Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χαλιά η απάντηση και για τα δύο θα έλεγα!!! :grin:

Γιατί σε σβήνουν;! :think:

ναι και στις αλλες τις φωτο χαλια ειμαι προφανως αλλα εχουν πλακα, δεν μ ενοχλουν να κυκλοφορουν αλλωστε εγω ειμαι η πρωτη που τις ανεβασα, δεν τις "υπεκλεψε" κανεις ωστε να με ρεζιλεψει η τιποτα τετοιο
προφανως με κανουν report και με σβηνουν

Επισκέπτης
ναι και στις αλλες τις φωτο χαλια ειμαι προφανως αλλα εχουν πλακα, δεν μ ενοχλουν να κυκλοφορουν αλλωστε εγω ειμαι η πρωτη που τις ανεβασα, δεν τις "υπεκλεψε" κανεις ωστε να με ρεζιλεψει η τιποτα τετοιο
προφανως με κανουν report και με σβηνουν
Kαλά σε κάνουν,άντε καλο ξημέρωμα miss ελλεεινίδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Οχι μην τα τραβηξεις :2funny: :2funny: :2funny:..και σου πεσουν περισσοτερο......τραβα τιποτα αλλο...ξερεις που...για να κανεις νικη...αν και πιστευω οτι εισαι παιχτρια της χασουρας...οποτε θελεις σε προκαλω σε μοναμαχια στο 21(Blackjack)!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Αγγίζεις ευαίσθητα θέματα Παίχτουρα...Εχω χάσει πάρα πολλά αλλά ΚΑΙ έχω πάρει.Παίζεις Ιακωβο καλό μου?Ανεβαίνεις βουνό?

ασε κοπελια κι εγω τα ιδια  :-
μια χανω μια βαζω κιλα  :-

Σε θαυμάζω για την οξυδέρκειά σου..... (και για τα βυζιά σου) :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ασε κοπελια κι εγω τα ιδια  :-
μια χανω μια βαζω κιλα  :-
η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι..

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Γκάστεζ η φίλη σου!

http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/10/04/M2/650_19.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

κατγουμαν πολύ ωραία τα βυζιά σου αν ήμουνα 15 χρονών πιτσιρικάς θα αφιέρωνα μια δυνατή μαλακία για πάρτη σου  :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Θυμάμαι παλιά που έλεγε ότι οι φωτογραφήσεις της είναι τέχνη, η παρακάτω ας πούμε είναι 69η τέχνη

http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/10/04/M2/650_16.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

πολύ ωραία στάση κατγουμαν το κατέχεις το πρόστυχο στις φωτο σου  :cum: :cum: :cum: :cum:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
πολύ ωραία στάση κατγουμαν το κατέχεις το πρόστυχο στις φωτο σου  :cum: :cum: :cum: :cum:

Πάντως αδερφέ, απ' ότι έχω καταλάβει από τα γραπτά σου πρέπει να είσαι πολύ δύσκολος. Έτσι κράτα γερά βράχε! :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πάντως αδερφέ, απ' ότι έχω καταλάβει από τα γραπτά σου πρέπει να είσαι πολύ δύσκολος. Έτσι κράτα γερά βράχε! :rockon:

λιόνταρε δεν σε πιάνω για κάντο πενηνταράκια????????????????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
hahaha-024.gif
hahaha-024.gif
hahaha-024.gif

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κατγουμαν πολύ ωραία τα βυζιά σου αν ήμουνα 15 χρονών πιτσιρικάς θα αφιέρωνα μια δυνατή μαλακία για πάρτη σου  :2funny: :2funny:
Τυπε αφου της σκεπαζες την μαπα με μια πετσετα,ρε τυπε σαν βαμπιρ ειναι  :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
λοιπον σας λεω σκηνικο που εγινε σημερα,οχι τιποτα αλλο επειδη μας λετε ξινες :P
ημουν στο λεωφορειο το πρωι,πηγαινα κεντρο και οπως ακουω μουσικη με τα ακουστικα καιχαζευω απεξω,κολαει το βλεμμα μου σε εναν τυπο(επειδη ειχε ανοιχτοχρωμα ματια :grin: :grin: :grin:)αυτος ηταν στο ανιθετο ρευμα και ειχε κολλησει το φορτηγακι του στην κινηση.με ειδε μου χαμογελασε(πεταρισε και τα ματακια του σαν μωρακι το τρυφερουδι μου)του χαμογελασα κι εγω και προχωρησαμε και οι δυο προς τις κατευθυνσεις μας!

θα μπορουσα να ξινισω η να γυρισω τα μουτρα μου απο την αλλη αλλα δεν το κανα..... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λοιπον σας λεω σκηνικο που εγινε σημερα,οχι τιποτα αλλο επειδη μας λετε ξινες :P
ημουν στο λεωφορειο το πρωι,πηγαινα κεντρο και οπως ακουω μουσικη με τα ακουστικα καιχαζευω απεξω,κολαει το βλεμμα μου σε εναν τυπο(επειδη ειχε ανοιχτοχρωμα ματια :grin: :grin: :grin:)αυτος ηταν στο ανιθετο ρευμα και ειχε κολλησει το φορτηγακι του στην κινηση.με ειδε μου χαμογελασε(πεταρισε και τα ματακια του σαν μωρακι το τρυφερουδι μου)του χαμογελασα κι εγω και προχωρησαμε και οι δυο προς τις κατευθυνσεις μας!

θα μπορουσα να ξινισω η να γυρισω τα μουτρα μου απο την αλλη αλλα δεν το κανα..... :sunglasses:
κατι προσφερει και αυτο το σαιτ τελικα ε; :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097

αλλη φορα οταν οδηγαω το μοτο θα κολαω διπλα στα λεωφορεια και θα καμακωνω εκ του ασφαλους
και που ξερεις ισως σε πετυχω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

μεχρι εκει ειστε μονο
μονο για αυτοεπιβεβαιωση
αν σου λεγε να κατεβασεις το σωβρακακι σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom