Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή… Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή.

Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από... έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Πιο "τυχερές" οι ώριμες και οι πληθωρικές
Το… αίμα τους πίσω, δείχνουν να παίρνουν οι πιο ώριμες και οι πιο "ζουμερές" γυναίκες, καθώς αποδεικνύονται πιο αποδοτικές στον ερωτικό τομέα, παρόλο, που δεν πληρούν τα κριτήρια της γυναίκας-μοντέλου.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό οφείλεται, όσον αφορά τις πιο ώριμες γυναίκες, στο ότι μετά την εμμηνόπαυση μειώνονται τα οιστρογόνα και αυξάνονται τα ανδρογόνα, ενώ ορμονική διάσταση των γυναικών με καμπύλες, είναι περισσότερο έτοιμη για καλύτερους οργασμούς. Απόδειξη, τα ανατολικά ερωτικά πρότυπα, που δείχνουν πάντα γυναίκες πληθωρικές και όχι… ανορεξικές.

Στο μεταξύ η έρευνα, καταρρίπτει το μύθο, που θέλει τους άνδρες "να ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά", γιατί οι γυναίκες σε έναν άνδρα κοιτάνε, όλα τα άλλα εκτός από τα… πνευματικά χαρίσματα. Τα κριτήρια για την επιλογή των αρσενικών συντρόφων, λοιπόν, στηρίζονται στην εμφάνιση και συγκεκριμένα εξετάζονται εξονυχιστικά… οι γλουτοί, η πλάτη, τα πόδια το στέρνο και τα γεννητικά όργανα.

Επίσης, έδειξε, ότι οι γυναίκες και οι άνδρες αντιμετωπίζουν τα ίδια περίπου προβλήματα, όσον αφορά στη σεξουαλική δυσλειτουργία, κάτι, που αποδεικνύει, ότι τα δύο φύλα δε διαφέρουν και τόσο στη σεξουαλικότητά τους.

Μάλιστα, οι επιστήμονες, τονίζουν, ότι τα γονίδια, που ελέγχουν τη σεξουαλικότητά μας είναι ίδια στα δύο φύλα, όπως ίδιες είναι οι περιοχές του εγκεφάλου, που ελέγχουν τη σεξουαλική ορμή και φαντασίωση.

Τη έρευνα παρουσίασαν η επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από τους Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Πέτρο Δρέττα, Γιάννη Μουζάλα, Ελεάνα Ελευθερίου και Γιώργο Μποτονάκη.
i-diadromi

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως γ σενα ....
γ μενα ευτυχως παλι..

Εξαρτάται ποιος είναι ο σκοπός σου σε αυτή τη ζωή.Να κάνεις οικογένεια και παιδιά ή να ψοφήσεις μόνη σου με 1000 γάτες γύρω σου.
Για μας ευτυχώς υπάρχουν οι φλούφληδες και οι αγαπούληδες να φορτώνονται τέτοιου είδους γκόμενες και οι σωστές γυναίκες που δεν ξεχνάνε ποιος είναι ο ρόλος τους

Επισκέπτης
Ποιος ειναι ακριβως ο ρολος τους? Και ποιος ειναι ο ρολος του αντρα σε αυτη τη ζωη? Θεατρο παιζουμε η πραττουμε αναλογα τα συναισθηματα μας? :think:

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ποιος ειναι ακριβως ο ρολος τους? Και ποιος ειναι ο ρολος του αντρα σε αυτη τη ζωη? Θεατρο παιζουμε η πραττουμε αναλογα τα συναισθηματα μας? :think:

Έχεις πιάσει από την αρχή τον διάλογο ή απλα διαλογίζεσαι;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εξαρτάται ποιος είναι ο σκοπός σου σε αυτή τη ζωή.Να κάνεις οικογένεια και παιδιά ή να ψοφήσεις μόνη σου με 1000 γάτες γύρω σου.
Για μας ευτυχώς υπάρχουν οι φλούφληδες και οι αγαπούληδες να φορτώνονται τέτοιου είδους γκόμενες και οι σωστές γυναίκες που δεν ξεχνάνε ποιος είναι ο ρόλος τους
εσυ αν εισαι σωστος σαν αντρας πιστευεις οτι η αλλη δεν θα ειναι ενταξει απεναντι σου?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εσυ αν εισαι σωστος σαν αντρας πιστευεις οτι η αλλη δεν θα ειναι ενταξει απεναντι σου?

Φυσικά και θα είναι. Εγώ για ένα πιάτο φαί μίλησα και ρώτησα κάτι πολύ απλό την δεσποινίδα που θεώρησε "παραδοσιακή" μια γυναίκα που φτιάχνει ένα απλό πιλάφι.Έχουμε μπλέξεις τους όρους ή είναι ιδέα μου;

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
απο ποτε οικογενεια και παιδια=υπηρετω τον αντρα;

Επισκέπτης
Έχεις πιάσει από την αρχή τον διάλογο ή απλα διαλογίζεσαι;

εχω διαβασει ολο το θρεντ. Εχω βιτσιο. :rolleyes: Και ποτε δεν μιλω οταν δεν ξερω. Εσυ μιλησες για ρολους...Υπαρχει καποια στανταρ συμπεριφορα που πρεπει να ακολουθειται απο τα δυο φυλα?

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
απο ποτε οικογενεια και παιδια=υπηρετω τον αντρα;

Μίλησα εγώ για "υπηρεσία" έτσι όπως την εννοείς;Ξέρεις ανάγνωση;Μήπως να χρησιμοποιήσω λιγότερο αφαιρετική σκέψη;

εχω διαβασει ολο το θρεντ. Εχω βιτσιο. :rolleyes: Και ποτε δεν μιλω οταν δεν ξερω. Εσυ μιλησες για ρολους...Υπαρχει καποια στανταρ συμπεριφορα που πρεπει να ακολουθειται απο τα δυο φυλα?

Δεν υπάρχει λες; :headbang:
Αυτό είναι το πρόβλημα σου κοπελιά.Και το δικό σου και των ομοίων σου αντρών και γυναικών.Ότι δεν αναγνωρίζετε οτι άλλο ισότητα και ίσα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα και άλλο αρχέτυπα και ρόλοι.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και οι 2 δουλευουν και οι 2 κανουν δουλειες του σπιτιου και οι 2 φροντιζουν το παιδι και οι 2 μαγειρευουν κ οι 2 πανε γ ψωνια κ.ο.κ

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα κρατα εσυ τα παλαιωθεν κ ανεβα σε καμια μπανανια...
εγω προτημω την τωρινη εποχη...

Και η τωρινή εποχή με θλίψη παρατηρώ ότι προτιμά τις ξένες ή τις λίγες καλές που απέμειναν.
Χωρίς να συμπεριλάβω μετροσεξουαλ και πουστοσέξουαλ ή φλωράκια όπως ανέφερε ο φίλος πιο πάνω

Ξέχασα να αναφέρω τους αγαπητούς κάγκουρες και λοιπούς μπήχτες γαμιάδες σφίχτες και λοιπές προσφιλείς κατηγορίες.

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και οι 2 δουλευουν και οι 2 κανουν δουλειες του σπιτιου και οι 2 φροντιζουν το παιδι και οι 2 μαγειρευουν κ οι 2 πανε γ ψωνια κ.ο.κ

Και οι δυο πέφτουν στα τέσσερα για doggie και πάει λέγοντας :idiot:
Τι άλλο θα ακούσουμε.Σε κάτι γκόμενες σαν εσένα ταιράζει γάντι το πάνε φτιάξε κανά πιάτο φαί αν και δε μου αρέσουν τα κλισέ και οι φαλλοκρατικές ατάκες όπως δε μου αρέσουν οι γκόμενες που έχουν κατεβάσει αρχίδια

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

και οι 2 πανε στρατο...

ασε μας ρε λουγκρατια,τραβα πιες κανα ρακομελο

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
εγώ θέλω και να θηλάζω το παιδί,πότε θα γίνει αυτό δυνατό;τί λέει η επιστήμη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom