Επισκέπτης
Χαλιά η απάντηση και για τα δύο θα έλεγα!!!τη Τατιανα δεν την εχω γιατι εκει ειμαι χαλια
τωρα γκριματσες κλπ βαριεμαι να τ ανεβαζω ολα απ την αρχη καθε φορα που μου σβηνουν ενα προφιλ
Γιατί σε σβήνουν;!
Χαλιά η απάντηση και για τα δύο θα έλεγα!!!τη Τατιανα δεν την εχω γιατι εκει ειμαι χαλια
τωρα γκριματσες κλπ βαριεμαι να τ ανεβαζω ολα απ την αρχη καθε φορα που μου σβηνουν ενα προφιλ
Χαλιά η απάντηση και για τα δύο θα έλεγα!!!
Γιατί σε σβήνουν;!
Kαλά σε κάνουν,άντε καλο ξημέρωμα miss ελλεεινίδα!!!ναι και στις αλλες τις φωτο χαλια ειμαι προφανως αλλα εχουν πλακα, δεν μ ενοχλουν να κυκλοφορουν αλλωστε εγω ειμαι η πρωτη που τις ανεβασα, δεν τις "υπεκλεψε" κανεις ωστε να με ρεζιλεψει η τιποτα τετοιο
προφανως με κανουν report και με σβηνουν
Kαλά σε κάνουν,άντε καλο ξημέρωμα miss ελλεεινίδα!!!
Αντε υπνο τωρα...αυριο παλι!!αμα καλα κανουν και με σβηνουν εσυ τι με κανεις add?
Μου είσαι χρήσιμη!!!αμα καλα κανουν και με σβηνουν εσυ τι με κανεις add?
Οχι μην τα τραβηξεις ..και σου πεσουν περισσοτερο......τραβα τιποτα αλλο...ξερεις που...για να κανεις νικη...αν και πιστευω οτι εισαι παιχτρια της χασουρας...οποτε θελεις σε προκαλω σε μοναμαχια στο 21(Blackjack)!!!!!!!!!!
Αγγίζεις ευαίσθητα θέματα Παίχτουρα...Εχω χάσει πάρα πολλά αλλά ΚΑΙ έχω πάρει.Παίζεις Ιακωβο καλό μου?Ανεβαίνεις βουνό?
ασε κοπελια κι εγω τα ιδια :-
μια χανω μια βαζω κιλα :-
η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι, η ζαβή ειναι μπαλόνι..ασε κοπελια κι εγω τα ιδια :-
μια χανω μια βαζω κιλα :-
Γκάστεζ η φίλη σου!
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/10/04/M2/650_19.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κατγουμαν πολύ ωραία τα βυζιά σου αν ήμουνα 15 χρονών πιτσιρικάς θα αφιέρωνα μια δυνατή μαλακία για πάρτη σου :2funny: :2funny:
Θυμάμαι παλιά που έλεγε ότι οι φωτογραφήσεις της είναι τέχνη, η παρακάτω ας πούμε είναι 69η τέχνη
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/10/04/M2/650_16.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πολύ ωραία στάση κατγουμαν το κατέχεις το πρόστυχο στις φωτο σου :cum: :cum: :cum: :cum:
πολύ ωραία στάση κατγουμαν το κατέχεις το πρόστυχο στις φωτο σου
Πάντως αδερφέ, απ' ότι έχω καταλάβει από τα γραπτά σου πρέπει να είσαι πολύ δύσκολος. Έτσι κράτα γερά βράχε!
Πάντως αδερφέ, απ' ότι έχω καταλάβει από τα γραπτά σου πρέπει να είσαι πολύ δύσκολος. Έτσι κράτα γερά βράχε!
Τυπε αφου της σκεπαζες την μαπα με μια πετσετα,ρε τυπε σαν βαμπιρ ειναικατγουμαν πολύ ωραία τα βυζιά σου αν ήμουνα 15 χρονών πιτσιρικάς θα αφιέρωνα μια δυνατή μαλακία για πάρτη σου
Τυπε αφου της σκεπαζες την μαπα με μια πετσετα,ρε τυπε σαν βαμπιρ ειναι
κατι προσφερει και αυτο το σαιτ τελικα ε;λοιπον σας λεω σκηνικο που εγινε σημερα,οχι τιποτα αλλο επειδη μας λετε ξινες
ημουν στο λεωφορειο το πρωι,πηγαινα κεντρο και οπως ακουω μουσικη με τα ακουστικα καιχαζευω απεξω,κολαει το βλεμμα μου σε εναν τυπο(επειδη ειχε ανοιχτοχρωμα ματια )αυτος ηταν στο ανιθετο ρευμα και ειχε κολλησει το φορτηγακι του στην κινηση.με ειδε μου χαμογελασε(πεταρισε και τα ματακια του σαν μωρακι το τρυφερουδι μου)του χαμογελασα κι εγω και προχωρησαμε και οι δυο προς τις κατευθυνσεις μας!
θα μπορουσα να ξινισω η να γυρισω τα μουτρα μου απο την αλλη αλλα δεν το κανα.....
αλλη φορα οταν οδηγαω το μοτο θα κολαω διπλα στα λεωφορεια και θα καμακωνω εκ του ασφαλουςλοιπον σας λεω σκηνικο που εγινε σημερα,οχι τιποτα αλλο επειδη μας λετε ξινες
ημουν στο λεωφορειο το πρωι,πηγαινα κεντρο και οπως ακουω μουσικη με τα ακουστικα καιχαζευω απεξω,κολαει το βλεμμα μου σε εναν τυπο(επειδη ειχε ανοιχτοχρωμα ματια )αυτος ηταν στο ανιθετο ρευμα και ειχε κολλησει το φορτηγακι του στην κινηση.με ειδε μου χαμογελασε(πεταρισε και τα ματακια του σαν μωρακι το τρυφερουδι μου)του χαμογελασα κι εγω και προχωρησαμε και οι δυο προς τις κατευθυνσεις μας!
θα μπορουσα να ξινισω η να γυρισω τα μουτρα μου απο την αλλη αλλα δεν το κανα.....
μεχρι εκει ειστε μονολοιπον σας λεω σκηνικο που εγινε σημερα,οχι τιποτα αλλο επειδη μας λετε ξινες