Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αλιντισα ο κολος στην φωτο δικος σου ειναι?  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ασε κοπελια κι εγω τα ιδια  :-
μια χανω μια βαζω κιλα  :-

επιασες ακριβως το νοημα. Για κιλα μιλαγε.

creepster.jpg

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μωρή τρελή μωρή ξεμυαλισμένη... :2funny: :2funny: :2funny:

Για Blackjack λέγαμε όχι για κιλά!

:2funny: :2funny: :2funny:
ειμαι ντιπ για ντιπ μιλαμε!   :uglystupid:
ε σου πε για πεσμενα βυζια, ειπες εχεις χασει κι εχεις παρει, και λογω προσωπικης εμπειριας πηγε εκει το μυαλο μου!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αγγίζεις ευαίσθητα θέματα Παίχτουρα...Εχω χάσει πάρα πολλά αλλά ΚΑΙ έχω πάρει.Παίζεις Ιακωβο καλό μου?Ανεβαίνεις βουνό?
Να μην επεκταθω σε δημοσια συζητηση.....ειμαι φονικη μηχανη πλεον σε οτι κανω σε θεματα..τυχερων παιχνιδιων....στο βουνο μονο τα κοροιδα και οι αιμοδοτες ανεβαινουν!!!!.....εχω ανεβει συνολικα τεσσερις φορες...με τρεις νικες και μια ηττα....η μια απο τις τρεις νικες ηταν η πρωτη φορα που ανεβηκα στο μεγαλο τραπεζι στο 21....πηρα κοντα στις 7.000 ευρω....κοροιδο ειμαι να πηγαινω ταχτικα για να τα δωσω πισω!!!!!Δεν δινω στον τζογο πλεον....μονο παιρνω...και ειναι θεμα οτι εχω φτιαξει..... αγωνιστικη φιλοσοφια...εχω εμπειρια...εχω αυτοσυγκρατηση...και εχω πλεον καβα..... να παιζω με τα δικα τους, οποτε μου καβλωσει!!!!...δεν θα με καψουρευουν αυτοι,...θα τους καψουρευω εγω...σε οτι παιζω....  και σε πληροφορω οτι μεχρι σημερα εχω παιξει τα παντα!!!Τωρα τον Μαιο στα γενεθλια μου θα παω, (γιατι εχω ισχυρη καβα απο το Στοιχημα και καλη ψυχολογια αυτο το διαστημα),..... στο Λουτρακι, να παιξω ενα παιχνιδι... που εκτος καζινο...εχω μεχρι σημερα 29 νικες και μια μονο ηττα...στο καζινο ομως..... και μονο στο καζινο του Λουτρακιου..... παιζεται διαφορετικα  και ονομαζεται Craps(ζαρια)!!!!......θα παω για τρεις ζαριες μονο,... προσδοκωντας να βγαλω εξαρες(double six)και φυσικα Over7!!!...Τις εξαρες στο ζαρι μου, τις εχω ευκολα!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας....ο επονομαζομενος εργολαβος παιχτικων κηδειων!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να μην επεκταθω σε δημοσια συζητηση.....ειμαι φονικη μηχανη πλεον σε οτι κανω σε θεματα..τυχερων παιχνιδιων....στο βουνο μονο τα κοροιδα και οι αιμοδοτες ανεβαινουν!!!!.....εχω ανεβει συνολικα τεσσερις φορες...με τρεις νικες και μια ηττα....η μια απο τις τρεις νικες ηταν η πρωτη φορα που ανεβηκα στο μεγαλο τραπεζι στο 21....πηρα κοντα στις 7.000 ευρω....κοροιδο ειμαι να πηγαινω ταχτικα για να τα δωσω πισω!!!!!Δεν δινω στον τζογο πλεον....μονο παιρνω...και ειναι θεμα οτι εχω φτιαξει..... αγωνιστικη φιλοσοφια...εχω εμπειρια...εχω αυτοσυγκρατηση...και εχω πλεον καβα..... να παιζω με τα δικα τους, οποτε μου καβλωσει!!!!...δεν θα με καψουρευουν αυτοι,...θα τους καψουρευω εγω...σε οτι παιζω....  και σε πληροφορω οτι μεχρι σημερα εχω παιξει τα παντα!!!Τωρα τον Μαιο στα γενεθλια μου θα παω, (γιατι εχω ισχυρη καβα απο το Στοιχημα και καλη ψυχολογια αυτο το διαστημα),..... στο Λουτρακι, να παιξω ενα παιχνιδι... που εκτος καζινο...εχω μεχρι σημερα 29 νικες και μια μονο ηττα...στο καζινο ομως..... και μονο στο καζινο του Λουτρακιου..... παιζεται διαφορετικα  και ονομαζεται Craps(ζαρια)!!!!......θα παω για τρεις ζαριες μονο,... προσδοκωντας να βγαλω εξαρες(double six)και φυσικα Over7!!!...Τις εξαρες στο ζαρι μου, τις εχω ευκολα!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας....ο επονομαζομενος εργολαβος παιχτικων κηδειων!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ναι μεγαλε μην επεκταθεις μονο...

