- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Τι έγινε θεώρησες το χωρατό μου παγωμένο; Καλά ούτε εμένα μου άρεσε αλλά αν δεν το 'λεγα θα σκαγα
καλο ηταν!
Τι έγινε θεώρησες το χωρατό μου παγωμένο; Καλά ούτε εμένα μου άρεσε αλλά αν δεν το 'λεγα θα σκαγα
εχεις αυτογνωσια...Τι έγινε θεώρησες το χωρατό μου παγωμένο; Καλά ούτε εμένα μου άρεσε αλλά αν δεν το 'λεγα θα σκαγα
σκατα σεξυ.αμα με κοιταξει ετσι γκομενα για να με καβλωσει θα φαει χλεπα στα μουτρα
αραγε για τι ναναι μτ ανοικτο το στομα εχει προβλημα?καλα ρε πουστη μου.της εχουν πει οτι το να εχει ανοιχτο στομα σε καθε φωτο την δειχνει ωραια?
Σοτιροφ,ναι.Ανοιγει το στομα γιατι εχει αλλεργικη ριντιδα και κρεατακια και δεν μπορει να ανπνευσει απο το στομα.
αραγε για τι ναναι μτ ανοικτο το στομα εχει προβλημα?
καλα ρε πουστη μου.της εχουν πει οτι το να εχει ανοιχτο στομα σε καθε φωτο την δειχνει ωραια?
Ωραία βυζιά έφτιαξε ο πλαστικός πάντως..
Σειρα εχει ο νευροχειρουργος για μεταμοσχευση εγκεφαλου....
εχει βρει μια και καλα ποζα και την επαναλαμβάνει..
Ένας θαυματοποιός θα ήταν πιο χρήσιμος..
Ισως να φτιαχναμε ενα βιολογικο οπλο που θα εξοντωσει ΟΛΕΣ τις ελληνιδες, θα τις θαβαμε ολες μαζι ομαδικα σε χαραδρες, και μετα θα φερναμε γυναικες απο την ανατολη. Πιο ευκολο αυτο απο το να βαλουμε μυαλο σε ενα βουρλο.
Ισως να φτιαχναμε ενα βιολογικο οπλο που θα εξοντωσει ΟΛΕΣ τις ελληνιδες, θα τις θαβαμε ολες μαζι ομαδικα σε χαραδρες, και μετα θα φερναμε γυναικες απο την ανατολη. Πιο ευκολο αυτο απο το να βαλουμε μυαλο σε ενα βουρλο.
οταν ακούσεις και κάποιες εσωτερικές φωνές να σε προστάζουν να το κάνεις, μην το κρατησεις κρυφο.
πες στον κύριο με την άσπρη μπλούζα το θεικό σχεδιο και θα σε βοηθήσει καταλλήλως.
Η μεγάλη ιδέα..
κανε ενα πειραμα .Φορα ενα παντελονι με μαλακο υφασμα ,μην φορεσεις εσωρρουχο και παιξε τον να σου σηκωθει .αν κατορθωσεις και τον κρατησεις σηκωμενο και πας καπου που να εχει κοπελλες 16-17 ετων ,θα δεις πως θα κοιτανε απροκαλυπτα το φουσκωμα του παντελονιου σου.
Οι μεγαλυτερες θα κοιτανε πιο διακριτικα.