και πια σημαια ειναι αυτη ρε φιλε μηπως με περασες για τον προεδρο του οηε;δεν εχω προσκυνησει κανενα μουνι και ελπιζω να μην χρειαστει ποτε να το κανω.εισαι τοσο κολλημενος που αν εβλεπες (ή αν γνωριζες καλυτερα) τη σημαια που εχω στο αβαταρ μου, θα καταλαβαινες και ποιες γυναικες γουσταρω.
βεβαια, παραπανω λες πως εχεις δοκιμασει τα παντα. να υποθεσω πως δεν εχεις πληρωσει για καμμια? ποιος εισαι ρε μεγαλε greek lover.
ρε αντε πηγαινετε απο εδω.. κατι προσκυνομουνηδες σαν εσενα καταντησαν τις ελληνιδες σε αυτα τα χαλια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
φτου μακρια.Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
οταν λες περισσοτερες διαθεσιμες τι εννωεις;
Άμα δεν αρέσουν στους άλλους ή φοβούνται να τις πλησιάσουν, ε τότε είναι ευκαιρία να τις πλησιάσεις εσύ. τι σε χαλάει στην όλη φάση? γιατί είναι άσχημο?
τι χρονιάρες μέρες ρε????
που λεει ο λογος μωρη γλαδιολα
γιατι ρε μεγαλε, εσυ τζαμπα τις γαμας τις Ελληνιδες? δε σου κοστιζει μια?καλα πληρωνε να μαμας ρωσιδες εσυ.
και βεβαια ειναι μεγαλη μαλακια να θεωρεις οτι ολες οι ρωσσιδες ειναι πουτανες! Ετσι σου εχουνε κανει πλυση εγκεφαλου οι δικες μας γιατι δεν αντεχουνε τη συγκριση!
φιλε μου δεν ειμαι λιγουρης να κυνηγαω καθε θυλικο που εχω μπροστα μου.δεν το χρειαζομαι δοξα τω θεο.το ασχημο ειναι για καποιους που οτι δεν μπορουν να το φτασουν,το μειωνουν και το κανουν κρεμασταρι.Άμα δεν αρέσουν στους άλλους ή φοβούνται να τις πλησιάσουν, ε τότε είναι ευκαιρία να τις πλησιάσεις εσύ. τι σε χαλάει στην όλη φάση? γιατί είναι άσχημο?
ειπα εγω οτι ολες ειναι πουτανες;εχω και θεια ρωσσιδα και πολυ καλο παιδι.γιατι ρε μεγαλε, εσυ τζαμπα τις γαμας τις Ελληνιδες? δε σου κοστιζει μια?
και βεβαια ειναι μεγαλη μαλακια να θεωρεις οτι ολες οι ρωσσιδες ειναι πουτανες! Ετσι σου εχουνε κανει πλυση εγκεφαλου οι δικες μας γιατι δεν αντεχουνε τη συγκριση!
τοτρ γιατι ειπες στο παληκαρι "πληρωνε γιανα μαμας ρωσιδες"? μονο επι πληρωμη πανε αυτες νομιζεις?ειπα εγω οτι ολες ειναι πουτανες;εχω και θεια ρωσσιδα και πολυ καλο παιδι.
φυσικα και οχι,απλα η συντριπτικη πλειοψηφια τους το κανει.ειναι γνωστο.τοτρ γιατι ειπες στο παληκαρι "πληρωνε γιανα μαμας ρωσιδες"? μονο επι πληρωμη πανε αυτες νομιζεις?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
φιλε μου δεν ειμαι λιγουρης να κυνηγαω καθε θυλικο που εχω μπροστα μου.δεν το χρειαζομαι δοξα τω θεο.το ασχημο ειναι για καποιους που οτι δεν μπορουν να το φτασουν,το μειωνουν και το κανουν κρεμασταρι.
ε και άμα είναι άσχημο τι σε πειράζει? Τι κάθεσαι και ασχολείσαι?
δεν ειμαι εγω αυτος που ανοιξε τοπικ για ελλεηνιδες.ε και άμα είναι άσχημο τι σε πειράζει? Τι κάθεσαι και ασχολείσαι?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δεν ειμαι εγω αυτος που ανοιξε τοπικ για ελλεηνιδες.
ναι ρε αγόρι μου. Άστους άλλους να το χουν ανοίξει. Εσένα τι σε πειράζει?
α ναι? ποσες απο τα 150.000.000 περιπου που ειναι οι ρωσσιδες ειναι πουτανες? για πες μας τα ποσοσταφυσικα και οχι,απλα η συντριπτικη πλειοψηφια τους το κανει.ειναι γνωστο.
δηλαδη κατα την γνωμη σου δεν πρεπει να υπαρχει η αντιθετη αποψη;πρεπει να βγαινουν 10 και να λενε για ελλεηνιδες και πρεπει να υπαρχουν μονο αυτοι που λενε ναι ναι ναι ναι.ναι ρε αγόρι μου. Άστους άλλους να το χουν ανοίξει. Εσένα τι σε πειράζει?
δεν μπορω να καταλαβω αυτην την νοοτροπια φιλε πραγματικα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αυτοί που ασχολούνται ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. Δεν είπαν ότι δε τους αρέσουν. Ασχολούνται επειδή τις κατηγορούν ότι έχουν ιδιότροπο χαρακτήρα και δεν είναι εύκολα ' προσβάσιμες"άκυρη η ερώτηση, μπορώ κι εγώ να ρωτήσω τότε αφού δε σας αρέσουν οι ελλεεινίδες γιατί ασχολείστε??
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δηλαδη κατα την γνωμη σου δεν πρεπει να υπαρχει η αντιθετη αποψη;πρεπει να βγαινουν 10 και να λενε για ελλεηνιδες και πρεπει να υπαρχουν μονο αυτοι που λενε ναι ναι ναι ναι.
δεν μπορω να καταλαβω αυτην την νοοτροπια φιλε πραγματικα.
Ναι ρε παιδί μου έχε την. Δε σου απαγόρεψε κανείς να μη την έχεις. Εγώ σε ρώτησα γιατί θεωρείς άσχημη αυτή την κατάσταση. Τι σε πειράζει δηλαδή ρωτάω.