LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Δε ντρέπεσαι λιγάκι ρε αλήτη; Η μαριάννα του μπουρδέλα και του shootδεν μας αναλυεται ποια ειναι αυτα τα βυζομπαλα εεεεεεεεεεε η κοπελα καυλωσαμε βραδιατικα
Δε ντρέπεσαι λιγάκι ρε αλήτη; Η μαριάννα του μπουρδέλα και του shootδεν μας αναλυεται ποια ειναι αυτα τα βυζομπαλα εεεεεεεεεεε η κοπελα καυλωσαμε βραδιατικα
Γκάστεζ η φίλη σου!
http://[URL unfurl="true"]www.shoot.gr/media/10/04/M2/650_19.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
καλα ρε πουστη μου.της εχουν πει οτι το να εχει ανοιχτο στομα σε καθε φωτο την δειχνει ωραια?
δεν μας αναλυεται ποια ειναι αυτα τα βυζομπαλα εεεεεεεεεεε η κοπελα καυλωσαμε βραδιατικα
ελα ρε εχουμε τετοια βυζομπαλα εδω μεσα μαριαννα μ'ακους αστους αυτους ελα σε μεναΔε ντρέπεσαι λιγάκι ρε αλήτη; Η μαριάννα του μπουρδέλα και του shoot
τα μπινελικια μονο απο κοντα σε αμυνα σωμα με σωμαΌταν σε ενημερώσουν ότι γράφει στο σάιτ, υπόσχεσαι να μην την αρχίσεις στα μπινελίκια;
καλα ρε πουστη μου.της εχουν πει οτι το να εχει ανοιχτο στομα σε καθε φωτο την δειχνει ωραια?
αστα αυτα γκας,τρελαινεσαι για παρτι τηςκαλα ρε πουστη μου.της εχουν πει οτι το να εχει ανοιχτο στομα σε καθε φωτο την δειχνει ωραια?
κανει τη σταση του ροφου....ειναι και καλα σεξυ...
Κι είναι στο shoot η φωτογράφηση, ένας απο κει δε μπορούσε να της πει "σουτ"!καλα ρε πουστη μου.της εχουν πει οτι το να εχει ανοιχτο στομα σε καθε φωτο την δειχνει ωραια?
αστα αυτα γκας,τρελαινεσαι για παρτι της
Ανοιγει το στομα γιατι εχει αλλεργικη ριντιδα και κρεατακια και δεν μπορει να ανπνευσει απο το στομα.καλα ρε πουστη μου.της εχουν πει οτι το να εχει ανοιχτο στομα σε καθε φωτο την δειχνει ωραια?
Κι είναι στο shoot η φωτογράφηση, ένας απο κει δε μπορούσε να της πει "σουτ"!
εγω παντως καυλωσαειναι και καλα σεξυ...
ειναι και καλα σεξυ...
να σου πω την αληθεια η φωτο με τα βυζομπαλα με καυλωσε αλλα βλεπω και αυτη στο αβαταρ σου και μου επεσεμαριαννα βαλε κι αλλο βυζονι εμας μονο η ΑΕΚ μας καβλωνει
Το βυζι ειναι μετρια προς κακη χειρ.επεμβαση σιλικονης .μαριαννα βαλε κι αλλο βυζονι εμας μονο η ΑΕΚ μας καβλωνει
να σου πω την αληθεια η φωτο με τα βυζομπαλα με καυλωσε αλλα βλεπω και αυτη στο αβαταρ σου και μου επεσε
βλακα!Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος;
Τι έγινε θεώρησες το χωρατό μου παγωμένο; Καλά ούτε εμένα μου άρεσε αλλά αν δεν το 'λεγα θα σκαγα