Επισκέπτης
ΚΑΛΑ ρε ενα φαι ειπαμε να φτιαξετε και σεις πιασατε την κοινωνιολογικη αναλυση.....![]()
![]()
![]()
Μα το φαϊ εμπιπτει πλεον σε αρχαιτυπους ρολους και συμπεριφορες.
ΚΑΛΑ ρε ενα φαι ειπαμε να φτιαξετε και σεις πιασατε την κοινωνιολογικη αναλυση.....![]()
![]()
![]()
χαζογκομενες...αχαχαχα.αυτο μου εχει τυχει μπηκα σε ενα στενο παρανομα και εκεινη την στιγμη στριβει ενας αλλος χωρις να με δει και ερχοταν κανονικα ο ανθρωπος και μου κορναρει.εγω λεω συγνωμη και μου λεει η γκομενα τι συγνωμη ρε μωρο μου κατεβα να τον γαμησεις![]()
![]()
![]()
![]()
δε περιλαμβανεις κ αντρες που ενω εχουν σχεση/γαμο πανε με αλλες η σε μπουρδελα;τι θες?να μην δουλευει η γυναικα σου;να μην βοηθας στις δουλειες?τι σε χαλασε;
βραδυ ειναι...σκιαζομαστε..τι εχει?
γιατι απορεις;;;
ενω εσυ θα κατεβαινες να τα κανεις πουτανα ε;;χαζογκομενες...
στην yoville ζεις;;;;;;;;;;γιατι δεν μου χει τυχει.
Συνηθως κατεβαινω με μπλοκακι, στυλο, φωτογραφικη και καθαριζω ευκολα και γρηγορα.
τι ξυλο λετε?
πως γινεται πριν να διαφωνισα μαζι σου και τωρα να συμφωνω σε ολα;ο τροπος αλλαζει μαλλον....Δεν έχω σχέση ούτε με τους γάμους ούτε με τα μπουρδέλα.Οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό το κομμάτι.Συνηθίζω να μιλάω για θέματα με τα οποία έχω επαφή ή έστω κάποια εμπειρία.
Φυσικά και θεωρώ λογικό να δουλεύει η γυναίκα και να βγαίνει έξω και να βγαίνει χώρια το ζευγάρι ακόμα και να κάνει χώρια διακοπές και φυσικά να μη ζητάει άδεια η γκόμενα για να βγει έξω (όπως με φρίκη διάβασα από άλλα μέλη).Φυσικά και οι δύο βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού.
ΑΛΛΑ ο λόγος που γίνονται πολλά από αυτά πλέον είναι λόγω της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες.Φυσικά και θα προτιμούσα η γυναίκα να έχει την πολυτέλεια να δουλεύει part time και να ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά της, φυσικά και θα προτιμούσα να γυρνάει ο άντρας σπίτι και να τον περιμένει ένα πιάτο ζεστό φαί αντί για γκούντις και φυσικά θα προτιμούσα τα παιδιά να μεγαλώνουν μέσα σε μία σχέση όπου η έννοια ΜΗΤΕΡΑ και ΠΑΤΕΡΑΣ δε θα γινόταν γνωστή μόνο μέσα από τη λογοτεχνία βλέποντας τους δικούς του να τρέχουν σαν το Βέγγο όλη μέρα για τον επιούσιο. Όσο για την κοινωνική ζωή δεν αλλάζω άποψη. Και οι δύο οφείλουν να έχουν κοινωνική ζωή, να βγαίνουν μαζί ή χώρια και να περνάνε καλά.
Με χαλάει όταν διαβάζω από ξινές γκόμενες ότι το να φτιάχνεις ένα πιάτο πιλάφι προαπαιτεί μια "παραδοσιακή" γυναίκα και απο εκεί ξεκίνησα και την κουβέντα μου.Με χαλάει όταν βλέπω γκόμενες με αρχίδια και τύπους με μουνί.Με χαλάει όταν διαταράσσεται η ισορροπία των φύλων και τέλος με χαλάνε εκφράσεις του τύπου "υπηρετώ τον άντρα".Όταν ο άντρας σε πάει μια βόλτα ή σου κάνει ένα ταξίδι ή μια έκπληξη ή ένα δώρο ή οτιδήποτε τον σέρνεις από τη μύτη; το θεμιτό είναι να το κάνει επειδή το γουστάρει.Και το θεμιτό είναι μια γυναίκα να περιποιηθεί τον άντρα της επειδή το γουστάρει και όχι επειδή νιώθει ότι τον υπηρετεί
ακριβως το αντιθετο λεω...ενω εσυ θα κατεβαινες να τα κανεις πουτανα ε;;
στην yoville ζεις;;;;;;;;;;
Μα κοπελιε εγω δεν το εθεσα ως προβλημα.Εσυ το βλεπεις ετσι...Για να σου δωσω ενα παραδειγα να καταλαβεις τι εννοω οσον αφορα αρχαιτυπα και ρολους. Εχω μια φιλη η οποια δειχνει το ενδιαφερον της και την αγαπη της μεσω της περιποιησης. Δεν το κανει αυτο μονο στον γκομενο της , αλλα και στους φιλους και φιλες της. Σκοτωνεται να μας περιποιηθει γιατι μεσω αυτου εκφραζει το ενδιαφερον της. Εγω παλι δεν το εχω αυτο.Οχι γιατι δεν ενδιαφερομαι , αλλα εγω εχω την αγγαλια και την επαφη ως μεσον ενδειξης ενδιαφεροντος και το οτι δεν ειμαι ιδιεταιρα περιποιητικη δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι. Εσυ ομως υποστηριζεις οτι ολοι εχουμε συγκεκριμμενους ρολους που πρεπει να ακολουθουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις. Κανω λαθος? Αν κανω παρακαλω εξηγησε μου.
για να ξερεις καλα την διαδικασια πρεπει να τα σπας στο τιμονι ε;;οταν φταιω, με το που παει ο άλλος να αρχισει γαμοσταυριδια, λεω "φταιω και θα κανω δηλωση" τι αλλο να γινει?
να πλακωθουμε?
.οταν φταιω, με το που παει ο άλλος να αρχισει γαμοσταυριδια, λεω "φταιω και θα κανω δηλωση" τι αλλο να γινει?
να πλακωθουμε?
Μα κοπελιε εγω δεν το εθεσα ως προβλημα.Εσυ το βλεπεις ετσι...Για να σου δωσω ενα παραδειγα να καταλαβεις τι εννοω οσον αφορα αρχαιτυπα και ρολους. Εχω μια φιλη η οποια δειχνει το ενδιαφερον της και την αγαπη της μεσω της περιποιησης. Δεν το κανει αυτο μονο στον γκομενο της , αλλα και στους φιλους και φιλες της. Σκοτωνεται να μας περιποιηθει γιατι μεσω αυτου εκφραζει το ενδιαφερον της. Εγω παλι δεν το εχω αυτο.Οχι γιατι δεν ενδιαφερομαι , αλλα εγω εχω την αγγαλια και την επαφη ως μεσον ενδειξης ενδιαφεροντος και το οτι δεν ειμαι ιδιεταιρα περιποιητικη δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι. Εσυ ομως υποστηριζεις οτι ολοι εχουμε συγκεκριμμενους ρολους που πρεπει να ακολουθουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις. Κανω λαθος? Αν κανω παρακαλω εξηγησε μου.
πως γινεται πριν να διαφωνισα μαζι σου και τωρα να συμφωνω σε ολα;ο τροπος αλλαζει μαλλον....
πως γινεται πριν να διαφωνισα μαζι σου και τωρα να συμφωνω σε ολα;ο τροπος αλλαζει μαλλον....
εγω φταιω βρε~!Να το κοιτάξεις αυτό![]()