Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κανε ενα πειραμα .Φορα ενα παντελονι με μαλακο υφασμα ,μην φορεσεις εσωρρουχο και παιξε τον να σου σηκωθει .αν κατορθωσεις και τον κρατησεις σηκωμενο και πας καπου που να εχει κοπελλες 16-17 ετων ,θα δεις πως θα κοιτανε απροκαλυπτα το φουσκωμα του παντελονιου σου.
Οι μεγαλυτερες θα κοιτανε πιο διακριτικα.

κανε ενα πειραμα. Σκασε. Μεινε ετσι.

Μη κλεψεις ε

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ΒΟΟΜΒ για δες το προηγουμενο βιντεακι..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΒΟΟΜΒ για δες το προηγουμενο βιντεακι..

κάθε βίντεο που έχει το Cause I Got High είναι καλό βίντεο  :rockon:

υ.γ. και ναι, για να σου απαντήσω, αν ήμουν αυτός στο ποδήλατο θα στούκερνα στη βελανιδιά  :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στην δευτερη φωτο είναι 'κάπως' το βλέμμα..Δεν ξέρω ίσως φταίει το μακιγιάζ.

σε όλη τη φωτογράφηση είναι σαν το παιδί του σατανά λέμε, είναι καταπληκτικό  :2funny: :2funny:

και δε φταίει το μακιγιάζ, φταίει που δεν ξέρει να ανοίγει τα μάτια της προφανώς.
το βρήκαμε τώρα, στην τατιάνα φταίνε τα μαλλιά, στη δαιμονισμένη φωτογράφηση φταίει το μακιγιάζ, λες και μιλάμε για άλλο άτομο κάθε φορά  :2funny: :2funny:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ελλεινιδες συνεχιστε ολες τις πιπες σας.απλα και ομορφα!αντε γεια!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κοριτσια...θελετε να παιξουμε μακρια γαιδουρα???....να αρχισουμε με τα ευκολα!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κανε ενα πειραμα. Σκασε. Μεινε ετσι.

Μη κλεψεις ε
Πηγαινε να εργαστεις ,και να μην τρως τα λεφτα του μπαμπα σου και της μαμας σου ,και μετα τα λεμε.Και σταματα να βριζεις .

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαινε να εργαστεις ,και να μην τρως τα λεφτα του μπαμπα σου και της μαμας σου ,και μετα τα λεμε.Και σταματα να βριζεις .
χαχαχαχαχαχα,ρε φιλε αυτο που λες εχει επιτυχια 90%

Επισκέπτης
πω πω! αμα το καταφερεις γυρναω μονιμα στο κοσμο :o
Και που λες..πριν καιρό  η αγαπητή μας Λουκριτία κάτι έλεγε εδώ για το κοσμοπόλιταν και μπήκα κι εγώ απο περιέργεια να δω..1 θα σου πω.Εκατσα 2 λεπτά και δεν ξαναμπήκα.
σε όλη τη φωτογράφηση είναι σαν το παιδί του σατανά λέμε, είναι καταπληκτικό  :2funny: :2funny:

και δε φταίει το μακιγιάζ, φταίει που δεν ξέρει να ανοίγει τα μάτια της προφανώς.
το βρήκαμε τώρα, στην τατιάνα φταίνε τα μαλλιά, στη δαιμονισμένη φωτογράφηση φταίει το μακιγιάζ, λες και μιλάμε για άλλο άτομο κάθε φορά  :2funny: :2funny:
Μπα απλά παραείναι σφιγμένη.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην εκνευριζεσαι φιλε...εδω μεσα ειμαστε για να χαλαρωνουμε απο τα γαμησια που πεταμε στα Ρωσιδακια εξω!!!!..........κανε την πλακα σου....... και οτι σε ενοχλει πετα ενα φτυσιμο και προσπερνα το!!!!!!!!!!!...θα μου πεις και το φτυσιμο εχει αξια γιατι καταναλωνεις σαλιο και ενεργεια!!!!!....Οποτε προσπερνα το..διχως φτυσιμο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Και που λες..πριν καιρό  η αγαπητή μας Λουκριτία κάτι έλεγε εδώ για το κοσμοπόλιταν και μπήκα κι εγώ απο περιέργεια να δω..1 θα σου πω.Εκατσα 2 λεπτά και δεν ξαναμπήκα.

να βρεις μια φιλινάδα να σου στέλνει λινκ με τα πιο αστεία/γελοία θρεντ, εγώ έτσι κάνω  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

κι εγω δεν πολυγραφω εκει πλεον, απλα ειναι αρκετοι φιλοι μου μεσα και ειναι οικογενειακο το κλιμα..

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα,ρε φιλε αυτο που λες εχει επιτυχια 90%
ΖΑΡΑΛΗ μπαινουν κατι τυπακια που δεν εχουν ποτε εργαστει ,ζουνε με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας και το παιζουν μαγκες .Το μονο που τολμουν να κανουν ειναι να βριζουν ανωνυμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom