loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ειπαμε να φαμε ενα ρημαδοπιλαφο.....κι εσυ το παs για γαμοπιλαφοδεν βαζω αλλα θα κανω μια δοκιμη και αν πετυχει θα το δωσω και σε καναν υποψηφιο γαμβρο.
για γαμβρο δεν ξερω αλλα για γαυρο με βρηκες,τι αλλο εχει το μενουδεν βαζω αλλα θα κανω μια δοκιμη και αν πετυχει θα το δωσω και σε καναν υποψηφιο γαμβρο.
εγω δεν θελω γαμοπιλαφο μου πεφτει βαρυΕιπαμε να φαμε ενα ρημαδοπιλαφο.....κι εσυ το παs για γαμοπιλαφο
Ασε.....φτιαξε μουσακα που δεν εχει και υποχρεωσειs
η κλωνα κανει και γαυρο μαρινατο....για γαμβρο δεν ξερω αλλα για γαυρο με βρηκες,τι αλλο εχει το μενου![]()
![]()
Δυστυχωs ετσι ειναι......Δεν σκεφτονται οι γυναικεs το ιδιο ....πιλαφι μ εμαs κι εκει γινεται η αντιπαραθεσηεγω δεν θελω γαμοπιλαφο μου πεφτει βαρυ![]()
![]()
![]()
![]()
Δυστυχωs ετσι ειναι......Δεν σκεφτονται οι γυναικεs το ιδιο ....πιλαφι μ εμαs κι εκει γινεται η αντιπαραθεση![]()
![]()
αυτο πως να το παρω τωρα προσβλητικα η προκλητικασορρυ, no gay-roi in my bed!
αυτο πως να το παρω τωρα προσβλητικα η προκλητικα![]()
![]()
![]()
![]()
Βλεπω δεν εισαι....ζωοφιλη!! Αφηνειs το τετραποδο νηστικοΑν ειναι παραδοσιακη η γυναικα, παει και με παραδοσιακες αρχες.
Θετε και το σκυλο ολοκληρο και την πιτα χορτατη?
λαθος αντιληψη εχεις σιγουρα αλλα δεν χρειαζεται να στο αποδειξω αλλα ουτε και εσυ θα ηθελεσ αποδειξειςθες να μου αποδειξεις πως εχω λαθος αντιληψη δηλαδης?
Αν ειναι παραδοσιακη η γυναικα, παει και με παραδοσιακες αρχες.
Θετε και το σκυλο ολοκληρο και την πιτα χορτατη?
σε αγαπω!!σορρυ, no gay-roi in my bed!
Το να ξέρεις να φτιάξεις ένα πιάτο φαί και να φροντίζεις το γκόμενό σου σε κάνει παραδοσιακή;Αυτή την εικόνα έχεις για τις παραδοσιακές γυναίκες
![]()