Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (2 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

Επισκέπτης

OΡΙΣΤΕ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΤΡΙΧΩΤΕΣ ΚΟΝΤΕΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ (οπως τις ελεγαν οι ελλεεινιδες σε tv,radio)
μια απο αυτες που τις ειπε ετσι,ειναι Η ΒΟΥΒΑΛΟ που ειναι στην μενεγακη,στο πανελ..

Καποιος ας πυροβολησει αυτες τις βλασφημες χοντροκωλες ΕΛΕΙΝΙΔΕΣ που εχουν το θρασος να πιανουν στο στομα τους τα θεικα μωρα τα υπεροχα Ρωσακια!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Στην Ελληνικη  τηλεοραση εχουν χασει το μετρο της ομορφιας.
Ολοι λενε να σας παρουσιασουμε την πολυ ομορφη,κουκλα...
και σου παρουσιαζουν μια πατσαβουρα που δεν κανει ουτε για να πλενει πιατα!
Ολες αποκαλουνται κουκλες,ωραιες κλπ.

Επισκέπτης
μπορει να εχει κ ΓΑΜΑΤΟ μυαλο αδελφε,αλλα ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ να την παρασυρουν τα σιχαματα οι φιλες τους οι οποιες δινουν συμβουλες ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΟ,ΔΕΝ ΤΙΣ ΤΗΡΟΥΝ..
αι γεια σου...διοτι οσο εξυπνος και να σαι αμα κανεις παρεα ολο με βουρλα ε καποια στιγμη...αν ειναι και γυναικα κιολας ακομα χειροτερα...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αι γεια σου...διοτι οσο εξυπνος και να σαι αμα κανεις παρεα ολο με βουρλα ε καποια στιγμη...αν ειναι και γυναικα κιολας ακομα χειροτερα...
μαρεσει που καθονται κ ακουν τις συμβουλες απο  τις φιλες τους που ειναι πιο ασχημες κ απο τον Μητρογλου κ οταν αυτες οι φιλες βρουν γκομενο,ΤΙΣ ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ κ κανουν οσα ελεγαν στην 'μυαλωμενη' να μην κανει..

Whitey τσεχιδες ειναι..

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
η μαλακια ειναι οτι μπορεις να βρεις κουκλαρα ελληνιδα που να βαζει κατω παρα πολλες τσεχο ρωσιδες αλλα με τα μυαλα που κουβαλανε...

φιλε αυτη την στιγμη που μιλαμε επειδη ακριβως αυτο που λες παιζει εαν μια καλη ελληνιδα μουναρα μηνει χωρις γκομενο επειδη βαρεθηκε η επειδη ο αλλος δεν την θελει κτλ 2 πραγματα τραγικα συμβαινουν.

1)δεν την πεφτουν οι αντρες σε αυτη γιατι μασανε οτι θα τους ριξει πιττα(που και η πιττα ειναι μεσα στο παιχνιδι και οποιος δεν μαθει να την δεχετε θα χασει απο την ζωη πολλα)

2)την πεφτει αυτη και ο αλλος ειναι μπουλης που μεχρι να του σηκωθει και μεχρι να καταλαβει πως πρεπει να την γαμησει η γκομενα σκεφτεται το κλασσικο πλεον χαθηκαν οι αντρες.

εγω αυτη την στιγμη παιζω με ενα μουνακι που παιδια ποιες ρωσσιδες και ποιες ρουμανες κτλ..μιλαμε για μουναρα με τα ολα της.Δεν εχει γινει ακομα κατι αλλα λυαν συντομως πιστευω οτι θα γινει η δουλεια.Ξερετε τι μου ειπε οταν καταλαβε οτι της την πεφτω.

ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΑΝΤΡΑΣ 2 ΧΡΟΝΝΙΑ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
λευκουλη... τσεχακια ειναι *P

ενταξει ρε δικιο εχουν... τριχωτες: το μαλλι της κεφαλης το ειδατε? πολυ μακρυ
κοντες: αν δεν ειναι 2.10 η γκομενα τι να την κανεις

Επισκέπτης
παω στο θρεντ με τον αυνανισμο,μυριζομαι γελιο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οταν λεω πατσαβουριτσα δεν εννοω καμια ρε φιλε μπαζολα αλλα καποια τελος παντων γυρω στο 4-5 που ενταξει θα το κανεις 1-3 φορες μαξιμουμ και φυσικα θα εχεις πιει και 1 μπουκαλι βοτκα ετσι για να εισαι και πιο ανετος

Εσένα μετά απο ένα μπουκάλι βότκα σου σηκώνεται και είσαι και άνετος;
Είσαι φαινόμενο ρε μεγάλε!                    :dancing:

Επισκέπτης
λευκουλη... τσεχακια ειναι *P

Δεν πειραζει στην ιδια κατηγορια παιζουν  :P

ενταξει ρε δικιο εχουν... τριχωτες: το μαλλι της κεφαλης το ειδατε? πολυ μακρυ
κοντες: αν δεν ειναι 2.10 η γκομενα τι να την κανεις

Δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις με το υψος ειμαι λατρεις των κοντοπουτανων :P :P :P :boobies:
Το θεμα ειναι οτι οι Ελεινιδες παιρνουν το υψος καθετα στον κολο μονο  :headbang:

Επισκέπτης

Μην το λες ρε Φεθρυ...Δεν ξερω για ενα μπουκαλι αλλα με 6-7 ποτηρακια βοτκα που ειναι σχεδον στο ενα μπουκαλι μια χαρα ειμαι.Μην σου πω οτι νιωθω να εχω και καλυτερες επιδοσεις και περισσοτερες καβλες  :dancing:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
η μαλακια ειναι οτι μπορεις να βρεις κουκλαρα ελληνιδα που να βαζει κατω παρα πολλες τσεχο ρωσιδες αλλα με τα μυαλα που κουβαλανε...
Ποια μωρε να πουμε.
Μη μου πεις καμια Αλεξανδρατου γιατι θα σε βαρεσω!
Οι Ελληνιδες πανε να μιμηθουν την Ρωσικη ομορφια,δε βλεπεις.
8 στις 10 Ελληνιδες εχουν γινει ξανθες.

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1

δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα δεν εχω και καποιο συγκεκριμενο προβλημα.εσυ εχεις κακη εμπειρια απο βοτκα μεγαλε?εαν ναι συνδιασε την με λεμονακι και δεν θα καταλαβεις τιποτις λεμε.ουτε τι θα γαμησεις δεν θα καταλαβεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ....

Επισκέπτης
Ποια μωρε να πουμε.
Μη μου πεις καμια Αλεξανδρατου γιατι θα σε βαρεσω!
Οι Ελληνιδες πανε να μιμηθουν την Ρωσικη ομορφια,δε βλεπεις.
8 στις 10 Ελληνιδες εχουν γινει ξανθες.
ποια αλεξανδρατου ρε,ενταξει ειπαμε ωραια ειναι αλλα φτανει.η ρωσικη ομορφια δε μιμειται,απολαμβανεται

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα δεν εχω και καποιο συγκεκριμενο προβλημα.εσυ εχεις κακη εμπειρια απο βοτκα μεγαλε?εαν ναι συνδιασε την με λεμονακι και δεν θα καταλαβεις τιποτις λεμε.ουτε τι θα γαμησεις δεν θα καταλαβεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ....

Μετά απο ένα μπουκάλι βότκα, δεν είμαι για γαμήσι, συνήθως.
Τόσο απλά.
Και ποτέ δεν μου άρεσαν αυτοί -και αυτές- που κάνουν σεξ μεθυσμένοι.
Ζήτημα γούστου.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Τόσο απλά.
Ζήτημα γούστου.

Το πολυ πολυ της μενει μεσα το προφυλακτικο κ τρεχετε το πρωι στον γυναικολογο οπως ενας κολλητος μου την επαθε με μια ελβετιδα,οταν ημασταν διακοπες πριν 6-7 χρόνια.. :P :P

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Τόσο απλά.
Ζήτημα γούστου.

σεβαστη η αποψη σου και εαν θες την γνωμη μου και εγω το αποφευγω.αλλα εδω δεν κουβεντιαζουμε τα ιδανικα σεναρια.εδω κουβεντιαζουμε την περιπτωση ελληνιδας και δη αγαμητης και καλα εμπειρης ομως.λοιπον ο φιλος laplace εγραψε μια αλλη μεγαλη αληθεια.Οι συμβουλατορες που συνηθως ειναι η κολλητη που ξεμεινε απο γκομενο,η μονιμα αγαμητη της παρεας που εαν βρει γκομενο γκρεμιζετε φουρνος κτλ ειναι οι χειροτερες περεπτωσεις ειδικα εαν εισατε και ωραια παιδια.ζηλευουν τοσο που δεν παει το μυαλο σας και θα κανουν τα παντα να σας χαλασουν την σχεση οποια και εαν ειναι αυτη.Παντως σε σοβαρες σχεσης ο παραγοντας μοσαντ ειναι δυστηχως το μεγαλυτερο κακο της συνχρονης ελληνικης κοινωνιας.

αυτα για σημερα μαγκες και βουρ στον πατσα σημερα το βραδυ.Οπου βλεπετε 2αδες,3αδες μονες τους σφηνακια,γελακια και τα χερια ολο και να πιανουν οτι μπορουν.οχι κωλοχερα και τετοια αλλα χαδακια στην πλατη και καλα οτι ελα μωρε τωρα και χορο ειναι κατι που το γουσταρουν σαν τρελλες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
σεβαστη η αποψη σου και εαν θες την γνωμη μου και εγω το αποφευγω.αλλα εδω δεν κουβεντιαζουμε τα ιδανικα σεναρια.εδω κουβεντιαζουμε την περιπτωση ελληνιδας και δη αγαμητης και καλα εμπειρης ομως.λοιπον ο φιλος laplace εγραψε μια αλλη μεγαλη αληθεια.Οι συμβουλατορες που συνηθως ειναι η κολλητη που ξεμεινε απο γκομενο,η μονιμα αγαμητη της παρεας που εαν βρει γκομενο γκρεμιζετε φουρνος κτλ ειναι οι χειροτερες περεπτωσεις ειδικα εαν εισατε και ωραια παιδια.ζηλευουν τοσο που δεν παει το μυαλο σας και θα κανουν τα παντα να σας χαλασουν την σχεση οποια και εαν ειναι αυτη.Παντως σε σοβαρες σχεσης ο παραγοντας μοσαντ ειναι δυστηχως το μεγαλυτερο κακο της συνχρονης ελληνικης κοινωνιας.

αυτα για σημερα μαγκες και βουρ στον πατσα σημερα το βραδυ.Οπου βλεπετε 2αδες,3αδες μονες τους σφηνακια,γελακια και τα χερια ολο και να πιανουν οτι μπορουν.οχι κωλοχερα και τετοια αλλα χαδακια στην πλατη και καλα οτι ελα μωρε τωρα και χορο ειναι κατι που το γουσταρουν σαν τρελλες.

φιλε εισαι μεσα σε ολα..η τελευταια μου μακροχρονια σχεση εληξε ελεω επιθεσης απο μοσαντ που υποχθονια ηθελε να την κανει να με παντρευτει.. :P :P :P

κ η κολλητη της που της ελεγε οτι την δουλευα κ την ειχα για να περνάω την ωρα μου(τα χρονια μου να πω εγω)μου την επεσε αμεσως μετα τον χωρισμο ακομα κ μονο για σεξ(οπως δηλωνε)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τόσο απλά.
Ζήτημα γούστου.

μετα απο ενα μπουκαλι βοτκα δεν σου σηκωνεται καν  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom