Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και η τωρινή εποχή με θλίψη παρατηρώ ότι προτιμά τις ξένες ή τις λίγες καλές που απέμειναν.
Χωρίς να συμπεριλάβω μετροσεξουαλ και πουστοσέξουαλ ή φλωράκια όπως ανέφερε ο φίλος πιο πάνω
δε περιλαμβανεις κ αντρες που ενω εχουν σχεση/γαμο πανε με αλλες η σε μπουρδελα;
Και οι δυο πέφτουν στα τέσσερα για doggie και πάει λέγοντας :idiot:
Τι άλλο θα ακούσουμε.Σε κάτι γκόμενες σαν εσένα ταιράζει γάντι το πάνε φτιάξε κανά πιάτο φαί αν και δε μου αρέσουν τα κλισέ και οι φαλλοκρατικές ατάκες όπως δε μου αρέσουν οι γκόμενες που έχουν κατεβάσει αρχίδια
τι θες?να μην δουλευει η γυναικα σου;να μην βοηθας στις δουλειες?τι σε χαλασε;

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει λες; :headbang:
Αυτό είναι το πρόβλημα σου κοπελιά.Και το δικό σου και των ομοίων σου αντρών και γυναικών.Ότι δεν αναγνωρίζετε οτι άλλο ισότητα και ίσα ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα και άλλο αρχέτυπα και ρόλοι.

Μα κοπελιε εγω δεν το εθεσα ως προβλημα.Εσυ το βλεπεις ετσι...Για να σου δωσω ενα παραδειγα να καταλαβεις τι εννοω οσον αφορα αρχαιτυπα και ρολους. Εχω μια φιλη η οποια δειχνει το ενδιαφερον της και την αγαπη της μεσω της περιποιησης. Δεν το κανει αυτο μονο στον γκομενο της , αλλα και στους φιλους και φιλες της. Σκοτωνεται να μας περιποιηθει γιατι μεσω αυτου εκφραζει το ενδιαφερον της. Εγω παλι δεν το εχω αυτο.Οχι γιατι δεν ενδιαφερομαι , αλλα εγω εχω την αγγαλια και την επαφη ως μεσον ενδειξης ενδιαφεροντος και το οτι δεν ειμαι ιδιεταιρα περιποιητικη δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι. Εσυ ομως υποστηριζεις οτι ολοι εχουμε συγκεκριμμενους ρολους που πρεπει να ακολουθουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις. Κανω λαθος? Αν κανω παρακαλω εξηγησε μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
φιλε μου δυστυχως εχουν αλλαξει οι εποχες.αυτο αδυνατητε να το καταλαβετε.οταν η γυναικα πλεον δουλευει για να βοηθησει να επιβιωσει η οικογενεια,δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να ειναι και δουλα.αναγκαστικα θα μοιραστεις τις δουλειες του σπιτιου.
εκτος και αν εισαι κανα γαιδουρι και σου εχει μαθει η μανα σου να εισαι ξαπλα και να σου φερνουν τις παντοφλες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Μα κοπελιε εγω δεν το εθεσα ως προβλημα.Εσυ το βλεπεις ετσι...Για να σου δωσω ενα παραδειγα να καταλαβεις τι εννοω οσον αφορα αρχαιτυπα και ρολους. Εχω μια φιλη η οποια δειχνει το ενδιαφερον της και την αγαπη της μεσω της περιποιησης. Δεν το κανει αυτο μονο στον γκομενο της , αλλα και στους φιλους και φιλες της. Σκοτωνεται να μας περιποιηθει γιατι μεσω αυτου εκφραζει το ενδιαφερον της. Εγω παλι δεν το εχω αυτο.Οχι γιατι δεν ενδιαφερομαι , αλλα εγω εχω την αγγαλια και την επαφη ως μεσον ενδειξης ενδιαφεροντος και το οτι δεν ειμαι ιδιεταιρα περιποιητικη δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι. Εσυ ομως υποστηριζεις οτι ολοι εχουμε συγκεκριμμενους ρολους που πρεπει να ακολουθουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις. Κανω λαθος? Αν κανω παρακαλω εξηγησε μου.
παρακαλω το τηλεφωνο της φιλης σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
φιλε μου δυστυχως εχουν αλλαξει οι εποχες.αυτο αδυνατητε να το καταλαβετε.οταν η γυναικα πλεον δουλευει για να βοηθησει να επιβιωσει η οικογενεια,δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση να ειναι και δουλα.αναγκαστικα θα μοιραστεις τις δουλειες του σπιτιου.
εκτος και αν εισαι κανα γαιδουρι και σου εχει μαθει η μανα σου να εισαι ξαπλα και να σου φερνουν τις παντοφλες.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

νευρακια εχει η σουρωμένη?

φαε μια παστα!
ενα μαλακα τρωω στην μαπα τοση ωρα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και οι 2 δουλευουν και οι 2 κανουν δουλειες του σπιτιου και οι 2 φροντιζουν το παιδι και οι 2 μαγειρευουν κ οι 2 πανε γ ψωνια κ.ο.κ
οταν ομως κανετε την παπαρια στο αυτοκινητο ''κατεβα να καθαριζεις'' λετε......και το ξυλο το τρωει ο μαλακας οχι και οι 2...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αρχιγαιδαρος θα ελεγα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΚΑΛΑ ρε ενα φαι ειπαμε να φτιαξετε και σεις πιασατε την κοινωνιολογικη αναλυση..... :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οταν ομως κανετε την παπαρια στο αυτοκινητο ''κατεβα να καθαριζεις'' λετε......και το ξυλο το τρωει ο μαλακας οχι και οι 2...
αχαχαχα.αυτο μου εχει τυχει μπηκα σε ενα στενο παρανομα και εκεινη την στιγμη στριβει ενας αλλος χωρις να με δει και ερχοταν κανονικα ο ανθρωπος και μου κορναρει.εγω λεω συγνωμη και μου λεει η γκομενα τι συγνωμη ρε μωρο μου κατεβα να τον γαμησεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom