master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
κοψε την μαλακια ρε.τσιμπουκια ο δρομος με σημα τη καλογρια
κοψε την μαλακια ρε.τσιμπουκια ο δρομος με σημα τη καλογρια
Με χαλάει όταν διαβάζω από ξινές γκόμενες ότι το να φτιάχνεις ένα πιάτο πιλάφι προαπαιτεί μια "παραδοσιακή" γυναίκα και απο εκεί ξεκίνησα και την κουβέντα μου.Με χαλάει όταν βλέπω γκόμενες με αρχίδια και τύπους με μουνί.Με χαλάει όταν διαταράσσεται η ισορροπία των φύλων και τέλος με χαλάνε εκφράσεις του τύπου "υπηρετώ τον άντρα".Όταν ο άντρας σε πάει μια βόλτα ή σου κάνει ένα ταξίδι ή μια έκπληξη ή ένα δώρο ή οτιδήποτε τον σέρνεις από τη μύτη; το θεμιτό είναι να το κάνει επειδή το γουστάρει.Και το θεμιτό είναι μια γυναίκα να περιποιηθεί τον άντρα της επειδή το γουστάρει και όχι επειδή νιώθει ότι τον υπηρετεί
Δυστυχως δεν εγινες σαφης. Σε καθε προταση που γραφεις εχω και εναν αντιλογο , χωρις να θελω να πω οτι εισαι λαθος. Απλα αλλα ισχυουν για μενα. Τεσπα ειναι και αργα και για να το αναλυσω πρεπει να γραψω τριπλασιο ποστ. Ειναι συζητηση που γινεται τετ α τετ αυτη . Πις.![]()
σου την πεφτει εχω την εντυπωση.
κατόπιν εορτής,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μερικά ποστ με συγκλονίζουν εδώ μέσα![]()
![]()
![]()
μην το λες μπορει να μαζευει καβααφου σιγουρα εχει γκομενο, και αλλους 10 στο περιμενε...δεν εχει αναγκη η φιλη μας...
αφου σιγουρα εχει γκομενο, και αλλους 10 στο περιμενε...δεν εχει αναγκη η φιλη μας...
κοψε την μαλακια ρε.
Δυστυχως δεν εγινες σαφης. Σε καθε προταση που γραφεις εχω και εναν αντιλογο , χωρις να θελω να πω οτι εισαι λαθος. Απλα αλλα ισχυουν για μενα. Τεσπα ειναι και αργα και για να το αναλυσω πρεπει να γραψω τριπλασιο ποστ. Ειναι συζητηση που γινεται τετ α τετ αυτη . Πις.![]()
μην το λες μπορει να μαζευει καβα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τις στατιστικες δεν τις ξέρεις?????
Τέλος δες και αυτό:
The mother archetype
The mother archetype is a particularly good example. All of our ancestors had mothers. We have evolved in an environment that included a mother or mother-substitute. We would never have survived without our connection with a nurturing-one during our times as helpless infants. It stands to reason that we are "built" in a way that reflects that evolutionary environment: We come into this world ready to want mother, to seek her, to recognize her, to deal with her.
So the mother archetype is our built-in ability to recognize a certain relationship, that of "mothering." Jung says that this is rather abstract, and we are likely to project the archetype out into the world and onto a particular person, usually our own mothers. Even when an archetype doesn't have a particular real person available, we tend to personify the archetype, that is, turn it into a mythological "story-book" character. This character symbolizes the archetype.
The mother archetype is symbolized by the primordial mother or "earth mother" of mythology, by Eve and Mary in western traditions, and by less personal symbols such as the church, the nation, a forest, or the ocean. According to Jung, someone whose own mother failed to satisfy the demands of the archetype may well be one that spends his or her life seeking comfort in the church, or in identification with "the motherland," or in meditating upon the figure of Mary, or in a life at sea.
ρωτα τον ερευνητη.
Αυτος ξερει.
Εδω κραζουμε εδω μεσα τις ελληνιδες, ειναι δυνατον να πας μετα για κατι αλλο?
Δεν ειμαι απο αυτους που δημοσια το παιζει αντρας βαρβατιλα και μετα στελνει pm...
τι εγινε ρε πουτη...μολις εγινε μεντιουμ ο ερευνητης, αμεσως καταληφθηκε η θεση που χηρευε![]()
αυξηθηκε τωρα εγινε 75%![]()
![]()
![]()
γιατι ρε, τι κακο να κανει ενα τοσο δα μιτσουλι πμ?
Α δεν παρακολουθω 5 εκατομυρια ελληνιδες για να ξερω τι κανει η καθε μια. Ξερω μονο οτι το γαμησι ειναι ωραιο πραγμα, και καλο θα ηταν να γαμιεται ο κοσμος...