η μαλακια ειναι οτι μπορεις να βρεις κουκλαρα ελληνιδα που να βαζει κατω παρα πολλες τσεχο ρωσιδες αλλα με τα μυαλα που κουβαλανε...
φιλε αυτη την στιγμη που μιλαμε επειδη ακριβως αυτο που λες παιζει εαν μια καλη ελληνιδα μουναρα μηνει χωρις γκομενο επειδη βαρεθηκε η επειδη ο αλλος δεν την θελει κτλ 2 πραγματα τραγικα συμβαινουν.
1)δεν την πεφτουν οι αντρες σε αυτη γιατι μασανε οτι θα τους ριξει πιττα(που και η πιττα ειναι μεσα στο παιχνιδι και οποιος δεν μαθει να την δεχετε θα χασει απο την ζωη πολλα)
2)την πεφτει αυτη και ο αλλος ειναι μπουλης που μεχρι να του σηκωθει και μεχρι να καταλαβει πως πρεπει να την γαμησει η γκομενα σκεφτεται το κλασσικο πλεον χαθηκαν οι αντρες.
εγω αυτη την στιγμη παιζω με ενα μουνακι που παιδια ποιες ρωσσιδες και ποιες ρουμανες κτλ..μιλαμε για μουναρα με τα ολα της.Δεν εχει γινει ακομα κατι αλλα λυαν συντομως πιστευω οτι θα γινει η δουλεια.Ξερετε τι μου ειπε οταν καταλαβε οτι της την πεφτω.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΑΝΤΡΑΣ 2 ΧΡΟΝΝΙΑ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ.