boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Θυμάμαι παλιά που έλεγε ότι οι φωτογραφήσεις της είναι τέχνη, η παρακάτω ας πούμε είναι 69η τέχνη
η τέχνη του να φαίνεσαι δαιμονισμένος
Θυμάμαι παλιά που έλεγε ότι οι φωτογραφήσεις της είναι τέχνη, η παρακάτω ας πούμε είναι 69η τέχνη
κανε ενα πειραμα .Φορα ενα παντελονι με μαλακο υφασμα ,μην φορεσεις εσωρρουχο και παιξε τον να σου σηκωθει .αν κατορθωσεις και τον κρατησεις σηκωμενο και πας καπου που να εχει κοπελλες 16-17 ετων ,θα δεις πως θα κοιτανε απροκαλυπτα το φουσκωμα του παντελονιου σου.
Οι μεγαλυτερες θα κοιτανε πιο διακριτικα.
χωρις ποσοστο;! :oκανε ενα πειραμα. Σκασε. Μεινε ετσι.
Μη κλεψεις ε
κανε ενα πειραμα. Σκασε. Μεινε ετσι.
Μη κλεψεις ε
ΒΟΟΜΒ για δες το προηγουμενο βιντεακι..
Στην δευτερη φωτο είναι 'κάπως' το βλέμμα..Δεν ξέρω ίσως φταίει το μακιγιάζ.η τέχνη του να φαίνεσαι δαιμονισμένος
Στην δευτερη φωτο είναι 'κάπως' το βλέμμα..Δεν ξέρω ίσως φταίει το μακιγιάζ.
Πηγαινε να εργαστεις ,και να μην τρως τα λεφτα του μπαμπα σου και της μαμας σου ,και μετα τα λεμε.Και σταματα να βριζεις .κανε ενα πειραμα. Σκασε. Μεινε ετσι.
Μη κλεψεις ε
χαχαχαχαχαχα,ρε φιλε αυτο που λες εχει επιτυχια 90%Πηγαινε να εργαστεις ,και να μην τρως τα λεφτα του μπαμπα σου και της μαμας σου ,και μετα τα λεμε.Και σταματα να βριζεις .
Και που λες..πριν καιρό η αγαπητή μας Λουκριτία κάτι έλεγε εδώ για το κοσμοπόλιταν και μπήκα κι εγώ απο περιέργεια να δω..1 θα σου πω.Εκατσα 2 λεπτά και δεν ξαναμπήκα.πω πω! αμα το καταφερεις γυρναω μονιμα στο κοσμο :o
Μπα απλά παραείναι σφιγμένη.σε όλη τη φωτογράφηση είναι σαν το παιδί του σατανά λέμε, είναι καταπληκτικό
και δε φταίει το μακιγιάζ, φταίει που δεν ξέρει να ανοίγει τα μάτια της προφανώς.
το βρήκαμε τώρα, στην τατιάνα φταίνε τα μαλλιά, στη δαιμονισμένη φωτογράφηση φταίει το μακιγιάζ, λες και μιλάμε για άλλο άτομο κάθε φορά
Μην εκνευριζεσαι φιλε...εδω μεσα ειμαστε για να χαλαρωνουμε απο τα γαμησια που πεταμε στα Ρωσιδακια εξω!!!!..........κανε την πλακα σου....... και οτι σε ενοχλει πετα ενα φτυσιμο και προσπερνα το!!!!!!!!!!!...θα μου πεις και το φτυσιμο εχει αξια γιατι καταναλωνεις σαλιο και ενεργεια!!!!!....Οποτε προσπερνα το..διχως φτυσιμο!!!!!!Πηγαινε να εργαστεις ,και να μην τρως τα λεφτα του μπαμπα σου και της μαμας σου ,και μετα τα λεμε.Και σταματα να βριζεις .
Και που λες..πριν καιρό η αγαπητή μας Λουκριτία κάτι έλεγε εδώ για το κοσμοπόλιταν και μπήκα κι εγώ απο περιέργεια να δω..1 θα σου πω.Εκατσα 2 λεπτά και δεν ξαναμπήκα.
Και που λες..πριν καιρό η αγαπητή μας Λουκριτία κάτι έλεγε εδώ για το κοσμοπόλιταν και μπήκα κι εγώ απο περιέργεια να δω..1 θα σου πω.Εκατσα 2 λεπτά και δεν ξαναμπήκα.
ΖΑΡΑΛΗ μπαινουν κατι τυπακια που δεν εχουν ποτε εργαστει ,ζουνε με τα λεφτα του μπαμπα και της μαμας και το παιζουν μαγκες .Το μονο που τολμουν να κανουν ειναι να βριζουν ανωνυμα.χαχαχαχαχαχα,ρε φιλε αυτο που λες εχει επιτυχια 90%
να βρεις μια φιλινάδα να σου στέλνει λινκ με τα πιο αστεία/γελοία θρεντ, εγώ έτσι κάνω
ΣΩΩΩΠΑ...αληθεια ρε?????????κι εγω δεν πολυγραφω εκει πλεον, απλα ειναι αρκετοι φιλοι μου μεσα και ειναι οικογενειακο το κλιμα..