Επισκέπτης
Πες μου οτι γραφεις κι εσύ εκεί μέσα να τραβηξω τα βυζιά μου .να βρεις μια φιλινάδα να σου στέλνει λινκ με τα πιο αστεία/γελοία θρεντ, εγώ έτσι κάνω![]()
![]()
Πες μου οτι γραφεις κι εσύ εκεί μέσα να τραβηξω τα βυζιά μου .να βρεις μια φιλινάδα να σου στέλνει λινκ με τα πιο αστεία/γελοία θρεντ, εγώ έτσι κάνω![]()
![]()
Στην δευτερη φωτο είναι 'κάπως' το βλέμμα..Δεν ξέρω ίσως φταίει το μακιγιάζ.
Πες μου οτι γραφεις κι εσύ εκεί μέσα να τραβηξω τα βυζιά μου .
εμενα μου αρεσει παντωσσυμφωνω ουτε εμενα μ αρεσει το βλεμμα στις περισσοτερες φωτο :-
Οχι μην τα τραβηξειςΠες μου οτι γραφεις κι εσύ εκεί μέσα να τραβηξω τα βυζιά μου .
Πηγαινε να εργαστεις ,και να μην τρως τα λεφτα του μπαμπα σου και της μαμας σου ,και μετα τα λεμε.Και σταματα να βριζεις .
Στην δευτερη φωτο είναι 'κάπως' το βλέμμα..Δεν ξέρω ίσως φταίει το μακιγιάζ.
Καλως τον whitey που επεσε θυμα κλωνου (γλειψε το πουλι του περσονα τοτε να σε πληρωσει αυτος![]()
θελω να δω και γω φωτο να σχολιασω ρε
Αγγίζεις ευαίσθητα θέματα Παίχτουρα...Εχω χάσει πάρα πολλά αλλά ΚΑΙ έχω πάρει.Παίζεις Ιακωβο καλό μου?Ανεβαίνεις βουνό?Οχι μην τα τραβηξεις![]()
![]()
..και σου πεσουν περισσοτερο......τραβα τιποτα αλλο...ξερεις που...για να κανεις νικη...αν και πιστευω οτι εισαι παιχτρια της χασουρας...οποτε θελεις σε προκαλω σε μοναμαχια στο 21(Blackjack)!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Μην βριζεις .Και πηγαινε να εργαστεις και να μην τρως τα λεφτα της μαμας σου .τσου δε παω.
πουστη μπινε.
![]()
Γιατη ο μπαμπας ειναι τσιγκουνης?Μην βριζεις .Και πηγαινε να εργαστεις και να μην τρως τα λεφτα της μαμας σου .
Μην βριζεις .Και πηγαινε να εργαστεις και να μην τρως τα λεφτα της μαμας σου .
Θυμάμαι παλιά που έλεγε ότι οι φωτογραφήσεις της είναι τέχνη, η παρακάτω ας πούμε είναι 69η τέχνη
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/10/04/M2/650_16.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η εκφραση λεει "εκανα κουραδα στη μπανιερα και το ειδανε"
Αγγίζεις ευαίσθητα θέματα Παίχτουρα...Εχω χάσει πάρα πολλά αλλά ΚΑΙ έχω πάρει.Παίζεις Ιακωβο καλό μου?Ανεβαίνεις βουνό?
εισαι φυσικη μελαχροινη?ασε κοπελια κι εγω τα ιδια :-
μια χανω μια βαζω κιλα :-
η εκφραση λεει "εκανα κουραδα στη μπανιερα και το ειδανε"