Hyper Observer
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δεν τους μοιάζετε δυστυχώς
δυστυχως γ σενα ....Ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δεν τους μοιάζετε δυστυχώς
δυστυχως γ σενα ....
γ μενα ευτυχως παλι..
Ποιος ειναι ακριβως ο ρολος τους? Και ποιος ειναι ο ρολος του αντρα σε αυτη τη ζωη? Θεατρο παιζουμε η πραττουμε αναλογα τα συναισθηματα μας?![]()
εσυ αν εισαι σωστος σαν αντρας πιστευεις οτι η αλλη δεν θα ειναι ενταξει απεναντι σου?Εξαρτάται ποιος είναι ο σκοπός σου σε αυτή τη ζωή.Να κάνεις οικογένεια και παιδιά ή να ψοφήσεις μόνη σου με 1000 γάτες γύρω σου.
Για μας ευτυχώς υπάρχουν οι φλούφληδες και οι αγαπούληδες να φορτώνονται τέτοιου είδους γκόμενες και οι σωστές γυναίκες που δεν ξεχνάνε ποιος είναι ο ρόλος τους
εσυ αν εισαι σωστος σαν αντρας πιστευεις οτι η αλλη δεν θα ειναι ενταξει απεναντι σου?
Έχεις πιάσει από την αρχή τον διάλογο ή απλα διαλογίζεσαι;
παλαιοθεν....απο ποτε οικογενεια και παιδια=υπηρετω τον αντρα;
παλαιοθεν ο αντρας ηταν και αντρας..οχι μετροσεξουαλ και πουτανοσεξουαλ οπως την σημερινη εποχη.παλαιοθεν....
απο ποτε οικογενεια και παιδια=υπηρετω τον αντρα;
εχω διαβασει ολο το θρεντ. Εχω βιτσιο.Και ποτε δεν μιλω οταν δεν ξερω. Εσυ μιλησες για ρολους...Υπαρχει καποια στανταρ συμπεριφορα που πρεπει να ακολουθειται απο τα δυο φυλα?
καλα κρατα εσυ τα παλαιωθεν κ ανεβα σε καμια μπανανια...παλαιοθεν....
καλα κρατα εσυ τα παλαιωθεν κ ανεβα σε καμια μπανανια...
εγω προτημω την τωρινη εποχη...
και οι 2 δουλευουν και οι 2 κανουν δουλειες του σπιτιου και οι 2 φροντιζουν το παιδι και οι 2 μαγειρευουν κ οι 2 πανε γ ψωνια κ.ο.κ
και οι 2 δουλευουν και οι 2 κανουν δουλειες του σπιτιου και οι 2 φροντιζουν το παιδι και οι 2 μαγειρευουν κ οι 2 πανε γ ψωνια κ.ο.κ
εγώ θέλω και να θηλάζω το παιδί,πότε θα γίνει αυτό δυνατό;τί λέει η επιστήμη;και οι 2 δουλευουν και οι 2 κανουν δουλειες του σπιτιου και οι 2 φροντιζουν το παιδι και οι 2 μαγειρευουν κ οι 2 πανε γ ψωνια κ.ο.κ