Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αχαχαχα.αυτο μου εχει τυχει μπηκα σε ενα στενο παρανομα και εκεινη την στιγμη στριβει ενας αλλος χωρις να με δει και ερχοταν κανονικα ο ανθρωπος και μου κορναρει.εγω λεω συγνωμη και μου λεει η γκομενα τι συγνωμη ρε μωρο μου κατεβα να τον γαμησεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαζογκομενες...

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δε περιλαμβανεις κ αντρες που ενω εχουν σχεση/γαμο πανε με αλλες η σε μπουρδελα;τι θες?να μην δουλευει η γυναικα σου;να μην βοηθας στις δουλειες?τι σε χαλασε;

Δεν έχω σχέση ούτε με τους γάμους ούτε με τα μπουρδέλα.Οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό το κομμάτι.Συνηθίζω να μιλάω για θέματα με τα οποία έχω επαφή ή έστω κάποια εμπειρία.

Φυσικά και θεωρώ λογικό να δουλεύει η γυναίκα και να βγαίνει έξω και να βγαίνει χώρια το ζευγάρι ακόμα και να κάνει χώρια διακοπές και φυσικά να μη ζητάει άδεια η γκόμενα για να βγει έξω (όπως με φρίκη διάβασα από άλλα μέλη).Φυσικά και οι δύο βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού.
ΑΛΛΑ ο λόγος που γίνονται πολλά από αυτά πλέον είναι λόγω της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες.Φυσικά και θα προτιμούσα η γυναίκα να έχει την πολυτέλεια να δουλεύει part time και να ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά της, φυσικά και θα προτιμούσα να γυρνάει ο άντρας σπίτι και να τον περιμένει ένα πιάτο ζεστό φαί αντί για γκούντις και φυσικά θα προτιμούσα τα παιδιά να μεγαλώνουν μέσα σε μία σχέση όπου η έννοια ΜΗΤΕΡΑ και ΠΑΤΕΡΑΣ δε θα γινόταν γνωστή μόνο μέσα από τη λογοτεχνία βλέποντας τους δικούς του να τρέχουν σαν το Βέγγο όλη μέρα για τον επιούσιο. Όσο για την κοινωνική ζωή δεν αλλάζω άποψη. Και οι δύο οφείλουν να έχουν κοινωνική ζωή, να βγαίνουν μαζί ή χώρια και να περνάνε καλά.

Με χαλάει όταν διαβάζω από ξινές γκόμενες ότι το να φτιάχνεις ένα πιάτο πιλάφι προαπαιτεί μια "παραδοσιακή" γυναίκα και απο εκεί ξεκίνησα και την κουβέντα μου.Με χαλάει όταν βλέπω γκόμενες με αρχίδια και τύπους με μουνί.Με χαλάει όταν διαταράσσεται η ισορροπία των φύλων και τέλος με χαλάνε εκφράσεις του τύπου "υπηρετώ τον άντρα".Όταν ο άντρας σε πάει μια βόλτα ή σου κάνει ένα ταξίδι ή μια έκπληξη ή ένα δώρο ή οτιδήποτε τον σέρνεις από τη μύτη; το θεμιτό είναι να το κάνει επειδή το γουστάρει.Και το θεμιτό είναι μια γυναίκα να περιποιηθεί τον  άντρα της επειδή το γουστάρει και όχι επειδή νιώθει ότι τον υπηρετεί

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν έχω σχέση ούτε με τους γάμους ούτε με τα μπουρδέλα.Οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό το κομμάτι.Συνηθίζω να μιλάω για θέματα με τα οποία έχω επαφή ή έστω κάποια εμπειρία.

Φυσικά και θεωρώ λογικό να δουλεύει η γυναίκα και να βγαίνει έξω και να βγαίνει χώρια το ζευγάρι ακόμα και να κάνει χώρια διακοπές και φυσικά να μη ζητάει άδεια η γκόμενα για να βγει έξω (όπως με φρίκη διάβασα από άλλα μέλη).Φυσικά και οι δύο βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού.
ΑΛΛΑ ο λόγος που γίνονται πολλά από αυτά πλέον είναι λόγω της οικονομικής δυσκολίας που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες.Φυσικά και θα προτιμούσα η γυναίκα να έχει την πολυτέλεια να δουλεύει part time και να ασχολείται περισσότερο με τα παιδιά της, φυσικά και θα προτιμούσα να γυρνάει ο άντρας σπίτι και να τον περιμένει ένα πιάτο ζεστό φαί αντί για γκούντις και φυσικά θα προτιμούσα τα παιδιά να μεγαλώνουν μέσα σε μία σχέση όπου η έννοια ΜΗΤΕΡΑ και ΠΑΤΕΡΑΣ δε θα γινόταν γνωστή μόνο μέσα από τη λογοτεχνία βλέποντας τους δικούς του να τρέχουν σαν το Βέγγο όλη μέρα για τον επιούσιο. Όσο για την κοινωνική ζωή δεν αλλάζω άποψη. Και οι δύο οφείλουν να έχουν κοινωνική ζωή, να βγαίνουν μαζί ή χώρια και να περνάνε καλά.

Με χαλάει όταν διαβάζω από ξινές γκόμενες ότι το να φτιάχνεις ένα πιάτο πιλάφι προαπαιτεί μια "παραδοσιακή" γυναίκα και απο εκεί ξεκίνησα και την κουβέντα μου.Με χαλάει όταν βλέπω γκόμενες με αρχίδια και τύπους με μουνί.Με χαλάει όταν διαταράσσεται η ισορροπία των φύλων και τέλος με χαλάνε εκφράσεις του τύπου "υπηρετώ τον άντρα".Όταν ο άντρας σε πάει μια βόλτα ή σου κάνει ένα ταξίδι ή μια έκπληξη ή ένα δώρο ή οτιδήποτε τον σέρνεις από τη μύτη; το θεμιτό είναι να το κάνει επειδή το γουστάρει.Και το θεμιτό είναι μια γυναίκα να περιποιηθεί τον  άντρα της επειδή το γουστάρει και όχι επειδή νιώθει ότι τον υπηρετεί
πως γινεται πριν να διαφωνισα μαζι σου και τωρα να συμφωνω σε ολα;ο τροπος αλλαζει μαλλον....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ενω εσυ θα κατεβαινες να τα κανεις πουτανα ε;;
ακριβως το αντιθετο λεω...
χαζογκομενες που γ να τους αποδειξει οτι ο αντρας που εχουν διπλα τους εχει @@ ζητανε καυγα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα κοπελιε εγω δεν το εθεσα ως προβλημα.Εσυ το βλεπεις ετσι...Για να σου δωσω ενα παραδειγα να καταλαβεις τι εννοω οσον αφορα αρχαιτυπα και ρολους. Εχω μια φιλη η οποια δειχνει το ενδιαφερον της και την αγαπη της μεσω της περιποιησης. Δεν το κανει αυτο μονο στον γκομενο της , αλλα και στους φιλους και φιλες της. Σκοτωνεται να μας περιποιηθει γιατι μεσω αυτου εκφραζει το ενδιαφερον της. Εγω παλι δεν το εχω αυτο.Οχι γιατι δεν ενδιαφερομαι , αλλα εγω εχω την αγγαλια και την επαφη ως μεσον ενδειξης ενδιαφεροντος και το οτι δεν ειμαι ιδιεταιρα περιποιητικη δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι. Εσυ ομως υποστηριζεις οτι ολοι εχουμε συγκεκριμμενους ρολους που πρεπει να ακολουθουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις. Κανω λαθος? Αν κανω παρακαλω εξηγησε μου.

4001.jpg

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οταν φταιω, με το που παει ο άλλος να αρχισει γαμοσταυριδια, λεω "φταιω και θα κανω δηλωση" τι αλλο να γινει?
να πλακωθουμε?
για να ξερεις καλα την διαδικασια πρεπει να τα σπας στο τιμονι ε;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 23498_110941515601902_100000581636003_154275_6163129_n.jpg
    23498_110941515601902_100000581636003_154275_6163129_n.jpg
    114,9 KB · Εμφανίσεις: 11

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μα κοπελιε εγω δεν το εθεσα ως προβλημα.Εσυ το βλεπεις ετσι...Για να σου δωσω ενα παραδειγα να καταλαβεις τι εννοω οσον αφορα αρχαιτυπα και ρολους. Εχω μια φιλη η οποια δειχνει το ενδιαφερον της και την αγαπη της μεσω της περιποιησης. Δεν το κανει αυτο μονο στον γκομενο της , αλλα και στους φιλους και φιλες της. Σκοτωνεται να μας περιποιηθει γιατι μεσω αυτου εκφραζει το ενδιαφερον της. Εγω παλι δεν το εχω αυτο.Οχι γιατι δεν ενδιαφερομαι , αλλα εγω εχω την αγγαλια και την επαφη ως μεσον ενδειξης ενδιαφεροντος και το οτι δεν ειμαι ιδιεταιρα περιποιητικη δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι. Εσυ ομως υποστηριζεις οτι ολοι εχουμε συγκεκριμμενους ρολους που πρεπει να ακολουθουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις. Κανω λαθος? Αν κανω παρακαλω εξηγησε μου.

Το αρχέτυπο δεν είναι το αν θα αγκαλιάσεις κάποιον ή οχι.Το αρχέτυπο επίσης δεν είναι το αν θα φτιάξεις το φαγητό με μεράκι ή βαριεστημένα. Το αρχέτυπο είναι ότι μια γυναίκα εκ φύσεως (εφόσον δεν την βιάζει) νιώθει από μέσα της την ανάγκη να προστατέψει το μωρό της. Νιώθει την ανάγκη ο χώρος που μένει η οικογένεια της να είναι προστατευμένος και καθαρός από οτιδήποτε θα μπορούσε να βλάψει τα μέλη αυτής.Νιώθει έμφυτα την ανάγκη να προσφέρει το φαγητό στα μέλη της οικογένειας και να τα περιποιηθεί.Νιώθει την ανάγκη να γονιμοποιηθεί.
Φυσικά και ένας άντρας μπορεί να κάνει τα παραπάνω αλλά επειδή ένεκα των συνθηκών έχει πλέον "αναγκαστεί".Δεν προτίνω φυσικά να μην συνεισφέρει ο άντρας σε όλα αυτά αλλά δε μπορώ να βλέπω γκόμενες που ηθελημμένα ή μη ξενάνε ποιος είναι ο ρόλος τους.

Αντίστοιχα ο άντρας νιώθει ότι πρέπει να αγωνιστεί για να ζήσει την οικογένεια του.Νιώθει ότι αυτός οφείλει να προστατεύσει την οικογένεια εκτός της οικίας.Νιώθει ότι πρέπει να προσφέρει όσο πιο πολλά μπορεί για να ευγνωμονήσει τη συμβία του για όλα αυτα που του προσφέρει. Αυτό δε σημαίνει οτι μια γυναίκα δε μπορεί να τα κάνει όλα αυτά.Αλλά έχουμε καταντήσει πλέον η γυναίκα να τρέφει την οικογένεια και ο άντρας να κάθεται 15 ώρες μπροστά στον καθρέφτη.
όλα θέμα προσφοράς στον άνθρωπο που ζούμε μαζί είναι και όχι βάζελος vs γαύρος.Απλά πρέπει να σταματήσουμε να βιάζουμε πια τη φύση.Αυτά είναι τα αρχέτυπα και όχι οι πίπες που γράφει ο κάθε αγάμητος και η κάθε ξινομούνα στις φυλλάδες
Είμαι σαφης;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
παντως ρε πουστη μου τοσο εχουν προχωρησει οι γυναικες ενα γαμημενο pro evolution soccer δεν εχουν μαθει να παιζουν.ολο με διψηφιο σκορ τις κερδιζω.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
καλα το παει ο Hyper Observer