Επισκέπτης
Μωρή τρελή μωρή ξεμυαλισμένη...ασε κοπελια κι εγω τα ιδια :-
μια χανω μια βαζω κιλα :-
Για Blackjack λέγαμε όχι για κιλά!
Μωρή τρελή μωρή ξεμυαλισμένη...ασε κοπελια κι εγω τα ιδια :-
εισαι φυσικη μελαχροινη?
ασε κοπελια κι εγω τα ιδια :-
Οχι, είναι της Μπουμπας.Αλιντισα ο κολος στην φωτο δικος σου ειναι?
Μωρή τρελή μωρή ξεμυαλισμένη...
Για Blackjack λέγαμε όχι για κιλά!
δακρυσα μιλαμε
Να μην επεκταθω σε δημοσια συζητηση.....ειμαι φονικη μηχανη πλεον σε οτι κανω σε θεματα..τυχερων παιχνιδιων....στο βουνο μονο τα κοροιδα και οι αιμοδοτες ανεβαινουν!!!!.....εχω ανεβει συνολικα τεσσερις φορες...με τρεις νικες και μια ηττα....η μια απο τις τρεις νικες ηταν η πρωτη φορα που ανεβηκα στο μεγαλο τραπεζι στο 21....πηρα κοντα στις 7.000 ευρω....κοροιδο ειμαι να πηγαινω ταχτικα για να τα δωσω πισω!!!!!Δεν δινω στον τζογο πλεον....μονο παιρνω...και ειναι θεμα οτι εχω φτιαξει..... αγωνιστικη φιλοσοφια...εχω εμπειρια...εχω αυτοσυγκρατηση...και εχω πλεον καβα..... να παιζω με τα δικα τους, οποτε μου καβλωσει!!!!...δεν θα με καψουρευουν αυτοι,...θα τους καψουρευω εγω...σε οτι παιζω.... και σε πληροφορω οτι μεχρι σημερα εχω παιξει τα παντα!!!Τωρα τον Μαιο στα γενεθλια μου θα παω, (γιατι εχω ισχυρη καβα απο το Στοιχημα και καλη ψυχολογια αυτο το διαστημα),..... στο Λουτρακι, να παιξω ενα παιχνιδι... που εκτος καζινο...εχω μεχρι σημερα 29 νικες και μια μονο ηττα...στο καζινο ομως..... και μονο στο καζινο του Λουτρακιου..... παιζεται διαφορετικα και ονομαζεται Craps(ζαρια)!!!!......θα παω για τρεις ζαριες μονο,... προσδοκωντας να βγαλω εξαρες(double six)και φυσικα Over7!!!...Τις εξαρες στο ζαρι μου, τις εχω ευκολα!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας....ο επονομαζομενος εργολαβος παιχτικων κηδειων!!!Αγγίζεις ευαίσθητα θέματα Παίχτουρα...Εχω χάσει πάρα πολλά αλλά ΚΑΙ έχω πάρει.Παίζεις Ιακωβο καλό μου?Ανεβαίνεις βουνό?
Να μην επεκταθω σε δημοσια συζητηση.....ειμαι φονικη μηχανη πλεον σε οτι κανω σε θεματα..τυχερων παιχνιδιων....στο βουνο μονο τα κοροιδα και οι αιμοδοτες ανεβαινουν!!!!.....εχω ανεβει συνολικα τεσσερις φορες...με τρεις νικες και μια ηττα....η μια απο τις τρεις νικες ηταν η πρωτη φορα που ανεβηκα στο μεγαλο τραπεζι στο 21....πηρα κοντα στις 7.000 ευρω....κοροιδο ειμαι να πηγαινω ταχτικα για να τα δωσω πισω!!!!!Δεν δινω στον τζογο πλεον....μονο παιρνω...και ειναι θεμα οτι εχω φτιαξει..... αγωνιστικη φιλοσοφια...εχω εμπειρια...εχω αυτοσυγκρατηση...και εχω πλεον καβα..... να παιζω με τα δικα τους, οποτε μου καβλωσει!!!!...δεν θα με καψουρευουν αυτοι,...θα τους καψουρευω εγω...σε οτι παιζω.... και σε πληροφορω οτι μεχρι σημερα εχω παιξει τα παντα!!!Τωρα τον Μαιο στα γενεθλια μου θα παω, (γιατι εχω ισχυρη καβα απο το Στοιχημα και καλη ψυχολογια αυτο το διαστημα),..... στο Λουτρακι, να παιξω ενα παιχνιδι... που εκτος καζινο...εχω μεχρι σημερα 29 νικες και μια μονο ηττα...στο καζινο ομως..... και μονο στο καζινο του Λουτρακιου..... παιζεται διαφορετικα και ονομαζεται Craps(ζαρια)!!!!......θα παω για τρεις ζαριες μονο,... προσδοκωντας να βγαλω εξαρες(double six)και φυσικα Over7!!!...Τις εξαρες στο ζαρι μου, τις εχω ευκολα!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας....ο επονομαζομενος εργολαβος παιχτικων κηδειων!!!
δε ξερω για κουραδεσ και μαλακιεσ παντωσ εγω ανναμαρια αμα εισαι αυτη εσυ και δεν εισαι μαριοσ η οτιδηποτε αλλο ανετα οποτε θελεισ σε χυνω στη μαπα!!αυταη εκφραση λεει "εκανα κουραδα στη μπανιερα και το ειδανε"
ναι μεγαλε μην επεκταθεις μονο...
ε αμα θες εσυ η μιση δουλεια τελειωμενη που λενε....δε ξερω για κουραδεσ και μαλακιεσ παντωσ εγω ανναμαρια αμα εισαι αυτη εσυ και δεν εισαι μαριοσ η οτιδηποτε αλλο ανετα οποτε θελεισ σε χυνω στη μαπα!!αυτα
Λουτράκι δεν πάω ΟΥΤΕ νεκρή για προσωπικούς λόγους.Να μην επεκταθω σε δημοσια συζητηση.....ειμαι φονικη μηχανη πλεον σε οτι κανω σε θεματα..τυχερων παιχνιδιων....στο βουνο μονο τα κοροιδα και οι αιμοδοτες ανεβαινουν!!!!.....εχω ανεβει συνολικα τεσσερις φορες...με τρεις νικες και μια ηττα....η μια απο τις τρεις νικες ηταν η πρωτη φορα που ανεβηκα στο μεγαλο τραπεζι στο 21....πηρα κοντα στις 7.000 ευρω....κοροιδο ειμαι να πηγαινω ταχτικα για να τα δωσω πισω!!!!!Δεν δινω στον τζογο πλεον....μονο παιρνω...και ειναι θεμα οτι εχω φτιαξει..... αγωνιστικη φιλοσοφια...εχω εμπειρια...εχω αυτοσυγκρατηση...και εχω πλεον καβα..... να παιζω με τα δικα τους, οποτε μου καβλωσει!!!!...δεν θα με καψουρευουν αυτοι,...θα τους καψουρευω εγω...σε οτι παιζω.... και σε πληροφορω οτι μεχρι σημερα εχω παιξει τα παντα!!!Τωρα τον Μαιο στα γενεθλια μου θα παω, (γιατι εχω ισχυρη καβα απο το Στοιχημα και καλη ψυχολογια αυτο το διαστημα),..... στο Λουτρακι, να παιξω ενα παιχνιδι... που εκτος καζινο...εχω μεχρι σημερα 29 νικες και μια μονο ηττα...στο καζινο ομως..... και μονο στο καζινο του Λουτρακιου..... παιζεται διαφορετικα και ονομαζεται Craps(ζαρια)!!!!......θα παω για τρεις ζαριες μονο,... προσδοκωντας να βγαλω εξαρες(double six)και φυσικα Over7!!!...Τις εξαρες στο ζαρι μου, τις εχω ευκολα!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας....ο επονομαζομενος εργολαβος παιχτικων κηδειων!!!
δε ξερω για κουραδεσ και μαλακιεσ παντωσ εγω ανναμαρια αμα εισαι αυτη εσυ και δεν εισαι μαριοσ η οτιδηποτε αλλο ανετα οποτε θελεισ σε χυνω στη μαπα!!αυτα
Λουτράκι δεν πάω ΟΥΤΕ νεκρή για προσωπικούς λόγους.
Όποτε έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά εδώ.Thread-βίβλος.
μη γελασ σοβαρα μιλαω ;) ;)μαριος?
μερικοι λενε οτι ειμαι κανας μανατζερ της, οποτε θα της το μεταφερω
Θυμάμαι παλιά που έλεγε ότι οι φωτογραφήσεις της είναι τέχνη, η παρακάτω ας πούμε είναι 69η τέχνη
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/10/04/M2/650_16.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εσυ πως ενημερωθηκες για το shoot καλο μου?
σ'εχω στο fb? :think:
και εννοειται πως δεν θεωρω αυτες τις φωτογραφιες τεχνη, ισως 3-4 που εχω απ τις τοσες ναι
μη παραποιειτε τα λογια μου :s&m_2:
Εγώ σε έχω!!!εσυ πως ενημερωθηκες για το shoot καλο μου?
σ'εχω στο fb?
και εννοειται πως δεν θεωρω αυτες τις φωτογραφιες τεχνη, ισως 3-4 που εχω απ τις τοσες ναι
μη παραποιειτε τα λογια μου
Εγώ σε έχω!!!
Τις φωτογραφίες τις αστείες πάντως δεν τις έχεις,ούτε την Τατιάνα,γιατί;!