familyguy0.gif

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
η εκφραση λεει "εκανα κουραδα στη μπανιερα και το ειδανε"
δε ξερω για κουραδεσ και μαλακιεσ παντωσ εγω ανναμαρια αμα εισαι αυτη εσυ και δεν εισαι μαριοσ η οτιδηποτε αλλο ανετα οποτε θελεισ σε χυνω στη μαπα!!αυτα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δε ξερω για κουραδεσ και μαλακιεσ παντωσ εγω ανναμαρια αμα εισαι αυτη εσυ και δεν εισαι μαριοσ η οτιδηποτε αλλο ανετα οποτε θελεισ σε χυνω στη μαπα!!αυτα
ε αμα θες εσυ η μιση δουλεια τελειωμενη που λενε....

αυτα

Επισκέπτης
Λουτράκι δεν πάω ΟΥΤΕ νεκρή για προσωπικούς λόγους.

Όποτε έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά εδώ.Thread-βίβλος.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

μαριος?  :2funny: :2funny: :2funny:
μερικοι λενε οτι ειμαι κανας μανατζερ της, οποτε θα της το μεταφερω  :2funny: :2funny: :2funny:

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θυμάμαι παλιά που έλεγε ότι οι φωτογραφήσεις της είναι τέχνη, η παρακάτω ας πούμε είναι 69η τέχνη

http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/10/04/M2/650_16.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

εσυ πως ενημερωθηκες για το shoot καλο μου?
σ'εχω στο fb?  :think:
και εννοειται πως δεν θεωρω αυτες τις φωτογραφιες τεχνη, ισως 3-4 που εχω απ τις τοσες ναι
μη παραποιειτε τα λογια μου :s&m_2:

Επισκέπτης
εσυ πως ενημερωθηκες για το shoot καλο μου?
σ'εχω στο fb?  :think:
και εννοειται πως δεν θεωρω αυτες τις φωτογραφιες τεχνη, ισως 3-4 που εχω απ τις τοσες ναι
μη παραποιειτε τα λογια μου :s&m_2:
Εγώ σε έχω!!! :grin:

Τις φωτογραφίες τις αστείες πάντως δεν τις έχεις,ούτε την Τατιάνα,γιατί;! :cheesy: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ σε έχω!!! :grin:

Τις φωτογραφίες τις αστείες πάντως δεν τις έχεις,ούτε την Τατιάνα,γιατί;! :cheesy: :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τη Τατιανα δεν την εχω γιατι εκει ειμαι χαλια
τωρα γκριματσες κλπ βαριεμαι να τ ανεβαζω ολα απ την αρχη καθε φορα που μου σβηνουν ενα προφιλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom