουνάρα τη γαμάς και λιώμα και χωρίς σταγόνα.... Το κατάλαβες;
Τώρα εάν η γκόμενά σου είναι σαν τον Επιτάφιο και έχεις πιει και κάτι παραπάνω άντε να σου σηκωθεί.......

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καλα εγω πλεον,το ξεκοβω εξ αρχης αυτο..εχουμε δουλειες λεω,δεν εχω χρονο να βγαινω με τον καθε ΠΟΥΘΕΝΑ να μου λεει τις μαλακιες του,αν θες οποτε προλαβω,βγαινουμε μονοι..
κ αρχιζουν τις μαλακιες,'οποιος θελει εμενα,πρεπει να μπει στην παρεα μου' κ την γειωνεις κ πας για αλλα..
Exουν μυαλο 16χρονου,παρεες και μαλακιες.
Πρεπει να σε γνωρισει στον καθε μαλακα φιλο της και 'συ να κανεις οτι ολα ειναι ενταξει..
Ασε που βαζουν και λογια.

Επισκέπτης
μπα ... από τη γυναίκα εξαρτάται.....τη σαββούρα τη γαμάς μόνο λιώμα.......
Τη μουνάρα τη γαμάς και λιώμα και χωρίς σταγόνα.... Το κατάλαβες;
Τώρα εάν η γκόμενά σου είναι σαν τον Επιτάφιο και έχεις πιει και κάτι παραπάνω άντε να σου σηκωθεί.......

Αν την σαβουρα λιωμα την βλεπεις χ1 φορα καλυτερη την μουναρα λιωμα αμα εισαι την βλεπεις χ2 οποτε πιστευω η καβλα κτυπαει ακομα περισσοτερο κοκκινο  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom