Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (6 μέλη και 57 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εβλεπα tv κ εδειχνε κατι χοντρες φασολες ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ του 1,50 που σχολιαζαν τις 2ΜΕΤΡΕΣ τσεχες της eurovision κ λεγαν:'πιο ασχημες κ πιο τριχωτες απο τις ελληνιδες ειναι οι τσεχες'!!!!!
αφου δεν ειχαν εκει εναν αληθινο αντρα να τις κραξει.

Επισκέπτης
εβλεπα tv κ εδειχνε κατι χοντρες φασολες ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ του 1,50 που σχολιαζαν τις 2ΜΕΤΡΕΣ τσεχες της eurovision κ λεγαν:'πιο ασχημες κ πιο τριχωτες απο τις ελληνιδες ειναι οι τσεχες'!!!!!

Ουυυ ρε ουυυ τα σιχαματα τα κοντοπιθαρα σαβουρια που μιλανε ρεε...
Φερτε τοματες ρεεεεεεεε

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Μετα τα 25 που λεει ο φιλος συνηθως γινονται 2 πραγματα.Εαν ενα κοριτσακι εχει μηνει για 3-4 χροννια με καποιον σαν μονιμη σχεση και οι φιλες της εχουν αλλαξει μεχρι τοτε 2-3 διαφορετικους νιωθει κομπλεξ απεναντι τους οποτε χανει το παιχνιδι ο αγαπουλης που οντως τον αγαπει αλλα ερχετε η τιμωρια επειδη η φιλη και η ξαδερφη εχουν παραπανω εμπειριες και την ψιλοδουλευουν οταν βγαινουν για καφε του στυλ εσυ με τον πρωτο που αγαπησες θα μηνει μια ζωη και εγω που ο ταδε εχει καμπριο ας πουμε και με πηγε στην μυκονο για πουτσα και ρομαντζο.Εκει λοιπον η κοπελα 25+ σου λεει μεσα της τωρα θα γαμηθω να μου φυγει.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΕΡΑΤΑΣ χωρις να φταιει.συμπερασμα...παραπανω απο 1 χρονο σχεση=κερατουκληδες καποια στιγμη.εκτος εαν την παντρευτητε την κοπελα οποτε παμε σε αλλο εργο.

Επισκέπτης
μια monica sweetheart=1 εκατομμυριο ελληνιδες,κακα τα ψεμματα...

Ελα ρε λαπλασε...Συγκρινονται καθολου οι δικες μας με τις ξενες ειδικα σε θεματα εμφανισης?Απλα μια βολτα σε εναν δρομο του Βερολινου η της Πραγας να κανεις βλεπεις την διαφορα.Παντου θεομουνα.Αμα παρεις 100 Ελεινιδες οι 90 ειναι σαβουρες ενω πχ απο τις 100 Τσεχες οι 90 μουναρες και οι 10 μπαζα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Μετα τα 25 που λεει ο φιλος συνηθως γινονται 2 πραγματα.Εαν ενα κοριτσακι εχει μηνει για 3-4 χροννια με καποιον σαν μονιμη σχεση και οι φιλες της εχουν αλλαξει μεχρι τοτε 2-3 διαφορετικους νιωθει κομπλεξ απεναντι τους οποτε χανει το παιχνιδι ο αγαπουλης που οντως τον αγαπει αλλα ερχετε η τιμωρια επειδη η φιλη και η ξαδερφη εχουν παραπανω εμπειριες και την ψιλοδουλευουν οταν βγαινουν για καφε του στυλ εσυ με τον πρωτο που αγαπησες θα μηνει μια ζωη και εγω που ο ταδε εχει καμπριο ας πουμε και με πηγε στην μυκονο για πουτσα και ρομαντζο.Εκει λοιπον η κοπελα 25+ σου λεει μεσα της τωρα θα γαμηθω να μου φυγει.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΕΡΑΤΑΣ χωρις να φταιει.συμπερασμα...παραπανω απο 1 χρονο σχεση=κερατουκληδες καποια στιγμη.εκτος εαν την παντρευτητε την κοπελα οποτε παμε σε αλλο εργο.
ετσι ακριβως ειναι,εισαι εμπειρος ανδρας κ κανει μπαμ!αυτα που λες τα εχω ακουσει απο εκατονταδες ελεεινίδες,τα παραδεχονται ΟΛΑ,οπως τα περιγραφεις..
και να παντρευτεις αυτη ομως(οχι εσυ,αυτος του παραδειγματος), τοτε ισχυει το ρητο:'παντρεψου να γαμησουμε', ΣΟΦΟ ΡΗΤΟ..

οι ελλεεινιδα ΤΟ κερατο που θα ρίξει στον γαμο το εχει de facto.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ελα ρε λαπλασε...Συγκρινονται καθολου οι δικες μας με τις ξενες ειδικα σε θεματα εμφανισης?Απλα μια βολτα σε εναν δρομο του Βερολινου η της Πραγας να κανεις βλεπεις την διαφορα.Παντου θεομουνα.Αμα παρεις 100 Ελεινιδες οι 90 ειναι σαβουρες ενω πχ απο τις 100 Τσεχες οι 90 μουναρες και οι 10 μπαζα.

φιλε συμφωνω,εγω βγαινω με μια γαλλιδα συναδελφο οταν ερχεται ελλαδα(ερχεται συχνα) κ γελαει με οσα βλεπει απο τις συμπατριωτισες μας..κ ειναι κ επιστημων η γυναικα,που να εβγαινα με καμια περπατημενη ρωσσιδα,τι κραξιμο θα τους εριχνε..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

οχι οτι δεν ειναι ενδιαφεροντα ολα αυτα που λετε :rolleyes: αλλα.. ποια εκπομπη?

Επισκέπτης
φιλε συμφωνω,εγω βγαινω με μια γαλλιδα συναδελφο οταν ερχεται ελλαδα(ερχεται συχνα) κ γελαει με οσα βλεπει απο τις συμπατριωτισες μας..κ ειναι κ επιστημων η γυναικα,που να εβγαινα με καμια περπατημενη ρωσσιδα,τι κραξιμο θα τους εριχνε..

Αστα να πανε ρε φιλε.Ειδικα μερικες ειναι τοσο σαβουρες που ντρεπεσαι και να της δειξεις οχι μονο σε γκομενα ξενη αλλα και σε φιλους σου απο ξενες χωρες.Ειχα στειλει σε εναν σουηδο κατι φωτογραφιες με κατι ελεινιδες και μου ελεγε "OMG man alot better girls here" και κατι τετοια.Που να ξερε ο ανθρωπος οτι βρισκουν οι σαβουρες μαλακες και τους κανουν να τρεχουν απο πισω τους και εχουν τοση αξια!
Μερικες δεν εχουν καν θηλυκοτητα και στους τροπους και στις κινισεις τους σε εναν χωρο που και ωραιες να ειναι δεν σου κανει κεφι να της γαμησεις!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι οτι δεν ειναι ενδιαφεροντα ολα αυτα που λετε :rolleyes: αλλα.. ποια εκπομπη?
στου κουικ νομιζω ή του αυτια,καποια απο τις 2

και στο ραδιο το ακουσα ΠΡΙΝ τις δω(στην ερα κ στον real fm απο ελλεεινίδες παραγωγους,η μια ηταν η χοντρη που ειναι στην μενεγακη) κ νομιζα οτι μιλουσαμε για χοντρες,τριχωτες σαβουρες κ οταν τις ειδα στην tv,ΕΛΙΩΣΑ..

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Και θα κανουμε τετοια θυσια για μια κολοφασολα?Να φαμε στην μαπα μια σαβουρα για να μας κατσει η αλλη Ελεινιδα?Τι λες ρε φιλε...Απλα ακυρο ρικτε τους και βουρ για τα ρωσακια  :smitten: :smitten: :smitten:

φιλε εγω δινω συμβουλες για να γαμησεις ελληνιδα.Εαν δεν θελεις να την γαμησεις οντως την κανεις για ρωσσακια και βρισκεις αλλη ηδονη ας πουμε.Οταν λεω πατσαβουριτσα δεν εννοω καμια ρε φιλε μπαζολα αλλα καποια τελος παντων γυρω στο 4-5 που ενταξει θα το κανεις 1-3 φορες μαξιμουμ και φυσικα θα εχεις πιει και 1 μπουκαλι βοτκα ετσι για να εισαι και πιθο ανετος.Οταν ομως μαθει η λεγαμενη που για αυτη θα θυσιαστεις οτι τον δινεις πιπα μαεστρικα,οτι την εκανες την αλλη να χυσει 3-4 φορες να ξερεις οτι θα ερθει μονη της η θα ζηλεψει τοσο που θα βρεις την ευκαιρια να την πηδηξεις.Προσοχη προσοχη ομως μαγκες μην κολλησετε με το πατσαβουρακι,πραγμα που συμβαινει πολυ συχνα δυστηχως,και αντι να γαμησετε αυτη που αρχικα ειχατε στο στοχο βρεθειτε να κουβαλατε την σημαδουρα.

Επισκέπτης
ρε ειναι ξεφτιλα για το εθνος,ερχονται οι κωλορωσιδες,αλβανιδες,ρουμανες κτλ και μας δουλευουν???με οσες εχω μιλησει ξενες μου εχουν πει οτι οι ελληνες ειναι οι πιο χαζοι με το μουνι και το πιστευω γιατι το βλεπω με τα ματια μου ρε συ πως κανουν οι δικοι μας...αντι να καταλαβουν οτι οι γκομενες θελουν να γαμηθουν καθονται και κλαινε τη μοιρα τους και το παιζουν και μαγκες κι απο πανω...ε καλα μας κανουν μετα οι ξενες...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Oι Ελληνιδες ειναι μονο για πουτσο-τιμωρια και μετα στο κρεβατακι τους.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

και στο ραδιο το ακουσα ΠΡΙΝ τις δω(στην ερα κ στον real fm απο ελλεεινίδες παραγωγους,η μια ηταν η χοντρη που ειναι στην μενεγακη) κ νομιζα οτι μιλουσαμε για χοντρες,τριχωτες σαβουρες κ οταν τις ειδα στην tv,ΕΛΙΩΣΑ..

α εγω μονο σταρ βλεπω :crazy:

κ ηταν μπαζα οι τσεχες ε? χαχαχαχα

χα

Επισκέπτης

καλα αυτο που λετε ενταξει,πολυ γελιο...βλεπεις τη χοντρη ελληνιδα να λεει ασχημη τη ρωσσιδα την κουκλαρα και λες τωρα το βλεπω αυτο αληθεια η  ονειρευομαι,ελεος...

Επισκέπτης
φιλε εγω δινω συμβουλες για να γαμησεις ελληνιδα.Εαν δεν θελεις να την γαμησεις οντως την κανεις για ρωσσακια και βρισκεις αλλη ηδονη ας πουμε.Οταν λεω πατσαβουριτσα δεν εννοω καμια ρε φιλε μπαζολα αλλα καποια τελος παντων γυρω στο 4-5 που ενταξει θα το κανεις 1-3 φορες μαξιμουμ και φυσικα θα εχεις πιει και 1 μπουκαλι βοτκα ετσι για να εισαι και πιθο ανετος.Οταν ομως μαθει η λεγαμενη που για αυτη θα θυσιαστεις οτι τον δινεις πιπα μαεστρικα,οτι την εκανες την αλλη να χυσει 3-4 φορες να ξερεις οτι θα ερθει μονη της η θα ζηλεψει τοσο που θα βρεις την ευκαιρια να την πηδηξεις.Προσοχη προσοχη ομως μαγκες μην κολλησετε με το πατσαβουρακι,πραγμα που συμβαινει πολυ συχνα δυστηχως,και αντι να γαμησετε αυτη που αρχικα ειχατε στο στοχο βρεθειτε να κουβαλατε την σημαδουρα.

Ωραια ολα αυτα φιλε μου και σωστα αλλα γιατι να μπεις σε αυτη την διαδικασια :grin:

Ριχνουμε εξαρχης ακυρο στις χοντροκωλες φασολες και αφοσιωνομαστε στα ξενα μωρακια που ειναι εγγυηση στο κρεβατι και σε ολα  :cool2:
Αφου εχουμε τον ισιο δρομο να παμε απο την ανηφορα?  :boobies:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

OΡΙΣΤΕ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΤΡΙΧΩΤΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ (οπως τις ελεγαν οι ελλεεινιδες σε tv,radio)
μια απο αυτες που τις ειπε ετσι,ειναι Η ΒΟΥΒΑΛΟ που ειναι στην μενεγακη,στο πανελ..

Επισκέπτης
η μαλακια ειναι οτι μπορεις να βρεις κουκλαρα ελληνιδα που να βαζει κατω παρα πολλες τσεχο ρωσιδες αλλα με τα μυαλα που κουβαλανε...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
η μαλακια ειναι οτι μπορεις να βρεις κουκλαρα ελληνιδα που να βαζει κατω παρα πολλες τσεχο ρωσιδες αλλα με τα μυαλα που κουβαλανε...

μπορει να εχει κ ΓΑΜΑΤΟ μυαλο αδελφε,αλλα ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ να την παρασυρουν τα σιχαματα οι φιλες τους οι οποιες δινουν συμβουλες ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΗΡΟΥΝ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom